Satelitska televizija

poruka: 5
|
čitano: 3.920
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Satelitska televizija

Pozdrav! Trebam pomoć... čuo sam da se ukida analogna satelitska na satelitu ASTRA, pa bih trebao kupiti DVB-S i lnb digitalni (jer je antena stara). Dali se neko u to razumije pa da mi preporuči neki univerzalni ili digitalni lnb i recmo DVB-S poput ovoga: http://www.kerman.hr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=5067&category_id=36&option=com_virtuemart&Itemid=30

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Satelitska televizija

Ovo i mene zanima. Znači kada se ukine analogna satelitska na satelitu ASTRA što mi je potrebno kupiti da bih mogao nastaviti gledati ASTRU?

17 godina
neaktivan

Za digitalnu satelitsku TV potreban je tzv. univerzalni LNB i digitalni satelitski (DVB-S / odnosno za HD programe DVB-S2) prijemnik.

Ako je postojeći LNB univerzalan (tj. dual-band, l.o. 9,75/10,6 GHz, što je najčešće označeno na njemu), ne treba ga mijenjati.

Primjer mogućeg odabira prijemnika: link (čini se sasvim OK za cijenu, ujedno je i DVB-T i DVB-S/DVB-S2 prijemnik).

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.5.2012 19:55 (KaeR).
14 godina
neaktivan
dRoID kaže...

kada se ukine analogna satelitska na satelitu ASTRA

bzzzzzt WRONG. analogna satelitska na ASTRI je već ukinuta, prestala je sa emitiranjem 30.04

14 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Za digitalnu satelitsku TV potreban je tzv. univerzalni LNB i digitalni satelitski (DVB-S / odnosno za HD programe DVB-S2) prijemnik.

Ako je postojeći LNB univerzalan (tj. dual-band, l.o. 9,75/10,6 GHz, što je najčešće označeno na njemu), ne treba ga mijenjati.

Primjer mogućeg odabira prijemnika: link (čini se sasvim OK za cijenu, ujedno je i DVB-T i DVB-S/DVB-S2 prijemnik).

Da li je potrebno podešavati tanjur nakon izmjene LNB-a ili je dovoljno samo napraviti izmjenu?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice