Nezadovoljna Max-tv-om

poruka: 15
|
čitano: 4.277
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nezadovoljna Max-tv-om

Već mi je puna kapa Max-tv-a..i meni i mojim ukućanima. Svako malo nevrijeme Max-tv počne zamrzavat i sliku i zvuk te postaje nemoguće gledati televiziju. Kad god nazovem T-mobile samo me prespojavaju od jednog do drugog ili samo davaju prazna obećanja da će doći tehničari koji nikad ne dođu. To je užas. Stalno se žalimo, a nitko ništa ne poduzima. Ima li itko kakav prijedlog neke druge televizije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nezadovoljna Max-tv-om

Kablovska? kod nje nema takvih problema - recimo Bnet? ako je moguć. I satelitska mi se do sada pokazala kao jako  dobra - recimo digiTV ili Total, iako bih preporučio TotalTV, samo im je valjda za pristup treba dati 500kn, ali definitivno imaju najkvalitetniji program i najviše titlovanih ( a imaju i određenu perspektivu jer ih je Bnet kupio, pa možda i pomalo spadne cijena)

~21 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source freak, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Nezadovoljna Max-tv-om

i meni ih je pun k....,prije mjesec dana je max tv zastekao i to su slozili ali zeznuli brzinu adsl-a,i sad imam 2 mbita brzinu a imao sam normalnih 4 mbita,i sad kazu da vise nemogu imat 4 sto mi je nevjerojatno,uzmi bilo koju tv samo da nije ovo cudo.

Heroes get remembered, but legends never dies.
14 godina
neaktivan
Nezadovoljna Max-tv-om

od kud si, jer mnogo tv ne nude svoje usluge na malim mjestima..imas jedino satelitska tipa digi, od bnet ali nije ti to nista bolje od max tv

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nezadovoljna Max-tv-om

Meni je stalno pucao internet od kada imam max tv, zvao ih par puta, nista nisu rijesili.

Linija mi nije mogla podnijet vise od 5mb i tu je problem,a kazu kako su poboljsali linije itd.

I sad samo najednom radi sve kako treba,

jedino brzina mi je 2mb,kada ugasim maxtv onda se digne na 4mb

A najsmijesnije je sta frend koji je dalje od centrale i od mene ima 8mb.

I kao uvijek trebali bi mijenjati zice i tako dalje.

Treba otici sto dalje od t-coma tko ima mogucnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nezadovoljna Max-tv-om
Da, živim u manjem mjestu. Znam da to zna biti problem al' čovječe pa ja plačam punu uslugu. Punu uslugu hoću i dobit.

''Treba otici sto dalje od t-coma tko ima mogucnost.'' Mi mjesečno plaćamo barem 2500 kn t-coma. A usluga koju nam pružaju ne vrijedi ni 1000. Imamo 5 mobitela na pretplatu, Max-ADSL i Max-tv. Sad ćemo se pokušat što više isključit iz tog T-coma.
01101100 01110101 01101100 01101001 00100000 00111010 00101001
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Nezadovoljna Max-tv-om

Većina poput mene nema nikakvih problema s max Tv-om i internetom a oni se brinu za većinu.

Nije ok al tako je Bog ih gromom spržio.

Don't worry, drink Cappy !

0 0 hvala 0
14 godina

Maximum line rate: 6656 kbps (downstream) / 1264 kbps (upstream) zanima me da li bi na ovim vrijednostima mogao normalno raditi maxtv u paru sa internetom?

15 godina
neaktivan

Na MaxTV otpada, mislim, oko 4 mbit/s propusnosti, sto znaci da ti ostaje 2.6 mbit/s za surfanje.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
14 godina

el se može kako povečati ta brzina,tako da mi ostane normalan net

14 godina
neaktivan
Nezadovoljna Max-tv-om

to ti je maksimalna parica pa nista, jedino mozes maxtv ugasiti :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nezadovoljna Max-tv-om

Ja kad ih zovem ako ih zovem do 13h dodju isti dan a ako zovem poslje dodju sutra ujutro.

Nikada nisam imao s tim problema.Imam dva max-a i internet i sve radi odlično. Znalo mi je štekat dok sam imao stari modem.Valjda njegova propusnost nije bilo dovoljna za sve.Od kako imam novi modem sve radi bez greške već skoro godinu dana

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

el se može kako povečati ta brzina,tako da mi ostane normalan net

Kao sto je vec MSN rekao, to je najveca moguca stabilna brzina tvoje linije koju je izmjerio modem. Ti po tom pitanju ne mozes nista uciniti. To je do T-Coma i njihovih losih kablova koje bi trebalo zamijeniti (po mogucnosti optickima), takoder i udaljenost od centrale igra znacajnu ulogu.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
17 godina
neaktivan
Luli kaže...

Već mi je puna kapa Max-tv-a..i meni i mojim ukućanima. Svako malo nevrijeme Max-tv počne zamrzavat i sliku i zvuk te postaje nemoguće gledati televiziju. Kad god nazovem T-mobile samo me prespojavaju od jednog do drugog ili samo davaju prazna obećanja da će doći tehničari koji nikad ne dođu. To je užas. Stalno se žalimo, a nitko ništa ne poduzima. Ima li itko kakav prijedlog neke druge televizije?

@ boldano: Normalno da te prespojavaju (??) kad je MaxTV usluga T-coma. Probaj se prvo informirat tko ti je pružatelj usluge ;)

A tehničku podršku možeš dobiti bez problema i potrebe za prespajanjem.

Inače, uloži pisani prigovor pa će biti nešto od toga, nažalost telefonski trla baba lan, barem kod T-coma. 

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
neaktivan
Nezadovoljna Max-tv-om

ajde da me odmah prespoje do poslužitelja koji mi može dati željene informacije, al oni pe prespojavaju po 5-6 puta. a pismene žalbe i ostale črčkarije neću slat jer mi za tu uslugu plaćamo jednako kao i neko od ne znam kud koji dobiva punu uslugu, a niti mi se da s njima se kačit ni niš jer bi to ko prvo, trajalo cijelu viječnost da bi oni nešto poduzeli.

općenito sam primjetila da maxadsl i maxtv slabije rade u paru. očito ću morati jedno od navedenih isključiti, a pošto s internetom nemam osobitih problema to će vjerovatno biti maxtv. a sad, kojeg uzet? 

01101100 01110101 01101100 01101001 00100000 00111010 00101001
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice