Imam problem sa signalom digitalne tv

poruka: 7
|
čitano: 11.934
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Znaci tek sam dobio resiver i kad prikopcam antenu signal 60 % i kad idem da trazim programe nece ni jedan program da nadje znatel mozda do cega je ? hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Imam problem sa signalom digitalne tv

gdje se nalaziš? Kakvu antenu imaš?

Pogledaj malo na http://www.dvbtmap.eu/mapdistance.html kakv ti je profil terena između tebe i odašiljača. ...

14 godina
protjeran

Nadam se da ne koristiš sobnu antenu.

Imaš na tv-u opciju Active Antena Power ako koristiš vanjsku ukljići.

Možda treba prebaciti s analognog na digitalnog(neki tv to ne rade automatski).

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
roseman kaže...

Nadam se da ne koristiš sobnu antenu.

Imaš na tv-u opciju Active Antena Power ako koristiš vanjsku ukljići.-ovo mu treba samo ako koristi antenu s pojačalom koje nema svoje napajanje.

Možda treba prebaciti s analognog na digitalnog(neki tv to ne rade automatski).

umetnuo komentar gore

16 godina
neaktivan

Uzmi antenu ANTENA YAGI TV MAX UHF MAXI 18dBi

Ako treba još stavi i linijsko pojačalo POJAČALO LINIJSKO TV MAX LIN40 dB 

Ja koristim ovakvo pojačalo i antenu, imam brdo od 300metara visine kao prepreku i opet ga savladam; nekad idem i na refleksiju ako se pojave problemi, sve u svemu radi odlično..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovako, imam problem sa slikom na glupoj digitalnoj. Uredno mi reciever pronađe sve programe koji postoje, ali imam sliku samo na 4 (HRT1 i 2, RTL i Nova), dok na ostalima javlja da nema signala. U čemu bi mogao biti problem? Bi li promjena kabela možda pomogla? Antena je vanjska na zgradi.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ovako, imam problem sa slikom na glupoj digitalnoj. Uredno mi reciever pronađe sve programe koji postoje, ali imam sliku samo na 4 (HRT1 i 2, RTL i Nova), dok na ostalima javlja da nema signala. U čemu bi mogao biti problem? Bi li promjena kabela možda pomogla? Antena je vanjska na zgradi.

znaci ovako, koja si regija? trebas naci frenkvenciju za tu regiju, popet se na zgradu i jedan na telefon dole kod resivera i drugi gore na telefon i  nek okrece antenu dok nedobijes dobar signal i kvalitetu dok ti ne pozeleni i onda upalis traženje i nađeš kanale...imao sam isti problem, pa sam ga tak rijesio, al ja sam u kuci pa sam onda sam poštelao frenkvenciju na moju regiju i uhvatio signal, stegnio antenu i onda mi je sve našao i zasad nemam problem. Osim ak imate na zgradi jednu antenu pa cijela zgrada preko nje hvata signal onda nemoj nista dirat ( a ni nesmijes), probaj samo frenkvenciju naci za svoju regiju i ukucaj i upali pretraživanje, ak ti ni onda ne uspije onda kupi antenu, jeftine su ti imas ih za 30-50 kn to si složiš i onda si miran.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice