DVB Reciever Strong i externi HDD

poruka: 9
|
čitano: 4.024
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo stari jutros kupio ovaj reciever, za 250kn sasvim je solidan.

U uputama vidim da se mogu spojiti USB memorije i vanjski diskovi.

Probam na usb spojiti svoj WD MyPassport od 120 GB, i neće nikako da ga prepozna.

Čak sam ga ostavio nekih 10min, misleći da mu treba da ga očita, ali piše da nije prisutan disk

Zna li itko što mi je činiti ? Plač

p.s model je SRT 5203

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.3.2010 18:15 (simo).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: DVB Reciever Strong i externi HDD

Preporuka u manualu od prijemnika je da externi HDD ima svoje vlastito napajanje. U Chipoteki imas za kupiti takvo napajanje koje preko onog drugog USB prikljucka na spojnom kabelu napaja externi HDD.

15 godina
neaktivan

Uštekao sam externi HDD Prestigio 360 GB. Očitava ga besprijekorno. Strong 5203 je zakon!

Svantevid

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: DVB Reciever Strong i externi HDD
Svantevid kaže...

Uštekao sam externi HDD Prestigio 360 GB. Očitava ga besprijekorno. Strong 5203 je zakon!

Trebalo bi raditi, jesi ustekao s kabelom koji si dobio uz HDD ? Ja imam na kucnom kinu usb i moj HDD 250gb externi radi...za prijemnik ti nemogu reci dal radi jer nemam, tj. imam ugrađen u plazmu

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
16 godina
neaktivan
Re: DVB Reciever Strong i externi HDD
simo kaže...

Evo stari jutros kupio ovaj reciever, za 250kn sasvim je solidan.

U uputama vidim da se mogu spojiti USB memorije i vanjski diskovi.

Probam na usb spojiti svoj WD MyPassport od 120 GB, i neće nikako da ga prepozna.

Čak sam ga ostavio nekih 10min, misleći da mu treba da ga očita, ali piše da nije prisutan disk

Zna li itko što mi je činiti ? Plač

p.s model je SRT 5203

Daj javi kako snimaš! I ja imam ovog Stronga, prokletnik ima preslab USB.

Imam WD Passport od 500GB koji 'vuče' 10W struje.

Sve sam kombinacije proba, od USB Y-kabela, pa do dodatnog napajanja, i na kraju ku**c!

13 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu...  Imam STRONG SRT 5200, i nakon sto sam se vratio sa puta nemogu mijenjat kanale..... A najcudnija stvar je ta da kada ga iskljucim iz struje i ponovo ustekam on se sam automatski upali....  Mogu gledat samo jedan progam i to je to....  Daljinski upravljac ne sluzi nicemu a ispravan je sa novim baterijama....   

0 0 hvala 0
15 godina
4L4N kaže...

Da ne otvaram novu temu...  Imam STRONG SRT 5200, i nakon sto sam se vratio sa puta nemogu mijenjat kanale..... A najcudnija stvar je ta da kada ga iskljucim iz struje i ponovo ustekam on se sam automatski upali....  Mogu gledat samo jedan progam i to je to....  Daljinski upravljac ne sluzi nicemu a ispravan je sa novim baterijama....   

A da ti se nisu pobrisali ostali programi? Imaš li ostale programe na popisu? Probaj ponovno preskenirati kanale.

14 godina
neaktivan

A ako ne ništa drugo, onda instalacija novog firmwarea http://www.strong.tv/en/products/receivers/terrestrial/free-to-air/srt-5200 (ne mora baš najzadnji, vidi što bi ti pasalo), preko usb sticka.

14 godina
taj strong rula. jedini problem je sta ne mogu nijedan video pokrenit, niti s hdd-a niti s sony-ovog usb-a od 4gb. format videa je podrzan.
AMD u <3 Intel u C===3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice