Imam neki digisat t133c-25 i kad sam bio u zagorju sve je dobro radilo imo sam sobnu antenu i sve je dobro radilo.Preselio sam se u zg i sad zgrada ima tu svoju antenu i kupili mi onaj kabel musko-zenski i ustekali u zid i u digitalni.Kad ocu ocitati programe ne ocitava ih uopce ono dode do 100 posto ali nista nema programa.Imam i tu antenu sobnu ako sta pomaze.Molim pomoc jer je zbilja hitno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Kamo? U tv ili u digitalni?
EDIT:Probo i u tv i u digitalni nista :(
Si ju probo okrenut prema odašiljaču, možda treba jača antena, možda se strgo prijamnik, ako možeš probaj sa drugom anteom i prijamnikom.
Kamo? U tv ili u digitalni?
EDIT:Probo i u tv i u digitalni nista :(
To se događa ako na anteni nije spojen i da su oksidirane u kabelu. Trebao si vidjet na anteni di idu kabel kakvo je stanje kod spoja, ak je oksidirano (bijele je boje) i potrebno posječ kabel te obnoviti čisti spoj. Zato kod oksidirane gube dobava signala. Ako u primjenu uključena onaj dodatni pojačalo to su za sobne antene a dok vanjski nesmije bit uključeno ako nema na anteni ugrađeni širokopojasno pojačalo. Sve valja provjeriti.
da ne otvaram novu temu, pitat ću ovdje
imam nytro box prijemnik koji ima usb utor, i danas sam preko njega gledao film. stavio film na stick, stick ubodem u utor i normalno gledo film. nije prvi put, već sam tako gledao x puta. završi film, ja ugasim prijemnik, ponovo ga upalim i kao i obično piše "inicijalizacija umetnutog uređaja". ja nakon toga izvadim stick i piše "uređaj uklonjen" i slika se zamrzne i od onda ne reagira na ništa. slika je zamrznuta i taj natpis stalno stoji . ne mogu ga ni ugasiti ni ništa. čak sam ga i iz struje iskopčao, i ponovo ukopčao i kao da se ništa nije dogodilo
jel se može to kako riješiti?
pozdrav
imam problem s prijamnikom, nece ucitati niti jedan kanal, a kad trazi pise zakljucano sv0. moze li tko pomoci?