B.net;SmartTV;VeriMatrix

poruka: 6
|
čitano: 10.313
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
B.net;SmartTV;VeriMatrix

Dakle,

korisnik bnet od kraja 2014. Dobio Albis Scenegate HD reciever bez kartice i na njega se spaja neki mali modem preko lan prikljucka (vjerojatno sluzi za neku verifikaciju/registraciju). Modem za internet i telefon je u drugoj sobi.

Navodno da je bnet presao na verimatrix kodiranje

Sad, jek netko uspio spojit DVB-C na televizor i gledat programe mimo bnet-ovog recievera?

ili sto sve trebam napraviti da mogu izbaciti njihov reciever iz price (ako je to uopce i moguce)

TV je samsung UE48H6400.....

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: B.net;SmartTV;VeriMatrix

Od kud ti ta informacija, B.net vozi preko Conax-a i za to ti treba Conax Cam modul i B.net-ova kartica, znaci umjesto Albisa za to trebas imati stari prijemnik TT-Select C861 i karticu.

15 godina
neaktivan

od sluzbe za korisnike .

svi novi korisnici su dobili novi scenegate 9300 HD (koji imaju HD programe u paketu). Uredaj ima utor za karticu sa strane ali kartice nema.

Stari prijemnik sam trazio, al ga vise neisporucuju (?!?!)

eto...

neki stari link: http://novisf.com/index.php/Thread/55256-B-net/?postID=1229561#post1229561

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 20:40 (Test user).
16 godina

Prije 2,5 mjeseca dobio novog Albisa 9300, 2 mjeseca sam se borio sa B.net-om ( poslao desetak mailova i isto tolko puta zvao Sluzbu za podrsku, te tri puta bio u Sluzbi za reklamacije) oko smrzavanja HD programa i nikako da rijese, mijenjali uticnicu, mijenjali kabel od zvjezdista do moje uticnice u stanu, spajali direktno na kabel mimo uticnice, medjutim stalno se smrzavaju HD programi, bili mrezari, bili serviseri nekoliko puta a smrzavanje i dalje prisutno, vec sam razmisljao o otkazivanju usluge.

Konacno prije cca 10 dan zvali iz tehnicke podrske i pitaju me koliko mi je vazna videoteka i snimalica, ja kazem to i ne koristim, oni kazu da bi mi onda novi Albis 9300 zamjenili sa starim prijemnikom na karticu jer se kazu na starim prijemnicima sa karticom programi u HD paketu (npr. HISTORY HD) ne smrzavaju na tih cca 5 sekundi.

Neki dan stigao serviser zamjenio prijemnike uzeo Albis 9300 i sad imam stari TT sa karticom, ali se HD programi sad ne smrzavaju, ja zadovoljan i sad razmisljam o kupnji CONAX CAM modula, da zaobidjem stari prijemnik i njegov daljinski, imam TV Samsunga UE46H7000.

Od servisera saznao da ce od 01.07. poceti isporucivati nove Korejske prijemnike (ocito Albisu nemogu doci na kraj - rijesiti problem sa smrzavanjem HD programa). Kod Albisa 9300 ne koristi se utor za karticu dekodiranje se vrsi softverski u prijemniku i ocito je u tom softveru problem koji nikako da rijese nazalost.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 21:43 (Bugov moljac).
15 godina
neaktivan

bas ti hvala na odgovoru!!!!

inace, meni albis radi ko zmaj, tu i tamo je imao omanjih problema s EPG-om al to sad vise nema nekih par mjeseci.

Bnet sam uzeo preko promocije kad je HBO bio na 50% i nesto sam malo gledao s HBO On Demand al mislim da bih mogao bez toga jer samsung ima HBOGo!!!

bum probao preko SZK da se malo "pozalim" da dobijem taj s karticom.

dal mozda znas neki info o tom koreancu od recievera dal on radi kao Albis ili ide na karticu?

s karticom definitivno idem na CAM module.

Jos jednom hvala.

16 godina

Ma Albis 9300 u odnosu na taj stari TT i Albis 8100 radi izvrsno, sam uredjaj je brzi, bolje prebacuje programe (ima dual procesor) ima i cak malo bolju kvalitetu slike i uredjaj kao takav se ne smrzava kao sto se desavalo na Albisu 8100.

Jedina mu je mana sto se pojedini HD programi non-stop smrzavaju po 5 - 6 sekundi i zastajkuju po sekundu kao npr. HISTORY HD, NAT GEO WILD HD, ANIMAL PLANET HD, NATIONAL GEOGRAPHIC HD, dok ostali HD programi zastajkuju povremeno na sekundu, sto je meni bilo jako iritirajuce.

Ako imas ugovoren Start HD paket to bi morao primjetiti.

Osim sto sam iz nekoliko izvora cuo da prelaze na Korejanca o tome za sad vise neznam nista.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice