Neograničeni internet u Tele2!

poruka: 9.564
|
čitano: 3.379.998
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Neograničeni internet u Tele2!
kakve veze ima roaming sa pokućnim internetom o kojem se piše u ovoj temi?
13 godina
neaktivan
koliko znam da roaming ne vrijedi za pokućni.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Marko :D kaže...

Wait a second! Korisnici bonova nemaju BEZBROJ GB tarifu. Da li to znači da će je uvest? 

Stigla je nova slagalica...

https://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/slagalice-za-bonase/p265/

Pa ovo je katastrofa. 1GB i 200 jedinica min/SMS – ključna riječ: 1GB200, cijena: 49 kn

Prije je u slagalici za 49 kn bilo 2GB i 2000 min/sms. Doduše sa uspostavom poziva, ali opet.

Sim1 BonBon 1000/1000min bez uspostave poziva 40kn
Sim2 Tele2 Pokućni

Konačno neke koristi od mobitela sa dvije sim kartice :) 

8 godina
neaktivan

@marko

Da li im je i nadalje uvjet za 1 gb dodatno zauvjek da u svakom mjesecu moras uplatiti minimalno 50 kn ?

.
15 godina
neaktivan

Da, ali mislim da je ta akcija završila pošto je nigdje više ne vidim. Meni je to super jer uvijek kupujem bon od 55 kn. 

11 godina

Da, ali mislim da je ta akcija završila pošto je nigdje više ne vidim. Meni je to super jer uvijek kupujem bon od 55 kn. 

Zavrsila je ako predes na novu slagalicu.

Battlenet - TheProdigy#2234
15 godina
neaktivan
Zemljanin kaže...

Zavrsila je ako predes na novu slagalicu.

Wait, ako sad aktiviram novu slagalicu, gubim promociju? Baš krasno. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 11:51 (Marko :D).
15 godina
robogo kaže...
maxy0 kaže...

kako da mi ip bude cijelo vrijeme u hrvatskoj

sad otiso na rtl.hr i pise da nije dostupno u mojoj zemlji

Sad sam posjetio stranicu i meni radi OK. 

Koja ti je WAN IP adresa? Provjeri gdje se nalaziš ovdje.

pise da sam u hrvatskoj... ne kuzim zasto mi nece onda

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
mind_challenge kaže...

Pa ovo je katastrofa. 1GB i 200 jedinica min/SMS – ključna riječ: 1GB200, cijena: 49 kn

Prije je u slagalici za 49 kn bilo 2GB i 2000 min/sms. Doduše sa uspostavom poziva, ali opet.

kakve slagalice, SURF5 i miran si, 7gb i 1000min/sms = 70kn , eto da stavim opet, vidim da ljudi ne znaju 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.6.2017 20:38 (loky4i4).
17 godina
maxy0 kaže...
robogo kaže...
maxy0 kaže...

kako da mi ip bude cijelo vrijeme u hrvatskoj

sad otiso na rtl.hr i pise da nije dostupno u mojoj zemlji

Sad sam posjetio stranicu i meni radi OK. 

Koja ti je WAN IP adresa? Provjeri gdje se nalaziš ovdje.

pise da sam u hrvatskoj... ne kuzim zasto mi nece onda

Ovisi koji servis rtl.hr koristi za geolokaciju ip adresa.

16 godina
Sasoon kaže...

Ovisi koji servis rtl.hr koristi za geolokaciju ip adresa.

nece ni meni ponekad

17 godina
loky4i4 kaže...
mind_challenge kaže...

kakve slagalice, SURF5 i miran si, 7gb i 1000min/sms = 70kn , eto da stavim opet, vidim da ljudi ne znaju 

Trenutno i koristim SURF, ali njih više nema, koliko vidim. Ovo su jedine nove tarife.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina

ima ja sam danas aktivirao , dobio sam porukom prije mj. dana da je mogu koristiti do 31.10 ali i onda ce vjerovatno produziti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mind_challenge kaže...

Trenutno i koristim SURF, ali njih više nema, koliko vidim. Ovo su jedine nove tarife.

Kako ja vidim vise niti nema najjeftinije tarife koju sam koristio. Koliko koristim tele2 broj, biti ce samo 'osnovna' tarifa  i bon na svakih cca 6 mjeseci. Ionako ga nisam koristio za razgovore, bar ne klasicne vec preko vibera i whatsappa-a i za tu i tamo poslati sms. Dakle, poceli su dizati cijene (s izgovorom da micu naknadu za uspostavu poziva). Dugo je izdrzalo obecanje da nece dizati cijene uslijed ukidanja roaminga (naime, tele2 je 22.5.2017 u vecernjem naveo da ne misle dizati cijene). Skoro 3 tjedna...

17 godina
Mrgud Veliki kaže...
mind_challenge kaže...

Kako ja vidim vise niti nema najjeftinije tarife koju sam koristio. Koliko koristim tele2 broj, biti ce samo 'osnovna' tarifa  i bon na svakih cca 6 mjeseci. Ionako ga nisam koristio za razgovore, bar ne klasicne vec preko vibera i whatsappa-a i za tu i tamo poslati sms. Dakle, poceli su dizati cijene (s izgovorom da micu naknadu za uspostavu poziva). Dugo je izdrzalo obecanje da nece dizati cijene uslijed ukidanja roaminga (naime, tele2 je 22.5.2017 u vecernjem naveo da ne misle dizati cijene). Skoro 3 tjedna...

Upravo tako. Prije su bili najjeftiniji, ali se placala ta uspostava. Sad su im tarife isti vrag kao u BonBonu i Tomatu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
neaktivan

Svi nešto u zadnje vrijeme dižu cijene. Ovo stvarno nisam očekivao od Tele2.

8 godina
Pa tko će platit nove odašiljače, halo? :D
9 godina
robogo kaže...
Pa tko će platit nove odašiljače, halo? :D

bar stavljaju svugdi ne samo di im je isplativo.

15 godina
neaktivan
Ne vidim di je problem. I dalje se mogu trajno koristiti stare tarife ako nekome više odgovaraju. Ima ljudi koji imaju puno kratkih poziva, dok meni više paše manja cijena paketa + uspostava.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ali povećati cijenu i smanjiti broj jedinica samo radi uspostave poziva? Ajde da su povisili cijenu na 49 kn i da nisu dirali broj jedinica, ali ovo?!?

15 godina
neaktivan
Slažem se da su trebali staviti barem 500 jedinica, al šta je tu je. Korisnici će im najbolje reći brojem aktivacija da li su pogodili ili ne.
15 godina
neaktivan

Ja imam tri opcije, aktivirati Smiley tarifu (1 GB, 1000 poruka + uspostava poziva) za 35 kn, Revoluciju za 0 kn ili nove Surf tarife. Druge opcije nemam budući da mi je istekla postojeća tarifa i vraćen sam na osnovnu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.6.2017 21:00 (Marko :D).
15 godina
neaktivan
Recimo, za 79kn se dobije 2gb više i smsovi su ukljuceni, nema uspostave, obracunska jedinica sekunda, dok za 35kn na smartu ima 3gb, nema smsa, i ima uspostave. Već sa 3 poziva dnevno to je 61kn. Svako ko zove više od toga, nema govora da je tarifa isplativija.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Provjeri na moj.tele2.hr
Možda možeš još aktivirati stare tarife. Meni nudi ovo.
15 godina
neaktivan

Jesam i to mi nudi, samo Smiley i Revoluciju. Izgleda da ću morati aktivirati ovu novu tarifu. Nadam se da ipak neću izgubiti onu promociju. 

13 godina
neaktivan

Meni je u zadnjih tjedan dana ovo postalo praktički neupotrebljivo. Veza puca i spora je i kod normalnog browsanja, nedo bog da nešto skidam...

Bilo mi je bolje kada nisu imali flat, imao sam 50GB, ali sam barem to mogao normalno koristiti, ovako ću morati tražiti druga rješenja.

Kada ih zovem, ne žele priznati nikakve probleme i čude se kako to meni ne radi, a ne znaju mi pomoći.

Katastrofa. Trenutno ne da mi to ne vrijedi 180 kn, nego ne vrijedi ni 20.

1 0 hvala 0
8 godina
PTree kaže...

Meni je u zadnjih tjedan dana ovo postalo praktički neupotrebljivo. Veza puca i spora je i kod normalnog browsanja, nedo bog da nešto skidam...

Bilo mi je bolje kada nisu imali flat, imao sam 50GB, ali sam barem to mogao normalno koristiti, ovako ću morati tražiti druga rješenja.

Kada ih zovem, ne žele priznati nikakve probleme i čude se kako to meni ne radi, a ne znaju mi pomoći.

Katastrofa. Trenutno ne da mi to ne vrijedi 180 kn, nego ne vrijedi ni 20.

Nekoliko stranica unatrag par kolega forumaša preporuča eksperimentiranje s MTU vrijednostima u postavkama routera. 

Mada, meni sinoć skinuo 22.6 GB pri brzini od max. 10.2 MB/s - bez problema.

13 godina
neaktivan
robogo kaže...

Nekoliko stranica unatrag par kolega forumaša preporuča eksperimentiranje s MTU vrijednostima u postavkama routera. 

Mada, meni sinoć skinuo 22.6 GB pri brzini od max. 10.2 MB/s - bez problema.

Hvala, ali mislim da to ima malo veze sa time, već se jednostavno povećalo opterećenje iznad mogućnosti mreže.

Pa radilo mi je ok prije. Imam ultra jednostavni E5251 i niti ne mogu mijenjati te postavke, ja mislim. Ne želim kupovati skupi ruter jer neću ovo koristiti još dugo.

16 godina
neaktivan
PTree kaže...

kako da ti priznaju probleme kad je to bežični internet.

jedno je kad imaš žicu od A do B točke. to se lako provjeri. ali wireless nije idealna tehnologija plug n play.

ako baš imaš očitih problema imaš carnet hakometar, s njime se testira mislim 3 puta na da u različitim vremenima  te tako uzastopce nekoliko dana. ta se mjerenja pošalju ili njima ili hakomu. nisam siguran i s time se može raskinut ugovor ako baš treba.

al po meni bi prvo trebalo izmjerit jačine signala, i uvjerit se da nije do toga, prije nego se ide u raskid ili šta već.

13 godina
neaktivan

Možda da pozovem tim stručnjaka za mobilne veze. :-)

Ja samo to želim koristiti na nekom zadovoljavajućem nivou, ne trebam imati 100 Mbps.

Zvao sam ih i doslovno mi nisu ništa pomogli.

Samo želim reći da nije to baš tako kako se počelo pričati, ljude je uhvatio pretjerani entuzijazam, kao ovo je zamjena za wired pristupe netu, ja ću imati 100 Mbps od svuda, komadi će se skidati čim me vide i šampanjac će teći u potocima.

Puno je tu ifs and buts...

Postoji razlog zašto T-Mobile i Vip ne nude niti približno takve pakete, a kamoli flat rate. Mislim da je Tele2 u svojoj pohlepi da privuče korisnike malo požurio sa ovim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.6.2017 12:07 (PTree).

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice