Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.788
|
čitano: 2.281.918
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Koji tablet da uzmem?
disperadun kaže...

Nije mi namjera reklamirati nikoga, pogotov ne navedenu fitmu, ali moram ovo podijeliti s vama.

Dakle, već neko vrijeme tražim tablet. Note 10.1 (2014) mi je prvi izbor, Tab S drugi, Ipad Air mi je preskup. I tako guglam i naletim na sljedeći link

Ipad Air 2

I reko nije loša ponuda, taman ću otkazati fiksni net, mlađi sam od 28. 

I onda sam promislio još jednom.

Šta bih trebao s karticom i 25GB mjesečno?? Gurnut si ih u dupe??

Koja je logika iza ove ponuda stvarno mi nije jasno...

Gledao sam i ja tu ponudu... logika je vrlo vjerojatno da ti prodaju Ipad pa ponude ili dodatno 4G stick s wifijem ili neki da spajaš na USB on the go . Naravno po cijeni višoj nek na ostatku tržišta 

15 godina
Koji tablet da uzmem?

Zanimaju me Windowsi na tabletu.Naravno punokrvni.NIsam do sada imao tablet pa ne znam sto me ceka.Iz vase prepiske dosao sam do dileme http://www.chipoteka.hr/artikl/120304/tablet-pipo-w4s-8-ips-1610-intel-z3735g-qc-183-ghz#tab-specs-tab za 1249 kuna sa garancijom  ili 

http://www.racunalo.com/chuwi-vi8-super-edition-dual-boot-os-android-i-windows-tablet/ bez garancije 

P.S.Ima li trgovina iz EU da ne placam carinu da se moze kupiti chuwi-vi8?

http://www.neobux.com/?rh=70726F6661

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

w4s ti je u peveca 1199kn... gleda ima tjedan dana... 

15 godina
wifi kaže...

Gledam u peveca ali ne mogu ga naci.

http://www.neobux.com/?rh=70726F6661
17 godina
neaktivan
majka kaže...
wifi kaže...

Gledam u peveca ali ne mogu ga naci.

nisam napomenia, pevec u kastelima (splitu)... sad ima li ga drugdje to ne znam... da pitas prodavace da provjere na stanju?

17 godina
Koji tablet da uzmem?

Jel ima ko Samsung Galaxy Tab T533 

Moze par cons/pros?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina

ako nije problem naručivat s webshopa: http://www.racunalo.com/chuwi-vi8-super-edition-dual-boot-os-android-i-windows-tablet/

prema recenzijama odličan omjer uloženo/dobiveno, također na stranici prije ima kratki osvrt korisnika koji ga je kupio

17 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

pitanjce za vlasnike win 8 tableta... stigla mi je famozna "rezervacija" win 10 na taskbar na pipo w2f. sto uciniti i da li uopce ic na upgrade s obzirom na kolicinu memorije od 32gb, 14 trenutno dostupno... 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wifi kaže...

pitanjce za vlasnike win 8 tableta... stigla mi je famozna "rezervacija" win 10 na taskbar na pipo w2f. sto uciniti i da li uopce ic na upgrade s obzirom na kolicinu memorije od 32gb, 14 trenutno dostupno... 

ja sam isto na pipo w2 stavio rezervaciju pa nek se instalira, mislim da će on izbrisati instalacijske fajlove nakon upgradea

10 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav! Dakle razmisljam o kupnji nekog tableta...budzet mi je max. 2000kn.,dakle nesto najbolje za te novce,i jos po mogucnosti da je iz Linksa,Technomarketa,Peveca,Metro..... U Linksa sam vidio jedan koji mi je zapeo za oko:  I.ONIK TW Series 1, 10.1'',neznam kakav je ako moze neki odg,bio bih jako zahvalan ;) :D LP!...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji tablet da uzmem?

Update:

Uzeo sam Samsung Tab A 10'' T550. Sada se kajem sto nisam isao na neki od S modela, ali za ono sto meni treba (citanje) je ok. Malo sporkast, ekran nije na nivou iPada 1 kojeg sam prethodno imao... Ali sto je tu je, posluzit ce svrsi.

Rvat katolik!

0 0 hvala 1
16 godina
Fly598 kaže...

Pozdrav! Dakle razmisljam o kupnji nekog tableta...budzet mi je max. 2000kn.,dakle nesto najbolje za te novce,i jos po mogucnosti da je iz Linksa,Technomarketa,Peveca,Metro..... U Linksa sam vidio jedan koji mi je zapeo za oko:  I.ONIK TW Series 1, 10.1'',neznam kakav je ako moze neki odg,bio bih jako zahvalan ;) :D LP!...

Ja sam staroj uzeo acer iconia a1-840. 1920x1200, 2 GB RAM-a, Intel atom quad core...1600 kN u hg spotu

Potpis!
10 godina
Ezio kaže...
Fly598 kaže...

Ja sam staroj uzeo acer iconia a1-840. 1920x1200, 2 GB RAM-a, Intel atom quad core...1600 kN u hg spotu

Dobar prijedlog ;) ..Mozes mi reci koliko je taj Intel Atom z3745 bolji od z3735 i dali je dobar ovaj I.ONIK ovaj od 2Gb?,ili je Acer puno bolji izbor,jer bih htio i tipkovnicu ...

10 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav, 

htjela bi kupiti mali laptop oko 11 inca. Vazno mi je da ima tipkovnicu, da nije tezak jer dosta sam u pokretu i primam puno mailova. 

Voljela bi da ima i 3G ali mogu uzeti i stick za internet. 

Da li je bolje uzeti tablet + tipkovnica koja se spaja ili mini laptop  npr transformer asus, ili acer ili lenovo yoga. 

e i htjela bi da ima 2 GB . 

ima li negdje nesto povoljno, oko npr 2500 kn?

hvala 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kale_fotograf kaže...

ja sam isto na pipo w2 stavio rezervaciju pa nek se instalira, mislim da će on izbrisati instalacijske fajlove nakon upgradea

hmmm... mene samo zabrinjava sto se dogadja s onim recovery dijelom? jel to ostaje win8 ili sto vec? malo bi bilo blesavo da na kraju od 32gb ostane 5... 

16 godina
neaktivan
wifi kaže...
kale_fotograf kaže...

hmmm... mene samo zabrinjava sto se dogadja s onim recovery dijelom? jel to ostaje win8 ili sto vec? malo bi bilo blesavo da na kraju od 32gb ostane 5... 

i mene žarko zanima kako će isfurati spiku upgradea, ne vjerujem da će pustiti win8 nego će najvjerojatnije sve otići u win10, ne znam opet kažem na koji način to planiraju, budemo i to vidili, čisto me zanima ako će tko napraviti upgrade na tabletu pa da napiše kako mu se sve ponašalo pa da onda i mi ostali znamo kako postupiti

12 godina
Koji tablet da uzmem?

Preporuka nekog tableta sa windowsima i tipkovnicom cxa 10inca nesto tipa acer switch 10. 1500-2000kn 2000kn je plafon bilo ni bolje 1500. Kakav je taj acer switch 10 jel ga ima tko?

0 0 hvala 0
12 godina
Koji tablet da uzmem?

Nitko nista??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

ekipa je li netko na pipo w2 probao instalirati windows 10 home, zanima me kako šljaka kad mi dođe za update pa da znam da li prihvatiti ili im reći fuck off

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

hehe... na to pitanje i ja cekam odgovor... samo je sad stvar - tko ce bit pokusni kunic???

16 godina
neaktivan
wifi kaže...

hehe... na to pitanje i ja cekam odgovor... samo je sad stvar - tko ce bit pokusni kunic???

ja bi ga i stavio, samo čekam da mi se ponudi preko windows update, nije nigdje mi hiće da ga forsiram MCTom

16 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

skužio sam kako na pipo w2 staviti windows 10 preko windows updatea čak i ako na C disku nema windowsBT i windowsWS foldera, treba samo izbrisati sve iz C\Windows\SoftwareDistribution\Download sve izbrisati i u command prompu kojeg treba pokrenuti kao administrator ukucati wuauclt.exe /updatenow i sam krene skidati windows 10, ne treba ni MCT ni ništa

na kraju zajeb, krene on skidati i samo izbaci grešku na kraju, ma ko ga šiša, bitno da sam komp osposobio sa win 10, a tablet će lako, i da ostane na win 8.1 isti drek

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2015 14:45 (kale_fotograf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Koji tablet da uzmem?

Dali ovo šta valja?

Treba mi za starce nekaj za surfing

Tablet 9" H18 My Tab AT94

http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/10114/4013/tablet-9-h18-my-tab-at94-tipkovnica

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvoje.RH kaže...

Dali ovo šta valja?

Treba mi za starce nekaj za surfing

Tablet 9" H18 My Tab AT94

http://www.hangar18.hr/hr/proizvodi/10114/4013/tablet-9-h18-my-tab-at94-tipkovnica

frend imao toga i nakon par dana mu krepao total, do kojeg iznosa bi išao

11 godina
Koji tablet da uzmem?

pa tako negdje 700 kn

a da nije bas neko sranje

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
11 godina
Koji tablet da uzmem?

SORY KAJ TE GNJAVIM

Dali ima nešto sa windowzima do soma kuna a da valja

vidio sam ovaj pregledavajući tvoju preporuku,samo neznam dali je windowsu dosta 1gb rama

http://www.chipoteka.hr/artikl/118879/tablet-acer-iconia-w1-810-152p-8-win81-ntl7gex002

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvoje.RH kaže...

SORY KAJ TE GNJAVIM

Dali ima nešto sa windowzima do soma kuna a da valja

vidio sam ovaj pregledavajući tvoju preporuku,samo neznam dali je windowsu dosta 1gb rama

http://www.chipoteka.hr/artikl/118879/tablet-acer-iconia-w1-810-152p-8-win81-ntl7gex002

za te pare mislim da je taj acer vrh, a ako bi nekako mogao potegnuti 250 kuna ima pipo W4 sa dual windows 8.1 i androidom, ja konkretno imam pipo w2 kojeg vidim da nema u chipoteci više u ponudi i super radi, koštao je oko 1200 kuna, a daje ti recimo 2GB RAMa umjesto acerovih 1GB, miniHDMI izlaz, zadnja 5mpx kamera

11 godina
Koji tablet da uzmem?

Nista hvala ti!

moram ić vagat

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice