Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.755
|
čitano: 2.181.913
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Željela bih svojoj djevojčici koj ide na duže liječenje kupiti tablet. Želim da koristi promet s mobitel kartice pa me zanima na što da obratim pažnju prilikom kupnje. Da li takav tablet mora imati 3G oznaku?  Ili postoji kakva druga mogućnost... usb stick kao na laptopu ?

Ove jeftinije verzije koje sam gledala a koje si možemo priuštiti imaju samo opciju spajanja putem wi-fi mreže, no kako ćemo taj tablet koristiti i u Lici gdje možemo uhvatiti samo signal T-coma nužno mi je da može ići u njega kartica iz mobitela.  Hvala vam na svakoj dobrohotnoj informaciji i savjetu. Eto, ovo je moj prvi post ovdje :) Srdačno vas sve pozdravljam

Sfingin pogled pretvara u kamen samo one koji vjeruju u to :)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji tablet da uzmem?
Amanitta kaže...

Željela bih svojoj djevojčici koj ide na duže liječenje kupiti tablet. Želim da koristi promet s mobitel kartice pa me zanima na što da obratim pažnju prilikom kupnje. Da li takav tablet mora imati 3G oznaku?  Ili postoji kakva druga mogućnost... usb stick kao na laptopu ?

Ove jeftinije verzije koje sam gledala a koje si možemo priuštiti imaju samo opciju spajanja putem wi-fi mreže, no kako ćemo taj tablet koristiti i u Lici gdje možemo uhvatiti samo signal T-coma nužno mi je da može ići u njega kartica iz mobitela.  Hvala vam na svakoj dobrohotnoj informaciji i savjetu. Eto, ovo je moj prvi post ovdje :) Srdačno vas sve pozdravljam

Ovako nešto?

LINK

LINK

EDIT:

Evo još jedan 3G jeftinjak...  LINK

Some people are so poor... all they have is money!
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 23:14 (andi.cro).
10 godina
neaktivan

Ne:( limitirane smo na sto ojra. Zahvaljujem ti na linku ali ja opet ne razumijem da li u njega može ići kartica iz mobitela na kojoj imamo gigabajte.

15 godina
Amanitta kaže...

Ne:( limitirane smo na sto ojra. Zahvaljujem ti na linku ali ja opet ne razumijem da li u njega može ići kartica iz mobitela na kojoj imamo gigabajte.

Može ići SIM kartica na linkane modele  

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2015 22:54 (andi.cro).
10 godina
neaktivan

hm.. da.. Ovaj vivax mi bi bio prihvatljiv. A daj mi reci.. znači mogu od bilo kojeg operatera gurnuti karticu iz moba nutra? .... Malička ima tele 2  ja bon-bon. Dakle nema razlike? 

10 godina
neaktivan

A jel od bilo kojeg operatera... to nema veze jel?  Kao ono kad kupuješ mobitel u Vipu pa nemoš u taj gurnuti ni jednu drugu ?

15 godina
Amanitta kaže...

hm.. da.. Ovaj vivax mi bi bio prihvatljiv. A daj mi reci.. znači mogu od bilo kojeg operatera gurnuti karticu iz moba nutra? .... Malička ima tele 2  ja bon-bon. Dakle nema razlike? 

Koji pak sad VIVAX???

Nisam ti linkao niti jedan Vivax model, kloni se Vivaxa!!!

10 godina
neaktivan

Ma meni neki Vivax u glavi sa E-kupi...  imaju i neka dva gigabajta gratis od Simpe...   pomješalo mi se više majke mi... to je tu mač informacija za moj mozak.

10 godina
neaktivan

A zakaj da se klonim Vivaxa? Imala njihov DVD player.. i za cijenu za koju sam ga kupila odvrtio je više crtića nego neki  renomiranijih marki  .. kad sam pričala s poznanicima... A kad je crko - crko :(  Ustvari eno ga još u podrumu... žao mi bilo bacit

15 godina
Koji tablet da uzmem?

Pitala si=dobila si odgovor, ne pitaj više ako ti je glava već prepuna nerazumljivih informacija jer će te daljni odgovori samo još više zbunjivat!

Odaberi jenog sa linkova koje sam ti predložio jer je uglavnom u tom cjenovnom rangu najbolje šta možeš dobiti kod nas.

Prilikom kupnje bilo kojeg od predloženih tableta će ti prodavač sve još detaljno objasniti tak da ne brini 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

iskreno što se tiče vivaxa imam isključivo neugodna iskustva od DVD playera koji su nakon par mjeseci rikavali total, tableta koji su nakon niti mjesec dana rikavali, sve u svemu, jako loše iskustvo i zaobilazim, predloženi pipo u low budget klasi a da ima 3G u kojeg idu SIM kartice svih operatera je best buy

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2015 0:39 (kale_fotograf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji je najbolji Windows tablet do 5000kn kod nas?
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
goranmactavish kaže...
Borna41 kaže...
Roman007 kaže...
goranmactavish kaže...

Ima li neko iskustva sa Chuwi Vi8 Dual OS naručio bih ga sa banggod.com?

Ovdje imaš recenziju ako ti to pomaže: http://www.racunalo.com/chuwi-vi8-dual-boot-tablet-recenzija-dva-tableta-u-jednom-za-malo-para/

Ja također razmišljam o kupnji, ali 10 inčnog modela ali još "važem" što ću.

Sa kojeg webshopa si mislio uzet?

Planirao sam sa Banggooda, ali zapeli su mi za oko jos i GearBest ili DealExtreme

EDIT: HHAHAHAH tek sad vidin da mene nisi pita ništa zanemarite ovo

GearBest

14 godina
Roman007 kaže...
goranmactavish kaže...
Borna41 kaže...
Roman007 kaže...
goranmactavish kaže...

Ovdje imaš recenziju ako ti to pomaže: http://www.racunalo.com/chuwi-vi8-dual-boot-tablet-recenzija-dva-tableta-u-jednom-za-malo-para/

Planirao sam sa Banggooda, ali zapeli su mi za oko jos i GearBest ili DealExtreme

GearBest

Ja sam bio gledao na AliExpress al ne podržavaju paypal. Jel imaš iskustva s GeatBestom?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 14:47 (Borna41).
15 godina
Koji tablet da uzmem?

Aliexpress je dobra i provjerena stranica, imaju provjeren sistem zastite i pokazao mi se na puno boljim web shoppom nego ebay, panda, banggood itd, placam direkt kreditnom karticom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav.

Jel zaživjelo ovo čudo? -> http://www.racunalo.com/pipo-x8-novi-windows-8-1-mini-pc-sa-7-incnim-ekranom/

Ne mogu ga naći na netu... Zanimljiv mi je zbog 4 prava USB porta i LAN (RJ 45) porta.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Pozdrav.

Jel zaživjelo ovo čudo? -> http://www.racunalo.com/pipo-x8-novi-windows-8-1-mini-pc-sa-7-incnim-ekranom/

Ne mogu ga naći na netu... Zanimljiv mi je zbog 4 prava USB porta i LAN (RJ 45) porta.

mislim da nije još kod nas, na ebayu ga vidim za kojih 150 dolara

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2015 22:53 (kale_fotograf).
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Evo ga ovdje za 124 $. http://www.tinydeal.com/pipo-x8-7-dual-boot-z3736f-2gb-32gb-desktop-tablet-w-usb-hdmi-p-149695.html

Jel to free shipping (vidim za tablete na toj stranici da piše "free shipping") ? Ne vidim odakle to šalju, je li EU? Zbog carine...

Jel se može na to čudo prikopčati klasična USB tipkovnica i miš?

Koliko jamstvo daju?

Sorry za 100 pitanja i hvala.

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Borna41 kaže...
Roman007 kaže...
goranmactavish kaže...
Borna41 kaže...
Roman007 kaže...
goranmactavish kaže...

GearBest

Ja sam bio gledao na AliExpress al ne podržavaju paypal. Jel imaš iskustva s GeatBestom?

Za sad ne

10 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Poštovani forumaši,

zamolio bih Vas za savjet između 2 modela na koje sam suzio izbor. Radi se o Lenovo A8-5500f i Prestigio Multipad Color 8.0 tabletima te se ne mogu odlučiti koji da uzmem. Nadam se da netko ima korisne savjete u vezi ova dva tableta, po mogućnosti iz korištenja iz prve ruke jer su specifikacije nešto što je i meni potpuno jasno. Prvenstveno me brine da li je dvojezgreni procesor u Prestigio Multipad Color 8.0 primjetno ograničavajuć u korištenju tableta???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Evo ga ovdje za 124 $. http://www.tinydeal.com/pipo-x8-7-dual-boot-z3736f-2gb-32gb-desktop-tablet-w-usb-hdmi-p-149695.html

Jel to free shipping (vidim za tablete na toj stranici da piše "free shipping") ? Ne vidim odakle to šalju, je li EU? Zbog carine...

Jel se može na to čudo prikopčati klasična USB tipkovnica i miš?

99.9% sigurno može.

Nego, ako je rezolucija ekrana 1024x600 (što je inače sasvim ok), pa se na HDMI izlaz spoji 1920x1080 tv ili monitor, što se na kraju vidi na izlazu? 1024x600? 1024x600 skalirano na full hd? Nativni full hd?

14 godina
Koji tablet da uzmem?

@DigiMagic

99,9% kontaš da bi radili USB tipkara i miš?

Bome ne znam za rezu kad se spoji na FullHD... Ali i signal nam je SD rezolucije, to je slično kao i ovaj Pipo, zar ne? Zapravo i lošija rezolucija?

Jel netko vidi odakle je ta stranica "tinydeal.com" ?

EDIT: Koliko sam vidio ta firma je na GMT+8, dakle 7 vremenskih zona ispred nas (Hong Kong ako se ne varam).

Nisam ja ništa prčko.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.5.2015 22:53 (Spiridon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

Ekipo trebam tablet za svoje curke cca 800kn(ne vise), pa molim najbolje preporuke za te novce moze vise njih ili ako ima bas neki koji je best-buy! odvrtio sam temu par stranica no nisam pronasao nista osim ovog prestigio multipad4? kojeg ste nekome preporucili!LP

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2015 10:50 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

uzmi tablet na kojega najmanje paze u dućanu. budi diskretan, brz i ne vraćaj se tamo neko vrijeme. povrh svega, ne daj se uloviti živ. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 1 hvala 2
13 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

hvala ajvare no sad ozbiljno nek netko odgovori!lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

kaj nitko nema neku preporuku stvarno se ne kuzim u tablete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

koji ekran te zanima?

meni je recimo dost bolji i pregledniji 8" od 7"

13 godina
protjeran
Koji tablet da uzmem?

pa svejedno mi je ako je manji 7" bolji onda nek tak bude...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice