Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.755
|
čitano: 2.157.564
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Koji tablet da uzmem?
bozhan kaže...

pozdrav

nije dvojba koji tablet da uzmem al...

imam asus memopad hd7 i tražim neku torbicu/futrolu za njega da ga mogu bezbrižno nosit okolo. znam da ima tu na forumu nekoliko ljudi taj tablet pa me zanima jel ima tko što za preporučiti? kako funkcioniraju tipke za gasenje i glasnocu s torbicom pošto nisu bas sa strane?

ja narucih ovo s ebay-a

and the heavens shall tremble
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Molim Vas preporuku Tableta do 2500 kn..

Trebam za čitanje, gledanje filmova, itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Hrvojeee kaže...

Molim Vas preporuku Tableta do 2500 kn..

Trebam za čitanje, gledanje filmova, itd..

http://www.instar-informatika.hr/asus-tablet-me302c-1b054a/0452069

Za tu lovu bolje nećeš naći. Ja sam dugo tražio i kupio na preporuku prije tjedan dana. Prezadovoljan sam. Tablet je močan, brz, sve radi, ekran je jako dobar. Slobodno ak imaš pitanja na PM me kontaktiraj. Dvoumio sam se između Galaxy tab 3 i ovog al ovaj je jači a 100 kuna skuplji.

17 godina

ASUS tableti su izvrsni i za njih dajem uvijek preporuku, uostalom ne bi Google uzeo ASUS da im radi Nexus tablete.

13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav!

Starci mi žele kupit tablet da koristim za skolu i internet.

Cijena do 600 kuna.

Ne razumijem se u tablete.

Uzeo bih novi ili polovni s garancijom.Bitan je wi-fi i da ne steka u radu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Karlo.barcelona kaže...

Pozdrav!

Starci mi žele kupit tablet da koristim za skolu i internet.

Cijena do 600 kuna.

Ne razumijem se u tablete.

Uzeo bih novi ili polovni s garancijom.Bitan je wi-fi i da ne steka u radu.

možda ovako nešto http://www.chipoteka.hr/artikl/105638/tablet-pipo-s3-7-ips-a9-dualcore-16-ghz prelazi buđet za 100 kuna

13 godina
neaktivan

ok. ima li jos koji model,moze i rabljeno s garancijom :/

13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

http://www.emmezeta.hr/multimedija/informatika/tablet/32855/prestigio-multipad-70hd-tablet-pmp3970b-duo/

Jel bi ovo vrijedilo uzet? IMa a9 proc 1.5 ghz i 1 gb rama

Jel bolje recimo 2 jezgre cortex a7 1. ghz ili 1 jezgra 1.5 ghz a9?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

dual core...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

glasam za dual core

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Koji tablet da uzmem?

Osnovne minimalne smjernice za kupnju tableta (a i mobitela):

- procesor s dvije jezgre

- 1Gb RAM

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos | PRODAJEM HUAWEI U8650 = 400kn!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

pozz trebam tablet do 5k (Links,Split) il negdje u Splitu .. najjaci sto moze

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackon kaže...

pozz trebam tablet do 5k (Links,Split) il negdje u Splitu .. najjaci sto moze

Osobno bi da imam hrpu para uzeo ili yogu, lenovo, dosta dobar tablet ili asus transformera koji može bit i tablet i laptop po želji. Svakako bi uzeo tableta sa win7 jer je to po meni dosta ozbiljniji OS nego android. 

11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav ljudi,

razmisljam o kupnji tableta za citanje PDFova i surfanje. Potrebno mi je sto jeftinije rjesenje a opet da radi kako spada i da ne izgubim zivce s rusenjem i da nesto funkcionira. WiFi trebam, 3G ne. Posto je za citanje i web, omjer stranica bi trebao biti 4:3, 16:9/16:10 mi se jednostavno cini los za tu svrhu. 10 incha je isto potreba, 7" se cini premalo.

PDFovi su stvarno dugi, 1000 stranica ponekad s grafikama i slicno. Surfanje cisto da ide kao recimo na mome Galaxy S2, mozda mrvicu brze ako je moguce.

Gledao sam hrpe i hrpe kineza ali strah me da kod njih nesto ne bi radilo, (WLAN standardan problem?). Privlace me posebno oni s 4:3 omjerom stranica i Retina ekranima... Zanima me samo da li oni rade kako treba ili su to sve poluproizvodi. 

Nisam nigdje jos naveo cijenu, ali idealno bi bilo nesto do 1800kn ili tako. Znam da puno trazim ali zapravo je jednsotavno - web i pdf da rade glatko. :) Igre me uopce ne zanimaju.

EDIT: imam mogucnost uzeti polovan iPad 3 za 1800kn ali nekako mi se to cini kao losa opcija. Ne znam koliko je on spor s novim iOSom? 

Hvala lijepa svima :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 15:50 (vrucajanjetina).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...

Pozdrav ljudi,

razmisljam o kupnji tableta za citanje PDFova i surfanje. Potrebno mi je sto jeftinije rjesenje a opet da radi kako spada i da ne izgubim zivce s rusenjem i da nesto funkcionira. WiFi trebam, 3G ne. Posto je za citanje i web, omjer stranica bi trebao biti 4:3, 16:9/16:10 mi se jednostavno cini los za tu svrhu. 10 incha je isto potreba, 7" se cini premalo.

PDFovi su stvarno dugi, 1000 stranica ponekad s grafikama i slicno. Surfanje cisto da ide kao recimo na mome Galaxy S2, mozda mrvicu brze ako je moguce.

Gledao sam hrpe i hrpe kineza ali strah me da kod njih nesto ne bi radilo, (WLAN standardan problem?). Privlace me posebno oni s 4:3 omjerom stranica i Retina ekranima... Zanima me samo da li oni rade kako treba ili su to sve poluproizvodi. 

Nisam nigdje jos naveo cijenu, ali idealno bi bilo nesto do 1800kn ili tako. Znam da puno trazim ali zapravo je jednsotavno - web i pdf da rade glatko. :) Igre me uopce ne zanimaju.

EDIT: imam mogucnost uzeti polovan iPad 3 za 1800kn ali nekako mi se to cini kao losa opcija. Ne znam koliko je on spor s novim iOSom? 

možda ovaj http://www.chipoteka.hr/artikl/109609/tablet-pipo-m6-pro-97-ips-43-retina-a9-quadcore-16-ghz nudi sve što je navedeo da bi tablet trebao nuditi

13 godina
Koji tablet da uzmem?
Bok ljudi, preporuka tableta do 600-700 kn(može i manje naravno)

1.) Kako iman solidan laptop zahtjevne igre me ne zanimaju,

2.) Filmove bi gleda kad sam negdi na putu u busu i sl., prvenstveno bi čita knjige i stripove

3.) 3G poželjan, glavno da mi se na wifi može spojit

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Trebao bi tablet kao poklon za klinca od 6 godina. Pretpostavljam da ce glavna namjena biti gledanje crtanih filmova i igra djecjih igrica. 100-150€ (200€ ako je bas bitna razlika u kvaliteti).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Trebao bi tablet kao poklon za klinca od 6 godina. Pretpostavljam da ce glavna namjena biti gledanje crtanih filmova i igra djecjih igrica. 100-150€ (200€ ako je bas bitna razlika u kvaliteti).

Za te novce mislim da je Asus MemoPad HD7 najbolji izbor. 4x jezgreni procesor,1 GB RAM,1280x800 IPS ekran,micro SD... 

Bears, Beets, Battlestar galactica!
12 godina
neaktivan
vrucajanjetina kaže...

Pozdrav ljudi,

Pozdrav !

Gle ja ti imam iPad mini prve generacije i kad sam ga nedavno uzeo novog dosao je sa iOS 6.1.2 i koristio sam ga nekih tjedan dana i onda nisam mogao izdržati pa sam ga upgrade-ao na iOS 7.0.3 pa sad na 7.0.4 i sve mi radi isto kao i na iOS 6. Nisam skužio neke velike promejene tj. nikakve u brzini tj. da mi radi sporije i sl. Surfanje je skroz ugodno i bez laga. Igrice rade odlično kao i prije toga. Osobno meni je iOS7 bio oku ugodniji i zato sam napravio upgrade. Nekome se ne sviđa ali o ukusima se ne raspravlja kaže stara polsovica.

iPad 3 ima čak i malo napredniji tj. jači procesor od iPad mini1 pa ni tu ne bi trebalo biti problema tj. straha da je preslab i sl.

Ja bih prije otišao na iPad 3 nego ne nekog kineza za kojeg nikad ne znaš koliko mu je WIFI dobar ili moras sjediti pokraj rutera da uhvatiš signal ili kad će baterija crknuti (pokidati se) i zapravo koliko je jaka i ima li snage za par sati intezivnog koristenja. Ovako uzmes nesto provjereno i ne razmišljaš više o ničemu.

Eto nadam se da sam mozda malo pomogao.

Pozzz!

13 godina
dxdandy kaže...
vrucajanjetina kaže...

Pozdrav ljudi,

Pozdrav !

Gle ja ti imam iPad mini prve generacije i kad sam ga nedavno uzeo novog dosao je sa iOS 6.1.2 i koristio sam ga nekih tjedan dana i onda nisam mogao izdržati pa sam ga upgrade-ao na iOS 7.0.3 pa sad na 7.0.4 i sve mi radi isto kao i na iOS 6. Nisam skužio neke velike promejene tj. nikakve u brzini tj. da mi radi sporije i sl. Surfanje je skroz ugodno i bez laga. Igrice rade odlično kao i prije toga. Osobno meni je iOS7 bio oku ugodniji i zato sam napravio upgrade. Nekome se ne sviđa ali o ukusima se ne raspravlja kaže stara polsovica.

iPad 3 ima čak i malo napredniji tj. jači procesor od iPad mini1 pa ni tu ne bi trebalo biti problema tj. straha da je preslab i sl.

Ja bih prije otišao na iPad 3 nego ne nekog kineza za kojeg nikad ne znaš koliko mu je WIFI dobar ili moras sjediti pokraj rutera da uhvatiš signal ili kad će baterija crknuti (pokidati se) i zapravo koliko je jaka i ima li snage za par sati intezivnog koristenja. Ovako uzmes nesto provjereno i ne razmišljaš više o ničemu.

Eto nadam se da sam mozda malo pomogao.

Pozzz!

Ako imaš para i ako je sve uredu s dotićnim iPadom nemoj se puno mislit,to je vrhunski tablet i nijeda kinez mu nije dostojna zamjena! Ovo trenutno pišem sa iPad minija sa instaliranim iOS7,sve radi i klizi bez problema!!
AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 13:21 (volegradele).
14 godina
Ma daj nemoj taj glupavi ipad mini dizat u nebesa.
Ništa nije posebno,pa za uzmeš Asusov Memopad HD 7 koji je bolji od tog ipad dreka.
Ili ako nađeš prošli model Nexusa 7
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ma daj nemoj taj glupavi ipad mini dizat u nebesa.
Ništa nije posebno,pa za uzmeš Asusov Memopad HD 7 koji je bolji od tog ipad dreka.
Ili ako nađeš prošli model Nexusa 7

Pa taj nexus je smeće. Pogotovo onaj stari model, display mu kao na malo većem mobitelu, bolje mi onda surfati na mom galaxy s2 već na to qurcu. Nit šta vidiš niti možeš koga zvati...šta je to?.... smartqurac.....Na ipadu barem možeš novine normalno pročitati a ne sve pet puta zumirati i onda sliku vozati levo-desno-levo-desno.... ;) da uspio pročitati prvi red....ne....iPad mini je sto miljon bilijuna trilijuna puta bolji od tog dreka od 7".... igrao sam se i sa dosta 7" tableta i to je premalo za bilo sta....ova iPad mini dijagolana ili neki android od 8" su minimalno sto treba gledati.

Osim toga, dali si ti neki android zagovornik androida? Pitam zbog avatara. Ja osobno imam i android telefon i eto tablet na iOS a imao sam nekada davno i iPhon3 pa mislim da sa punim pravom mogu govoriti i o jednoj i drugo platformi a imao sam i tablet na androidu pa sam sam na svom iskustvu vidio sta kako radi i šta je bolje.

Ovo nije upućeno tebi kao uvreda već kao žučna rasprava koju bi vodili uz pivu i čevape da se negdje vidimo pa se nemoj ljutiti zbog korištenog riječnika.

Pozdrav ! {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 14:15 (dxdandy).
13 godina
Koji tablet da uzmem?

Koristim doma iOS i android mobitel,koristio Samsungov Tab 2 10.1 ,iPad 1,2,3 i sad imam iPad mini,s toga mogu slobodno da kažem da je iPad mini vrhunski tablet!!Meni osobno ta dijagonala odlično paše,sve preko toga je teško i nezgrapno!

Htio sam iPad mini s Retinom ali istrošio sam se zadnjih dana pa sam uzeo prvi model,eh taj je pak savršen samo prokleto skup!!

AUDIOFIL
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Koristim doma iOS i android mobitel,koristio Samsungov Tab 2 10.1 ,iPad 1,2,3 i sad imam iPad mini,s toga mogu slobodno da kažem da je iPad mini vrhunski tablet!!Meni osobno ta dijagonala odlično paše,sve preko toga je teško i nezgrapno!

Htio sam iPad mini s Retinom ali istrošio sam se zadnjih dana pa sam uzeo prvi model,eh taj je pak savršen samo prokleto skup!!

Potpisujem sve gore receno....ima-probao-shvatio šta je bolje-kupio !!!

Pozdrav ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 7:44 (dxdandy).
13 godina
Koji tablet da uzmem?
Jel me moze netko savjetovati kolika bi bila cjenovna razlika izmedju iPada 3 16GB i iPada 4 16/32GB? Bi li netko imao uopce interesa raditi takvu zamjenu? Zadovoljan sam sa svojom 3com ali ugusto sam s memorijom pa bi nadodao za vise i usput presao na 4ku..
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koliko bi trebala biti jaka baterija za low end tablet.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 18:50 (ivo0).
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Kakav je Alcatel OT tab 7dual core imam ga prilike dobiti za 80 kn uz produzenje ugovora od 24 mj pa neznam da li se isplati...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivo0 kaže...

Koliko bi trebala biti jaka baterija za low end tablet.

ITKO

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice