Evo nakon par dana mozganja skratio sam izbor na ova 3, ne treba mi 3G i da je ekran 7.9/8", pa sada od ova 3 treba uzeti 1 :) pa eto ako netko može dati još koji savjet ili dati preporuku:
1. Prestigio Multipad 4 Quantum 7.85
3. PiPO Max M5
Acer - trebao bi biti jeftiniji od Pipa jer nema 3G, a u odnosu na Prestigio ima duplo više storage memorije i GPS. Prestigio nagađam da je najjeftiniji, pa zapravo nijedan ne izgleda loš izbor.

). Znam da ću ovime potencijalno otvoriti pandorinu kutiju, al iz nekog razloga još uvijek gajim skepsu prema android tabletima. Iako apple ima tisuću i jednu manu, ne znam može li se google store nositi s app storeom?
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
, IPAD AIR 128GB model !!
!!
niti jedan od ova četri modela nije dobar izbor jednostavno zaboravi na njih i nema problema. Prva tri modela odpadaju jer imaju premalo sistemske memorije(samo 512mb), a ovaj zadnji Naviatec ima debelo preslabu bateriju samo 2800mAh 3.7V.
taj LG G-PAD 8.3 uopče nema HDMI tj Mini-HDMI priključak.Pa to su teške budalaštine na kubik, 8.3 tablet za 2300kn pa nema običan Mini-HDMI priključak a kad tamo na nekom Tabletiču za 600kn eto ti Mini-HDMI priključka.