Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.755
|
čitano: 2.162.828
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Koji tablet da uzmem?
counter kaže...

Evo nakon par dana mozganja skratio sam izbor na ova 3, ne treba mi 3G i da je ekran 7.9/8", pa sada od ova 3 treba uzeti 1 :) pa eto ako netko može dati još koji savjet ili dati preporuku:

1. Prestigio Multipad 4 Quantum 7.85

2. Acer Iconia Tab A1-810

3. PiPO Max M5

Acer - trebao bi biti jeftiniji od Pipa jer nema 3G, a u odnosu na Prestigio ima duplo više storage memorije i GPS. Prestigio nagađam da je najjeftiniji, pa zapravo nijedan ne izgleda loš izbor.

12 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav svim forumasima.evo sad skupio 600kn pa odlucio uzeti neki tablet.Znam da se nemoze nest naci za te pare al volio bih da ima neki dual core cpu(ili ak nist barem neki dobar singlcore)velicina od 7 incha je ok.netreba mi 3g.ja sam iz sb tako moze onda links audax makromedia i city coloseum.(ma mogu i plodine samo da radi:)Iznad 650 kn nemoze.Ugalvnom tablet bi bio za internet i nesto malo filmova (640X480)

U oko su mi upali:

http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-trekstor-surftab-breeze-7-0-7-multitouch-cortex-a8-1-2-ghz-512mb-ddr3-4gb-flash-wifi-microsd-g-senzor-microusb-kamera-android-4-0&option=artikl&id_artikl=010.150.001

http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-yarvik-luna-tab07-101-7-multitouch-4gb-flash-microsd-microusb-kamera-android-4-1&option=artikl&id_artikl=010.165.005

http://www.audax.hr/yarvik-tablet-xenta-p-2130.html 

http://www.makromedia.hr/katalog/racunala/tablet-i-pda/naviatec-md749-8gb.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 20:03 (ivo0).
17 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav, trebao bih preporuku tableta. Cijenu neću postavljati, imam tu sreću da mi ona u ovom izboru nije prvi faktor (kaj ne znači da nije pri vrhu {#} ). Znam da ću ovime potencijalno otvoriti pandorinu kutiju, al iz nekog razloga još uvijek gajim skepsu prema android tabletima. Iako apple ima tisuću i jednu manu, ne znam može li se google store nositi s app storeom?
To je moja prva dvojba - iPad ili android? Svjestan sam da more androida dominira po dosta pitanja, ali volio bih čuti od korisnika iz prve ruke koliko su pouzdani androidi? Koristim android mobitele pa sam svjestan koliko ponekad treba vremena i volje da ga se natjera raditi kako spada. Od iPada u obzir dolaze novi mini i air jer ih imam priliku piknuti po USA cijenama (koje su i dalje paprene), a android tržište jednostavno ne poznam dovoljno. Vidim da se prestigio probija, tu je i acer, samsung...
Uređaj mi treba za svakodneno korištenje (ali ne kao zamjena za laptop), surfanje, ereader, filmovi, povremeno igranje, video streaming. 3g nije nužan, ali je poželjan. Veličina 8'' i više, ali uzeti u obzir da nije samo za kućnu upotrebu. 

Hvala unaprijed! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 23:19 (Christian).

0 0 hvala 0
14 godina
Mislim da si si sam odgovorio na pitanje, ako ti cijena pase i znas da moze ispuniti tvoja ocekivanja iPad Air.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
17 godina
Koji tablet da uzmem?

Onda ću preformulirati pitanje. Mogu li za tih 2800-3000kn dobiti bolji uređaj od aira? Ne po surovim hardverskim performansama, zanima me čisto korisničko iskustvo. Aplikacije, stabilnost, baterija, jednostavnost korištenja? Nemam nikakve posebne vezanosti za apple, samo želim za uložene novce dobiti najbolji mogući uređaj.

0 0 hvala 0
15 godina
Christian kaže...

Onda ću preformulirati pitanje. Mogu li za tih 2800-3000kn dobiti bolji uređaj od aira? Ne po surovim hardverskim performansama, zanima me čisto korisničko iskustvo. Aplikacije, stabilnost, baterija, jednostavnost korištenja? Nemam nikakve posebne vezanosti za apple, samo želim za uložene novce dobiti najbolji mogući uređaj.

onda bi ja na tvom mjestu uzeo Nexus 7.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Christian kaže...

Pozdrav, trebao bih preporuku tableta. Cijenu neću postavljati, imam tu sreću da mi ona u ovom izboru nije prvi faktor (kaj ne znači da nije pri vrhu {#} ). Znam da ću ovime potencijalno otvoriti pandorinu kutiju, al iz nekog razloga još uvijek gajim skepsu prema android tabletima. Iako apple ima tisuću i jednu manu, ne znam može li se google store nositi s app storeom?
To je moja prva dvojba - iPad ili android? Svjestan sam da more androida dominira po dosta pitanja, ali volio bih čuti od korisnika iz prve ruke koliko su pouzdani androidi? Koristim android mobitele pa sam svjestan koliko ponekad treba vremena i volje da ga se natjera raditi kako spada. Od iPada u obzir dolazi novi mini i air jer ih imam priliku piknuti po USA cijenama (koje su i dalje paprene), a android tržište jednostavno ne poznam dovoljno. Vidim da se prestigio probija, tu je i acer, samsung...
Uređaj mi treba za svakodneno korištenje (ali ne kao zamjena za laptop), surfanje, ereader, filmovi, povremeno igranje, video streaming. 3g nije nužan, ali je poželjan. Veličina 8'' i više, ali uzeti u obzir da nije samo za kućnu upotrebu. 

Hvala unaprijed! 

Kao da si mene osobno upitao, obzirom i sam pasem piknuti nešto ili u prosincu ove godine za Novo ljeto ili u siječnju iduće godine za rođendan, s tom razlikom, ja sam zbog nekih osobnih iz iskustva rada sa istima već odredio na koga ću se poderat, sa novcima narafno {#}, IPAD AIR 128GB model !!

Ad1; nezahvalno je za reći, ali nije loše za znati, ono što barem po mojem mnjenju pridonosi radosti je i činjenica da kupujem "najbolje" ( moje osobno skromno subjektivno razmišljanje ) što novac može kupiti i.

Ad2; ja spram android tabletima gajim skepsu iz yxz razloga, a evo ti neki od njih. Prvo, velika većina aplikacija su rađene za mobove i nisu će će za rad na tablet računalima. Druga, svi su plastični, što nakon izvjesnog vremena uočiš milijardu masnih tragova + bakterije, hmmmmmmmmmmm, duboki uzdah! Treće, memorija, koja je krucijalno mizerija do bola ( primjer je Samsung Galaxy Note 10.1 sa 16 GB interne memorije koji se još prodaje u T Com centrima, o HW dijelu, bijedi, neću uopće lamentirati, cijena debelo over 5000.00, ko tu koga je8e hey ), a kada i želiš podebljati, kartice su samo trenutno do 64 GB a vrijednije takve idu cijenom over 400.00 ili čak 500.00 kuna. Četvrto, kardinalno niska rezolucija, osnova je 1280x800, kome to odgovara, samo neka izvoli, ja fala ne. Peto, uvjetno, slaba podrška drugih proizvođača sa opremom za zaštiti, ili je to nemar naših dobavljača prije, tko će ga znati. Šesto, podrška sa update-ima software-a, katastrofa ljubav naša!

Ad3; to je sada već malo za debatu, odvisno što će tebi trebat u svakodnevnom životu i što ćeš ti svakodnevno konzumirati, ali recimo, moj frend je meni rekao kao minus za IPad Air da IOS ne podržava gledanje video materijala u AVI i MKV datotečnom obliku, na što sam ja se upitao na licu mjesta, gdje sam dobio odgovor da ima aplikacija koja košta oko 2.58 USD koja podržava 28 vrsti formata, između ostalog i AVI i MKV. Meni osobno će moj služiti za dokumentiranje nekih podataka koji će mi biti bitni uvijek a koje ću zavoditi u dokumentima oblika "Word" i "Excel" znači pisana dokumenta i tablice. Ako mi ne bude odgovarao onaj SW za rad sa dokumentima mukte, u što ne vjerujem, kupiti ću nešto PRO, za koji dolar i stvar za mene riješena.

Ad4; osobno sam imao bijeli IPad Air u rukama i mogu reći da izgleda Vrhunski, makar sam imao petsto i jednu repliku, bolji je ova ili onaj, gdje mi recimo Microsoft-ov Surface 2 između ostalog ne odgovara zbog operativnog sustava i to je to, ili Nokia Lumia 2520, a kod Air-a sam 1200% siguran da ću dobivati update a barem četri godine, a da i ne dobijem, ne bi mi bila too much velika greda!

Ad5 + Ad6; i sam sam uzimao u obzir kupnju only WiFi verzije za svakodnevno i vrlo vrlo intezivno korištenje, gdje bi mi teblet računalo uza sve zamijenio i SGN II za sve ono što čačkam po netu, a za to mi je 5.5 incha ipak po neki puta puno puno premalo. Možda jedna mana WiFi modela je nema GPS modul, ali gledaj, imaš bilo koji mob, smartphone a on ima GPS modul, stvar kompenzirana, barem koliko ja gledam i kako na problem. Nakon svega, kada se navikneš na rad, uvjeren da će ti IPAK s vremenom polagano zamijeniti laptop, čak štoviše nekako osjećam da mogu sa punim osjećajem sigurnosti to decidirano potvditi kao zdravo za gotovo!

Za kraj, neke mane IPad Air-a; kako ja kada govorim, govorim isključivo o 128 GB komadu, znači po memoriji je trenutno skorom naj naj, uz ekstra SD memorijsku karticu ga jedino za sada prati Samsung Note 10.1 2014 edition, tako da prva mana, ako se to tako može reći je nedostatak NFC komunikacije, koju imaju SONY XPERIA Z i NOKIA LUMIA, druga kao mana je 4 : 3 omjer stranica, ali u radu sa dokumentima se to meni ne čini kao nedostatak, infra crveni port kome treba, hmmmmm, pa niti SGN II ga nema i što onda, da ga razbijem! Ako uzmemo u obzir razmatranje PPI, samo je samsung jači 299PPi naspram 264 PPI, ali i nešto teži, ali i u mjerama voluminozno dosta veći, 240 x 169.5 x 7.5 mm naspram 243.1 x 171.4 x 7.9 mm, 460 grama naspram 540 grama. Možda, možda, kada bi Air imao utor za SD memorijsku karticu, pretpostavljam kako ne bi NIKAKO imao konkurenta, ali to je samo moje glasno zanovijetanje {#} !! 

ATJ Lučko
17 godina
Koji tablet da uzmem?

Možda bih trebao malo podrobnije opisati nacin na koji bi koristio tablet. Nije nista posebno, svakodnevno surfanje, dosta mailanja, video reprodukcija (ukljucujuci streaming - flash, veetle,  sopcast, itd.), povremeno igranje.

Mene zanima na kojoj cu platformi ovo uspjesnije i lakse izvoditi? Takodjer, kakvo je stanje s brojem tablet based aplikacija za android? Ne zelim koristiti razvucene smartphone aplikacije na tabletu. Takodjer, placanje appleu 100$ za dodatnih 16 GB bas i nije opcija pa me zanima koliko je to zapravo malo prostora u svakodnenom koristenju?

Ili skroz pojednostavljeno: u rangu do 3000kn (za koliko mogu dobiti iPad air 16gb wifi), koji je najbolji uredjaj s obzirom na to kako ga zelim koristiti?

0 0 hvala 0
16 godina
Koji tablet da uzmem?
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 12:29 (kran).

0 1 hvala 0
12 godina
Christian kaže...

Možda bih trebao malo podrobnije opisati nacin na koji bi koristio tablet. Nije nista posebno, svakodnevno surfanje, dosta mailanja, video reprodukcija (ukljucujuci streaming - flash, veetle,  sopcast, itd.), povremeno igranje.

Mene zanima na kojoj cu platformi ovo uspjesnije i lakse izvoditi? Takodjer, kakvo je stanje s brojem tablet based aplikacija za android? Ne zelim koristiti razvucene smartphone aplikacije na tabletu. Takodjer, placanje appleu 100$ za dodatnih 16 GB bas i nije opcija pa me zanima koliko je to zapravo malo prostora u svakodnenom koristenju?

Ili skroz pojednostavljeno: u rangu do 3000kn (za koliko mogu dobiti iPad air 16gb wifi), koji je najbolji uredjaj s obzirom na to kako ga zelim koristiti?

Moj savjet ako novci nisu problem Ipad Air ili Mini Retina i samo da te pitam gdje ga ima za 3000kn? Neka akcija negdje?

Kao alternativu si baci oko na LG G-Pad ili ako ti treba veći ekran i fleksibilnost spajanja onda ASUS Transformer Book T100TA

15 godina
roby27 kaže...

Moj savjet ako novci nisu problem Ipad Air ili Mini Retina i samo da te pitam gdje ga ima za 3000kn? Neka akcija negdje?

Kao alternativu si baci oko na LG G-Pad ili ako ti treba veći ekran i fleksibilnost spajanja onda ASUS Transformer Book T100TA

Da li LG G-pad podržava spajanje na tv preko USB-a radi gledanja filmova???? (USB to HDMI kabel)

17 godina
ivo0 kaže...

Pozdrav svim forumasima.evo sad skupio 600kn pa odlucio uzeti neki tablet.Znam da se nemoze nest naci za te pare al volio bih da ima neki dual core cpu(ili ak nist barem neki dobar singlcore)velicina od 7 incha je ok.netreba mi 3g.ja sam iz sb tako moze onda links audax makromedia i city coloseum.(ma mogu i plodine samo da radi:)Iznad 650 kn nemoze.Ugalvnom tablet bi bio za internet i nesto malo filmova (640X480)

U oko su mi upali:

http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-trekstor-surftab-breeze-7-0-7-multitouch-cortex-a8-1-2-ghz-512mb-ddr3-4gb-flash-wifi-microsd-g-senzor-microusb-kamera-android-4-0&option=artikl&id_artikl=010.150.001

http://www.links.hr/?naziv=tablet-racunalo-yarvik-luna-tab07-101-7-multitouch-4gb-flash-microsd-microusb-kamera-android-4-1&option=artikl&id_artikl=010.165.005

http://www.audax.hr/yarvik-tablet-xenta-p-2130.html 

http://www.makromedia.hr/katalog/racunala/tablet-i-pda/naviatec-md749-8gb.html

Za 600 ili malo više kuna,Nevinašce niti jedan od ova četri modela nije dobar izbor jednostavno zaboravi na njih i nema problema. Prva tri modela odpadaju jer imaju premalo sistemske memorije(samo 512mb), a ovaj zadnji Naviatec ima debelo preslabu bateriju samo 2800mAh 3.7V.

http://www.bug.hr/forum/topic/tableti/koji-tablet-uzmem/102591.aspx?page=36&jumpto=3955626&sort=asc&view=flat

Kad se radi o najboljoj kupnji za 600kn, to je onda ovaj dole Prestigio model bez greške jer on uz sve ostalo ima najaču bateriju od sva četri modela iznad a to je 4000mAh 3.7V.Cool

http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPads/MultiPad_7.0_HD#/product-specs?article=PMP3970B_DUO

http://www.protis.hr/products/details/prestigio-multipad-70-hd-pmp3970bduo-70-0lcd-1024x600-4gb-android-41-dc15ghz-dc-gpu-1gb-4000mah-webcam-microusb-minihdmi-wifi-black-retail/71407

http://www.jeftinije.hr/racunalna-oprema/prijenosna-racunala/tablet-racunala/prestigio-tablet-multipad-70-hd-pmp3970b-duo-arm-cortex-a9-150-1gb-4gb-7_-_CX0027A41C

Ne može jer taj Prestigio model nema ugrađen 3G Modem, no tu nema ništa čudno s obzirom na njegovu cijenu od samo 600kn.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 14:49 (rambox).
12 godina
pastorrr kaže...

Da li LG G-pad podržava spajanje na tv preko USB-a radi gledanja filmova???? (USB to HDMI kabel)

Za takav način spajanja nisam siguran, znam da podržava razna bežična spajanja sa mobilnim i tv uređajima te podržava USB OTG.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 15:03 (roby27).
12 godina
neaktivan
pastorrr kaže...
roby27 kaže...

usb,naravno,radi...postoje usb na hdmi kablovi,ali sumnjam da to funkcionira

15 godina
Koji tablet da uzmem?

Šteta ako ne podržava nešto "žično", u dostupnim člancima na netu nisam našao konkretan odgovor.. a to mi je bitno jer bi ga koristio kao media player.

U principu, trebao bi imati tv-out preko USB-a, a to ne vidim da ima..

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 15:45 (pastorrr).

0 0 hvala 0
12 godina

Jedino što mi pada na pamet je možda da se spaja micro usb na full usb na tv-u pa na taj način se prikazuje kao vanjski storage za puštanje multimedije, kao npr. externi disk.

12 godina
neaktivan
pastorrr kaže...

Šteta ako ne podržava nešto "žično", u dostupnim člancima na netu nisam našao konkretan odgovor.. a to mi je bitno jer bi ga koristio kao media player.

u kojem smislu bi ga koristio(tv)? kao ''externi'' monitor ili bi samo učitavao podatke s njega?

15 godina
kivic15 kaže...
pastorrr kaže...

u kojem smislu bi ga koristio(tv)? kao ''externi'' monitor ili bi samo učitavao podatke s njega?

Kao externi monitor, za ugodnije gledanje filmova.

@ Roby27: Telka mi može učitat filmove direktno direktno s externog harda, al ne podržava titlove (a lijepiti ih nemam vremena i volje).

17 godina
pastorrr kaže...

Kolko ja vidim i usput se debelo čudim,Smijeh taj LG G-PAD 8.3 uopče nema HDMI tj Mini-HDMI priključak.Pa to su teške budalaštine na kubik, 8.3 tablet za 2300kn pa nema običan Mini-HDMI priključak a kad tamo na nekom Tabletiču za 600kn eto ti Mini-HDMI priključka.{#}

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=LG+G+Pad

Ovo kaj si ti sebi zamislil ništa od toga preko USB, na taj način neče ič nikakav video i ako ti treba Tablet uređaj kao neki media player zaboravi taj okrljašteni i preskupi LG model.{#}

15 godina
rambox kaže...
pastorrr kaže...

Kolko ja vidim i usput se debelo čudim,Smijeh taj LG G-PAD 8.3 uopče nema HDMI tj Mini-HDMI priključak.Pa to su teške budalaštine na kubik, 8.3 tablet za 2300kn pa nema običan Mini-HDMI priključak a kad tamo na nekom Tabletiču za 600kn eto ti Mini-HDMI priključka.{#}

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=LG+G+Pad

Ovo kaj si ti sebi zamislil ništa od toga preko USB, na taj način neče ič nikakav video i ako ti treba Tablet uređaj kao neki media player zaboravi taj okrljašteni i preskupi LG model.{#}

Slažem se, al specke mu nisu loše.. Da je jeftin, nije, na žalost..

17 godina
roby27 kaže...

Nije akcija, imam priliku kupit ga u SADu (Mini - 399$, Air - 499$) 

Nisu to mali novci, ali i dalje značajno niže nego kod nas.  

Inače, ima li netko iskustva s Prestigio tabletima, vidim da su cijene relativno povoljne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 19:37 (Christian).
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

relativno mlada,ciparska tvrtka s tvornicom u kini,odlični tableti za male novce....i 2 godine garancije te imaju dobru podršku,moja preporuka {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav, planiram uzeti sljedeći tjedan tablet, da imam za surfanje. Pa me zanima dali se preko tableta može razgovarati na skype? Uzeo bih neki do max 700kn

Vidio sam ovoga http://www.svijet-medija.hr/art/tablet-prestigio-multipad-7-0-hd-pmp3970b-duo/49064 pa mi se ne čini loš, pa ako netko ima još kakvu preporuku bio bih zahvalan. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji tablet da uzmem?
Jel se na svaki tablet od 7" može prikopčati ova tipkovnica zajedno sa futrolom.
http://www.svijet-medija.hr/art/preklopne-korice-s-tipkovnicom-za-tablet-d13-book-cover-r71-crna-za-7-/50294

0 0 hvala 0
17 godina
mate213 kaže...

Pozdrav, planiram uzeti sljedeći tjedan tablet, da imam za surfanje. Pa me zanima dali se preko tableta može razgovarati na skype? Uzeo bih neki do max 700kn

Vidio sam ovoga http://www.svijet-medija.hr/art/tablet-prestigio-multipad-7-0-hd-pmp3970b-duo/49064 pa mi se ne čini loš, pa ako netko ima još kakvu preporuku bio bih zahvalan. 

Možeš slobodno uzet taj Prestigio model, bolje od toga ionako ne moš kupit do 700kn a ostalu usporedbu več sam i ranije spomenul u ovoj temi prvi link ispod.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/tableti/koji-tablet-uzmem/102591.aspx?page=38&jumpto=3972999&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/tableti/koji-tablet-uzmem/102591.aspx?page=36&jumpto=3955626&sort=asc&view=flat

kran kaže...
Jel se na svaki tablet od 7" može prikopčati ova tipkovnica zajedno sa futrolom.
http://www.svijet-medija.hr/art/preklopne-korice-s-tipkovnicom-za-tablet-d13-book-cover-r71-crna-za-7-/50294

Može da jer praktički svi današnji Tableti imaju "USB OTG opciju", pa onda preko Micro-USB OTG kabela na Tablet spojiš bilo koji Miš ili neku tipkovnicu kaj drugo.{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 0:17 (rambox).
16 godina
kran kaže...

Može da jer praktički svi današnji Tableti imaju "USB OTG opciju", pa onda preko Micro-USB OTG kabela na Tablet spojiš bilo koji Miš ili neku tipkovnicu kaj drugo.{#}

Taj kabel onda ne moram posebno kupovati, dobijem ga uz kupnju tipkovnice, koliko vidim na slici da je priložen tamo u futroli.

14 godina
rambox kaže...
mate213 kaže...

Možeš slobodno uzet taj Prestigio model, bolje od toga ionako ne moš kupit do 700kn a ostalu usporedbu več sam i ranije spomenul u ovoj temi prvi link ispod.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/tableti/koji-tablet-uzmem/102591.aspx?page=38&jumpto=3972999&sort=asc&view=flat

Hvala, a da idem na nešto polovno za te novce, jel bi se dalo naći nešto bolje?

16 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Jel ima netko neki prijedlog za pošteni tablet od 8", a da mu je rezolucija veća od 1024*ništa. Tražeći po internetu kao da ne postoji takav. Cijena bi mu trebala biti do 1500 kn.

Najbliže mojim zahtjevima je došao CUBE U39GT. On je nešto veći, al kolko tolko odgovara. Jedino neznam kakvo je stanje sa kvalitetom. 

0 0 hvala 0
17 godina
mate213 kaže...

Hvala, a da idem na nešto polovno za te novce, jel bi se dalo naći nešto bolje?

Nema smisla kupovat neki polovan Tablet za 600kn, samo možeš ugazit u razne probleme to sigurno. Kad kupiš novo s garancijom onda nema frke, znaš kaj imaš niko po tome prije nije diral i ko zna šta radil na razne načine jel.Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 17:29 (rambox).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice