Koji tablet da uzmem? izdvojena tema

poruka: 3.755
|
čitano: 2.165.501
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

p.s. ne mora znacit da ce mu sve sto radi na sgs-u radit i na tabletu,jer neke aplikacije nisu kompatibilne s nekim tabletima/verzijama tableta

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav... Mislio da nikad neću kupovati tablet,ali.. Sad razmišljam ozbiljno uzet jedan od 8 inča.

Cjenovni rang bi bio do nekih 2500 kuna.

Operacijski sustav? Najradije bih windowse, jer mi se čini najbezbolnije spajat na televizor (direktni download i konzumacija sadržaja), koristit standardne aplikacije i sl. ž

Međutim, 8 inčnih windowsa nema osim onog jednog acera koji jedobio slabe kritike, a i izvan budžeta je.

Znam da su friško izašli dell venue pro 8 i lenovo miix 8, al očito ne i u hr.

Ima tko kakvu preporuku? Da pričekam eventualno izlazak novih modela oko Božića? ili, Ipad mini s retinom, galaxy note 8? svaka sugestija je dobro došla.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 12:41 (pastorrr).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koji tablet da uzmem?
pastorrr kaže...

Pozdrav... Mislio da nikad neću kupovati tablet,ali.. Sad razmišljam ozbiljno uzet jedan od 8 inča.

Operacijski sustav? Najradije bih windowse, jer mi se čini najbezbolnije spajat na televizor (direktni download i konzumacija sadržaja), koristit standardne aplikacije i sl. ž

Međutim, 8 inčnih windowsa nema osim onog jednog acera koji jedobio slabe kritike, a i izvan budžeta je.

Ima tko kakvu preporuku? Da pričekam eventualno izlazak novih modela oko Božića? ili, Ipad mini s retinom, galaxy note 8? svaka sugestija je dobro došla.

A jesi razmisljao da narucis izvana dell ili lenovo? Jos ces dosta jeftinije proc nego da kupujes kod nas.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
12 godina
pastorrr kaže...

LG G Pad

15 godina
gamer34 kaže...

A jesi razmisljao da narucis izvana dell ili lenovo? Jos ces dosta jeftinije proc nego da kupujes kod nas.

Jesam, al trebam naš račun...i s kojih stranica uopće, kinezi nemaju windows tablete u ponudi. A i ne da mi se zafrkavati s garancijom..

roby27 kaže...

LG G Pad

nije loš, baš sam čitao recenziju na gsmareni. eventualno da ima neki s-pen, bio bi mrak. i cijena je dobra.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.11.2013 16:29 (pastorrr).
11 godina
protjeran
pastorrr kaže...

Operacijski sustav? Najradije bih windowse, jer mi se čini najbezbolnije spajat na televizor (direktni download i konzumacija sadržaja)

kako to misliš?

15 godina
Wolf The Creator kaže...
pastorrr kaže...

Operacijski sustav? Najradije bih windowse, jer mi se čini najbezbolnije spajat na televizor (direktni download i konzumacija sadržaja)

kako to misliš?

Nema potrebe za skupim adapterima (ipad), možeš direktno skidat torrente (apple koliko znam to ne dopušta-ne da mi se zamarat s đeilbrejkanjem), nema zafrkacije s itunesima, možeš koristiti dobro poznat set aplikacija (utorrent..) + normalno office i sl.

Ok, android se može koristiti bez nekih ograda, al nikak da se odlučim na taj ekosistem. valjda se bojim lagova, trzanja, zloćudnih aplikacija, google play ne podržava paypal.. (to se nije promijenilo,ne?)

12 godina
Koji tablet da uzmem?

Može preporuka tableta do 2000 kuna? Koristio bih ga za Internet, filmove, slike i čitanje. I nebih ispod 10 inča. Mogao bih jedva progurat 9 ali nikako ispod.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 9:37 (Azmo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

iPad 3 se da naći za te novce. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Gman kaže...

iPad 3 se da naći za te novce. {#}

Ne bih rabljeni

17 godina
A bi kineza?
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
Koji tablet da uzmem?

Jel valjaju šta ovi novi PRESTIGIO?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Koji tablet da uzmem?

Evo malo usporedba koliko znači 8" vs 7" iPad mini retina vs nexus7 2013

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 0:08 (roby27).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Pozdrav, prvi put kupujem tablet i nemam pojma što da kupim. Koristila bih ga pretežito doma za surfanje, htjela bih nešto jeftinije recimo do 700 - 800 kn. Što preporučate, i jel ovaj valja:

http://www.mikronis.hr/detalji_proizvoda.a8190627e2dd466f810139064efd0094.prestigio-multipad-7-0-hd-crni-arm-cortex-a9-1-50ghz-1gb-4gb-android-4-1-7-0-hd-lcd-p-n-pmp3970b-duo.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
Generalno, tesko je reci dal valja ili ne, ali po specifikacijama "za surfanje" nije los. Ono kaj ja ljudima u zadnje vrijeme govorim da ne uzimaju nista ispod dual core i gige rama kaj se tice andrioda, s time da minimalno verzija samog sustava ne bude ispod jelly beana. Neki dan sam isprobao i onog sedam incnog jeftilena s tiskovog kioska. Da se surfat i neke osnovne radnje, ali... cuka na sve strane.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
neaktivan
Prestigio MultiPad 2 PRIME DUO 8.0 (5780D), 8"

Namjeravam uzet neki tablet,znači koristio bi se najviše za internet,koju igricu odigrat i ponekad film pogledat.
Što mislite o ovome
Trenutno je na akciji http://www.vemil.hr/proizvod/prestigio-multipad-2-prime-duo-80-5780d-8-ips-1024x768-dc-cpu-16ghz-qc-gpu-1gb-16gb-2x-camera-5mp03mp-wifi-msd-mhdmi-musb-android-41-4400mah-siva/40041/
Imali što bolje za te ili slicne pare?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 21:05 (Josip_cobra).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Vidio sam da u kauflandu imaju tablet za 300 kn.

Nisam siguran sada o kojem se točno modelu radi?

Uglavnom,koji je to model i dali bi na njemu mogao gledati anime bez trzanja?Možda ne sa nekim najzahtjevnijim enkodiranjem ili čak bez full hd-a...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Uglavnom,koji je to model i dali bi na njemu mogao gledati anime bez trzanja?Možda ne sa nekim najzahtjevnijim enkodiranjem ili čak bez full hd-a...

ili je meanit ili je vivax...uglavnom očekuj 512mb ram,single core 1ghz i 800x480...radije nadodat još 300 pa kupit prestigio 7.0

15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
g12356 kaže...

ili je meanit ili je vivax...uglavnom očekuj 512mb ram,single core 1ghz i 800x480...radije nadodat još 300 pa kupit prestigio 7.0

Lol,ja se cijenkam i za ovih 300 kn,budžet je minimum. XD

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Re: Prestigio MultiPad 2 PRIME DUO 8.0 (5780D), 8"
Josip_cobra kaže...

Namjeravam uzet neki tablet,znači koristio bi se najviše za internet,koju igricu odigrat i ponekad film pogledat.
Što mislite o ovome
Trenutno je na akciji http://www.vemil.hr/proizvod/prestigio-multipad-2-prime-duo-80-5780d-8-ips-1024x768-dc-cpu-16ghz-qc-gpu-1gb-16gb-2x-camera-5mp03mp-wifi-msd-mhdmi-musb-android-41-4400mah-siva/40041/
Imali što bolje za te ili slicne pare?

I mene zanima ako netko zna taj tablet ili ako netko zna bolji od toga a da je u slicnom cjenovnom rangu i da nije manje od 8 inca ekran?
12 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

g12356,ja imam 3270b identičnih specifikacija....stalan lag i pre gadan ekran,pogotovo na svijetlim bojama,doslovno vidim razmak među pikselima....platio sam ga 650kn,lol

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 21:41 (kivic15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Molim preporuku tableta za čitanje knjiga.

Je li dosta rezolucija 9.7" incha sa rezolucijom 1024×768 omjer 4:3 ekrana?

Također zanima me treba li mi neka veća rezolucije za čitanje knjiga npr. 2048×1536

(meni ne treba cristal clear slika, treba li pazit na matricu IPS itd.)

Troše li ekrani s većom rezolucijom bateriju znatno brže nego oni s manjom rezolucijom?

Please ako tko ima iskustva sa čitanjem knjiga na tabletu i koji tablet koristi, neka podjeli

svoje iskustvo s širom populacijom forumaša.

Thanks!

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 17:38 (absolon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam tablet kupio samo za surfanje i čitanje, a tražio sam u početku 9,7'', pa sam gledao Prestigio modele i razne kineze... na kraju sam uzeo 7'', Nexus 7 i prezadovoljan sam. Cura ima ipad veliki i puno mi je lakše i ugodnije čitati na mom tabletu nego na njezinom, pogotovo u krevetu ili zavaljen u fotelju.. igre ne igram nikakve, tek sam testirao par komada i sve se vrte bez laga ikakvog.. od mene samo preporuke.

Možda nekome i nije dovoljno za čitanje, ali reza je stvarno super, ja puno čitam i sve 5, nebi ga mijenjao za veću dijagonalu ekrana.

Why so serious?! Let's put a smile on that face!!
14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Što kažete na Acer Iconia A1-810, gledao sam i Nexus 7 (2012) ali malo mi je 7" ekran.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Meni se ovaj Pipo Smart S1 Pro čini kao trenutni best buy

Quad core 1.6

1Gb rama

prednja i stražnja kamera

reza 1024x600

jedino je šteta što nema IPS ekran

cijena 799kn 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 18:12 (Balvan8).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Isplati li se ovaj http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.DC0DEEA9-822E-4E67-8967-3778142B7292.aspx

ili ako netko predlaže nešto bolje u tome cjenovnom rangu, najbolje da je samsung ali dolaze i ostali u obzir... i da podrzava 3g sve mreze SIM

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 12:25 (ivanmadridista).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Koji procesor je bolji za android tablet:

ARM Cortex-A9 Dual-Core 1,60 GHz

ARM Cortex-A9 Quad-Core 1,20 GHz

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
counter kaže...

Koji procesor je bolji za android tablet:

ARM Cortex-A9 Dual-Core 1,60 GHz

ARM Cortex-A9 Quad-Core 1,20 GHz

I jedan i drugi su "bolji", ali ti sigurno ne treba quad-core jer mali je broj aplikacija koje mogu iskoristiti sve četiri jezgre...ako nisi kratak sa novcem idi na quad, u suprotnom pričekaj koju godinu i radi suepr posao i sa dualom. Što se tiče tableta preporuka ide za http://www.prestigio.com/catalogue/MultiPads/MultiPad_2_Ultra_Duo_8.0_3G

Odmjereno dobar, ima nativnu podršku za 3G...dobra cijena...ko ima viška novaca neka ide za razvikanijim brandovima.

14 godina
neaktivan
Koji tablet da uzmem?

Evo nakon par dana mozganja skratio sam izbor na ova 3, ne treba mi 3G i da je ekran 7.9/8", pa sada od ova 3 treba uzeti 1 :) pa eto ako netko može dati još koji savjet ili dati preporuku:

1. Prestigio Multipad 4 Quantum 7.85

2. Acer Iconia Tab A1-810

3. PiPO Max M5

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice