- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nexus 7 uzmi, imam tab2 7.0 doma i bezveze je...
Koji mi tablet preporucujete do 3 000kn (400eura)
mora bit androidov OS.
Hvala.
mora bit androidov OS.
Kupnja u Hrvatskoj: Asus Transformer TF300T 32GB, prvi ne-Nexus koji dobiva JellyBean 4.2
Kupnja u evropskom Play-Store: Nexus 10 16GB
mora bit androidov OS.
Kupnja u Hrvatskoj: Asus Transformer TF300T 32GB, prvi ne-Nexus koji dobiva JellyBean 4.2
Kupnja u evropskom Play-Store: Nexus 10 16GB
Dali uz transformer tipkovnica dolazi standardno ili uz doplatu?
Dali uz transformer tipkovnica dolazi standardno ili uz doplatu?
Nažalost samo uz doplatu - mislim da baš i nije super isplativo trenutno kupovati high-end tablet kod nas... :(
Meni bi trebao Nexus 8 xD
Dečki triba mi jedan tablet (točnije triba ženi) za čitanje nekakvih e-knjiga.
Ajmo preporuka.
Mislio sam galaxy tab2 7" ili malo skupljeg nexusa...
KVALITETAN ZVUK !
Pozdrav svima na forumu. Evo kako sam i naglasio a nisam imao namjeru da izgleda kao da vičem na Vas , već da bude upečatljivo.
Dakle želio bih si uzeti neki 9,7 ili 10,1 incha tablet koji osim što bi imao dobar prikaz slike tj. boja da ima i dobar zvuk kako ne bih morao
koristiti slušalice.Ne očekujem suraund i thx zvuk ali da je pristojan dostatno glasan bez krćanja i čudnih zvukova.
Tražem nešto takvo jer bi prvenstveno služio za surfanje po netu i gledanje serija.Vidim da sad već ima dosta tableta sa rezolucijama tipa
FullHD pa čaki dosta više pa vas molim za savjet.
Recimo da bih to naručivao izvana tipa od PandaWill ili netko drugi ako preporučite te da bih ukupnp izdvojio sa našom carinom oko
2000-2200kn.Preferiram što veći display i trajanje baterije. Nadam se da postoji nešto za te pare ili ako ne a da ima ovo šta tražim,
recite koji je to onda model pa da se strpim ako treba i pola godine da se ušteka para.Ne želim iPad već nešto na androidu.
Hvala na pomoći !
Što je bolje uzeti:
1. acer iconia tab a501 za 1600kn
2. Samsung galaxy tab 2 7" za 1300kn
Treba mi brzi odgovor....
amater, ja bi uzeo nex7. acer je vec zastario (ekran i procA) i i g tab lagano. makar 10 incha nije lose reza je katastrofa.
dxdandy sta se tice dobrog zvuka nemozes ocekivat cuda jer su zvucnici blizu. btw vec tjednima tu lutas i izmisljas toplu vodu. kvalitetnog no name kineza neces dobit. i zasto si samo tako prekrizio ipad? ima puno bolje zvucnike, ekran, apove prilagodjene tabletu a neuvecane od mobitela, bogovsku bateriju, izrada, drzi cijenu rabljen itd itd ma ipad 2 pojede te no namere
Kakav je ovaj tablet http://www.nabava.net/tablet-racunala__1250/prestigio-tablet-multipad-3270b-7-800x480__2801871
ili ovo
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=DPS+Dream+7+tablet
amater, ja bi uzeo nex7. acer je vec zastario (ekran i procA) i i g tab lagano. makar 10 incha nije lose reza je katastrofa.
dxdandy sta se tice dobrog zvuka nemozes ocekivat cuda jer su zvucnici blizu. btw vec tjednima tu lutas i izmisljas toplu vodu. kvalitetnog no name kineza neces dobit. i zasto si samo tako prekrizio ipad? ima puno bolje zvucnike, ekran, apove prilagodjene tabletu a neuvecane od mobitela, bogovsku bateriju, izrada, drzi cijenu rabljen itd itd ma ipad 2 pojede te no namere
A reci mi isplati li se ovo uzeti?
Dobivam ga dosta ispod 2000kn.
Mislim da ću ipak uzeti galaxy-ja.
Treba mi hitno (poklon ženi za današnji dan) a samo mi je tab unutar 40km od Zadra.
Hvala dečki.
Navedeno je da covjek kupuje tab za citanje knjiga. I tegra 2 mu je previse. Po cemu je to preslabo za danasnje standarde? Kad vidim sta je u prestigi-ma , ovaj transformer je blago receno ubojica! Neamju svi bugdet od 3000 kuna za tab, znas
Heh Mislave neznaš kako je to kad se kupuje elektronika za ženu Tako je frend "kupio ženi" pojačalo Yamaha, ona ga gleda zbunjeno a on njoj pa to je za tebe da imaš di slušat muziku. Nego kako Venus ide li kakav review?
Trenutno ga je stara copila. Bio sam naletio na neki firewire za njega, i nestali čing čong appovi :D , tuto kompleto. Score na benchevima za 45-50% bolji.
Za ono sto meni treba je odlican, doduse nebih se slozio da je to quad unutra. Quadrant i ostali kazu da jest, al prije neki ofucani quadonja, pred mirovinu. Naspram quada u htc one x-u , je dosta zastucaniji.
Doduse stock je trenutno gore, a nitko se nije bacio na custom romove na njega. Inace venusovo drugo ime je myth, tako da je bolje da mu se tako obracamo :3, venus je za curice.
Budem napisao kakav review tijekom vikenda / iduci tjedan.
Posteno su me proizvodaci zaribali, narucio mini usb tipkovnicu, kad se ispostavilo da mi terba micro -.- ... sad cekam adapter, pitaj boga oce opce tipkalo upotrebljivo bit :D
Onda???
Navedeno je da covjek kupuje tab za citanje knjiga. I tegra 2 mu je previse. Po cemu je to preslabo za danasnje standarde? Kad vidim sta je u prestigi-ma , ovaj transformer je blago receno ubojica! Neamju svi bugdet od 3000 kuna za tab, znas
u ducanu novi tf300 sa tegrom 3 je 2600 kn tako da mislim da je ovo totalno neisplativo.
Vidim da po nasim ducanima ima ovaj tablet za cca 1400 kn, ima li ga netko da malo napise dojmove?
http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=344
Treba mi preporuka tableta za gps navigaciju na moru.
Budžet bi bio do 3000 kn, ali ciljam da kupim nešto do 2000 kn pa da za ovih preostalih 1000 kupim dodatni monitor na koji bi spojio tablet preko hdmi kabela.
Našao sam još jednu opciju koju rijetki tableti imaju, a to je prijem tv signala pa me zanima kak to funkcionira (dal se spoji na vanjsku tv antenu žicom ili hvata tv signal sa svojom malom antenom)?
Ovo sam našao:
http://www.hangar18.hr/proizvodi/10195/3388/tablet-goclever-t76-gps-amp-tv -> 1100 kn u harvey normanu
http://www.emmezeta.hr/multimedija/dodaci/navigacija/31228/prestigio-geovision-7777-gps-navigacijatvtablet/
Sad, vrijedi li to uopće i imate li što drugo za preporučit?
Zvao sam dosta trgovina informatičke opreme i s tim tv prijemnikom ih nisam više našao, a ne znam dal se isplati uopce imati tv prijemnik.
Treba mi preporuka tableta za gps navigaciju na moru.
Budžet bi bio do 3000 kn, ali ciljam da kupim nešto do 2000 kn pa da za ovih preostalih 1000 kupim dodatni monitor na koji bi spojio tablet preko hdmi kabela.
Našao sam još jednu opciju koju rijetki tableti imaju, a to je prijem tv signala pa me zanima kak to funkcionira (dal se spoji na vanjsku tv antenu žicom ili hvata tv signal sa svojom malom antenom)?
Ovo sam našao:
http://www.hangar18.hr/proizvodi/10195/3388/tablet-goclever-t76-gps-amp-tv -> 1100 kn u harvey normanu
http://www.emmezeta.hr/multimedija/dodaci/navigacija/31228/prestigio-geovision-7777-gps-navigacijatvtablet/
Sad, vrijedi li to uopće i imate li što drugo za preporučit?
Zvao sam dosta trgovina informatičke opreme i s tim tv prijemnikom ih nisam više našao, a ne znam dal se isplati uopce imati tv prijemnik.
bilo koji tablet sa vanjskom usb tv karticom. Uzmi t-comov mediapad 7 i običnu usb tv karticu na koju možeš spojiti pravu antenu.
Pozdrav!
Ne razumijem se baš u konkurenciju i ponudu tableta pa bi trebao pomoć za tablet do 1000kn max.
Volio bih tablet od 10" ali sumnjam da se nešto korektno u ovom cijenovnom rangu može naći s takvim ekranom. Uglavnom bi mi tablet služio za gledanje filmova eventualno u .mkv formatu, slušanje muzike preko youtubea, surfanje netom. Očekivao bih da te stvari radi bez trzanja, pogotovo surfanje netom i otvaranje desktop verzija stranica bez problema.
Zahvaljujem na pomoći!
Neznam zasto neki inzistiraju na nekim no-name tabletima kada se Nexus 7 moze nabaviti za 1600 kn i ima najbolje performanse trenutno a i podrsku.
Pozdrav!
Ne razumijem se baš u konkurenciju i ponudu tableta pa bi trebao pomoć za tablet do 1000kn max.
Volio bih tablet od 10" ali sumnjam da se nešto korektno u ovom cijenovnom rangu može naći s takvim ekranom. Uglavnom bi mi tablet služio za gledanje filmova eventualno u .mkv formatu, slušanje muzike preko youtubea, surfanje netom. Očekivao bih da te stvari radi bez trzanja, pogotovo surfanje netom i otvaranje desktop verzija stranica bez problema.
Zahvaljujem na pomoći!
ako ti se da čekati mjesec dana i nije ti bed što je noname.. cijena je bez carine (nekima je prošao tablet i bez naplate carine)
Neznam zasto neki inzistiraju na nekim no-name tabletima kada se Nexus 7 moze nabaviti za 1600 kn i ima najbolje performanse trenutno a i podrsku.
Meni je 7" widescreen totalno blesav format. Da postoji Nexus 8 za sličnu cijenu vjerojatno bih ga i kupio.
Zato sto svi takve tablete koriste za citanje pdfova, malo browsanja i tako to, pa je samim time Nexus7 nepotreban skroz.
Jak HW i sve, ali cemu, pogotovo kad je jako jako skup.
A kod nas nikako da dode Nexus 10.