Konfiguraciju pogledajte pod "Moj PC", samo me zanima sto bih mogao nadograditi i s cim, tj. koja je komponenta najlosija, da bih malo gađe mogao zaigrati GTA IV...znaci, samo savjeti sto bih mogao nadograditi...
Po mom, imaš dvije opcije:
1. - CPU promijeni, stavi neki quad npr, Q9550.
2. - GPU promijeni, stavi HD4870 s 1 GB.
EDIT: Ako hoćeš možeš i disk promjenit, stavi neki SSD. No to ti neće povećati FPS nego pristup podacima.
Zašto bi ga opće nadograđiva
Po meni je ovi komp skroz ok
A gta 4 ti može na medium
a bi li bilo isplativije kupit neku maticnu s 3 PCI-E utora da mogu 2 ili jos kasnije 3 HD4850 u CrossFire X? Ili ovako da kupim HD4870, a da ovu HD4850 sa strane ostavim? i sta bi jos onda trebao mijenjat, mislim na napajanje i slično?
Uz dužno poštovanje, upregni sve potencijale na sabirnici ispod skalpa i zapitaj se ima li ulaganje svoje ekonomsko opravdanje.
To je kao da Kerum svakoga jutra kada ustane, mrzovoljno promrmlja...hm...ima li još koji kvart u Splitu i prazna parcelica,da otvorim trgovinicu, pa makar od 40 kvadrata?
Ja mislim da ne bi trebao ništa mijenjat zato što je ova konfa dovoljna za sce današnje potrebe.Jedino ako oćeš porast u performansama kupi cooler za proc i klokaj ga.
Ja mislim da ne bi trebao ništa mijenjat zato što je ova konfa dovoljna za sce današnje potrebe.Jedino ako oćeš porast u performansama kupi cooler za proc i klokaj ga.
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=050.903.115
Evo uzmi ovaj cooler,za svoju cijenu je odličan.A išo bi ti na otprilike 3.5,a za više bi trebalo malo podić voltažu.
Koji ti je
Ni izmisljaj
imas super konfu
ja bi promjenio samo gpu......hd4890..ako si ati fan a ako nVidia onda gtx275
mislim da ti je proc dobar za gta4....ali grafu nebi mogao bas iskoristiti....
pa bi uzeo neki quad.....mozda q6600...u hgspotu za 1349kn
EDIT:naravno samo ako imas para....:)

samo da pitam bi li mi napajanje koje sad imam Corsair 400W izdrzalo 2 HD4850 i bi li proc iskoristio obe grafe?
valjda mislis ........2xhd4850
samo da pitam bi li mi napajanje koje sad imam Corsair 400W izdrzalo 2 HD4850 i bi li proc iskoristio obe grafe?
Konfiguraciju pogledajte pod "Moj PC", samo me zanima sto bih mogao nadograditi i s cim, tj. koja je komponenta najlosija, da bih malo gađe mogao zaigrati GTA IV...znaci, samo savjeti sto bih mogao nadograditi...
Uzmi HD4870 sa 1GB VRAMA ili HD4890 ali provjeri za napajanje da nebi bilo preslabo. Ali ako ti radi GTA4 i igraš ga moja ti je preporuka da za sad ne mijenjaš ništa. Ako baš želiš nešto promijenit čekaj kraj godine dok izažu nove serije grafi kod ATI-ja i nVidije više će ti se isplatit jer navodno te grafe bi trebale razarat po preformansama kooje sam dosad vidio.
EDIT: Nisam siguran jel se ATI može spajat u 3. neka kartica znači triple crossfire, nVidija može ali za ATI nisam siguran mislim da može 4 al 3 ne.
Uzmi HD4870 sa 1GB VRAMA ili HD4890 ali provjeri za napajanje da nebi bilo preslabo. Ali ako ti radi GTA4 i igraš ga moja ti je preporuka da za sad ne mijenjaš ništa. Ako baš želiš nešto promijenit čekaj kraj godine dok izažu nove serije grafi kod ATI-ja i nVidije više će ti se isplatit jer navodno te grafe bi trebale razarat po preformansama kooje sam dosad vidio.
EDIT: Nisam siguran jel se ATI može spajat u 3. neka kartica znači triple crossfire, nVidija može ali za ATI nisam siguran mislim da može 4 al 3 ne.
Super onda. A uostalom bolje je koristit jednu karticu ako se može SLI i crossfirei su više namjenjeni za profesionalnu uporabu barem ovi triple i quad sli i cross...
Jesil skinuo patcheve za GTA4?
Možeš igrat gta i sad na high sigurno s pristojnom rezoluciom.
Super onda. A uostalom bolje je koristit jednu karticu ako se može SLI i crossfirei su više namjenjeni za profesionalnu uporabu barem ovi triple i quad sli i cross...
Naravno da je crossfire bolji od obične grafe ali mislim da mu je bolje da čeka novu seriju grafi (HD58xx) nego da mijenja matičnu i napajanje i kupuje još jednu grafu a ovako će možda proć sa novim napajanjem i novom grafom a ovu sad će moć prodati.
Jesil skinuo patcheve za GTA4?
Možeš igrat gta i sad na high sigurno s pristojnom rezoluciom.

Tema broja ti je best-buy PC.
Mislim da je rujan 2008.
To ti je mislim racunalo za 6000kn.
Tema broja ti je best-buy PC.
Mislim da je rujan 2008.
To ti je mislim racunalo za 6000kn.