Komp se ne pali nakon grmljavine!

poruka: 43
|
čitano: 22.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Komp se ne pali nakon grmljavine!
Intelovac123 kaže...

nece uzimat ponovo komp nego laptop pa pogledajte ovdje laptope do  1000km

www.plus.ba

nije neki izbor.

da moram tu birati oko 1000 km izabrao bi ovo:

http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=1611

TOSHIBA SAT C660-1C8 i3 380M 2,53GHz, 3GB, 320GB, 15,6"(PSC0SE-00X012Y4)+

15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Intelovac123 kaže...

nece uzimat ponovo komp nego laptop pa pogledajte ovdje laptope do  1000km

www.plus.ba

nije neki izbor.

da moram tu birati oko 1000 km izabrao bi ovo:

http://www.plus.ba/proizvodi/opis/?id_pro=1611

TOSHIBA SAT C660-1C8 i3 380M 2,53GHz, 3GB, 320GB, 15,6"(PSC0SE-00X012Y4)+

Link ti je od 5670 grafe.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan

Cudno, grafe nisam ni gledao. mozda su promijenili odmah poslije mog posta. Uglavnom, model laptopa ti je tu, kosta nekih 1.030 km.

ponuda je losa.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zato ja za takve stvari imam prenaposnku zaštitnu skolpku...zato di god udari zaštićen sam..:))

blacky
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 8:44 (blackchoco).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

Cudno, grafe nisam ni gledao. mozda su promijenili odmah poslije mog posta. Uglavnom, model laptopa ti je tu, kosta nekih 1.030 km.

ponuda je losa.

Ma znam da je ponuda losa a cijene su uzas cijena 5830 obicne sapphire oko 600 KM to ti dodje 2400kn

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
14 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Zato ja za takve stvari imam prednaposnku zaštitnu skolpku...zato di god udari zaštićen sam..:))

To ti mislis. zasticen si od uobicajenih skokova napona karakteristicnih za HEP, ali od groma nisi.

14 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
BlueMax kaže...

ponuda je losa.

Ma znam da je ponuda losa a cijene su uzas cijena 5830 obicne sapphire oko 600 KM to ti dodje 2400kn

bilo ih je kod nas po 650kn nedavno, pa se rasprodalo.

15 godina
neaktivan

Al ljudi neznaju cijene skinut kad dodje nesto bolje cijena bi treebala past a kod njih ili raste ili ista ostaje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BlueMax kaže...

To ti mislis. zasticen si od uobicajenih skokova napona karakteristicnih za HEP, ali od groma nisi.

Pa dobro, zastita prilikom izravnog pogotka munje u kucu jest cupava, ali prilikom uobicajenih bliskih udara trebalo bi izdrzati. Svaka od tih zastita ima na svojim specifikacijama jasno napisano koliku snagu apsorbcije ima.

Recimo nesto ovakvo:

http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=pf8vnt3-gr&tab=features

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
14 godina
neaktivan

o džizs savjeta u ovom threadu. Gledaj.

Disconnectaj sve s pozadine kompa, stavi ga lijepo na neku plohu, okrenutog na bočnu stranicu ( onu gdje je matična pričvršćena ), otvori drugu bočnu stranicu, te upikni power cable iz kompa u utičnicu.

Ako ne svijetli lampica na matičnoj, napajanje ti je otišlo. Ako nemaš takvu lampicu na matičnoj ( sve matične iza 2004 bi to trebale imati ), ili ako želiš dvostruko provjeriti, također možeš koristiti ovaj postupak :

Izvadi napajanje iz kompa, te naravno unpluggaj dio napajanja koji je u matičnu uboden. Sad, priključi napajanje u struju te uzmi običnu metalnu spajalicu, uzmi onaj kabel što je izvađen in matične, te upikni jedan kraj spajalice u CRNI, a drugi u ZELENI pin. Ako ti se ventilator na napajanju počne vrtjeti, napajanje radi te je otišlo nešto unutar kompa. Ako se ne vrti, samo ti je napajanje otišlo te ga zamijeni umjesto da trošiš pare na nekakav shittop ( naravno, postoji šansa da je matična riknula, ali napajanja su izvrsno izolirana generalno govoreći, te uglavnom se stvari tipa spržena matična jako jako rijetko događaju ).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
jarane nista od toga kupuj novi
kikica
14 godina
neaktivan

evo da ne otvaram novu temu odlučio sam ovdje pisat.imam sličan problem

nakon grmljavine računalo mi se počelo resetirat u razmaku od pola sata...znači prije grmljavine normalno je radio a poslije grmljavine se počeo resetirat.da napomenem imao sam isti problem prije 4mj i nestao je sam od sebe nakon 2 mj.postalo je nepodnošljivo, zna li netko u čemu je problem?

PRODAJEM AJVAR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napajanje? Matična? Grafička? itd .... Počni s testiranjem ,ovim redom.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice