Frižider slabo radi - Hisense

poruka: 5
|
čitano: 259
|
moderatori: pirat, vincimus, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Pozdrav...

imam Hisense kombinirani no frost frižider (gore hladnjak, dole ledenica) - model RB406N4AC2, star 6 godina - neki dan smo skužili da nam se otopila hrana u ledenici, a i da gornji hladnjak slabije radi (ili imamo placebo)...

ventilator u ledenici radi, nema skupljenog leda iza plastičnog panela zadnje unutarnje strane gdje je odvod prema kompresoru - u hladnjaku slična situacija...

kompresor kao da se upali svakih x-minuta (cca 15-20), radi 15ak sekundi, klikne i stane...

ne znam jel u nekom releju kompresora problem (njih vidim da nije teško zamijeniti) ili je sam kompresor dao svoje...

gara naravno istekla prije godinu dana :D

svaki savjet dobrodošao (kao i savjet za neki sličan novi - do 59.5 cm širine i 64cm dubine, visina nebitna - do 500-600€, ili samo preporuka koje marke gledati)

2 godine

može biti više toga od termostata pa do kompresora...

moj savjet:

https://hr.hisense.com/hisense-podrska/servisni-centri

16 godina

Hisense hladnjak.....Plizzzzz... Pa to ako radi 5 godina je super. Baci ga i kupi novi.. Koji? Koji daje najveću garanciju i koji je cjenovno najbolji. Končar izbjegavaj(smeće teško), kod drugih nećeš pogriješiti. Imam Samsung već 7 godina i još radi ko vurica. 

12 godina

i kupili na kraju Samsunga danas predvečer :) neki 600+ eura manji no frost model (jbg. limitiran prostor za išta veće\šire\dublje)

svejedno me zanima kaj uzrokuje tak nešto... al vidim da može bit više toga...

ovo za garu - jbg. znam, ak potraje 5 godina u današnje vrijeme -dobro je, tak i za TV računam...

6 godina
Re: Frižider slabo radi - Hisense
60nine kaže...

ovo za garu - jbg. znam, ak potraje 5 godina u današnje vrijeme -dobro je, tak i za TV računam...

Uvijek je s garancijom tako. Ja sam uzeo lg freezer, doduse tu u Irskoj, 10 godina garancija, ali opet se tih 10 godina odnosi samo na compressor (na ostalo je nesto manje), ali...

Kupis sto daje vecu garanciju i to je to. I pomolis se. Kupio samsung vesmasinu, svira melodije, ima i AI, hrpetinu programa, sve zbog sto garancije, ali, ako je odvod prenisko ili, nedaj Boze da ne moze centrirati centfrigufu (jedna teza stvar koja se napuni vodom u unutra i mucak), jer kao stedi struju, raditi ce satima... . A najradije bi kupio nesto od prije 30ak godina, jer je to bilo neunistivo.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 0:40 (SamoPitam3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice