Može i koljenom. Sjećam se da je Tonel tako na jednoj utakmici protiv Hajduka vratio golmanu i baš je komentator govorija kako je to dopušteno.
Baš nakon te tekme sam i ja zapamtio da se i koljenom smije 
Može i koljenom. Sjećam se da je Tonel tako na jednoj utakmici protiv Hajduka vratio golmanu i baš je komentator govorija kako je to dopušteno.
Baš nakon te tekme sam i ja zapamtio da se i koljenom smije 
Neki dobar stream za Inter-Genoa ??
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=214488&part=sports
Pogledaj ovdje
Najbolji site - http://firstrownow.eu/
Najbolji site - http://firstrownow.eu/
Nema ni jedan HD stream, kako može biti najbolji??
Sami flash i reklame.
Ovaj City je teška lakrdija.
Svaka čast Cardiffu.
Za mene najstranica http://livefootball.ws/
Žalosno je vidit kako se preplaćene zvjezdica Manchester Cityja prenemažu po terenu. Dok igrači Cardiffa ginu za svaku loptu
To je nogomet, ne igraju ni pare ni statistika. To se dogodilo i Dinamu protiv Austrije.
Žalosni je vidit kako se preplaćene zvjezdica Manchester Cityja prenemažu po terenu. Dok igrači Cardiffa ginu za svaku loptu
To je nogomet, ne igraju ni pare ni statistika. To se dogodilo i Dinamu protiv Austrije.
Nekome žalosno nekome prekrasno :). Neuigrani i nemotivirani definitivno. Počeli su igrat tek na 3-1.
Nekome žalosno nekome prekrasno :). Neuigrani i nemotivirani definitivno. Počeli su igrat tek na 3-1.
Koliko se sjećam 3 nova igrača su igrala, tako da je smješno govoriti o neuigranosti. Jedini razlog zašto su izgubili je taj što nisu igrali sa srcem od početka do kraja. Da jesu, dobili bi bez problema.
Pa ta 3 igrača čine skoro 30% momčadi i to je puno i može se govoriti o neuigranosti.
Inter Genoa 2-0. Kovačić u igru ušao u 72. minuti, Inter zabio prvi gol u 75., drugi u 90. Na eurosportu je najbolje ocijenjen.
Pa ta 3 igrača čine skoro 30% momčadi i to je puno i može se govoriti o neuigranosti.
I Cardiff je igrao s tri nova igrača, kakve veze uigranost ima s tim da City-jeva obrana igra bezvoljno?
Atletico Madrid-Rayo Vallecano 5:0 - to je pravi klub, mogli bi biti ugodno iznenađenje u Ligi prvaka ove godine.
Real Madrid
Kramarić protjeran iz Dinama. :O
Dečku bi to mogao bit plus u životu.
Dečku bi to mogao bit plus u životu.
Za osvetu otiđi u Hajduk i osvojite prvenstvo :D hahahah
kakva sramota. Dečko je prvi strijelac u povijesti omladinske škole Dinama, a u senirskoj konkurenciji nije dobio priliku praktički. Prošle sezone kad je igrao za filijalu, zabio je više od bilo kojeg napadača Dinama, a igrao je u barem duplo slabijoj ekipi.
Protjeran je jer je, zamisli "naštetio ugledu i atmosferi kluba". A ispisnicu mu dali braća Mamić. Pazi ironije 
Kramarić, dijete Dinama ne smije ni pisnuti, a jedan Sammir smije po Braču i Pagu pijančevati prije važnijih utakmica, to je nebitno.
ali jbg, Sammira i još par igrača se mora tolerirati jer će se na njima zaraditi, a Krama sa Mamićem nema ugovora pa od njegovog transfera nebi ništa ni dobio. A kad je to tako, onda u našim klubovima dobivaš ispisnicu. Ma tko još postavlja igrače zbog same kvalitete, bitno je za koliko se mogu prodati.
kakva sramota. Dečko je prvi strijelac u povijesti omladinske škole Dinama, a u senirskoj konkurenciji nije dobio priliku praktički. Prošle sezone kad je igrao za filijalu, zabio je više od bilo kojeg napadača Dinama, a igrao je u barem duplo slabijoj ekipi.
Protjeran je jer je, zamisli "naštetio ugledu i atmosferi kluba". A ispisnicu mu dali braća Mamić. Pazi ironije 
Kramarić, dijete Dinama ne smije ni pisnuti, a jedan Sammir smije po Braču i Pagu pijančevati prije važnijih utakmica, to je nebitno.
ali jbg, Sammira i još par igrača se mora tolerirati jer će se na njima zaraditi, a Krama sa Mamićem nema ugovora pa od njegovog transfera nebi ništa ni dobio. A kad je to tako, onda u našim klubovima dobivaš ispisnicu. Ma tko još postavlja igrače zbog same kvalitete, bitno je za koliko se mogu prodati.
Dečko se zeznuo što se uopće vratio ponovno u Dinamu. Potencijal ima, nek ode fino van i dokaže im koliko su nesposobni.
"- U utorak je veliki dan za Dinamo. Neka se navijači mole za nas jer idemo u borbu za klub i naciju. Idemo u borbu za Hrvatsku."
Lee Addy
jedna od debilnijih izjava
"- U utorak je veliki dan za Dinamo. Neka se navijači mole za nas jer idemo u borbu za klub i naciju. Idemo u borbu za Hrvatsku."
Lee Addy
jedna od debilnijih izjava
Mislim da ni ne zna šta je rekao
stravično suđenje na utakmici između Granade i Reala
baš mi je žao manjih španjolskih klubova
Ko i u svakoj ligi...
I granada i United su zakinuti za jedanesterac večeras. Doduše da je sudac pravi granada bi imala igrača manje više od pola sata.
Tko prenosi utakmicu Austria Beč - Dinamo, jer gledam po programu i nemogu naći???
Tko prenosi utakmicu Austria Beč - Dinamo, jer gledam po programu i nemogu naći???
puls4 austria.
puls4 austria.
Ima li taj program na iskon tv-u?
Imaš na MaxTV-u te na slovenskom Planet TV ako loviš. Te stream negdje ako nemaš druge opcije.
Ma čudno mi da ne prenosi netko od naših (HRT) s obzirom da sutra, ako se ne varam, prenose Milan - PSV.
Ma čudno mi da ne prenosi netko od naših (HRT) s obzirom da sutra, ako se ne varam, prenose Milan - PSV.
Nije cudno, kao sto sam reko, i prijasnjih godina je bilo tako, HRT je preskrt da bi kupio puno pravo na LP, pa onda kupi pola, a drugu polovicu uzme neko drugi, u ovom slucaju Arena, a prije NovaTV..
A ako kupi samo pola, onda ima i pola Dinamovih utakmica u LP..
Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP