Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.308
|
čitano: 1.074.497
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sve o nogometu
bradonja_85 kaže...

Može i koljenom. Sjećam se da je Tonel tako na jednoj utakmici protiv Hajduka vratio golmanu i baš je komentator govorija kako je to dopušteno.

Baš nakon te tekme sam i ja zapamtio da se i koljenom smije {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Sve o nogometu

Neki dobar stream za Inter-Genoa ??

12 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=214488&part=sports

Pogledaj ovdje

17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Najbolji site - http://firstrownow.eu/

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
protjeran
Luuka kaže...
zabranjeniples kaže...

Najbolji site - http://firstrownow.eu/

Nema ni jedan HD stream, kako može biti najbolji??

Sami flash i reklame.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 18:35 (iNo_bhf).
16 godina
Sve o nogometu

Ovaj City je teška lakrdija.

Svaka čast Cardiffu. 

15 godina
Sve o nogometu

Za mene najstranica http://livefootball.ws/

12 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Žalosno je vidit kako se preplaćene zvjezdica Manchester Cityja prenemažu po terenu. Dok igrači Cardiffa ginu za svaku loptu

To je nogomet, ne igraju ni pare ni statistika. To se dogodilo i Dinamu protiv Austrije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 19:06 (branchonex).
14 godina
neaktivan
branchonex kaže...

Žalosni je vidit kako se preplaćene zvjezdica Manchester Cityja prenemažu po terenu. Dok igrači Cardiffa ginu za svaku loptu

To je nogomet, ne igraju ni pare ni statistika. To se dogodilo i Dinamu protiv Austrije.

Nekome žalosno nekome prekrasno :). Neuigrani i nemotivirani definitivno. Počeli su igrat tek na 3-1.

Live and let live.
12 godina
neaktivan
cecenac kaže...

Nekome žalosno nekome prekrasno :). Neuigrani i nemotivirani definitivno. Počeli su igrat tek na 3-1.

Koliko se sjećam 3 nova igrača su igrala, tako da je smješno govoriti o neuigranosti. Jedini razlog zašto su izgubili je taj što nisu igrali sa srcem od početka do kraja. Da jesu, dobili bi bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 19:10 (branchonex).
14 godina
neaktivan

Pa ta 3 igrača čine skoro 30% momčadi i to je puno i može se govoriti o neuigranosti.

14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Inter Genoa 2-0. Kovačić u igru ušao u 72. minuti, Inter zabio prvi gol u 75., drugi u 90. Na eurosportu je najbolje ocijenjen.

Live and let live.
12 godina
neaktivan
Defa.psd kaže...

Pa ta 3 igrača čine skoro 30% momčadi i to je puno i može se govoriti o neuigranosti.

I Cardiff je igrao s tri nova igrača, kakve veze uigranost ima s tim da City-jeva obrana igra bezvoljno?

16 godina
odjavljen
Sve o nogometu

Atletico Madrid-Rayo Vallecano 5:0 - to je pravi klub, mogli bi biti ugodno iznenađenje u Ligi prvaka ove godine.

Real Madrid
14 godina
neaktivan

Kramarić protjeran iz Dinama. :O

16 godina
Defa.psd kaže...

Dečku bi to mogao bit plus u životu.

13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Defa.psd kaže...

Dečku bi to mogao bit plus u životu.

Za osvetu otiđi u Hajduk i osvojite prvenstvo :D hahahah

16 godina
Defa.psd kaže...

kakva sramota. Dečko je prvi strijelac u povijesti omladinske škole Dinama, a u senirskoj konkurenciji nije dobio priliku praktički. Prošle sezone kad je igrao za filijalu, zabio je više od bilo kojeg napadača Dinama, a igrao je u barem duplo slabijoj ekipi.

Protjeran je jer je, zamisli "naštetio ugledu i atmosferi kluba". A ispisnicu mu dali braća Mamić. Pazi ironije {#}

Kramarić, dijete Dinama ne smije ni pisnuti, a jedan Sammir smije po Braču i Pagu pijančevati prije važnijih utakmica, to je nebitno.

ali jbg, Sammira i još par igrača se mora tolerirati jer će se na njima zaraditi, a Krama sa Mamićem nema ugovora pa od njegovog transfera nebi ništa ni dobio. A kad je to tako, onda u našim klubovima dobivaš ispisnicu. Ma tko još postavlja igrače zbog same kvalitete, bitno je za koliko se mogu prodati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
Defa.psd kaže...

kakva sramota. Dečko je prvi strijelac u povijesti omladinske škole Dinama, a u senirskoj konkurenciji nije dobio priliku praktički. Prošle sezone kad je igrao za filijalu, zabio je više od bilo kojeg napadača Dinama, a igrao je u barem duplo slabijoj ekipi.

Protjeran je jer je, zamisli "naštetio ugledu i atmosferi kluba". A ispisnicu mu dali braća Mamić. Pazi ironije {#}

Kramarić, dijete Dinama ne smije ni pisnuti, a jedan Sammir smije po Braču i Pagu pijančevati prije važnijih utakmica, to je nebitno.

ali jbg, Sammira i još par igrača se mora tolerirati jer će se na njima zaraditi, a Krama sa Mamićem nema ugovora pa od njegovog transfera nebi ništa ni dobio. A kad je to tako, onda u našim klubovima dobivaš ispisnicu. Ma tko još postavlja igrače zbog same kvalitete, bitno je za koliko se mogu prodati.

Dečko se zeznuo što se uopće vratio ponovno u Dinamu. Potencijal ima, nek ode fino van i dokaže im koliko su nesposobni.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

"- U utorak je veliki dan za Dinamo. Neka se navijači mole za nas jer idemo u borbu za klub i naciju. Idemo u borbu za Hrvatsku."

Lee Addy

jedna od debilnijih izjava{#}

12 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

"- U utorak je veliki dan za Dinamo. Neka se navijači mole za nas jer idemo u borbu za klub i naciju. Idemo u borbu za Hrvatsku."

Lee Addy

jedna od debilnijih izjava{#}

Mislim da ni ne zna šta je rekao

14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

stravično suđenje na utakmici između Granade i Reala{#} baš mi je žao manjih španjolskih klubova{#}

15 godina
hitmanovich kaže...

stravično suđenje na utakmici između Granade i Reala{#} baš mi je žao manjih španjolskih klubova{#}

Ko i u svakoj ligi...

14 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

I granada i United su zakinuti za jedanesterac večeras. Doduše da je sudac pravi granada bi imala igrača manje više od pola sata. 

Live and let live.
14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Tko prenosi utakmicu Austria Beč - Dinamo, jer gledam po programu i nemogu naći???

13 godina
neaktivan
Galiante kaže...

Tko prenosi utakmicu Austria Beč - Dinamo, jer gledam po programu i nemogu naći???

puls4 austria.

12 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

puls4 austria.

Ima li taj program na iskon tv-u?

15 godina
Galiante kaže...

Imaš na MaxTV-u te na slovenskom Planet TV ako loviš. Te stream negdje ako nemaš druge opcije.

14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ma čudno mi da ne prenosi netko od naših (HRT) s obzirom da sutra, ako se ne varam, prenose Milan - PSV.

16 godina
Galiante kaže...

Ma čudno mi da ne prenosi netko od naših (HRT) s obzirom da sutra, ako se ne varam, prenose Milan - PSV.

Nije cudno, kao sto sam reko, i prijasnjih godina je bilo tako, HRT je preskrt da bi kupio puno pravo na LP, pa onda kupi pola, a drugu polovicu uzme neko drugi, u ovom slucaju Arena, a prije NovaTV..

A ako kupi samo pola, onda ima i pola Dinamovih utakmica u LP..

Svi smo mi Mentalist // R.I,P. EP
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.8.2013 21:37 (Don Strongtoni).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice