Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.305
|
čitano: 943.029
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ali i dosta igrača i fali, kada dođu Olić,Petrić,Kranjčar odmah će bit lakše.

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Kako mi je bzvz..sad kad neće biti nogometa jedno vrijeme..ali nema veze treba da se napune baterije:))

Ili bi mogli Englezi da donesu takvo pravilo da igraju ligu i preko ljeta...:P

I malo me je začudilo da je najbolji srijelac lige Ivan Krstanović, već potpisao za Dinamo..pitam se koliko će uspjet adaptirat se

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Kaj nebude nogometa za nekih 3 tjedna ti pocinje Copa America

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Meni Copa America i nije toliko privlačna. Ne volim toliko nogomet iz Južne Amerike..iako ga mnogo njih gleda jer je jako atraktivan..mene ne privlači.

Europskom nogometu nema ravnog. Ali stvar koju volim kod njih to je ljubav prema ovom sportu i atmosferu koju prave na stadionima..tog karnevala nema nigdje.

15 godina
Sve o nogometu

Jel zna možda neko stranicu na kojoj pišu svi transferi liga petice?

15 godina
Re: Sve o nogometu
nevrjeme kaže...

Jel zna možda neko stranicu na kojoj pišu svi transferi liga petice?

http://www.goal.com/en/scores/transfer-zone

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

http://sportske.jutarnji.hr/arapi-ulaze-u-dinamo/952159/

Bilo bi super da bar malo ušminkaju stadion,a i ova priča sa arapima nije loša,malo stranog ulaganja u naš nogomet nebi škodilo

16 godina

LINK

Samo neka novinari pišu gluposti :D Btw plaćen je 16 milijuna funti, kolika mu je bila odštetna klauzula u ugovoru.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 22:05 (Luuka).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Cini se da cemo mi koji nemamo Iskon i Max TV opet bit osudeni na internet sto se tice Copa Americe,jer gledam HRT-ov raspored programa i nigdje ni traga prjenosima,a pocinje iduci petak

14 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Cini se da cemo mi koji nemamo Iskon i Max TV opet bit osudeni na internet sto se tice Copa Americe,jer gledam HRT-ov raspored programa i nigdje ni traga prjenosima,a pocinje iduci petak

Možeš li mi reći neke stranice na kojima gledaš nogomet....

15 godina
neaktivan
Coutinho kaže...

Možeš li mi reći neke stranice na kojima gledaš nogomet....

livescorehunter...tu imaš tonu linkova {#}

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

http://www.livescorehunter.com/

Instaliraj par programcica kao Veetle,Sopcast itd... i uzivaj

14 godina
neaktivan

http://www.livescorehunter.com/

Instaliraj par programcica kao Veetle,Sopcast itd... i uzivaj

Hvala

15 godina
Sve o nogometu

evo večeras,točnije noćas po našem vremenu počinje Copa America.Prvu utakmicu će odigrati Argentina i Bolivija noćas u 02:45 po našoj vremenskoj zoni.Što mislite tko je glavni favorit natjecanja? Argentina,predvođena najboljim nogometašem svijeta koja osim toga ima i prednost domaćeg terena,ili možda Brazil po 5.puta u zadnjih 6 natjecanja.Ili bi mogao i Urugvaj iznenaditi?

Inače koga zanima,izravan prijenos će biti na Youtube kanalu Copa Americe:

https://www.youtube.com/copaamerica

ili ovdje:

MyP2P.eu

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Sve o nogometu

ne zelim da dizem novu temu, evo za sva navijace Chelsia, sigurno ce vas obradovati

http://chelseabalkan.com/ registrujte se i uzivajte ;)

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Dal ce bit dobrih dusa koje ce za nas koji i dalje zelimo gledati HNL a nemamo Max tv postat linkove za stream ako ce ih bit.Molio bih ako naletite na linkove za stream da tu postate,ja ako naletim i ja cu ucinit isto.Hvala!

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Umirem od smjeha.........3-4 igraca iz prve momcadi Barce i hrpa nekih nepoznatih klinaca,sve to za 2,5 milijuna eura astronomski skupe karte.Najavljivac cita imena igraca Barce ja ne raspoznajem vecinu,kod citanja Hajdukovih igraca tribine skandiraju jedino malom broju svojih igraca,nekima i zvizde,vecini ni ne skandiraju.Napuhavanje.......ponosite se vi da ste doveli Barcu,to je Barca B......hahahhahahhhhh drugi vjecno

15 godina
protjeran
Sve o nogometu

Nadam se da nisam fulao temu. Ovo je ipak "sve o nogometu" :)

Kako komentirate Bilića kao izbornika reprezentacije i izbacivanje Pranjica iz iste?

Moje misljenje je da je Bilic bio dobar kada je dosao, pomaknuo reprezentaciju iz mrtvila, no onda je s vremenom repka postala prcija za promociju njemu "dragih" igraca (strinic, buljat, juric, ...) svi mahom (slucajno ili manje slucajno) iz dalmacije; stvarno dobri igraci nikako da dobiju priliku, kao naprimjer golmani jer kao golmane imamo pletikosu koji ne igra i runju koji brani u drugoligaskom klubu pored, na primjer, jednog kelave koji je oborio rekord hnl-a po minutama u kojima nije primio gol. Da sprijecim bilo kakav flame war - iz zagreba sam, bio mi je drag dinamo, ali sada mi je drazi hajduk jer je prvi postao mamiceva prcija.. ne mislim da bi kelava trebao biti na golu zato jer je iz dinama, on je samo primjer igraca koji ima bolje rezultate od onih koji su trenutno u reprezentaciji na toj poziciji. Usto, Pranjic je dobio pedalu i (slucajno?) bas oslobodio mjesto traljavom i po nicem posebnom strinicu.. A bilic nije imao 3 puta za redom istu postavu, niti uigrao posten par napadaca, a hvala bogu imamo ih (eduardo, jelavic, mandzukic, petric, olic, kalinic, ...). Takoder, omjer igranih i izgubljenih mu nista ne znaci gledajuci s kojim smo reprezentacijama sve igrali pod njegovim vodstvom (sve slabije), te nismo otisli na SP gdje bi se zaredao jos pokoji poraz. Osim toga, vecinu prijateljski igra s slabijim repkama, osim Nizozemske, al ona nas je razbila s 3:0. A po mom misljenju, Stimac bi bio dobar izbornik, cvrst je i autoritativan, zna podignuti tenzije i zelju za pobjedom kao Ciro, a ne da fura neki prijateljski odnos sa igracima kojima treba biti autoritet i cvrsta ruka.

Misljenja?

Treba li Bilic napustiti klupu reprezentacije?

14 Treba otici
0 Treba ostati,kriza je trenutna
2 Ostaje,nema nikog boljeg
I do know everything, just not all at once. It's a virtual memory problem.
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Bilicev ciklus je zavrsio neuspjehom u kvalifikacijama za svjetsko prventsvo 2010.Ja bih vrlo radio vidio Stimca na celu repke.Sad je vrijeme za novu krv,nove mlade igrace.Na vrata repke kucaju Badelj,Vrsaljko.....da ne nabrajam treba nakon europskog prvenstva napravit generacijsku promjenu

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Stimca lol, on samo zna filozofirat, a nema pojma.

F.C LIVERPOOL
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Stimca lol, on samo zna filozofirat, a nema pojma.

Ma nije uopce spasio zagreb od ispadanja iz lige prosle sezone

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Imo je sreće, isto kao što je i hrvatska pobijeđivala englesku, a sad im ne može ništ. Jedva i gruziju pobjede.

Štimac je arogantna budala koja samo zna filozofirat a nema pojma.

Zajec je recimo loše vodio dinamo dok je bio trener, ali on je daleko bolji trener od štimca.

F.C LIVERPOOL
14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Danas igra Real i Barcelona.
Može li link za stream? Ne znam jesam li pogodio temu.

14 godina
neaktivan
TheRunner kaže...

Danas igra Real i Barcelona.
Može li link za stream? Ne znam jesam li pogodio temu.

http://www.watchprem.com/news/barcelona-vs-real-madrid-super-cup-live-stream-2nd-leg-17-august-2011 msm da je ovo ;D

OFF TOPIC:Jesi za Real ili Barcu? :D

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 22:53 (donator_bubrega).
14 godina
neaktivan
16 godina

^^Hvala na linkovima, neki kanali ne rade (oni sam win media playerom, ja imam verziju 12 i neće mi radit..

Mata u Čelziju za 30 mil. €, sad kad su pokrili krilo, treba im jedan fantazista u veznoj liniji.. Bit će zanimljiva sezona za njih ako uspiju upotpunit veznu liniju sa nekim konstantnim.

17 godina
Sve o nogometu

Kaj je to sa Arsenalom. 8:2 izgubili od Manchestera. Katastrofa.

We are nothing but the stones to pave the way...
15 godina
Ad4pt3r kaže...

Da se nadovezem: Snaga Man Utd-a izaziva katastrofu za obrane i golmane :D

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
17 godina
Don Strongtoni kaže...
Ad4pt3r kaže...

Da se nadovezem: Snaga Man Utd-a izaziva katastrofu za obrane i golmane :D

Nije toliko Manchester dobro igral, koliko je Arsenal loše igral. Ne znam, jednostavno su mi izgledali bezvoljno. Nisam mislio da će ih odlazak Fabregasa toliko oštetiti ili je neki drugi razlog posrijedi.

We are nothing but the stones to pave the way...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice