SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.115
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
jurica_m kaže...
Suarez je dobio devet tekmi neigranja za repku i cetiri mjeseca neigranja u klubu, zabranu bilo kakbih transfera do isteka kazne i sto tisuca svicarskih franaka.

Četveromjesečna suspenzija za Suareza znači i zabranu bilo kakvih administrativnih stvari u nogometu što bi značilo da Urugvajac definitivno ostaje u Liverpoolu jer je to ujedno i zabrana transfera, međutim FIFA je naknadno potvrdila kako će mu transfer ipak biti dopušten ukoliko do njega dođe.

http://www.hrsport.net/vijesti/473887/nogomet-sp-2014/suarez-skupo-platio-gubitak-kontrole-urugvajac-devet-utakmica-i-cetiri-mjeseca-na-hladjenju/

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Suarez je dobio devet tekmi neigranja za repku i cetiri mjeseca neigranja u klubu, zabranu bilo kakbih transfera do isteka kazne i sto tisuca svicarskih franaka.

Kao navijača Liverpoola ovo me veseli

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 17:00 (Praetorian1).
17 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
jurica_m kaže...

Izvor? Fifa je navodno demantirala to u vezi transfera, a 4 mjeseca izbivanja iz nogometa bi se trebala gledati od danas, znači 2 mjeseca neigranja u klubu.

Da, fifa je demantirala za transfere, može ga se prodat.

Smiješna kazna s obzirom da mu je ovo četvrti prekršaj u kratko vrijeme, od toga treći ovog tipa.

Vjerojatno se otvaraju Realu vrata da ga kupi. Bljak.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
protjeran
Luuka kaže...
N3N0 kaže...
jurica_m kaže...

Izvor? Fifa je navodno demantirala to u vezi transfera, a 4 mjeseca izbivanja iz nogometa bi se trebala gledati od danas, znači 2 mjeseca neigranja u klubu.

Smiješna kazna s obzirom da mu je ovo četvrti prekršaj u kratko vrijeme, od toga treći ovog tipa.

falcao u real,suarez u sveti klub-barcelonu.

15 godina
odjavljen
Ja bi tom suarezu zabranio igranje nogometa uopce, takva seljacina da je to za nepovjerovat, ljudi koji toliko zaradjuju da si mogu dopustit da se tako ponasaju, sve to treba po kratkom postupku
15 godina
neaktivan

Ne znam kako se Chiellini skulirao da mu zube ne polomi, to je jedino rješenje očito..

In the name of tragedy...
16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Ne znam kako se Chiellini skulirao da mu zube ne polomi, to je jedino rješenje očito..

Zato šta ga ni nije ugrizao, one snimke gdje se kao vidi ugriz je photoshop. Suarez je nevin ko Severina!!

14 godina
kexzoR kaže...
Luuka kaže...
N3N0 kaže...
jurica_m kaže...

falcao u real,suarez u sveti klub-barcelonu.

{#}

Falcao dobre pare pobro... prvo u Monaco sad u Real, fino to on radi. Htio bi vidjeti Suareza u Barceloni, dok pocne show njega i Pepa to ce bit milina gledat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan

Ovo postaje izludjujuce,pa sudci stalno smetaju oko igre..Eo sad je sudac ocistio izglednu priliku za gol

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
Praetorian1 kaže...
jurica_m kaže...

Kao navijača Liverpoola ovo me veseli

Evo što propušta, nisam siguran da te treba veseliti, ionako bi barca i real odustali nakon incidenta.

16 Aug Southampton (H)
23 Aug Man City (A)
30 Aug Tottenham (A)
13 Sep Aston Villa (H)
20 Sep West Ham (A)
27 Sep Everton (H)
04 Oct West Brom (H)
18 Oct QPR (A)
25 Oct Hull City (H)

Plus 1 or 2 league cup games and 3 CL games

17 godina
neaktivan

.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
17 godina
neaktivan
Ha cujte, promasaji su njegovo oruzje
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
16 godina
neaktivan

Od ovog mrtvog Portugala isto nikad reprezentacije...

14 godina
VirtUoso kaže...

.

Frajer je toliko bolesno zeljan gola da puca valjda iz svih mogucih pozicija... ne treba mu to nikako.

17 godina
neaktivan

Nisam ja to stavio da bi vi srali po Ronaldu vec da se vidi koliko tko iskoristava svoje prilike. :-D

Da je danas živ imao bi 169 godina.
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Nisam ja to stavio da bi vi srali po Ronaldu vec da se vidi koliko tko iskoristava svoje prilike. :-D

Uz napadače kakve ima niš čudno da puca čim vidi gol :)

Al stvarno, da repka ko Portugal već godinama nije proizvela napadača svjetske klase. Vezne su uvijek imali odlične, krila isto, ali špice nigdje... valjda je Nuno Gomes najbolje kaj su imali otkad se sjećam :)

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 22:27 (Luuka).
14 godina
neaktivan
Luuka kaže...
VirtUoso kaže...

Al stvarno, da repka ko Portugal već godinama nije proizvela napadača svjetske klase. Vezne su uvijek imali odlične, krila isto, ali špice nigdje... valjda je Nuno Gomes najbolje kaj su imali otkad se sjećam :)

Kad se sjetim Heldera Postige sa Eura i slično, kakav je ono var bio hahaha

14 godina
protjeran

vahidu ce alzirci podignuti spomenik

17 godina
neaktivan

Eto Alžir ide dalje, džabe Rusiji Fabio Capello.

Fortune favours the brave
15 godina

Vaha, stari lisac syebo Ruse. Neka neka {#}

17 godina
neaktivan

E da je nama dovest Vahu, maknut Šukera i Mamića, mi bi procvjetali.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 0:02 (Hyperion).
18 godina

Nama treba novi izbornik, kažem ja...

15 godina
Hyperion kaže...

E da je nama dovest Vahu, maknut Šukera i Mamića, mi bi procvjetali.

Svaka čast Alžiru i Vahi , to je samo dokaz koliko smo mi u banani i da nam pod hitno treba netko tko zna kaj radi tj. netko koga boli kar za ove ove štakore u HNS-u.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 0:06 (dad0r).
16 godina
neaktivan

Evidentno je da je Kovač početnik i da ne zna šta radi. Kažem ja da bi nama Vahid Halilhodžić jako dobro došao, veliki znalac sa velikim iskustvom.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
14 godina
nj0fra kaže...

Evidentno je da je Kovač početnik i da ne zna šta radi. Kažem ja da bi nama Vahid Halilhodžić jako dobro došao, veliki znalac sa velikim iskustvom.

Ajde molim te reci za nekoga da ne zna sta radi nema smisla. Vaha je kvalitetan i iskusan. Kovac ima znanje samo nije nikada osim na juniorima to mogao pokazati. Dovoljno govori koliko je strucan ako su nasi juniori upravo sada u teskoj banani i ne igraju nikako. 

Kovacu treba dati vremena, nista drugo. U 6mj covjek ne moze ekipu napraviti kompaktom i da se igra fluidno. Sada najvjerovatnije ide odlazak Olicca, Pletikose i ostalih. Dolaze Kovacic, Rebic, Radosevic, Brozovic, Vida i ostala ekipa koja je kvalitetna. 

Uvjeren sam da cemo se plasirati na sljedece Europsko i da cemo tamo napraviti kvalitetan plasman. Ove kvalifikacije ce sve reci koliko je Kovac radio i koliko ce radit. Nema uspjeha preko noci.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2014 0:15 (SimeKZ).
15 godina

Na slijedeće Europsko se plasiramo i ako vrate Štimca. Krajnji cilj bi trebao biti pomladiti repku i napokon se odlučiti za jedan sustav igre i to onda forsirati.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...

Na slijedeće Europsko se plasiramo i ako vrate Štimca. Krajnji cilj bi trebao biti pomladiti repku i napokon se odlučiti za jedan sustav igre i to onda forsirati.

I to isto ako ne mozemo biti medu dvije ekipe u nasoj skupini onda hebi repku. Zaboravio sam da je novi sustav natjecanja. Na sva pitanja ce nam ove kvalifikacije dati odgovor.

14 godina
Luuka kaže...
VirtUoso kaže...

Pauleta?

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
18 godina
SimeKZ kaže...
nj0fra kaže...

Ajde molim te reci za nekoga da ne zna sta radi nema smisla. Vaha je kvalitetan i iskusan. Kovac ima znanje samo nije nikada osim na juniorima to mogao pokazati. Dovoljno govori koliko je strucan ako su nasi juniori upravo sada u teskoj banani i ne igraju nikako. 

Kovacu treba dati vremena, nista drugo. U 6mj covjek ne moze ekipu napraviti kompaktom i da se igra fluidno. Sada najvjerovatnije ide odlazak Olicca, Pletikose i ostalih. Dolaze Kovacic, Rebic, Radosevic, Brozovic, Vida i ostala ekipa koja je kvalitetna. 

Uvjeren sam da cemo se plasirati na sljedece Europsko i da cemo tamo napraviti kvalitetan plasman. Ove kvalifikacije ce sve reci koliko je Kovac radio i koliko ce radit. Nema uspjeha preko noci.

reprezentacija nije nesto na cemu se neiskusni treneri uce. to bi isto bilo kao da liku koji je maloprije zavrsio medicinski fakultet uvalis izuzetno kompleksnu operaciju.

sigurno da nema uspjeha preko noci, ali mi radimo stalno korak unazad umjesto da ili odrzavamo trenutno stanje ili da se poboljsamo. da je kovac kojim slucajem samostalno vodio neki tim 2-3 godine onda ajde. ali na ovakav nacin doc u reprezentaciju... pa po tom pitanju sam i ja mogao isto vodit reprezentaciju samo da sam jako dobar prijatelj sa mamicom i da imam zavrsenu trenersku skolu. vodit drugu momac red bulla i biti pomocni trener te vodit mladu reprezentaciju 5 utakmica, to je za mene uzasno malo vremena za skupit neko iskustvo. ako se vec kalio na mjestu pomocnog trenera... minimalno 4-5 godina i tek onda preuzimanje momcadi

sto se tice kovaceva znanja... stavljanja rakitica na poziciju zadnjeg veznog je evidentan pokazatelj da on nema blage veze. ista stvar sa guranjem olica na krilo. na kraju forsiranjem formacije 4-3-3 za koju mi igrace nemamo pokazatelj je da on ne zna prilagodit taktiku igracima nego siluje svoj sistem pa ako prode odlicno, a ako ne prode onda prebacuje u defenzivu govoreci kako se na to kad su pobjedivali nitko nije zalio.

zadnja presica me jos vise sokirala. kao da mu je tovar nesto u rodu. tvrdoglav za poludit. dobra odlika za zadnjeg veznog, ali nikako za trenera.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ne možeš to zaključit na temelju 4 utakmice i to sa juniorima što nije ista stvar kao i sa seniorima, nema on nikakvo znanje i to je pokazao, sramota je da se dovode neiskusni treneri na čelo reprezentacije.

Najgore od svega što nam je jedna vrlo dobra, ako ne i odlična generacija nogometaša propala zbog tog, i više neće imati priliku u budućnosti jer dobar dio ide u mirovinu, a ostali moraju čekati 4 godine. Stvarno mi ih je žao iako i oni snose dio krivnje.

I taj Kovač mi je skroz pao u očima sa izjavama, npr. uvrijedio je i Vukojevića (CDM) i Badelja (CDM) govoreći da ima Luiza Gustava (CDM) da bi ga stavio u igru itd.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice