Kad su igrali Njemacka-Ghana, komsija se poceo derati na gol njemaca,a kod mene jos nista. A jesam mu psovao sve po spisku. 
Kad su igrali Njemacka-Ghana, komsija se poceo derati na gol njemaca,a kod mene jos nista. A jesam mu psovao sve po spisku. 
Za koga navijate danas?Ja navijam za to da Portugal ispadne, a da Nijemci i Amerikanci produ dalje.
Ameri mi se posebno svidaju jer se bore kao ludi i u timu nemaju pi***ca koje se bacaju na svaki dodir ili grizu protivnike...
Također za amere navijam, ali ono ne dajem im prevelike šanse, ipak je to Njemačka koja ima trenutno vrhunske igrače i na klupi i u prvih 11, jedino im je trener upitne kvalitete s obzirom na čudne poteze koje radi.
Postoji i mogućnost da je pao neki dogovor između Klinsmanna i Lowa...
Ne znam kak je vama, ali po malo postaje preocito je da FIFA mafijaska organizacija, to se vidi vec prema tome da se sudci ne ponasaju prema svima isto.
Nogomet gubi smisao, sve je posto biznis vise manje...
Kak na kraju pokupi nož 
Bilo bi zanimljivo da CR7 ne da niti jedan pogodak na ovom prvenstvu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
I šta onda?
Ne znam kak je vama, ali po malo postaje preocito je da FIFA mafijaska organizacija, to se vidi vec prema tome da se sudci ne ponasaju prema svima isto.
Nogomet gubi smisao, sve je posto biznis vise manje...
kad sam bio mali jedini smisao mi je imalo otići na kirvaj u susjedno selo i kupiti male figurice kauboja i indijanaca. sad mi je to totalno bezveze, život sve više gubi smisao, sve je postalo biznis više manje ...
*što se tiče ronalda, ako on zabije penal u 94. min. slavit će jednako kao da su prošli u polufinale
Poslijedice toga sigurno bi bile globalne i dugoročne.
Meni se pak Gana najviše svidjela i volio bi da oni prođu. Nebi mi bilo žao ni da Ameri prođu, ali je po meni Gana bila bolja od njih i u onoj prvoj utakmici.
Portugal i Njemačka su mi najgori na kraju u toj grupi :D
Ove afričke ekipe stvarno pošizile sad raspad sustava i u Gani Muntari ošamario dužnosnika saveza a Boateng se zakačio sa izbornikom, pa su protjerani iz kampa.
Tako da ih večeras Portugal sigurno gazi samo je pitanje da li su se Low i Klinsmann dogovorili za X.
Raspad i u argentinskoj svlačionici, jeste vidili kako je Lavezzi zalio trenera, kažu da ga ne šljive nego Messi odlučuje, neće ni ono dugo možda preko Švicarske i onda kraj puta.
Irska kladionica Paddy Power, poznata po kontroverznim reklamama, ponudila je originalnu ideju kako riješiti ''problem Suarez''. U Liverpoolu, gradu u čijem istoimenom klubu igra Suarez, osvanuo je tako veliki plakat na kojem je 27-godišnji napadač prikazan - bez zubi!
Fotomontažu prati poruka ''sređeno'', a ispod toga manjim slovima stoji pitanje: Koga će Suarez sljedećega ugristi? Dakako, ako imate ideju, možete se kladiti i na tu opciju...
I šta onda?
Onda će Avdija Vršajević bit bolji strijelac od njega
Herrera go into Super Saiyan 
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2014/06/herrera.gif
suarez dobio 9 utakmica suspenzije :(
Premalo je i dobio.
suarez dobio 9 utakmica suspenzije :(
treba mu zabraniti za cijeli zivot fudbal 
seljacina..
Iznenađujuće blaga kazna.
Kada nekome otkine komad mesa i sirovog ga pojede možda dobije godinu, dvije suspenzije.
To je još malo i dobio, koliko god je odličan igrač toliko je i bolestan u glavi. Sad će barem imati slobodnog vremena da posjeti pravog psihijatra.
Real eyes realize real lies...
da ta 4 mjeseca sam zaboravio napisati,evo marca tvrdi da je suarez rekao "da" barceloni.
Real eyes realize real lies...
i da zaigra u 11. mjesecu opet ce biti prvi strijelac prvenstva.
da bar Pepea ugrize pa ga ovaj sravna s zemljom
seljačina
Pojavili se problemi uoci tekme u 6 izmedu USA i Njemacke.
Kisa neprestano pada, pola grada je pod vodom, a ni stadion nije nesto bolje. U 5 sati ce FIFA odluciti hoce li se igrati i sta ce biti sa utakmicom, iako ce se najvjerovatnije igrati u 6 ali ce stadion biti manje popunjen jer ljudi ne mogu doci do njega
http://bleacherreport.com/articles/2110382-world-cup-2014-weather-latest-forecast-for-fifa-tournament-in-brazil
Vec se citav tjedan radujem utakmici i sad jos samo fali da ju odgode 
Izvor? Fifa je navodno demantirala to u vezi transfera, a 4 mjeseca izbivanja iz nogometa bi se trebala gledati od danas, znači 2 mjeseca neigranja u klubu.