- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nista posebno nije Belgija pokazala. Cak bi i Alzir mogao kao prvi proci skupinu. Neiskustvo Belgije, nista drugo.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Januzaja i Mirallasa neka uvede...
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Real eyes realize real lies...
Idemo Hrvatska ole, ole i pustite rasprave o BiH. Navijali su za Tursku i sada za Brazil tako da nije vrijedna spomena. Ne mrzim nikoga ali ne želim navijati za BiH i čitati ovdje o njihovoj reprenzetaciji!
Hvala !!!!
Jedna je Hrvatska !
OK i ja se slažem da ova rasprava treba stati, mogu ti reci da ja nisam navijao za brazil al' nakon ovih rasprava ovde i slucaja u zapadnom Mostaru totalno mi svjedno sad...svak svoje ole ole
Idemo Hrvatska ole, ole i pustite rasprave o BiH. Navijali su za Tursku i sada za Brazil tako da nije vrijedna spomena. Ne mrzim nikoga ali ne želim navijati za BiH i čitati ovdje o njihovoj reprenzetaciji!
Hvala !!!!
Jedna je Hrvatska !
Zato tako mislis? Ja sam Bosanac,pa sam navijao za vas Hrvate i cijeli moj grad..pricas gluposti i saljes lošu sliku radi par huligančića..
Nemam razloga da navijam za Brazil koji je od mene hiljade km,logično da cu za susjede navijati..
Hvala !!!!
Jedna je Hrvatska !
Zato tako mislis? Ja sam Bosanac,pa sam navijao za vas Hrvate i cijeli moj grad..pricas gluposti i saljes lošu sliku radi par huligančića..
Nemam razloga da navijam za Brazil koji je od mene hiljade km,logično da cu za susjede navijati..
Ja se sjećam Turske i navijanja u Mostaru, ali ne želim objašnjavati nikome ništa to je moj stav i svatko može navijati za koga hoće, tako i ti.
Više se neću osvrtati na moje citiranje , sretno svima , prvo Hrvatskoj repki, a onda ostalim.
Januzaja i Mirallasa neka uvede...
Ne znas koji je neiskusniji....
Sa strane s tom bradom izgleda kao Ragnar Lodbrok iz serije Vikings.
da, i on i Khedira znaju kolki je retard iz Reala 
Sa strane s tom bradom izgleda kao Ragnar Lodbrok iz serije Vikings.
mislim da sam s tvojeg twittera i pokupio ovu sliku

Eto ti ga na
Aha...
I onak je svejedno ko pobjedi, i jedni i drugi su zemlje Magreba, bitno je da braća slave.
Pa ne znam, nije sve u prvom pol. treba se igrati i drugo te sada Belgija totalno dominara nad Alžirom, eto sada golman skida Fellainiju, samo se čeka taj treći gol sada.
Belgija se provukla, dobar bunker je Vaha napravio ali je na kraju pao.
Puno golova i dobrih tekmi u prvom krugu na prvenstvu. Ali nažalost, suci nisu bili baš na vrhuncu... Polako kreće drugi krug pa tako i kalkulacije. Samo mi je bed što za umišljene brazilce moram sad navijat :D
Fino se i ovo Tjelovo poklopilo u četvrtak, slobodan dan jel... Mogu se napit ko čovjek ako pobjedimo sutra :D
Puno golova i dobrih tekmi u prvom krugu na prvenstvu. Ali nažalost, suci nisu bili baš na vrhuncu... Polako kreće drugi krug pa tako i kalkulacije. Samo mi je bed što za umišljene brazilce moram sad navijat :D
Fino se i ovo Tjelovo poklopilo u četvrtak, slobodan dan jel... Mogu se napit ko čovjek ako pobjedimo sutra :D
Napit ćeš se kako god završilo, u jednom slučaju zbog sreće u drugom zbog tuge XD
Evo sastava za sutra, potvrđen od Kovača, jedino ako Modrić ne mogne onda umjesto njega ulazi Brozović
Pletikosa
Srna-Ćorluka-Lovren-Pranjić
Modrić-Rakitić
Perišić-Sammir-Olić
Mandžukić
Samo da i Sammir ne odigra kao Kovačić, na domaćem je terenu, pa valjda je naviknut na klimu.
Evo sastava za sutra, potvrđen od Kovača, jedino ako Modrić ne mogne onda umjesto njega ulazi Brozović
Pletikosa
Srna-Ćorluka-Lovren-Pranjić
Modrić-Rakitić
Perišić-Sammir-Olić
Mandžukić
Samo da i Sammir ne odigra kao Kovačić, na domaćem je terenu, pa valjda je naviknut na klimu.
Ovo nije potvrdeno nigdje osim sta su prognozirali da ce tako bit u Brazuki, jos je reko frajer da Niko Kovac neda pocetnih 11.
SN pišu da je ovaj sastav sasvim siguran, naravno da se Kovač može predomisliti u zadnji tren, ali na zadnjem treningu je uvježbavana ova formacija.
To je kazao Kovač koji još jednom misli kao par staviti Modrića i Rakitića. Dakle, sastav za Kamerun je: Pletikosa – Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić – Modrić, Rakitić – Perišić, Sammir, Olić – Mandžukić.
Ima tko kakav stream za Brazil - Meksiko?