SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Ne znam sto u prvoj radi Chadli, pa on je jedva igrao za Tottenham, ulazio s klupe u 86. minuti, a Mirallas na klupi koji je bio jedan od najboljih igraca Evertona, koji je zavrsio ispred Tottenhama, Chadli je totalno izgubljen i nemocan
16 godina
neaktivan

Nista posebno nije Belgija pokazala. Cak bi i Alzir mogao kao prvi proci skupinu. Neiskustvo Belgije, nista drugo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 18:51 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
carmichael kaže...
Ne znam sto u prvoj radi Chadli, pa on je jedva igrao za Tottenham, ulazio s klupe u 86. minuti, a Mirallas na klupi koji je bio jedan od najboljih igraca Evertona, koji je zavrsio ispred Tottenhama, Chadli je totalno izgubljen i nemocan

Januzaja i Mirallasa neka uvede...

Tommy_123 kaže...
Nista posebno nije Belgija pokazala. Cak bi i Alzir mogao kao prci proci skupinu. Neiskustvo Belgije, nista drugo.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina
neaktivan
Najjaci detalj kad je Pepe pokupio crveni. Ko da govori "nista novo" :D http://gfycat.com/SingleGraveHound
Real eyes realize real lies...
14 godina
Fero kaže...

Idemo Hrvatska ole, ole i pustite rasprave o BiH. Navijali su za Tursku i sada za Brazil tako da nije vrijedna spomena. Ne mrzim nikoga ali ne želim navijati za BiH i čitati ovdje o njihovoj reprenzetaciji!

Hvala !!!!

Jedna je Hrvatska !

OK i ja se slažem da ova rasprava treba stati, mogu ti reci da ja nisam navijao za brazil al' nakon ovih rasprava ovde i slucaja u zapadnom Mostaru totalno mi svjedno sad...svak svoje ole ole

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 18:51 (Artem).
16 godina
Fero kaže...

Idemo Hrvatska ole, ole i pustite rasprave o BiH. Navijali su za Tursku i sada za Brazil tako da nije vrijedna spomena. Ne mrzim nikoga ali ne želim navijati za BiH i čitati ovdje o njihovoj reprenzetaciji!

Hvala !!!!

Jedna je Hrvatska !

Zato tako mislis? Ja sam Bosanac,pa sam navijao za vas Hrvate i cijeli moj grad..pricas gluposti i saljes lošu sliku radi par huligančića..

Nemam razloga da navijam za Brazil koji je od mene hiljade km,logično da cu za susjede navijati..

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
14 godina
neaktivan
tpg kaže...
Fero kaže...

Hvala !!!!

Jedna je Hrvatska !

Zato tako mislis? Ja sam Bosanac,pa sam navijao za vas Hrvate i cijeli moj grad..pricas gluposti i saljes lošu sliku radi par huligančića..

Nemam razloga da navijam za Brazil koji je od mene hiljade km,logično da cu za susjede navijati..

Ja se sjećam Turske i navijanja u Mostaru, ali ne želim objašnjavati nikome ništa to je moj stav i svatko može navijati za koga hoće, tako i ti. 

Više se neću osvrtati na moje citiranje , sretno svima , prvo Hrvatskoj repki, a onda ostalim.

"Just A Dream ".
14 godina
drakula789 kaže...
carmichael kaže...

Januzaja i Mirallasa neka uvede...

Tommy_123 kaže...
Nista posebno nije Belgija pokazala. Cak bi i Alzir mogao kao prci proci skupinu. Neiskustvo Belgije, nista drugo.

Ne znas koji je neiskusniji....

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
The Unforgiven kaže...

{#} 

Sa strane s tom bradom izgleda kao Ragnar Lodbrok iz serije Vikings.

16 godina
N3N0 kaže...
Najjaci detalj kad je Pepe pokupio crveni. Ko da govori "nista novo" :D http://gfycat.com/SingleGraveHound

da, i on i Khedira znaju kolki je retard iz Reala {#}

Jack Sparrow kaže...
The Unforgiven kaže...

{#} 

Sa strane s tom bradom izgleda kao Ragnar Lodbrok iz serije Vikings.

mislim da sam s tvojeg twittera i pokupio ovu sliku

One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
neaktivan
Ulazi Fellaini umjesto Dembelea, mislio sam da je cilj Belgije napast a ne zatvorit se
17 godina
carmichael kaže...
Ulazi Fellaini umjesto Dembelea, mislio sam da je cilj Belgije napast a ne zatvorit se

{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 19:26 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Eto ti ga na

17 godina
neaktivan
carmichael kaže...

Aha...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
Malo je reci da sam pojeo go*no sad hahahaha :D
14 godina
protjeran

I onak je svejedno ko pobjedi, i jedni i drugi su zemlje Magreba, bitno je da braća slave.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
neaktivan
Neznam, nisu me nesto impresionirali, kako se pricalo, ovo su s lakocom trebali rijesiti.
16 godina
neaktivan

Pa ne znam, nije sve u prvom pol. treba se igrati i drugo te sada Belgija totalno dominara nad Alžirom, eto sada golman skida Fellainiju, samo se čeka taj treći gol sada.

16 godina

Belgija se provukla, dobar bunker je Vaha napravio ali je na kraju pao.

16 godina
neaktivan

Puno golova i dobrih tekmi u prvom krugu na prvenstvu. Ali nažalost, suci nisu bili baš na vrhuncu... Polako kreće drugi krug pa tako i kalkulacije. Samo mi je bed što za umišljene brazilce moram sad navijat :D

Fino se i ovo Tjelovo poklopilo u četvrtak, slobodan dan jel... Mogu se napit ko čovjek ako pobjedimo sutra :D

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
17 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Puno golova i dobrih tekmi u prvom krugu na prvenstvu. Ali nažalost, suci nisu bili baš na vrhuncu... Polako kreće drugi krug pa tako i kalkulacije. Samo mi je bed što za umišljene brazilce moram sad navijat :D

Fino se i ovo Tjelovo poklopilo u četvrtak, slobodan dan jel... Mogu se napit ko čovjek ako pobjedimo sutra :D

Napit ćeš se kako god završilo, u jednom slučaju zbog sreće u drugom zbog tuge XD

Fortune favours the brave
16 godina

Evo sastava za sutra, potvrđen od Kovača, jedino ako Modrić ne mogne onda umjesto njega ulazi Brozović

Pletikosa

Srna-Ćorluka-Lovren-Pranjić

Modrić-Rakitić

Perišić-Sammir-Olić

Mandžukić

Samo da i Sammir ne odigra kao Kovačić, na domaćem je terenu, pa valjda je naviknut na klimu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 20:31 (zrimo).
16 godina
neaktivan
Ajmo šugavi Brazil, morate dobiti danas!!
15 godina
Mislim da se sudac neće usuditi dozvoliti da Brazil izgubi jer će tamo nastati opasni neredi
robimarko@gmail.com
14 godina
zrimo kaže...

Evo sastava za sutra, potvrđen od Kovača, jedino ako Modrić ne mogne onda umjesto njega ulazi Brozović

Pletikosa

Srna-Ćorluka-Lovren-Pranjić

Modrić-Rakitić

Perišić-Sammir-Olić

Mandžukić

Samo da i Sammir ne odigra kao Kovačić, na domaćem je terenu, pa valjda je naviknut na klimu.

Ovo nije potvrdeno nigdje osim sta su prognozirali da ce tako bit u Brazuki, jos je reko frajer da Niko Kovac neda pocetnih 11.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina

SN pišu da je ovaj sastav sasvim siguran, naravno da se Kovač može predomisliti u zadnji tren, ali na zadnjem treningu je uvježbavana ova formacija.

To je kazao Kovač koji još jednom misli kao par staviti Modrića i Rakitića. Dakle, sastav za Kamerun je: Pletikosa – Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić – Modrić, Rakitić – Perišić, Sammir, Olić – Mandžukić.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 20:52 (zrimo).
18 godina

Ima tko kakav stream za Brazil - Meksiko?

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
Dodinho kaže...

ImašHRTov, ali je kvaliteta vindija.

HTC 8X :)
16 godina
neaktivan
Mexico neda disati Brazilu uopće haha.
18 godina
kratos091 kaže...
Dodinho kaže...

ImašHRTov, ali je kvaliteta vindija.

Poslužit će, hvala :)

Koristite blage riječi i jake argumente
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice