SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 320.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Talijanski trener isto čudan lik na klupi drži najbolji napad lige, Immoblie najviše golova i Cerci najviše asistencije. Da stvar bude bolja oba igrača igraju u istom klubu i vjerovatno su uigrani već.

Kova je imao teško sezonu jer je dolazio igrati zadnjih 5 minuta tek ga je zadnjih 5 kola trener počeko koristiti od prve i odmah je upisao 3 asistencije, a i igra CM u klubu.

12 godina
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
zrimo kaže...
Caesar et Brutus kaže...
mejt kaže...

Decki hocete gledati veceras nas Bosance u prenosu? dali navijate za nas?

Naravno da navijam za Bosance. Glasao sam za treće, bojim se da mali imaju gotovo nikakve šanse protiv velikih - za sve ostalo tu su prodani suci koji će ponovno odrediti utakmicu.

Evo za sve navijače "Bosne" u Hrvatskoj jedna prigodna čestitka.

1. Država se zove Bosna u Hercegovina a nikakva Bosna

2. Bolje bi ti bilo i logičnije da navijaš za Australce pa više tamo igra Hrvata, od 23 igrača BiH u Brazilu samo su 2 Srbina i 1 Hrvat.

3. Zna se za koga večeras navija svaki Hrvat u Bosni i Hercegovini VAMOS ARGENTINA

I večeras bi u Mostaru moglo biti napeto nakon što se Bošnjaci razočaraju kad ih Argentinci napune do vrha, pa pođu ispuhivati svoje frustracije.

A jebi ga druže veći je problem što Hrvati ne žele da igraju za BiH. Oni iole bolji hoće i žele da igraju Hrvatsku, što je ok, ali onda ne treba zvati panjeve samo onako radi reda(što su Hrvati) da igraju za državni tim. Dobar primjer toga je Mario Stanić, čovjek koji je Sarajevsko i Željino dijete pa izabra Hrvatsku a kune se kako mu je Željo u srcu(bezveze skroz).

Hejjjjj
16 godina

a evo kako je Sarajevo slavilo nakon pobjede Turske.

Da baš je to razlog zašto igra malo Hrvata, isto kao što je Boris Pandža izbačen jer igra u slaboj ligi, poljska liga lošija od hrvatske, mađarske i austrijske.

Igrao je 10 godina za reprezentaciju, kvalifikacije za Brazil i sad vam nije dobar jer je Hrvat, jer hegemonistička garnitura u savezu smatra da Hrvati iz Hercegovine nisu nisu dovoljni patrioti da predstavljaju Bosnu i Hercegovinu na najvećoj svjetskoj sceni.

Evo šta je izjavio Pandža

Znam da su ljudi iz Saveza kave pili s roditeljima Kolašinca, nagovarali ih da Sead igra za reprezentaciju, ali zašto to nisu isto radili s roditeljima Branimira Hrgote? Zašto na širem popisu nema nijedan igrač prvaka Zrinjskog i viceprvaka Širokog? Uvijek sam sebe smatrao nekom poveznicom reprezentacije s Hrvatima iz Hercegovine, ali ne znam kakvu poruku njima šalje ovakav odnos prema hrvatskim igračima u reprezentaciji'

Tu svoju sarajevsku multietnićnost možete prodavati nekome drugom ali tko zna situaciju u BiH sve mu je jasno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 16:30 (zrimo).
18 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Naravno da navijam za Bosance. Glasao sam za treće, bojim se da mali imaju gotovo nikakve šanse protiv velikih - za sve ostalo tu su prodani suci koji će ponovno odrediti utakmicu.

Evo za sve navijače "Bosne" u Hrvatskoj jedna prigodna čestitka.

1. Država se zove Bosna u Hercegovina a nikakva Bosna

2. Bolje bi ti bilo i logičnije da navijaš za Australce pa više tamo igra Hrvata, od 23 igrača BiH u Brazilu samo su 2 Srbina i 1 Hrvat.

3. Zna se za koga večeras navija svaki Hrvat u Bosni i Hercegovini VAMOS ARGENTINA

I večeras bi u Mostaru moglo biti napeto nakon što se Bošnjaci razočaraju kad ih Argentinci napune do vrha, pa pođu ispuhivati svoje frustracije.

jurica_m kaže...
Zrimo, slazem se s tobom. U njihovoj repki su igraci pretezito turskog podrijetla, odnosno muslimani. Oni ce uvijek prije navijati za Tursku nego za nas, iako smo si mi susjedi, ali je i poznato stanje Hrvata u BiH, a ono je jako lose jer se ide za tim da se nas hrvatski narod stjera u kut, sto vec i je takva situacija, nazalost. Zato i ja navijam veceras za Argentince.

Nacionalistički papci uvijek izmigolje svoje  glave   i otrovnim jezicima rasipaju nacionalističku retoriku.

Lakše vama metar u guzicu neko cent u glavu što bi rekao narod.

Takvi kao vi nakon poraza Hrvatske od Brazila pale državne zastave BiH, bez ikakvog povoda, čisto da ispolje svoju autodestruktivnost, sve i svako vam smeta.

Ovo je sport i držite se toga, nacionalizam ostavite za svoja 4 zida podruma u kojem ste odgojeni tom pričom.

Ovako NORMALNI prate svjetsko prvenstvo, malo se ugledajte imate što i naučiti.

D.Č. lider HDZ BiH u navijačkoj atmosferi za BiH D.Č. lider HDZ BiH u navijačkoj atmosferi za BiH
Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina
zrimo kaže...

Da baš je to razlog zašto igra malo Hrvata, isto kao što je Boris Pandža izbačen jer igra u slaboj ligi, poljska liga lošija od hrvatske, mađarske i austrijske.

Igrao je 10 godina za reprezentaciju, kvalifikacije za Brazil i sad vam nije dobar jer je Hrvat, jer hegemonistička garnitura u savezu smatra da Hrvati iz Hercegovine nisu nisu dovoljni patrioti da predstavljaju Bosnu i Hercegovinu na najvećoj svjetskoj sceni.

Znam da su ljudi iz Saveza kave pili s roditeljima Kolašinca, nagovarali ih da Sead igra za reprezentaciju, ali zašto to nisu isto radili s roditeljima Branimira Hrgote? Zašto na širem popisu nema nijedan igrač prvaka Zrinjskog i viceprvaka Širokog? Uvijek sam sebe smatrao nekom poveznicom reprezentacije s Hrvatima iz Hercegovine, ali ne znam kakvu poruku njima šalje ovakav odnos prema hrvatskim igračima u reprezentaciji'

Tu svoju sarajevsku multietnićnost možete prodavati nekome drugom ali tko zna situaciju u BiH sve mu je jasno.

Ma ne nisam ti ja iz Sarajeva, a Pandža je malo frustriran što je izbačen iz ekipe jer je ruku na srce Kolašinac za 5 oktava bolji igrač od njega a realno to i jeste. Misliš da bi Panda ikad dobio poziv da igra za Hrvatsku? Ma ne, ne trebaju Hrvatskoj takvi panjevi ali opet ja mu čestitam jer je igrao za zemlju u kojoj je rođen.

Hejjjjj
13 godina
neaktivan
zrimo kaže...

Pandža u godini dana odigrao 13 utakmica a prije toga nije igrao 7 mjeseci zbog ligamenata koljena i trebao bi se naći na spisku jel??!

Igrač iz Mađarske lige je zadnji vezni i nema veze sa stoperom.

Pandža je toliko dobar da nije ni za svoj klub igrao jel i to što Poljaci ne vole Hrvate možda? Toliko je nazadovao u karijeri da će se vratititu Široki najvjerovatnije.Nakon što ga je Mehelen otpustio sada ni Gornik nije želio produžiti ugovor s njim.

Dok se nije povrijedio igrao je za reprezentaciju nakon toga je dosta oslabio, dosta....

To za Kolašinca je istina jer je Kolašinac lijevi bek i strašan potencijal , bilo je razgovora i sa Hrgotom i od strane saveza BiH i Hrvatske međutim Hrgota je postavio određene uslove tako da smo ga i jedni i drugi odjebali. Klinac od 19 godina tada da postavlja uslove.... nek on igra za svoju Švedsku (začudo ni oni ga ne zovu)

Nema igrača iz PLBiH jer je liga ko damu, 100 liga na svijetu i pitaš se što nema.

To što igraju pojedinci koji trenutno ne zaslužuju biti na spisku to je tako odabrao selektor a velika većina se s tim ne slaže: to su Ibričić,Vršajević,Sušić i Hadžić kao i treći golman.

Isto tako u svakoj reprezentaciji se nalazi po 2-3 igrača koja ne zaslužuju biti na spisku dok neka druga 2-3 bi trebala biti, barem po našem navijačkom mišljenju.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
16 godina

Da ali je zato mali Sušić vrhunski igrač {#}

Da svaka mu čast a kakve mu koristi od toga kad neće vidjeti Brazila ako ima daleko više nastupa za BiH od pola pozvanih.

boxer Daješ slike iz hrvatske Bosanske Posavine daj malo iz Bosne gdje su Bošnjaci većina, Zenice, Bugojna, Travnika gdje su tu zajedno navija da vidimo gdje se to može istaknuti zastava hrvatskog naroda.

16 godina

Ajde neka svatko navija za koga hoće i točka. Iskreno Za BiH reprezentaciju me nije toliko briga, i malo mi je glupo to što se stalno potencira tu kod nas da trebamo navijati za susjede.
Niti Švabe ne navijaju za Nizozemsku, niti Španjolci za Portugal, niti Talijani za Francuze ili Švicarce, to su gluposti. Boli njih briga za druge reprezentacije, samo se navija za svoje.

Naravno, ne treba nikome ni zamjeriti ako će navijati za susjede, ali tu se kod nas stalno potencira to da se treba navijati. Pa ne vidim razloga zašto.

Niti ću navijati nešto posebno za njih, niti protiv njih. Neka im je sretno na prvenstvu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 16:51 (antimadridista).
12 godina
zrimo kaže...

Da svaka mu čast a kakve mu koristi od toga kad neće vidjeti Brazila ako ima daleko više nastupa za BiH od pola pozvanih.

boxer Daješ slike iz hrvatske Bosanske Posavine daj malo iz Bosne gdje su Bošnjaci većina, Zenice, Bugojna, Travnika gdje su tu zajedno navija da vidimo gdje se to može istaknuti zastava hrvatskog naroda.

U toj istoj središnjoj Bosni su stolovali povijesni junaci Dario Kordić i ekipa pa ne vidim razlog isticanja Hrvatskih zastava. Pošteno

Hejjjjj
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 16:57 (Chico12).
16 godina
Chico12 kaže...
zrimo kaže...

U toj istoj središnjoj Bosni su stolovali povijesni junaci Dario Kordić i ekipa pa ne vidim razlog isticanja Hrvatskih zastava. Pošteno

Također su stolovali i slavni mudžehedini i mahali ovim istim ratnim zastavama i igrali nogometa sa otkinutim glavama zarobljenika.

To potencira i sarajevska hegemony propaganda ko ne navijaja za zmajeve taj mora da se odstrani, pa Talijani su vam susjedi zašto ne potencirate navijanje za njih?

16 godina

Ajde dosta trovanja po forumu.... Igra se NOGOMET....

16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
vgetik kaže...

Sjetite se samo kako je reprezentacija u kvalifikacijama bila pred izlaznim vratima, kakva je negativna atmosfera bila. A mi smo se ipak plasirali i kao mala zemlja trebali bismo biti sretni što smo ovdje, zaključio je Niko.

Island bi dobili i da je štimac ostao izbornik, Kovač. Reci onda bolje došli smo na izlet, okupat se malo, propederisat i to je to da ga Rakitić okupa malo. Kovaču vidjet ćemo u srijedu dali će nam biti suci opet krivi ili ćemo lagano gutnit ili igrat neriješeno sa Kamerunom.

EDIT: Taj Kovačić će nas koštat glave, lik ima talenta ali nije on još igrač za repku ne kužim ćemu on. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 18:49 (razer1911).
16 godina

Ekipe iz latinske Amerike do sada gaze sve, dobro koriste "domaćinsku" atmosferu i klimu.

Biste li ispadanje u skupini smatrali neuspjehom?

- Ne. Sjetite se samo kako je reprezentacija u kvalifikacijama bila pred izlaznim vratima, kakva je negativna atmosfera bila. A mi smo se ipak plasirali i kao mala zemlja trebali bismo biti sretni što smo ovdje, zaključio je Niko.

Nije dobro što već počinjemo sa alibijem, jedan Alžir prolazak u drugi krug će smatrati neuspjehom, s ovakvim stavom i nemamo šanse druge ekipe da imaju igrače kalibra Modrića, Rakitića i Mandžukića ciljali bi barem četvrfinale a mi sami sebe podcjenjujemo.

17 godina
neaktivan

Taj Kovač me je razočarao, obični analni razarač, blage veze nema, i naravno već kenja. Dobar je on vođa bio dok je igrao za repku, ali što se tiče odabira igrača i taktike je nula. Bez pravog trenera nema ništa, reko sam već jednom prije par godina ovdje, falit će nama Bilić. Sve više mislim da nećemo proći skupinu i onda ćemo doći doma i onda će krenit srcedrapajuće priče kako je to veliki uspijeh za malu državu što se kvalificirala na SP. Nikad više onakve  generacije kao iz 98`

18 godina

Šta je vama? Pa pregazit ćemo Kamerun ko plitak potok.

Koristite blage riječi i jake argumente
15 godina

Sudite im kad završimo prvenstvo, možda već u srijedu makar sumnjam u to. Ovako samo mlatite praznu slamu.

14 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Taj Kovač me je razočarao, obični analni razarač, blage veze nema, i naravno već kenja. Dobar je on vođa bio dok je igrao za repku, ali što se tiče odabira igrača i taktike je nula. Bez pravog trenera nema ništa, reko sam već jednom prije par godina ovdje, falit će nama Bilić. Sve više mislim da nećemo proći skupinu i onda ćemo doći doma i onda će krenit srcedrapajuće priče kako je to veliki uspijeh za malu državu što se kvalificirala na SP. Nikad više onakve  generacije kao iz 98`

Tipicni balkanski mentalitet,nakon 1 poraza svi su krivi,niko i nista ne valja,pa taj Kovac dobro i radi s repkom nakon kaosa kojeg mu je ostavio Stimac,da sad pobjede Kamerun isti takvi popute tebe bi ga disali u nebesa,kao i igrace i sve ostalo...zato bolje pricekajmo da vidim kako cemo proci na SP pa je onda vrijeme za kritike...ionako je covjek trener samo par mjeseci,ne moze on odmah napraviti nesto,ali da je vratio duh,zar i mentalitet to sigurno je...

16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

EDIT: Taj Kovačić će nas koštat glave, lik ima talenta ali nije on još igrač za repku ne kužim ćemu on. 

Otkud tebi da će nas Kovačić koštati glave, protiv islanda je bio jedan od najboljih na terenu, a i u prijateljskim se vidilo koliku razliku na terenu radi kada je ulazio umjesto sammira. Ovo protiv Brazila nema smisla komentirati jer se zna kako su se naši postavili na terenu i kome su prepustili loptu, kao što reče Kovač jedini zadatak Kovačića je bio zatvarat rupe u sredini nakon što smo postigli gol, e sada da li bi postigli gol bez incijalnog pristupa je drugi par rukavica o kojim ne volim raspravljati.

15 godina

Kakvih jadnika još postoji ja ne vjerujem, znači lik je s reprezentacijom odigrao dvije utakmice- prvu u kojoj smo silovali Islanda i poslali ih u pripiz*inu odakle su i došli(geografski gledano, ne?!) i drugu gdje smo igrali dobro protiv Brazila, ali eto, oštećeni smo sudačkim odlukama. Ali majstori već počinju analizirati izbornika i tražiti mu mane. Ma može nam Bog bit izbornik vi bi našli mana nakon par utakmica.

13 godina
neaktivan

Seve iz godine u godinu sve bolja i bolja!

Samo zbog nje se isplati pratiti situaciju u Brazilu {#}

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 19:46 (chaselol).
15 godina

Uf, skoro je bio prvi remi na prvenstvu :D

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
chaselol kaže...

Nemoj mi je spominjati... ona nije nego da ga primi!!!!

16 godina

Već peta utakmica na prvenstvu u kojoj je došlo do preokreta, momčad koja je povela, nije pobjedila.

HTC 8X :)
18 godina
chaselol kaže...

vec je nju cila drzava vidila golu, ova slika je totalno nepotrebna

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan

{#}{#}{#}

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Ajde neka svatko navija za koga hoće i točka. Iskreno Za BiH reprezentaciju me nije toliko briga, i malo mi je glupo to što se stalno potencira tu kod nas da trebamo navijati za susjede.
Niti Švabe ne navijaju za Nizozemsku, niti Španjolci za Portugal, niti Talijani za Francuze ili Švicarce, to su gluposti. Boli njih briga za druge reprezentacije, samo se navija za svoje.

Naravno, ne treba nikome ni zamjeriti ako će navijati za susjede, ali tu se kod nas stalno potencira to da se treba navijati. Pa ne vidim razloga zašto.

Niti ću navijati nešto posebno za njih, niti protiv njih. Neka im je sretno na prvenstvu.

Oni nisu bili u zajedničkoj državi prije 25 godina, mi uostalom pričamo sličan jezik i sporazumijevamo se, dok je razlika između recimo Francuske i Njemačke nebo i zemlja.

Svatko ima pravo navijat za kog hoće, meni se BiH svidjela u utakmici protiv Mexica i navijat ću za njih.

Fortune favours the brave
16 godina

Večeras ne navijam za bošnjificiranu nogometnu reprezentaciju u kojoj vlada majorizacija, diskriminacija i apartheidali zato sve najbolje rukometnoj reprezentaciji BiH u okršaju sa Islandom za plasman na SP.

Zašto ova ekipa nije podržana u Sarajevu, dvorana polu prazna a ni medijske pozornosti, sasvim je očito nema dovoljno Bošnjaka u njoj.

BOSNA I HERCEGOVINA: Dejanović, B. Burić, S. Burić, Vražalić, Ovčina, Čelica, Prce, Karačić, Panić, Savić, Malinović, Toromanović, Vranješ, Čakić, Bubalo. Selektor: Dragan Marković.

Vaš problem je izloženost medijskom pranju mozga da morate navijati za susjednu Bosnu, baš me zanima jeste li navijali za Srbiju na prošlom SP isto su susjedi, isti jezik, dijelili smo istu državu.

14 godina
Hyperion kaže...
...

Oni nisu bili u zajedničkoj državi prije 25 godina, mi uostalom pričamo sličan jezik i sporazumijevamo se, dok je razlika između recimo Francuske i Njemačke nebo i zemlja.

Svatko ima pravo navijat za kog hoće, meni se BiH svidjela u utakmici protiv Mexica i navijat ću za njih.

Nisu, ali se posljedično nije što imalo nasilno raspasti kao što se upravo na ovim prostorima dogodilo te pritom trajno poremetilo odnose među narodima.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 22:08 (pr0n_addict).
12 godina
zrimo kaže...

Večeras ne navijam za bošnjificiranu nogometnu reprezentaciju u kojoj vlada majorizacija, diskriminacija i apartheidali zato sve najbolje rukometnoj reprezentaciji BiH u okršaju sa Islandom za plasman na SP.

Zašto ova ekipa nije podržana u Sarajevu, dvorana polu prazna a ni medijske pozornosti, sasvim je očito nema dovoljno Bošnjaka u njoj.

BOSNA I HERCEGOVINA: Dejanović, B. Burić, S. Burić, Vražalić, Ovčina, Čelica, Prce, Karačić, Panić, Savić, Malinović, Toromanović, Vranješ, Čakić, Bubalo. Selektor: Dragan Marković.

Vaš problem je izloženost medijskom pranju mozga da morate navijati za susjednu Bosnu, baš me zanima jeste li navijali za Srbiju na prošlom SP isto su susjedi, isti jezik, dijelili smo istu državu.

Ti si izgleda ograničen frajer na više strana.

Hejjjjj
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice