SP u košarci Turska 2010

poruka: 165
|
čitano: 30.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Prvu četvrtinu smo igrali odlično ,premda su amerikanci došli "slabašni" dosta dobro smo odigrali.

Tomasu jednostavno nije imao sreće , a najviše me razočarao Ukić ali on je ipak bio ozljeđen.

Dobro je što su svi igrači bili u igri , mislim da ćemo danas razbit Iran.

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Trebate biti oprezni protiv Irana... Eno juce Jordan umalo nije iznenadio Australiju,imali su sut za pobjedu :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Sta je ovo? Niko zainteresovan za kosarku :D

16 godina
SP u košarci Turska 2010

Pretpostavljam da si ti Stevan Srbin, a nema vise kod nas dobre kosarke, pa nema ni gledatelja.

Umrla je košarka s Draženom, al mislim da nemas pojima ko je to!?

Kod nas su vec 96 god. igraci slali odbijenice na poziv Izbornika: jeb. velike zvjezde.

Cekmo i cekamo da se nasa košarka probudi, al teško ce se to dogodit, igralista su prazna samo se mrežice žalosno njišu....

Nadam se da mozemo pobjedit Sloveniju pa fali im 4 - 5 igraca!

17 godina
neaktivan
RE: SP u košarci Turska 2010
ivanec kaže...

Pretpostavljam da si ti Stevan Srbin, a nema vise kod nas dobre kosarke, pa nema ni gledatelja.

Umrla je košarka s Draženom, al mislim da nemas pojima ko je to!?

Kod nas su vec 96 god. igraci slali odbijenice na poziv Izbornika: jeb. velike zvjezde.

Cekmo i cekamo da se nasa košarka probudi, al teško ce se to dogodit, igralista su prazna samo se mrežice žalosno njišu....

Nadam se da mozemo pobjedit Sloveniju pa fali im 4 - 5 igraca!

Da slazem se s tobom, nasa kosarka je katastrofa, a zalosno je sto igraci odbijaju igrati za svoju domovinu, a jos zalosnije sto se tog istog igraca doslovno jos moli da se prikljuci nakon godine dana.. nista drugo nego sramota..

Odsada smo Real i ja jedno!
15 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Ali mislim da je danas hrvatska košarka barem zanima ljude nego od prije 2-3 godine, ipak smo se kvalificirali na SP.

Mediji premalo govore o košarci, a na veliko pričaju o nogometu, mislim da bi košarka kod nas dobila više pozornosti kad bi prenosili NBA.

15 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Slovenija pobijedila Hrvatsku sa +7, naši centri su napravili puno osobnih, a centri su nam jedno od jačih oružja zato smo jako bili slabi u skoku, a skok često odlučuje utakmice.

Ukić odličan pokazao je da je pravi kapetan.

15 godina
protjeran
SP u košarci Turska 2010

Da kosarka je bila na samrti sa pogibijom Drazena. A onda ju je dotukao Franjo kad je odlucio da nogomet bude Hrvatski sport br. 1. A Hrvatski nogomet od '98 ko i kosarka cista 0.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/
16 godina
SP u košarci Turska 2010

Brzil skoro pobjedil SAD.

onda znam sta nas ocekuje u toj utakmici.

kaos....

al nema veze, budimo optimisticni i vjerujmo u našu momcad.

ps: nisam mogao gleat zadnje 3 minute protiv slovenije, pa dokle ce to tako? pa jebe... sunce milo, pa ubiše mi živce jebe.... mate....

al samo smireno idemo dalje vjerujemo u bolju igru (moš si mislit)

16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

@ivanec-naravno da znam ko je Drazen Petrovic! ;)

Srbija oduvala Jordan,ali sada slijede pravi ispiti protiv Australije (koja je dobila Njemacku sa 30+ razlike) i Argentinom (jedina ne porazena u nasoj grupi)...

Hrvatskoj ce bas biti tesko protiv Brazila,nevjerovatno kako su ljudi odigrali protiv SAD-a.... Sta reci,osim srecno i jednim i drugima

16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

@ivanec-naravno da znam ko je Drazen Petrovic! ;)

Srbija oduvala Jordan,ali sada slijede pravi ispiti protiv Australije (koja je dobila Njemacku sa 30+ razlike) i Argentinom (jedina ne porazena u nasoj grupi)...

Hrvatskoj ce bas biti tesko protiv Brazila,nevjerovatno kako su ljudi odigrali protiv SAD-a.... Sta reci,osim srecno i jednim i drugima

15 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Šta je ovo zar nitko ne prati košarku i SP ili svi gledaju utakmice cijeli dan ?!?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 20:07 (caky).
16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Ja pratim

Tražim pozivnicu za yuwabits.net pa ko hoće poslati neka mi pošaljepm
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.9.2010 22:32 (acmilan0083).
16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

Ah pobjeda je pobjeda bila ona za jedan koš ili za dvadeset.Netreba biti da ćemo izgubiti od brazila.Svak utakmica je za sebe,pa jesi vidio da u prvom djelu ušlo ima je 6 trica a možda su fulali dvije ,a u drugom dijelu mislim da su zabili samo 2 a fulali bar 5.Vidjet će mo kako će igrati sa slovencima pa tek onda možemo reći hoće li nas dobiti.

16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

evo da napišem slovenci su dobili brazil.Pogledao utakmicu na hrt plusu.

15 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...
ivanec kaže...

Ah pobjeda je pobjeda bila ona za jedan koš ili za dvadeset.Netreba biti da ćemo izgubiti od brazila.Svak utakmica je za sebe,pa jesi vidio da u prvom djelu ušlo ima je 6 trica a možda su fulali dvije ,a u drugom dijelu mislim da su zabili samo 2 a fulali bar 5.Vidjet će mo kako će igrati sa slovencima pa tek onda možemo reći hoće li nas dobiti.

U tome je čar košarke što može presuditi jedan koš (trica).

15 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

evo da napišem slovenci su dobili brazil.Pogledao utakmicu na hrt plusu.

Znači imamo kake-take šanse protiv Brazila :)

A i nije toliko velik koeficijent na Brazil, evo iz SuperSporta :

Hrvatska(km)-Brazil 3,00 16,0 1,65 2,55 1,50

Samo 1,65 na Brazil...

16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Ma svaka je utakmica za sebe.Mogli smo mi dobiti slovence da nam nisu sudili 9 faulova u napadu.A za brazil imamo šanse dobiti samo trebamo viditi kako će se nositi naši centri sa njihovima jer onaj Spliter je jako dobar i ako to zaustavimo imamo velike šanse dobiti.

Ali još jednom ponavljam svaka utakmica je za sebe.

16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Evo sad gledam tekmu Srbija-Argentina. Extra utakmica. Mislim da ce sira klupa Srbije presuditi,a onda u osminu finala sa prvog mjesta! ;)

16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Velika pobjeda SRBIJE! Ajmo hrabro do zlata :)

16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

82:84 bravo za NAS ! (Argentina-Srbija)

A sad protiv VAS ! Cool

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
15 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010
15 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Opet smo spušili

15 godina
neaktivan

Očekivano

...
17 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Igramo za ****c

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

Mi kao momcad nemamo vođu to nas jeb+.Da jedan preuzme odgovornost i malo popravi igru automatski drugi bolje igraju.Kako smo slabi.Nijednu važnu utakmicu nismo dobili,bar nekog jačeg protivnika.Mi smo samo dobili slabašni iran i tunis.Ah sada protiv srbije.Bit će teško ali ni srbija nije nepobjediva dobila argentinu , a izgubila od pomlađene slabe Njemačke.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 22:48 (acmilan0083).
15 godina
SP u košarci Turska 2010

Po svemu prikazanome gledano smo bili jači u skupini samo od Tunisa i Irana koje smo i dobili, ali po svemu drugome smo slabiji od svih ostalih koji su se plasirali u osminu finala.

Pristup, borba, zalaganje itd...nula bodova. dečki uopće ne izgledaju kao tim već kao da su se po prvi put sreli i rekli ajd idemo odigrat koju na SP-u. Grozno, grozno. Daj Bože da barem Srbiju dobijemo ali čisto sumnjam...

- - -Space may be the final frontier, but it's made in the Hollywood basement - - -
16 godina
neaktivan
ring4ping kaže...

Po svemu prikazanome gledano smo bili jači u skupini samo od Tunisa i Irana koje smo i dobili, ali po svemu drugome smo slabiji od svih ostalih koji su se plasirali u osminu finala.

Pristup, borba, zalaganje itd...nula bodova. dečki uopće ne izgledaju kao tim već kao da su se po prvi put sreli i rekli ajd idemo odigrat koju na SP-u. Grozno, grozno. Daj Bože da barem Srbiju dobijemo ali čisto sumnjam...

Ti ovo govoris kao da je Hrvatska favorit. Srbija je trenutno jedan od najjacih reprezentacija na svijetu,sto je dolazala srebrob na EP i evo sada prvim mjestom u grupi. Mislim da na ovom SP Srbija ima bas velike sanse za zlato. Rijetko kada sa moze vidjeti da u jednoj reprezentaciji 7 igraca ima prosjek ok 10+ poena po utakmici! ;)

16 godina
neaktivan
SP u košarci Turska 2010

da možda je srbija favorit ali srbija može dobiti amerikance a izgubiti od njemačke.po meni Hrvatska ima šanse ako ovi budu imali loš dan,ali srbi su uvijek jaki kada igraju protiv Hrvatske.

16 godina
neaktivan
acmilan0083 kaže...

da možda je srbija favorit ali srbija može dobiti amerikance a izgubiti od njemačke.po meni Hrvatska ima šanse ako ovi budu imali loš dan,ali srbi su uvijek jaki kada igraju protiv Hrvatske.

Nema tu loseg dana. Mogu stati 2-3 igraca,ali u Srbiji uvijek igra svih 12 igraca....!

Stvarno igramo najbolju kosarku. Najefikasnija smo ekipa,najvise skokova,najvise asistencija. Mislim da smo prvi favoriti za osvajanje....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice