S.E.A.L. trening

poruka: 425
|
čitano: 92.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: S.E.A.L. trening
Hacker-ri kaže...
insomniac kaže...
xxxxx kaže...

Svaka cast Deus.

Nego kako uspijes radit to po gradu da nitko ne bulji u tebe?

Mene to najvise sprjecava u takvim stvarima, sto cu ispast nekakav ludjak :)

I mene...i mene...

a nisu ti ni mater ni otac :D sta te briga? i da misle da si ludak??

Ma ljudi su previse konzervativni,lol,kako se to vec kaze

Vide te i osude ko ludjaka lol,a to te u mom gradicu socijalno ubije,jedino ako se nadje jedan u 1000 koji ce vidit to ko nesto zanimljivo (ko vi na forumu)

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
17 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Ma ljudi su previse konzervativni,lol,kako se to vec kaze

Vide te i osude ko ludjaka lol,a to te u mom gradicu socijalno ubije,jedino ako se nadje jedan u 1000 koji ce vidit to ko nesto zanimljivo (ko vi na forumu)

meni su se jos od srednje smijali da nosim klopu od doma u posudicama...

smiju mi se i dan danas na poslu da jedem iz plastike...

od 5-10 mjeseca se malo ja smijem :D  super mi je... kvalitetno se hranim i uopce me ne diraju tuda misljenja ciji su cilj ismijavanje

potpis :D
15 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

A gle,to sve ima veze i sa socijalnim statusom,ako sam ja neko koga vecina ne poznaje ili nisam "faca",odma je cudno,itd

Kad bi to neko poznat radia,ko je manga vako nako,to bi bilo kul and shit

Imam savrsen osobni primjer,ali to ne ukljucuje samo mene pa nije za javnost :P

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Nego kako uspijes radit to po gradu da nitko ne bulji u tebe? Mene to najvise sprjecava u takvim stvarima, sto cu ispast nekakav ludjak :)

Zar stvarno izgledam kao da me briga sto netko bulji? :-) Ja sam dijete zarobljeno u starom tijelu :-D

Najiskrenije - nemoj se brinuti sta drugi ljudi misle, ionako svi mi imamo previse svojih misli za brigu ;-)

Stay zen!

Deus, na slikama je neki grad u SAD-u? Ona prva me malo podsjeca ne Central Park.

Montreal.

Edit:

ne mogu linkati sliku iz nepoznatih razloga.... puca editor.

Pa evo link: <stari link ne radi>

@Hacker-Ri

ja isto donosim svoju hranu na posao. Ne pada mi na pamet placati, kad od rucka uvijek imam za jos par obroka, a deset puta je zdravije od bilo kojeg food courta ili brze hrane.

Edit 2:

ovaj link nadam se radi: http://www.google.ca/search?q=montreal+vieux+port&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1639&bih=784

Slika broj dva, ona sa umjetnim jezercem - drvo na koje sam se vjesao je tocno dva metra desno izvan kamere. Isto jezero se vidi na slici....

All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 18:03 (Deus ex machina).
17 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

ne radi ti link{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Hehe, odlicno izgleda. 100%-na si suprotnost Deus nego kako sam te zamisljao {#}.

Btw- Nå ser jeg hvorfor du flyttet fra Oslo. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Hehe, odlicno izgleda. 100%-na si suprotnost Deus nego kako sam te zamisljao {#}.

Btw- Nå ser jeg hvorfor du flyttet fra Oslo. {#}

Aaaw, jeg savner Oslo en masse! :-( Mine venner, mine venniner (:-D), og lordag parkour trening pa Vigelands park... og kaffebrennerieten cafe au lait!!!

All the people in the left wing fuck, and all the people in the right wing fuck, and all the people in the underground fuck - I find myself stupified, coming back again...
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 19:17 (Deus ex machina).
17 godina
Kill Frenzy kaže...
Mitch kaže...

ma taj whey od ovih americkih proizvodaca je cisti secer na zlicu ja pijem proteine i whey zajedno od inkospora najbolji proizvodac trenutno, sumeci magnezij i 2 banane FTW obavezno... a prije treninga neki sok od naranče i pečena jaja.

Pričao sam s dosta ljudi koji se profi bace bb-om i svaki ti kaže da je drugi najbolji.

Tako da... netreba ni ovo uzimat zdravo za gotovo

Zato što ih treba probat većinu i odlučit koji je za tebe najbolji. jer ima razlike, npr. u građi, ako imas razvijen gornji dio tijela odnosno torzo a nemas razvijene noge onda moras piti nesto drugo ili radit vjezbe za noge

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Ovaj je tip zvjer,bodybuilder(nije pro,tip to radi jer voli,ime na internetu mu je timberwolf) i bivši boxer i kickboxer,a što je još bolje radi zgibove

na skroz debeloj šipki što je veoma teško.

@bukva

Ja i ti se slažemo u mnogo točaka(pretreniranje,HIIT(radio bih ga ali demotivira me to što ga ne radim na trkaćoj traci {#}),ali samo kod zgiba nije potrebno digniti se toliko da ti šipka dira gornja prsa to su teži standardi,dovoljno je samo da ti je brada iznad šipke.Usput jesi li ikad čuo za scoobysworshop?

I ljudi najbolji vam je možda shake ikad,možda zvuči smiješno,mlijeko jer sadrži whey i kasein,a kad se ta dva proteini nađu zajedno,daju snažan efekt(zato i postiji djeta GOMAD u kojoj se pije galon mlijeka(3,7 l ili 4 l) na dan).

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 22:56 (I.Kk).
16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Mlijeko ne sadrži whey nego mlijeko sadrži proteine ;) Niti mlijeko nije dobro piti u hektolitrima...

I da..jedna stvar...whey pijte sa vodom a ne s mlijekom jer se prije apsorbira i brže radi svoj posao ...a to je gradi mišiće ;)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Mlijeko ne sadrži whey nego mlijeko sadrži proteine ;) Niti mlijeko nije dobro piti u hektolitrima...

I da..jedna stvar...whey pijte sa vodom a ne s mlijekom jer se prije apsorbira i brže radi svoj posao ...a to je gradi mišiće ;)

i sadrzi masti i dize inzulinski index (tako su mi rekli) kog kojeg dobijes osjecaj gladi i praznine

16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

i sadrzi masti i dize inzulinski index (tako su mi rekli) kog kojeg dobijes osjecaj gladi i praznine

dobro su ti rekli..samo se to zove malo drugačije :D gi ..iliti glikemički indeks :))

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 23:01 (Hrvojestr).
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Whey je protein i on čini 20% mliječnog proteina.Prestani govoriti gluposti.Ja pijem mlijeko dosta jer on sporije otpušta i tako mi npr. pogoni tijelo tjekom sna,a tada ono najviše gladuje.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 23:04 (I.Kk).
16 godina
neaktivan
I.Kk kaže...
Hrvojestr kaže...

Whey je protein i on čini 20% mliječnog proteina.Prestani govoriti gluposti.Ja pijem mlijeko dosta jer on sporije otpušta i tako mi npr. pogoni tijelo tjekom sna,a tada ono najviše gladuje.

neznam tko tu priča gluposti..nisam rekao da mlijeko šteti..nego da može biti kontraproduktivno ukoliko se pretjeruje...

Ba to mi je život ,valjda znam šta pričam...pošnjofaj malo po internetu o kontraproduktivnosti mlijeka u prehrani tj bodybuildingu

16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...
I.Kk kaže...
Hrvojestr kaže...

neznam tko tu priča gluposti..nisam rekao da mlijeko šteti..nego da može biti kontraproduktivno ukoliko se pretjeruje...

Ba to mi je život ,valjda znam šta pričam...pošnjofaj malo po internetu o kontraproduktivnosti mlijeka u prehrani tj bodybuildingu

A ja ću ti dati tone dokaza koji kažu suprotno.

16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Bilo bi mi drago :)

17 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

samo nemojte pocet sa glupostima :D

6. stranica a jos nismo iznesli nijednu glupost... ovo je valjda jedina tema sa ijednog foruma u Hrvatskoj gdje nakon 3 stranice i dalje mozes nesto pametno procitat

16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Joj ma nećemo bez brige...nismo cigani :D

Svatko može argumentirano reći što misli naravno

Baš ću sutra ujutro u šumu odraditi ove kvalifikacije i vidjeti kako stojim :D

BTW pročitao sam kako su te gledali s hranom u školi ...isto tako je i meni dana danas na poslu i faksu ... :D al eto...smiju se samo debeli iskompleksirani prasci

17 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

neka su oni na suhim sendvichima i losoj hrani :p uhvatit ce ih kad tad, ako nije sad XD

16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Bilo bi mi drago :)

Evo nekaistraživanja.Poslije ću donjeti još njih i možda znanstvene papire,a zanima iako je mlijeko tako loše zašto većina ljudi na bb.com(iako su tu stranicu pokvarile korporacije) voli mlijeko? Masti u mlijeku su isto bogata vitaminima koji tope salo(A,D,K).

EDIT:

Još neka istraživanja.

http://www.bodyrecomposition.com/research-review/milk-as-an-effective-post-exercise-rehydration-drink.html

http://www.bodyrecomposition.com/research-review/milk-the-new-sports-drink-a-review-research-review.html

http://www.bodyrecomposition.com/muscle-gain/an-objective-comparison-of-chocolate-milk-and-surge-recovery.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 23:43 (I.Kk).
15 godina
S.E.A.L. trening

Ev naletih slučajno na ovu temu stvarno super nekako me oraspoloži,svaka ti čast samo naprijed,kasnije i procitam svaki djelić teme sad nemam vremena ,ali bi volio i ja ovo trenirati malo se vratiti u formu i vidjeti kako je to sa zdrravom ishranom hheheh,ali kad neznam to moram malo to proučiti i nači vise vremena inace dosta sam trenirao borilački vjestina,parkour mogu sa prijateljima oni to treniraju godinama,a problem je jedino voda tj bazen jedino mogu ljeti da plivam u rijeci Uni.

pozz

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
17 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Deus

mozes kakvu detaljniju prehranu stavit (npr za cijeli tjedan) i sto taj Stev preporucuje kod prehrane i treninga?

15 godina
neaktivan
I.Kk kaže...

Ovaj je tip zvjer,bodybuilder(nije pro,tip to radi jer voli,ime na internetu mu je timberwolf) i bivši boxer i kickboxer...

Ime mu je Kane Sumabat

više na: Train Insane With Kane

Feel My Blade
17 godina
Hacker-ri kaže... 

od 5-10 mjeseca se malo ja smijem :D  super mi je... kvalitetno se hranim i uopce me ne diraju tuda misljenja ciji su cilj ismijavanje

Hrvojestr kaže...

...

BTW pročitao sam kako su te gledali s hranom u školi ...isto tako je i meni dana danas na poslu i faksu ... :D al eto...smiju se samo debeli iskompleksirani prasci

Izgleda da je jedino gde sam ja radio bio red za mikrotalasnu za vreme ručka?! {#}

Svaka vama čast, ljudi. Ja sam više puta pokušavao da se uteram u neki trening (nikad ovoliko hardcore, ali pristojno) i držalo bi me po par meseci, maksimalno redovno, ali kad bih prvi-drugi put preskočio, bilo bi zdravo. Pre neko veče sam se uhvatio za šipku prvi put posle ko zna koliko i kad sam jedva izvukao jedan zgib, hteo sam da se samoupucam.  {#}

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
  Izgleda da je jedino gde sam ja radio bio red za mikrotalasnu za vreme ručka?! {#}

Svaka vama čast, ljudi. Ja sam više puta pokušavao da se uteram u neki trening (nikad ovoliko hardcore, ali pristojno) i držalo bi me po par meseci, maksimalno redovno, ali kad bih prvi-drugi put preskočio, bilo bi zdravo. Pre neko veče sam se uhvatio za šipku prvi put posle ko zna koliko i kad sam jedva izvukao jedan zgib, hteo sam da se samoupucam. {#}

u nista bolje nego se posvadat sa curom i otic na hardcore trening :D

ja trening vise vidim kao neko vrijeme za sebe, pobjec od stvarnosti, muziku u usi i pici gdje god...

probas se naviknut i nema nista bolje...

sad sam poceo biciklu furat u prirodu

16 godina
I.Kk kaže...

@bukva

Ja i ti se slažemo u mnogo točaka(pretreniranje,HIIT(radio bih ga ali demotivira me to što ga ne radim na trkaćoj traci {#}),ali samo kod zgiba nije potrebno digniti se toliko da ti šipka dira gornja prsa to su teži standardi,dovoljno je samo da ti je brada iznad šipke.Usput jesi li ikad čuo za scoobysworshop?

I ljudi najbolji vam je možda shake ikad,možda zvuči smiješno,mlijeko jer sadrži whey i kasein,a kad se ta dva proteini nađu zajedno,daju snažan efekt(zato i postiji djeta GOMAD u kojoj se pije galon mlijeka(3,7 l ili 4 l) na dan).

Eh, i sklek je lakše izvoditi ako se samo spustim do pola.

Poanta u treniranju nije krenuti štampati 20 komada zgibova i po cjeloj teretani se, jel, kolko ih ti možeš napraviti. Dići se po prsa je pravilan zgib, sve ostalo nije. Daleko je efikasnije napraviti 3 gdje se digneš sve do prsa i pravilno isto tako spustiš (a ne da spuštanje prepustiš gravitaciji kao ovaj frajer gore na videu) nego da ih nalistaš 15 komada. Isto tako ta zvijer od kickboxera lamata boljnjim dijelom tijela kao da ima napadaj epilepsije. To se tako ne radi. Tijelo mora biti mirno i fiksirano kada se radi bilo koja vježba. Da zgib će odjenom postati pun kufer teži, ali, opet naglašavam, bolje i tako napraviti 3-4 komada, nego 10, a da "trčiš" po zraku.

Pa ja radim HIIT u prirodi... Errmmm, di je problem? Mislim, samo da se pogodimo, HIIT = high intensive interval training. Ja počnem sa nekih 5 minuta normalno, zatim 10tak nešto jače i odna recimo 2 km HIIT, otprilike 150-200 m sprint, 150-200 normalno i završim sa recimo 300 full sprint. 500 metara potom lagano i onda opet nekih 300 metara sprint. Nakon toga još 10tak minuta lagano i to je to. Ja bih na trkaćoj traci krepo od dosade.

Ne, nisam čuo za scoobysworkshop.

Inače, mlijeko je zakon! Općenito ako trebate uzimati dodatke prehrane (proteine, aminokiseline) pri rekreativnom treniranju, onda je to čisti znak da negdje s prehranom debelo profulavate.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Ali fuckas to kad Ceske "silovke" bolje, vjezbaju a i izgledaju:

Uffff, jbt više nisam mogel gledat dok je počela sa kettlebellom radit, onesvjetil sam se XD.

Dammit, Deus me pretekel, ja htel reći Montreal :P.

Nego, Deus, videl sam da si napisal, kad navečer ideš trčati/parkour, da si napraviš homemade powerade. Kak ih radiš, od čega?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Po meni nema smisla toliko odricanja i računja kolko sam šta pojeo koliko sam metara pretrčo i slično, ako se sportom baviš samo rekreativno. Da ti stvarno želiš otići u vojsku, to je onda druga priča...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2011 19:08 (cuspajz).
17 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Po meni nema smisla toliko odricanja i računja kolko sam šta pojeo koliko sam metara pretrčo i slično, ako se sportom baviš samo rekreativno. Da ti stvarno želiš otići u vojsku, to je onda druga priča...

stvar je nekih ciljeva... ako si nisi postavio cilj za nesto, onda to neces dugo ni radit...

ako nemas cilja na poslu, nemas ni ambicija za vise, i posao ti postaje dosada kao i sve drugo u cemu nemas ambicije i ciljeve

15 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...
Hacker-ri kaže... 

Hrvojestr kaže...

...

Svaka vama čast, ljudi. Ja sam više puta pokušavao da se uteram u neki trening (nikad ovoliko hardcore, ali pristojno) i držalo bi me po par meseci, maksimalno redovno, ali kad bih prvi-drugi put preskočio, bilo bi zdravo. Pre neko veče sam se uhvatio za šipku prvi put posle ko zna koliko i kad sam jedva izvukao jedan zgib, hteo sam da se samoupucam. {#}

da,to se i meni desi... 4 puta brže "opadaš" nego što se razvijaš, al ne brini, "tijelo pamti", vratit ces se na staro...

Good artists copy, great artists steal
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice