S.E.A.L. trening

poruka: 425
|
čitano: 92.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
S.E.A.L. trening

Morati ću se baciti u pregovore sa starcima hehe{#} Ali evo čak i onaj od 460kn  ako podijelimo na 80 dana korištenja(jedna porcija na dan) došli bi svega 5,75 kuna po danu da te košta. Pa kroasan u pekari koji sam jutros pojeo dođe više od toga a nevjerujem da sam nešto previše korisnog snjim dobio(osim fine čokolade{#}) Sada sam se sjetio jednog frenda koji također te proteina koristi pa ću se snjim još raspitati što i kako. Ali znam da neki vrag moram početi ponovo uzimati . Ili to ili drastična promijene prehrane koja se neće dogoditi{#}

Stoja
16 godina
protjeran
Re: S.E.A.L. trening
EZY-E kaže...
zoharbizo kaže...
Kill Frenzy kaže...
zoharbizo kaže...
Tallahasee kaže...

Samo kratko, ovaj lik je "zivotinja", Hannibal:

crnac je graden ajme...samo gori je ogroman a noge nista...

šta će mu noge kad ima ruke.

pričaš gluposti{#}

sta ce mu jake ruke kad nema noge kad mu udren low kick slomim mu nogu :)

prije će on tebe šakom op*zdit nego što ćeš ti nogom zamahnuti :)

ma joj daj takvi nikad nisu neki borci 

pa u kojem borilackom sportu si vidio da netko tak izgleda

meni je to smjesno 

doslovno imat vece i jace ruke od nogu (i to kolko) 

gledajte ovaj video i stavite na 8:10 

lik izgleda ko da ima 150cm lol

zapravo izgleda kao da je zaostao u razvoju lol

http://protocol4.animehr.com/
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 12:46 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Da čuo sam...Pošto praktički živim u teretani i tim krugovima mogu nabaviti sve vrste pa i Twinlabove u prahu ;) Ako ćeš ikad trebati...Ali ovi Elite su savršeni..btw sada ekipa iz teretane i ja otvaramo bb forum pa ako želiš se pridružiti i naučiti odma nešto pošalji mi poruku na pm da ti pošaljem link ;)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

Wow, svaka čast care. Treba biti i dosta mentalno jak za to, pogotovo u početku. Pogotovo me se dojmio onaj dio o trajnom izbacivanju video igara iz života, da to uspijem, di bi mi bio kraj.

Imam jedno recimo off-topic pitanje:

"Judy nutricionistkinja i fitness model, Lisa osobni trener, Constance profesionalna snowboarderka i Jennifer..."

Otkud si, vidim da sve imaju neka "ne domaća" imena. {#}

zaposli se, digni kredit, malo radi neki fuš sa strane, dodaj neku poslovnu edukaciju kojom se baviš van radnog vremena i sve to u kombinaciji sa dalmatinkom koja te doma čega te dovede do toga da zaboraviš kaj su igrice....

a kaj se ženskica tiče, ova Constance mi je {#}

kod mene normalno radi.....
14 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Sve cime se covjek bavi u zivotu treba bit umjereno, znaci ko igra videoigre treba ih umjereno igrat, ko trenira treba umjereno trenirat itd. itd. ova tema je sve samo ne umjerena, i ovaj prvi post u temi di je lik navea kako mu prolazi dan, ja takodjer posto treniram cili zivot se okladim s njim o sto god hoce da cu ga pretrcat na bilo kojoj dionici, napravit vise zgibova, sklekova i cega god hoce a pijem kolu, alkohol, jedem sto ima u frizideru i pazim samo na osnovne stvari i treniram max 2 i pol sata dnevno od 5 o 7 i po nakon cega idem na kavu. Cijela ova tema je bullshit, nismo svi isti i tko zbilja zeli uspjeti u nekom treningu ne treba slusati nicije savjete nego raditi onako kako njemu pase bitno da ne radi sve naopako i biti umjeren.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 12:55 (J0hnny).
16 godina
neaktivan
J0hnny kaže...

Sve cime se covjek bavi u zivotu treba bit umjereno, znaci ko igra videoigre treba ih umjereno igrat, ko trenira treba umjereno trenirat itd. itd. ova tema je sve samo ne umjerena, i ovaj prvi post u temi di je lik navea kako mu prolazi dan, ja takodjer posto treniram cili zivot se okladim s njim o sto god hoce da cu ga pretrcat na bilo kojoj dionici, napravit vise zgibova, sklekova i cega god hoce a pijem kolu, alkohol, jedem sto ima u frizideru i pazim samo na osnovne stvari i treniram max 2 i pol sata dnevno od 5 o 7 i po nakon cega idem na kavu. Cijela ova tema je bullshit.

Treniranje i zdrava prehrana je način života....Ajmo do teretane da vidimo ko će više "benčati" oćemo? Možmo i zgibove isto ...ma i trčati nema problema care..aa??

14 godina
Hrvojestr kaže...
J0hnny kaže...

Sve cime se covjek bavi u zivotu treba bit umjereno, znaci ko igra videoigre treba ih umjereno igrat, ko trenira treba umjereno trenirat itd. itd. ova tema je sve samo ne umjerena, i ovaj prvi post u temi di je lik navea kako mu prolazi dan, ja takodjer posto treniram cili zivot se okladim s njim o sto god hoce da cu ga pretrcat na bilo kojoj dionici, napravit vise zgibova, sklekova i cega god hoce a pijem kolu, alkohol, jedem sto ima u frizideru i pazim samo na osnovne stvari i treniram max 2 i pol sata dnevno od 5 o 7 i po nakon cega idem na kavu. Cijela ova tema je bullshit.

Treniranje i zdrava prehrana je način života....Ajmo do teretane da vidimo ko će više "benčati" oćemo? Možmo i zgibove isto ...ma i trčati nema problema care..aa??

koliko bench?i zgibovi?

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
S.E.A.L. trening

Nemojte ovo pretvarat u borbu testosterona. Do sada je tema bila zanimljiva...

Mentalist je moj idol...
14 godina
tnakir kaže...

ni ne planiramo samo me zanima koliko moze kad vec pita tipa tu...

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Istina ;) Kolega iznad odgovor ti stiže na PM za sekundu...nisam tu da se hvalim...radim to radi sebe a ne radi hvaljenja

16 godina
S.E.A.L. trening

Slažem se da pretjerivanje nije u ničemu dobro. Zapravo čitao sam negdje neku studiju kako i od previše fizičkih aktivnosti može u ranijim godinama umrijeti. Naravno to je za extreme koji ne da previše treniraju nego forsiraju tijelo u svakakve uvjete(ekstremne vručine/hladnoće i sl.) što se sve u tijelu kroz vrijeme akumulira. 

Mislim da se treba svesti na ono što čovjeku paše i čini ga sretnim. Meni je prije 3 godine igranje igri na kompu bio vrh zabave i užitka, a sada kako se bavim capoeirom mi je samo u glavi kada će idući trening da vježbam, sviram i pjevam i družim se sa ekipom{#}

Uvijek vrijedi ona "svatko ima svoje veselje" i dokle god svojim aktivnostima ne utječe negativno na druge ja nemam problema sa tim i poštujem nečiji trud i ljubav koju ulaže u to. 

Stoja
17 godina
J0hnny kaže...

Sve cime se covjek bavi u zivotu treba bit umjereno, znaci ko igra videoigre treba ih umjereno igrat, ko trenira treba umjereno trenirat itd. itd. ova tema je sve samo ne umjerena, i ovaj prvi post u temi di je lik navea kako mu prolazi dan, ja takodjer posto treniram cili zivot se okladim s njim o sto god hoce da cu ga pretrcat na bilo kojoj dionici, napravit vise zgibova, sklekova i cega god hoce a pijem kolu, alkohol, jedem sto ima u frizideru i pazim samo na osnovne stvari i treniram max 2 i pol sata dnevno od 5 o 7 i po nakon cega idem na kavu. Cijela ova tema je bullshit, nismo svi isti i tko zbilja zeli uspjeti u nekom treningu ne treba slusati nicije savjete nego raditi onako kako njemu pase bitno da ne radi sve naopako i biti umjeren.

Koji onda racku uopće sudjeluješ u temi ako te ne zanima?

Ajmo mi u okladu.

Eo snimi se kako radiš sve ono što je napisano u prvom postu (bez plivanja ako nemaš bazen) i da vidimo rezultate. Ajd baš me zanima. Al ozbiljno, u neku lovu. Platim ti bez problema, dog se preko PP ako nećeš ovako. Samo želim dokaz da si to napravio (video snimku znači).

I samo me zanima jel se ono sve radi odjednom, znači prvo sklekovi pa odmor malo, pa onda čučnjevi pa odmor, itd... Ako se radi, znači i ti moraš u komadu također.

A govoriš o nekoj "umjerenosti" a ti treniraš 2 i pol sata dnevno... bull****

Oprosti, ali naživcirao si me tim s*anjima što pričaš.

@stoja

Eo naš Mirko samo što nije umro, Mike Tyson također, Jerome LeBanner je odavno umro...(ovi borci koji se već dugi niz godina bore su mi prvi pali na pamet){#}

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 13:06 (Pero Dinamit).
17 godina
Stoja kaže...

Mislim da se treba svesti na ono što čovjeku paše i čini ga sretnim. Meni je prije 3 godine igranje igri na kompu bio vrh zabave i užitka, a sada kako se bavim capoeirom mi je samo u glavi kada će idući trening da vježbam, sviram i pjevam i družim se sa ekipom{#}

To mi je zakon kod capoeire... nije samo brutala i mlacenje...

Mentalist je moj idol...
14 godina
S.E.A.L. trening

pero dinamit potpis..i ja se ukljucujem i postat cu i video svoj na mail ako on to napravi...

16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

također se priključujem...ajmoooo videooo {#}

14 godina
Hrvojestr kaže...

također se priključujem...ajmoooo videooo {#}

imas poruku :P

14 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Pero sto ti pricas, kakav Mirko, Tyson itd.

Što ti znaš o njihovim treninzima?

A i kad smo kod njih tu je riječ o profesionalcima na vrhunskoj razini kojima je cili život podređen upravo treningu i prehrani, tj. barem Mirku je, Tysonu u boksu sigurno to ne treba, tj. nije trebalo.

A ode je tema nekakav trening za prosječnog čovjeka, edit. ili čovjeka malo iznad prosjeka di sam ja konstatira da je cijelo dnevni plan bullshit i da treba bit umjeren i iza toga stojim.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 13:16 (J0hnny).
16 godina
neaktivan
J0hnny kaže...

A i kad smo kod njih tu je riječ o profesionalcima na vrhunskoj razini kojima je cili život podređen upravo treningu i prehrani, tj. barem Mirku je, Tysonu u boksu sigurno to ne treba, tj. nije trebalo.

A ode je tema nekakav trening za prosječnog čovjeka. 

samo malo...šta prosječni Hrvat trenira 2 sata dnevno ?? Nebi baš rekao....Nema sada izvlačenja...ajmo video :)

14 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

sto video kakav video? 

prosječan sportaš da

16 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Govorio si o prosječnom čovjeku a ne sportašu....

Stavi video da vidimo kolko bench dižeš i koliko sgibova širokih radiš

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 13:19 (Hrvojestr).
14 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

Da oden na ulici ka onaj ridikul iz prvog posta se snimat? 

17 godina
S.E.A.L. trening

Evo jedna stranica na kojom sam našao treninge i sve vezanu kako postati SEAL...

Mi ne meremo biti SEAL jer nismo američki državljani {#}{#}

Ja vjerujem da nitko ne može napraviti one norme bez gadnog treninga, garantiram. Onda bi svatko mogao biti dio SEAL tima, a dolaze tamo samo najbolji vojnici (regrutaciju mislim). A onda opet kad postaneš dio SEAl tima nakon višegodišnje obuke, ako želiš ući u još veću elitu (DevGru tim) moraš biti bolji od polovice SEAL-ova... strašno {#}

16 godina
Deus ex machina kaže...

minimalno 13 zgibova, vrijeme se ne mjeri ali se sipka ne smije pustiti

Kojih zgibova? Na slici imaš nadhvat (što zapravo jest pravi zbig) međutim položaj nogu su ti u banani.

Ovako bi trebao pravilan zgib izgledati (s time da je ovo mixan, obje šake bi trebale biti u položaju kao desna frajeru na slici).

Mislim općenito mi ovo sa zgibovima izgleda nadrealno s obzirom na druge zathjeve (ovo sa trčanjem je gotovo pa smiješno nisko, jel oni to možda rade pod punom ratnom spremom? ako da koliko bi onda trebala biti kilaža na leđima).  Djeluje mi kao da izuzetno forsiraju ruke, a ostatak... Pa ne da je lagan, daleko od toga, ali mi izgleda kao da ni približno ne prati ruke (ovo govorim kao bivši sportaš, nisam nikada trenirao po SEALovom programu, tako da ne mogu sa sigurnošću tvrditi).

Deus ex machina kaže...

<post sa opisom dnevne rutine>

Zašto dva intezivna treninga i to još 2 različita tipa?

Ako ujutro napraviš cardio, navečer sa snagom ćeš samo uništiti mišiće. Mišići trebaju oporavak što im ti ne daš. Mišići isto tako drugačije reagiraju na... Izdržljivost i na snaga (Cardio se može i preko snage raditi- uzmi par utega, iskorak naprijed, iskorak u svaku stranu sa spuštenim leđima, skok, drvosječa pa kad ti puls ode na +220) bi se morali odvajati jer sasvim drugačije traže od mišića (jesi kada vidio kojeg atletičara sa debelim nogama i jesi vidio kojeg dizača utega sa mršavim nogama?).

I još me ovo bode u oči - navečer nakon treninga čaj, kakao, cookie ili voće. Upravo kada ti mišići trebaju najviše proteina ti ima daš ili ništa ili šećer, što zapravo napraviš:

• mišići počinju sami sebe probavljati jer nemaju građevnom materjala (gubitak mišićne mase)
  • s iznimkom voća, puniš masne naslage jer navečer direktno prije spavanja mu podvališ složene ugljikohidrate

Mislim vide se na tebi da izgledaš ko zvijer. Da malo ubaciš izometriju (ono da probaš zgradu gurati, bacati kamionsku gumu, i slično) i vježbe kontrakcije mišića (most u sklek poziciji, glumljenje stolca i sl.) vjerojatno u roku od mjesec dana bi bio rip-offan i izgledao kao da si upravo završio snimanje 300. Međutim, nekako, jednostavno neki dijelovi su mi wtf? Razumijem da to SEALovci rade koji neće imati, ne znam, 2000 m za istrčati i doviđenja, već se mogu naći na terenu na neodređeno.

Eh, da, radi leđa konstanto, ne samo kad ti se svidi... Svaki temelj izgradnje tijela ide od leđa. Ukoliko njih zafrkneš, možeš početi gledati kako se kreću cijene invalidskih kolica (i prilikom ove izjave sam smrtno ozbiljan).

Mislim, ovaj, nije da pokušavam popljuvati ovaj program, već čisto su mi neki dijelovi nerazumljivi, a osobno zadnjih mjesec dana tražim neku alternativu za vježbanje jer mi je dosadašnji trening (ovo + u danima između HIIT trčanje) malo dosadio pa gledam okolo nešto zanimljivo. Ovo mi se čini fora, samo, kako rekoh, neki dijelovi mi nisu jasni zašto se tako izvode i čemu to, a volim da kada nešto radim da onda i znam zašto to radim.

EDIT: Svaka čast na zastavi... Bukva ljubomoran...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 13:28 (Bukva).
14 godina
S.E.A.L. trening

to su fizicki najspremniji ljudi na svitu u kojih nema straha..njih nemozemo usopredit sa nama smrtnicima...

17 godina
S.E.A.L. trening

@johnny

Ne, o ovome se govori, to je iz prvog posta:

Dakle, SEAL (Sea Air Land commando) je trening za US diverzante za bilo koju vrstu napada.

Kvalifikacijski uvjeti za pristupanje treningu su slijedeci:

500yards (452m) plivanja - max 14 minuta

1.5mile (2.8km) trcanja - max 14 minuta

minimalno 42 skleka unutar 2:00 minuta

minimalno 50 trbusnjaka unutar 2:00 minuta (dlanovi na ramena, doticati koljena laktovima)

minimalno 13 zgibova, vrijeme se ne mjeri ali se sipka ne smije pustiti

"Kompetitivni" uvjeti, tj. uvjeti koji vam "osiguravaju" pristup treningu su:

500yards (452m) plivanja - max 9 minuta

1.5mile (2.8km) trcanja - max 9 minuta

minimalno 100 sklekova unutar 2:00 minuta

minimalno 100 trbusnjaka unutar 2:00 minuta (dlanovi na ramena, doticati koljena laktovima)

minimalno 25 zgibova, vrijeme se ne mjeri ali se sipka ne smije pustiti

Nakon par mjeseci treninga, moji trenutni rezultati su:

500yards swim (452m) - 10:49

94 pushupova

113 situpova

16 pullupova

1.5mile run (2.8km, ja trcim 3km) - 8:21

Napravi barem ovaj kvalifikacijski dio, znači ono su ti norme. I snimi kao dokaz.

16 godina
neaktivan
J0hnny kaže...

Da oden na ulici ka onaj ridikul iz prvog posta se snimat? 

Koji si ti frajer radiš bench na ulici...da bar ja to mogu

16 godina
tnakir kaže...

To mi je zakon kod capoeire... nije samo brutala i mlacenje...

Pa capoeira u pravilu ni nesmije biti ni brutala ni mlaćenje, to onda nije capoeira. Baš prošli vikend nam je Mestre iz Brazila bio došao održati radionicu i pokušao djelić svoga iskustva koji skupio kroz 46 godina treniranja capoeire prenijeti na nas. 

Stoja
14 godina
neaktivan
S.E.A.L. trening

lol, samo jedna stavka koju cu komentirat--- 452 metra plivanja, max 14 minuta

djeci od 18 godina je ljeti uvjet za bit spasioc na plaži 8 minuta a neki momci iz kluba di treniran su otplivali u 6 minuta (bez da znaju okret u bazenu!) a niti imaju cijelodnevni plan prehrane nit se dizu u 6 uri pit proteine nit treniraju 5 uri dnevn

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 13:26 (J0hnny).
14 godina
J0hnny kaže...

lol, samo jedna stavka koju cu komentirat--- 452 metra plivanja, max 14 minuta

djeci od 18 godina je ljeti uvjet za bit spasioc na plaži 8 minuta a neki momci iz kluba di treniran su otplivali u 6 minuta (bez da znaju okret u bazenu!) a niti imaju cijelodnevni plan prehrane nit se dizu u 6 uri pit proteine nit treniraju 5 uri dnevn

13 johnny boy seal DA
1 johnny boy seal NE
17 godina
Stoja kaže...

Slažem se da pretjerivanje nije u ničemu dobro. Zapravo čitao sam negdje neku studiju kako i od previše fizičkih aktivnosti može u ranijim godinama umrijeti. Naravno to je za extreme koji ne da previše treniraju nego forsiraju tijelo u svakakve uvjete(ekstremne vručine/hladnoće i sl.) što se sve u tijelu kroz vrijeme akumulira. 

J0hnny kaže...

A ode je tema nekakav trening za prosječnog čovjeka, edit. ili čovjeka malo iznad prosjeka di sam ja konstatira da je cijelo dnevni plan bullshit i da treba bit umjeren i iza toga stojim.

@johnny: o ovome pričam, napisao sam @stoja.

A i nije li naslov teme SEAL trening? Ne kužim te onda... Priča se o tome kako oni treniraju, da ima knjiga, foruma gdje se može trenirati poput njih i to je bit cijele teme. Ili bilo što vezano uz njih, zar ne?

Svatko ima svoj ritam treniga/seksa/igranja igara/nečega četvrtog i ako ti to smeta nemoj sudjelovati u temi...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice