The best way to be boring is to leave nothing out.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pogledao sam danas malo online trgovine i cijene shippinga...
inlineskates.net - min shipping $50 (mislim da ovisi o tezini)
inlinewarehouse.com - shipping $42, $52, $69 (brzina i način slanja)
grindhouse.eu - shipping 25€, 35€, državama koje nisu u EU odbija se 19% V.A.T
skates.com - min shipping $66
itaksport.it - shipping 40€
der-rollenshop.sportkanzler.de - Shipping
prolineskates.com - Shipping
kateskates.co.uk - shipping £42
Pokušat ću ovu poruku editirat svaki pun kad nađem neku trgovinu...
agreed
samo ti vjezbaj te butove xDDDD
ne. ucim. xDDD 
nije bed jer nebi mogla -_-, nema me ni za kaj iduca 2 tjedna. Nakon toga nastavljam sa zivotom xO
Da se javim malo. Živ jesam, ali se ne rolam.
Nikako uhvatit nešto slobodnog vremena ovaj tjedan.
Valjda će drugi tjedan biti više vremena 
ja nisam od prije godišnjeg (početak sedmog) stal na role, prvo neka gužva privatno pa gužva na poslu pa sam sjebal prste na nogama pa opet neka gužva al polako se nazire svjetlo na kraju tunela tako da vjerujem da nekad drugi tjedan sam opet na jarunu
A moj klinac dobio role sa e-baya.
Kupili stitnike i poceo rolati.
Video kad snimimo.
Za one koje zanima kako očistiti role, podmazati lagere itd. našao sam zanimljiv LINK
Sve je to super dok ne dobijes presane rollerbladove sg7 lagere. Za podmazivanje takvih ti mogu ja dat savjet koji je proizasao iz moje kucne radionice xD
ekipa, 24.9. se vidimo na jarunu. ima da dodete! :)
http://dna.com.hr/uncategorized/spins-and-grinds/
A neko rolanje ovu nedjelju?
Valjda su ti ispiti napokon prosli...
Vjerovatno dolazim ako ne bude nikakvih promjena 
@ Sale
Nemoj prizivati kišu, dosta mi je kiše :)
@ Talu
Zgodna (zanimljiva) stranica. Nisam ni znao da ima nešto takvo u HR. Budem bolje pogledao kad dođem sa posla xD
@sale
da su bar gotovi. xD imam posla jos bar tjedan dana nazalost
no vidla bum jos za nedjelju! mejbi :P
@n3om0rph
kuul ajd ondak se dogegaj :P
da, s vremena na vrijeme se nes eksuli zbiva kod nas XDD
Tko je sve zainteresiran?
ja, al javim jos sutra :P, i moramo se vidjet soon jer je postalo kriticno :S, rekoh ti da me zaustavis cim pocnem radit girly sranja dok se rolam (not in a good girly way) e pa bojim se da je vrijeme da interveniras jer malo fali da do tog dode lol XDD 
Tko je sve zainteresiran?
radim
A ti se picek nemoj izmotavat, i ja radim u nedjelju xD
A ti se picek nemoj izmotavat, i ja radim u nedjelju xD
ja startam u 16 pa dok je potrebno
@sale
!! good job 
24.9. !! tad ima da se svi pojavite. XD
danas sam srela piceka na jarunu lol hihi 
vozi za zenskama kak i inache
Normalno, meni uvijek nešto mora iskrsnuti. Odgodili mi utakmicu pa sad ne znam hoće li biti 24. ili 25. ili tek 1. ili 2. 10. Znati ću tek drugi tjedan. A već dogovorio i sa frendom iz Zagreba da dođem u petak pa prespavam kod njega pa ostanem i do nedjelje... Sad sve možda pada u vodu... :(
u podne pocinje, bilo bu i mjuze i rostilja so be there! :P
n3om0rph sta je s tobom? ces moci na kraju doc ? =/
Kako vi skidate lezajeve sa kotaca?
ja koristim onaj imbus kljuc koji sam dobio uz role ali me nekako strah uvijek da ih ne ostetim sa time...
@Tallu
cemu sluzi ona crni plosnati "kljuc" koji smo dobili uz role, koliko se sjecam i ti imas twisterice 80 a neam pojma cemu on sluzi...
Kako vi skidate lezajeve sa kotaca?
ja koristim onaj imbus kljuc koji sam dobio uz role ali me nekako strah uvijek da ih ne ostetim sa time...
@Tallu
cemu sluzi ona crni plosnati "kljuc" koji smo dobili uz role, koliko se sjecam i ti imas twisterice 80 a neam pojma cemu on sluzi...
je to plosnato crne neboje? brijem da je to onaj komad necega sto mi se mota po kuci i ne znam cem sluzi lol xD
Gledam sad u technical manualu i jedino sto mi se cini jest da ima veze sa stavljanjem kocnice
a sto se tice skidanja lazajeva
ovako skidam, jednostavno i ne ostete se lageri, makar znam da sam muke mucila kad sam ih prvi put vadila XD al sam na drugi nacin radila, no ovaj je najefikasniji
al ne koristim kljuc koji sam dobila uz role vec sam kupila onaj trostruki koji ima krajeve bas za skidat kotace, vadit lagere i jos nes sarafit
je to plosnato crne neboje? brijem da je to onaj komad necega sto mi se mota po kuci i ne znam cem sluzi lol xD
Gledam sad u technical manualu i jedino sto mi se cini jest da ima veze sa stavljanjem kocnice
a sto se tice skidanja lazajeva
ovako skidam, jednostavno i ne ostete se lageri, makar znam da sam muke mucila kad sam ih prvi put vadila XD al sam na drugi nacin radila, no ovaj je najefikasniji
al ne koristim kljuc koji sam dobila uz role vec sam kupila onaj trostruki koji ima krajeve bas za skidat kotace, vadit lagere i jos nes sarafit

E da, ono plosnato crne boje...prvo sam pomislio da nije nesto specijalno za skidat lezajeve al kako god pokusam nigdje nepase xD
To moras nosit u djepu dok se rolas :p