Rolanje (slalom/freestyle)

poruka: 1.007
|
čitano: 181.763
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Inace ne rolam ali vas pozivam u četvrtak u Osijek na Pannonin Chellenge, natjecanje u ekstremnim sportovima. Između ostalog bit će i roleri. Natjecatelji će biti sa svih kontinenata (osim iz Afrike) pa ko je blizu neka svrati

Slike od prošle godine:

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 22:36 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
Re: Rolanje (slalom/freestyle)

waa super!! bas bi htjela vidjet, steta sto me nema daamn {#}

15 godina

Volio bih i ja doći u Osijek gledati to natjecanje ali radim, a i predaleko mi je... Možda iduće godine, možda jedne kao i natjecatelj {#}

Vježbao vožnju između čunjeva, savladao

i ovo

Ovo

mi ide malo teže pošto mi je lakše ići sa desnom nogom naprijed i lijevom iza nje nego obrnuto, ali ništa čemu malo vježbe ne može pomoći.

Uglavnom, baš je zabavno, hh.

17 godina

Brzo ćeš ti mene prešišati,ako već nisi :)

15 godina
neaktivan

I ja bi, i ja bi...

Al di je Osijek uff...

No klokan, pekmez, jole ili kako ga vec zelite zvat je tam u blizini pa sam mu javio i reko nek ode pa da cujem dojmove iz prve ruke {#}

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2011 23:35 (Sale_ds).
18 godina
neaktivan
Eto bio dana u Zg i kupio Twister 80 cura uzela K2 Athena ako se ne varam.... Danas slijede prva padanja :D
17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

I ja bi, i ja bi...

Al di je Osijek uff...

No klokan, pekmez, jole ili kako ga vec zelite zvat je tam u blizini pa sam mu javio i reko nek ode pa da cujem dojmove iz prve ruke {#}

Ko ne može do Osijeka ovdje imate live stream: finale su danas od 18-19 sati. LINK

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 17:34 (cuspajz).
15 godina
AlterEgo kaže...
Eto bio dana u Zg i kupio Twister 80 cura uzela K2 Athena ako se ne varam.... Danas slijede prva padanja :D

Ajde kad se naučiš padati pa rolati, javi pa ćemo Cimbura, ti i ja proć po gradu se malo rolati.

cuspajz kaže...

Ko ne može do Osijeka ovdje imate live stream: finale su danas od 18-19 sati. LINK

Eh, šteta što sam tek sada došao na komp inače bih to gledao pošto su danas na rolama. Ovo ostalo me baš i ne zanima iako zna bit zanimljivo...

Ako ima gdje snimka od danas za pogledati javi.

15 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...

Kad naucite padat onda cete skuzit da ste naucili rolat :)

Ja isto fulo stream, tek sad doso doma..malo sam se iso proparat po selu. Fino je vani, nije sparina pa imam volje i se gustam zadnjih par dana.

17 godina
neaktivan
n3om0rph kaže...

Evo jedna dobra snimka od prošle godine. Do 2:30 su roleri. Poslje su skejteri i BMX

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 22:59 (cuspajz).
15 godina
neaktivan
cuspajz kaže...
n3om0rph kaže...

Evo jedna dobra snimka od prošle godine. Do 2:30 su roleri. Poslje su skejteri i BMX

Sljedece godine nezaobilazna destinacija.. 

A do tada puno puno puno vjezbe  {#}

17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Sljedece godine nezaobilazna destinacija.. 

A do tada puno puno puno vjezbe  {#}

Prva nagrada 1000 eura, pa ti vidi {#}

15 godina
neaktivan

Dalekoooooo sam ja od tih soma eura..ja bi se otiso malo obrukat i to je to xD

15 godina
neaktivan

kme XD e iduce godine idem gledat, a sale ti idi skakat. xD bum pompone uzela

well I is back from Amsterdam, with new wheels and cones!!!! {#} danas pada prva voznja.

U Amsterdamu imaju friday night skate di se stotinjak ljudi vozi ulicama jedno 28 km oko grada i bilo je zakon! XD ekipa je luda skroz, kako se oni rolaju e, melem za oci XD {#}
Imaju blockere koji zaustavljaju promet, letece medicinske sestre(bratove) na rolama i vođu ekipe. I nekog lika koji fura radio na ledima pa dere i muzika XDD {#}
definitivno dozivljaj!

Trebam dobiti jos 4 kotaca od Skate Doktora lol xD. najbolji prodavac rola i opreme ikad! eksuli zna sto radi i kakvi kotaci mi trebaju, jako je brizan pa je rekao da ce mi ih naci tako da dobivam i 76 mm do kraja tjedna.

Amsterdam ftw.{#}

15 godina

I ja bi na takvu vožnju...

Javi kad opet budeš išla u Amsterda pa idem s tobom {#}

Kakvi jesu ti čunjevi, kolko si ih platila i koliko ih ima? Dosadile su mi čaše od voćnog jogurta {#}, pogotovo ako zapneš za njih pa onaj zvuk...

Savladao sam kako treba ovo

i ovo

S ovim

imam problema pošto baš nije jednostavno ići unatrag u križ pa sam isprobavao bez čunjeva dok ne naučim bolje, ali je zabavno ići tako unatrag {#}

Kroz par dana i to savladam pa idem na "Niveau 2" sa Kompakombo.com.

15 godina
neaktivan

Tallu, idemo pogledat novu ponudu po ducanima sutra il preksutra? U potrazi sam za X5 ako mi ne odgovore na mail :p

Naravno na rolama.. {#}

A sad mislim da idem na neku voznjicu..

15 godina
neaktivan

Nevjerovatno, dobio odgovor na mail u nedjelju...svaka cast lvl2 {#}

15 godina
neaktivan
n3om0rph kaže...

I ja bi na takvu vožnju...

Javi kad opet budeš išla u Amsterda pa idem s tobom {#}

Kakvi jesu ti čunjevi, kolko si ih platila i koliko ih ima? Dosadile su mi čaše od voćnog jogurta {#}, pogotovo ako zapneš za njih pa onaj zvuk...

Savladao sam kako treba ovo

i ovo

S ovim

imam problema pošto baš nije jednostavno ići unatrag u križ pa sam isprobavao bez čunjeva dok ne naučim bolje, ali je zabavno ići tako unatrag {#}

Kroz par dana i to savladam pa idem na "Niveau 2" sa Kompakombo.com.

rofl okej {#}, skuplja se ekipa za amsterdam skuplja. XDD {#}

mm cunjeve sam platila 10 eura mislim, i dobijes ih 10
cunjevi su kul, neunistivi XD {#}, i isto imas zvuk ako zapnes, plastika sta ces. XD

sto se tice videa, da ovo unazad je zakon :) pocela sam to stalno radit kad se rolam {#}
i sad sve to sto si naucio radi unazad :p

Sale_ds kaže...

Tallu, idemo pogledat novu ponudu po ducanima sutra il preksutra? U potrazi sam za X5 ako mi ne odgovore na mail :p

Naravno na rolama.. {#}

A sad mislim da idem na neku voznjicu..

ei nemrem nazalost xO, sad su mi ispiti i ne mrdam iz kuce osim za malo voznje jarunom, tako da, izaci cu u civilizaciju za nekoliko tjedana {#}

15 godina
Tallu kaže...

rofl okej {#}, skuplja se ekipa za amsterdam skuplja. XDD {#}

mm cunjeve sam platila 10 eura mislim, i dobijes ih 10
cunjevi su kul, neunistivi XD {#}, i isto imas zvuk ako zapnes, plastika sta ces. XD

sto se tice videa, da ovo unazad je zakon :) pocela sam to stalno radit kad se rolam {#}
i sad sve to sto si naucio radi unazad :p

Ma nije mi tolko do zvuka kolko ovo da su neuništivi {#}

Ako za ove malo jače zapnem, pukne i moram novi stavljati.

Da, to sam si planirao da sve to dosad i unatrag probam, samo će malo potrajati dok svladam to kako treba {#}

15 godina
neaktivan

a nisam ni ja jos u potpunosti savladala :) mogu to sve napravit, al ne uspijem svaki put bez da pomaknem neki cunj il tak nes

i dosta sam i zapinjala za cunjeve i ne znam kaj i nista im nije bilo tako da su se stvarno isplati nabavit. :)
Trenutno vjezbam oko cunjeva samo na prednjim kotacima, i unazad, i samo na straznjima opcenito se vozit sto dosad nisam bas radila

a ovi kotaci kaj sam kupila su 80 mm 84 A i grip je fakat dobar {#}

i skuzih sad da je jedan od klinaca tu iz skate parka kaj sam upoznala 2. na pannonian challengeu u -16 grupi. XD {#}
jel ima negdi nekakvih snimaka za pogledat ?

rofl stavili su mu vatromet na role! XDDD
inache jedan od najboljih slalomasa

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 11:06 (Tallu).
18 godina
neaktivan

Jučer skupio hrabrosti pa napravio krug po gradu, još me kočenje zeza pa mi nije bilo svejedno {#}

Da li je tko od vas naručivao nešto izvana sa inlinewarehouse, inlineskates itd?

15 godina
neaktivan

Jel dolazi ko danas navecer u grad???? {#}

17 godina
AlterEgo kaže...

Jučer skupio hrabrosti pa napravio krug po gradu, još me kočenje zeza pa mi nije bilo svejedno {#}

Da li je tko od vas naručivao nešto izvana sa inlinewarehouse, inlineskates itd?

A,jesi curica {#}

15 godina
AlterEgo kaže...

Ma daj, kako te kočenje zeza ako imaš kočnicu - s njom je jednostavno.

Drugi put kad budeš išao, javi pa idemo zajedno. Mene ne brine kočenje - ja bi išao bez kočnice po gradu, jedino imam jednu veliku nizbrdicu kad idem do grada pa mi je to jedini problem i tu bih volio imati kočnicu. Inače sam se naučio bez nje kočiti i sa V kočenjem, i sa T kočenjem i sa Turn-stop kočenjem.

@ Arabarran

Kad nabavljaš nove role?

@ Sale

Si išao pogledati X5, kakve jesu u odnosu na trenutne koje imaš?

@ Tallu

Jel znaš možda neki link za te čunjeve koje si kupila. Nešto sam gledao po netu, i znam da Seba ima baš čunjeve za to, ali ne mogu naći nigdje da naručim izvana - možda nisam dosta dobro gledao. Možda da ti pošalje tko iz Amsterdama s kotačima ako sam dobro shvatio. Ja ti uplatim novce {#}

15 godina
neaktivan

ima i seba i razni, no ja imam od powerslidea
ne znam za stranice za narucit, bitno da ima shipping ovdje ak nades neku pa javi XD ili ebay. to je uvijek opcija
meni je majka trenutno u amsterdamu, u cetvrtak mi vjerojatno ide po kotace, pa ako mozes prebacit na njen racun mejbi, budem ju pitala {#} 

18 godina
neaktivan
n3om0rph kaže...
AlterEgo kaže...

Ma daj, kako te kočenje zeza ako imaš kočnicu - s njom je jednostavno.

Drugi put kad budeš išao, javi pa idemo zajedno. Mene ne brine kočenje - ja bi išao bez kočnice po gradu, jedino imam jednu veliku nizbrdicu kad idem do grada pa mi je to jedini problem i tu bih volio imati kočnicu. Inače sam se naučio bez nje kočiti i sa V kočenjem, i sa T kočenjem i sa Turn-stop kočenjem.

Stvar je u tome kaj nisam ni stavljao kočnicu {#} a ako malo brze vozim i idem T kocenje ponekad me zanese.. Inače sam svaki dan od 7,8 pa negdje do 9,10 na doljnjem billom parkiralištu, pa i ako budem išao po gradu to će biti kad se budem vraćao kući kad nebude baš prometno {#}

Prijateljica mi je rekla da bi bilo dobro se voziti od Vražjeg prelaza pa do pečnika, da je kao nova cesta, samo je problem kaj se mali medo šeče ovih dana onuda pa nebih htio na njega naletiti {#}

Danas, sutra cu malo pobrljat po netu da vidim da li postoji koja stranica sa shippingom za čunjeve i ostale stvari pa ako nađem nešto zanimljivo javim...

15 godina
Tallu kaže...

ima i seba i razni, no ja imam od powerslidea
ne znam za stranice za narucit, bitno da ima shipping ovdje ak nades neku pa javi XD ili ebay. to je uvijek opcija
meni je majka trenutno u amsterdamu, u cetvrtak mi vjerojatno ide po kotace, pa ako mozes prebacit na njen racun mejbi, budem ju pitala

Eh, meni plaća tek u četvrtak pa tek onda mogu uplatiti, ali bih volio. Ti ju pitaj da li ima volje kupiti pa ja uplatim u četvrtak {#}

AlterEgo kaže...

Stvar je u tome kaj nisam ni stavljao kočnicu a ako malo brze vozim i idem T kocenje ponekad me zanese.. Inače sam svaki dan od 7,8 pa negdje do 9,10 na doljnjem billom parkiralištu, pa i ako budem išao po gradu to će biti kad se budem vraćao kući kad nebude baš prometno

Prijateljica mi je rekla da bi bilo dobro se voziti od Vražjeg prelaza pa do pečnika, da je kao nova cesta, samo je problem kaj se mali medo šeče ovih dana onuda pa nebih htio na njega naletiti

Danas, sutra cu malo pobrljat po netu da vidim da li postoji koja stranica sa shippingom za čunjeve i ostale stvari pa ako nađem nešto zanimljivo javim...

Hehe, onda je to to kad si bez kočnice

A T kočenje treba vježbati, mene je zanosilo sa ljevom, ali sada više ne. Samo desna sada jer mjenjam malo ljevu, malo desnu da se kotači jednako troše.

Kad uhvatim vremena, dođem i ja onda do Bille na parkiralište. Ovo za Vražji prelaz nisam znao jer nisam onuda dugo prolazio iako mi je relativno blizu. A i da naletiš na medu, valjda bi bio brži od njega. A još je i mali {#}

17 godina
n3om0rph kaže...

@ Arabarran

Kad nabavljaš nove role?

Upravo zadnji radovi teku u kupaonici....otišle role u p.m. {#} Ispalo me više nego sam planirao {#}

15 godina
neaktivan
Nisam isao, u lvlu2 nema vise x5, a iz intersporta mi se nisu udostojili ni odgovorit na mail.

Cekam neke pare koje bi trebale sad nekad (danas) pa ako stignu u neko normalno vrijeme namjeravam do grada malo prozujat po ducanima, mozda naletim na X5 u intersportu al ak nis bar cu vidjet na kaj lici fusion 84 ;) naravno ide se na rolama pa ko je zainteresiran nek se javi :p
Frame je kraci samo 5mm, to me onak malo hebe :/
15 godina

Ja bi.... ali sam daleko {#}

Odoh se malo po kvartu provozat da razbijem rutinu "izbjegavanja" čunjeva.

Edit:

Bilo odlično danas. Naučio se odgurivati unatrag kako treba pa sad bez problema i to radim. Bilo samo jedno padanje i to kad sam se previše nagnuo naprijed dok sam išao unatrag {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 21:25 (n3om0rph).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice