Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.249.855
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Da, čak je i s flašicom promašio. Jbg, kad te ne ide, ne ide.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Hexfire kaže...

Da, čak je i s flašicom promašio. Jbg, kad te ne ide, ne ide.

Hahahahaha, hahahahaha... 

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
17 godina
ks95hr, daj link baci :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina
17 godina

Čitam da je Ronaldo odigrao svih 33 tekmi u ligi, od početka do kraja,  s time da u zadnje vrijeme jako  dobro igra.

Hebeno je fizički očito spreman  s obzirom da ima 31 god.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 9:34 (kostolomac).
14 godina
neaktivan
kostolomac kaže...

Čitam da je Ronaldo odigrao svih 33 tekmi u ligi, od početka do kraja,  s time da u zadnje vrijeme jako  dobro igra.

ima 31 godinu al je fizicki najsuperiorniji nogometas na cijelom svijetu.nije nikakvo trollanje niti preuvelicavanje, jednostavno je agilan, brz, skace visoko, i najizdrzljiviji, itd itd....

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
cod4gamer kaže...
kostolomac kaže...

ima 31 godinu al je fizicki najsuperiorniji nogometas na cijelom svijetu.nije nikakvo trollanje niti preuvelicavanje, jednostavno je agilan, brz, skace visoko, i najizdrzljiviji, itd itd....

A pri tome zabio koliko ono golova u La Primera-i ove sezone, koliko golova ono ove godine uopće, koliko ono uopće golova u utakmicama Lige Prvaka?!?!?!?! 

A nije vanzemljak, ćudo jedno neviđeno  !!!! 

Što je još najbolje, može odigrati najmanje još 7 utakmica uz možebitnu osmu, Veliko Finale Lige Prvaka sezona 2015/2016, pa kada bi kojom dobrom odličnom završnom prezentacijom osvojili UNDECIMU, tko bi mu mogao oduzeti nagradu za Najboljeg u 2016 godini????? 

Takav u ovoj sezoni ne postoji, koliko se ja razumijem u geometriju!!!!! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Balea nema sutra na tekmi, navodno je osjetio neku bol u misicu pa Zidane nece riskirati... 

Carvajal je zadobio neku ozljedu pa takoder nece igrati sutra... 

S ovom dvojicom plivat cemo malo na desnoj strani, bit ce napeto... Volio bih da ipak zapocnemo igru sa trojicom napadaca kao zamjenu Jesea ili Lucasa nego sa formacijom 4-4-2 jer tu se onda dosta gusnemo u sredini a kako nema ni Carvajala nece bas taj desni bok imat tko posteno probit... 

A evo i Jamesu se vraca carolija ponovno u noge... 

https://www.facebook.com/RealMadrid/videos/10151024603899953/

14 godina
neaktivan

vidi se da fali carvajal i bale...

14 godina
neaktivan

kad vidim danila sa loptom jedan dio mene umre

17 godina

Bila je odlična utakmica, malo teže smo zabili prvi gol, ali onda je krenulo.

Danillo je bio užasan prvo poluvrijeme, koliko lopti je izgubio samo i ni približno se ne trudi kao Carvajal, nikad ga nema na desnoj strani u napadu, drugo poluvrijeme je već bolje odigrao.

Obrana je bila stvarno rock solid, brijem da nam ne bi do sutra zabili gol, a pričamo o Villarealu koji je 4. u ligi i ima vrlo dobru sezonu. Varane ftw!

Ronaldo se hvatao za nogu, očito loža ili nešto ga zeza, to znači da nam se i on pridružuje Carvajalu i Bale-u, ljudima pod upitnikom i to baš tjedan dana prije jedne od najvažnijih utakmica sezone.

Svaka čast ekipi i našem El Pajaru na golu, ne vidim da bi ovo dobili pod Carlom, često je on znao remi izvlačit ovdje.

Sljedeća utakmica je Rayo Vallecano u subotu u 16:00h, to će Zidane vjerovatno sa zamjenama igrat.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 1:06 (Hyperion).
10 godina

Šta je vama? Još uvijek gajite nadu za naslov? Pa treći ste pobogu. Barca i Atletico trebaju kiksati da bi uopće bili u nekoj prilici tj da dobijete sve do kraja. Kolike su šanse za to? 

P.s. Da si istetoviram na čelo da nisam fan Barce?

17 godina
matrix777 kaže...

Šta je vama? Još uvijek gajite nadu za naslov? Pa treći ste pobogu. Barca i Atletico trebaju kiksati da bi uopće bili u nekoj prilici tj da dobijete sve do kraja. Kolike su šanse za to? 

P.s. Da si istetoviram na čelo da nisam fan Barce?

Najbolje da se i Atletico predao "nezaustavljivom" i "najvećem ikada" MSN-u u ligi prvaka -.-

It's not over until It's over.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2016 2:33 (Hyperion).
15 godina

Zabiješ par tap in golova Deportivu i odmah izgleda ko da si nezaustavljiv...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Sta je bilo sa Ronaldom i onaj pogled Zidanea prema njemu kad je izlazio,nisam vidio gledao sam tekmu do 75min i zaspao....
15 godina

Obzirom ni sam nisam odgledao cijelu utakmicu, ovo sa Ronaldom mi je novost, a obzirom igramo slijedjeću utakmicu sa "lakšim" protivnikom, možda je to bio pogled za komunikaciju "iduću utakmicu bih se možda ipak trebao odmarati"?!?! 

U svakom slučaju, četri utakmice do kraja, jedan kiks suparnika, i stvari se bitno stubokom mijenjaju, na nečiju veliku sreću i zadovoljstvo! 

ATJ Lučko
12 godina
Ne bih rekao kada sam gledao sazetke Zidane ga je pogledao ovaj Zidanea nije,ne znam sta je kada nisam gledao cijelu tekmu
12 godina
Ne bih rekao kada sam gledao sazetke Zidane ga je pogledao ovaj Zidanea nije,ne znam sta je kada nisam gledao cijelu tekmu
15 godina
neaktivan
Slazem se sa svime sto je Hyperion rekao, gledao sam tekmu...

Nadodao bih da je obrana stvarno fantasticno izgledala, a Kroos,Casemiro i Modric prejebeno dobro... Kroos odigrao valjda najbolju utakmicu otkad je u Realu, Modric s vanjskom pogada u trepavice a Casemiro se okurazio i stvarno dobre odluke u smislu pasova i vrtenja protivnickih igraca donosi...

Jako, jako dobro... Jedna od boljih tekmi ove sezone, Zidane radi nevjerojatan posao... Oni brzi pasovi i rjesenja na kratkom prostoru fantasticno funkcioniraju...

Zasto se komentira Barcelona? Pa igrali su protiv Deportiva, i da ispuste 13bodova prednosti bi bilo strasno strasno lose...

Cristiano je jucer bio komedija hahahahah
Izasao je u dogovoru sa klupom na kraju zbog zatezanja u lozi, ali nije to znao Zidane pa ga je pogledao onako ispod oka samo... To isto je bilo vrh hahaha
10 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

ne vidim da bi ovo dobili pod Carlom

Hehe, dobra dobra

12 godina
protjeran

Sjajan je bio Real pod Ancelottijem.U zadnjoj sezoni imali su 4 od mogućih 24 boda protiv 4 najbolje ekipe u Španjoslkoj.Ancelotti osim jedne sretne Lp i niza od 20-ak pobijeda nije ništa napravio s obzirom da ga toliko uzdižete.

Sjećam se kad ej fakee taj Real uspoređivao sa Barcelonom Pepa guardiole.LOL

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan

Ronaldo ni kod jednog trenera otkad je u Realu nije igrao obranu, a to radi pod Zidaneom.

Nevjerojatno.

17 godina

Mediji pišu da Ronaldo ima istegnuće mišića u desnom bedru, propušta Rayo Vallecano (nije trenirao ni jučer ni danas, ako je vjerovat komentarima), ali bi se trebao vratiti za City u utorak, no to je i dalje pod upitnikom.

Barem se Bale vratio jučer treninzima s ekipom.

15 godina
neaktivan
Sretna ozljeda, odmor mu je prijeko potreban jer je stao malo a ne vjerujem da bi zdrav ne igrao sutra...

On sada mora biti 100% spreman za City, a Rayo bi i Castilla dobila a di nece Bale koji nije igrao proslu i James/Isco/Kovacic umjesto Casemira koji imaju suspenziju...
17 godina

Baš me zanima kako će real igrati bez Ronalda.

Možda da napkon Zidane proba kombinaciju igrati bez pravih krila.

Dakle da se natrpa hrpa igrača u sredinu terena, jer niti Bale nije 100% spreman, pa nebi bilo pametno ga riskirati.

Bilo bi lijepo vidjeti u isto vrijeme u igri Modrića, Kovačić, Kroosa, Isca i Jamesa. 

S tako gustom sredinom Rayo nebi došao ni blizu našeg gola, a istovremeno bi ova veza mogla kreirati čuda naprijed.

Nekako mi izgleda sve da će Real prodati Ronalda ovo ljeto. Produžavanje ugovora bez neke velike medijske buke (vjerovatno smanjenje oštetnog zahtjeva), mogao bi biti jasan znak toga.

Mislim, pogledajte prošle slučajeve kad su zvijezde produžavale ugovor, to se vrtilo mjesecima po novinama, a sad nema ništa, tu ti tamo koji članak, čisto da se vidi.

Poprlično sam siguran da bi Real to medijski puno bolje popratio da im je to bilo u interesu, mislim, Ronaldo je ipak njihova medijska "zlatna koka".

Iako u ovom slučaju, neam pojma koga bi Real mogao dovesti, nadam se samo ne Hazarda. Čitam još na jednom portalu da bi mogao doći Marquinhos kao dio oštete za Ronalda.

Nekako sumnjam u to, pogotovo što Silva igra užasno ovu sezonu, a čisto sumnjam da će dečko htjeti doći u Real, kad zna da će Zizu forsirati Varanea (francuz, i on ga je doveo u real ako se ne varam), a ne vjerujem da će izbaciti Ramosa iz momčadi. Igrač te kvalitete će teško pristati biti opet zamjena nekom.

Ja se iskreno nadam Aubameyangu, jer čovjek može igrati desno krilo (Balea se napkon može prebaciti na njegovo lijevo krilo) a u utakmicama gdje Real mora igrati na kontre, može igrati i špicu (kao što sad radi u Dortmundu).

Ako on ne može, možda pokušati s Draxlerom, ali onda jadni Bale opet ostaje na krivoj strani  I još k tome, treba kupiti još jednog napadača, ili možda vratit Moratu.

Iako smatram da je najbolja opcija Aubameyang i davati više prilika Lucasu, i Jeseu.

Što se tiče vezne linije, tu će se morati napraviti nešto, mislim trenutno imamo 3 AMF i ni jedan ne igra 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 14:58 (rooswelt1991).
17 godina
rooswelt1991 kaže...

Baš me zanima kako će real igrati bez Ronalda...

...

Ja bih isto vratio Moratu, ono što je radio Bayernu je čudo, ali onda imamo problem s Benzemom :/

Stalno sam bio govorio da treba ronalda prodat, no počeo me demantirat zadnjih tjedana, a i što veliš, kog dovesti da ga zamjeni? U svakom slučaju će nam broj golova po utakmici sigurno pasti, tako bi bilo vjerovatno bolje ostaviti Ronalda i sljedeću sezonu, ali nikako ne dvije, vjerovatno će nam i sljedeće sezone bit na teret kad ne bude u formi, a ne možeš ga izvadit van iz igre.

Isco ili James moraju otići, ako ne i oboje, jer ne igramo formaciju sa desetkom više. Da nam je vratit Di Mariu, njega na desno krilo, Bale na lijevo i vozi, ali ta priča je gotova.

O Kovačiću pričaju i na drugim forumima, svi dolaze do zaključka da ga Zidane baš i ne voli i da bi mogao na ljeto otići.

Prijelazni rok će zasigurno biti zanimljiv! Najvažnije je da Zidane ostane bez obzira na sve (yeah, including coke zero).

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2016 15:49 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Ha gle ovo je Real, nitko nije siguran da ce ostati...

Smatram da ce Ronaldo ostati svakako jos iducu, mozda i vise, jer Real ima previse koristi od njega na terenu i izvan njega da bi ga prodao samo zbog brojke 31 na ledima... Tu svakako treba stati na loptu i gledati kako se ostali igraci tipa Draxler razvijaju, nitko jos nije ni blizu dovoljno dobar da bi zamijenio Ronalda... Izmedu ostaloga, hej, pa on ce i ove godine vjerojatno osvojiti jos jednu Zlatnu loptu sto samo po sebi jako puno govori...

Na Baleu se ne moze graditi momcad kao sto je to bio Ronaldo, primarno iz razloga sto je Bale jako sklon ozljedama... Tako da na tu opciju ako Balea stavimo lijevo je divno i krasno dok nije ozlijeden, ali kad je pola sezone out onda si u skripcu...

Sutra cemo opet zaigrati 4-3-3 sa Baleom, Benzemom i Lucasom vjerojatno... U sredini Kroos-James-Isco/Kovacic... Kovacic ce vjerojatno igrati od 60min., a nas neprocjenjiv Modric ce odmarati za City po mojem...
Realno, nama ni James ni Isco ni Kovacic ne trebaju jer su ova trojica savrsenstvo kad se Kroosu igra a sad ne vjerujem da ce svo troje otici nikako....

Iza bi jedino svakako valjalo dovest Ricarda iz Wolfsburga na lijevi bek i nekog mladog stopera na kojem ce se graditi Realova obrana uz Varanea koji je savrsen branic vec sada.... Brijem da kad bi Varane ikad, sto je nemoguce, odlazio iz Reala da nebi isao za manje od 100milja hehe :)
17 godina
fakEEE kaže...

Iza bi jedino svakako valjalo dovest Ricarda iz Wolfsburga na lijevi bek i nekog mladog stopera na kojem ce se graditi Realova obrana uz Varanea koji je savrsen branic vec sada.... Brijem da kad bi Varane ikad, sto je nemoguce, odlazio iz Reala da nebi isao za manje od 100milja hehe :)

Pepe je pri kraju, ali može još jednu sezonu ostat kao backup Varane-u, bolju zamjenu ne možeš naći. Nacho je tu da uskoči kad treba i sasvim je solidan.

Ricarda si se dobro sjetio, on bi bio odličan za nas.

Kovačić ak sutra ne bude igrao, neće do kraja sezone XD

14 godina

Ostat ce Ronaldo sigurno jos 1 sezonu, ja sam mislio da ce ga James moci zamjenit i nasljedit njegovu poziciju u timu ali kako stvari stoje to nece biti tako.Mislim da ce Isco otic 100% i to još ovo ljeto .A idealna zamjena za Ronalda bi bio Reus , mozda bi se uklopio i Coutinho.Jos kad bi dosao neki ubojica u napad Aubameyang ili Lewandowski iako Benzema ima jos puno toga da da od sebe za real ali obavezno vratit Moratu i pocet razmisljat o zamjeni za pepe-a i ramosa(Laporte,Jose Maria Gimenez,Marquinohs).

15 godina

Već odavno moramo dovesti još nekog kvalitetnog na LB. Znam da su deficitarni, ali kockamo se oslanjajući se samo na Marcela.

Nekako si mislim da ako ove godine uspijemo nekim čudom uzeti jedan trofej da bi onda Ronaldo mogao otići. Slijedeće sezone onda ide remont ekipe i uigravanje posljedica kojeg bi mogla biti sezona bez trofeja, ali lakše probavljiva ako će ostati Zidane na klupi i vidjeti jasna dugoročna vizija momčadi.

Ali poznavajući Pereza vjerojatno ćemo dovesti Hazarda, De Geu i Aguera i onda se opet čuditi zašto igra šteka.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice