Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.250.107
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Kako igraju neće ni kup osvojit

14 godina
neaktivan

show program.ajmo di se kantalonci 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
neaktivan

Prigodna

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 22:37 (windir_zg).
14 godina
neaktivan

a i onaj stakor je smijesan, kao najbolji igrac na svijetu a obican gol ne moze pogodit.e moj stakorcicu ti si miljama iza Ronalda

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
barcafan12 kaže...

Kako igraju neće ni kup osvojit

Nema pomoci sudaca,nema trofeja,to je ta UEFALONA na koju ste navikli,e moji decki...   

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2016 22:44 (manipulator).
15 godina
neaktivan
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
14 godina

Još ovaj kokot udara igrače Valencie koji slave pobjedu.

kokot u akciji

14 godina
neaktivan
Kiky877 kaže...

kokot u akciji

To je taj ciganski mentalitet, di mu je sad ona traka s natpisom "100% Isus" ili šta već piše?

Čim se izgubi, odma plakanje na terenu.

12 godina
Kiky877 kaže...

kokot u akciji

još da si gledao utakmicu i da znas zasto je to napravio, nebi ovo pisao

12 godina
neaktivan

U medjuvremenu, Pique na twitteru..    

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
13 godina
neaktivan
Valencija je slučajno dala 2 gola
[19xx]C3c1l
15 godina
neaktivan

Jbga, Messi da je htio presao bi 5-6 igraca jedno 3x danas i donio pobjedu... 

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Jbga, Messi da je htio presao bi 5-6 igraca jedno 3x danas i donio pobjedu... 

Tako ti biva.Kad je pomsilio da su najbolji tad je sve krenilo naopako.MSN-ova genijalnost nam je donijela 3 trofeja prošle godine , a ove godine kad nisu u formi samo pokazuje da je ostali dio ekipe čisti prosjek.

Ako ništa bit će jako zanimljivo ljeto što se tiče transfera i jednima i drugima jer oe ekipe imaju po 7-8 igrača koji su tu da bi uzimali plaću a ne mogu igrati protiv Tenerifea.

This time next year we'll be millionaires
17 godina

Valencia nastavila tradiciju

Fortune favours the brave
15 godina
neaktivan
Hahahaha sad ce ovo postat viralno posto i NK Gornja Selnica moze dobit Barcu...

Koji epic troll hahahahah
Najbolji za sada.
17 godina
C3c1l kaže...
Valencija je slučajno dala 2 gola

Jedan je...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
12 godina

najsmješnije od svega će bit dupli prevrat u kojem će i ovako jadna i raskomadana barca koju svi sprdaju, osvojit ligu i kup, a real i njegovi navijači će duboko žalit (kao što i mi sad žalimo) što su se smijali jer neće ništa osvojit nego će vam highlight sezone biti realova pobjeda na nou campu i ronaldova proslava gola i još koji u nizu "pičiči"

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 0:56 (Del_Boy97).
13 godina
neaktivan

Niste li govorili kako ce barca odbranit LP? mi za razliku od vas nismo imali velika ocekivanja..pogotovo kad je konobar bio za kormilom...mi nismo vikali na sva zvona kako je trostruka kruna "tu"...

Origin ID: ReaLazio
15 godina
neaktivan
Nije isto sa +13 bodova u prvenstvu pasti na 0 bodova prednosti i sa statusa glavnog favorita LP ispasti u cetvrtfinalu kao sto je pored retardiranog konobara Beniteza sa sprdnje kroz cijelu sezonu doci na 1 bod zaostatka i uci u polufinale LP na krilima Zidanea...

Vasi trofeji su jednostavno 'morali' bit osvojeni jer ste imali sve na pladnju, a nasi su cisto onako bonus moglo bi se reci.... ;)
15 godina

Uvjeren sam da netko noćas nije mogao spavati, a niti neće još jedno dulje izvjesno vrijeme! 

Tako je to kada se previše mašta i još previše sniva, na temeljima od rižinog papira! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan

Baš kad je Gary otišao, oni odigraju utakmicu.

U biti, kao da gledam prepisane utakmice od RSO. Dakle, Barcelona ima loptu na 20m i onda prebrojavaju kao u rukometu. Kad se izgubi lopta, onda je panika i većinom protivnici idu 2 na 2, 3 na 3. Imala je Valencia još 2-3 kontre koje je morala žmirećki zabiti, pa je rezultat još i dobar. Al ono što me fascinira da svi golmani briljiraju protiv Barcelone, barem zadnjih 4-5 utakmica koje sam gledao. Onaj mali iz RSO je vadio nemoguće, pa Navas, pa Oblak, sinoć isto. Al ok, i Pique je promašio u zadnjoj minuti s 5 metara.

Po meni Real ima najteži raspored od prva tri, al to sad slatke muke nakon -10. Bit će tu još spoticanja. Raspored 5 zadnjih kola:

Barcelona: Deportivo (G), Sporting (D), Betis (V), Espanyol (D), Granada (G)
Atletico: Athletic (G), Malaga (D), Rayo Vallecano (D), Levante (G), Celta (D)
Real Madrid: Villarreal (D), Rayo Vallecano (G), Real Sociedad (G), Valencia (D), Deportivo (G)

Možda im Halilović presudi.

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 9:35 (hrvooje).
14 godina
hrvooje kaže...

U biti, kao da gledam prepisane utakmice od RSO. Dakle, Barcelona ima loptu na 20m i onda prebrojavaju kao u rukometu. Kad se izgubi lopta, onda je panika i većinom protivnici idu 2 na 2, 3 na 3. Imala je Valencia još 2-3 kontre koje je morala žmirećki zabiti, pa je rezultat još i dobar. Al ono što me fascinira da svi golmani briljiraju protiv Barcelone, barem zadnjih 4-5 utakmica koje sam gledao. Onaj mali iz RSO je vadio nemoguće, pa Navas, pa Oblak, sinoć isto. Al ok, i Pique je promašio u zadnjoj minuti s 5 metara.

Prošle sezone su se oni smijali Realu, a to im se isto dešava sada. Real je isto bio dominantan u prvom dijelu sezone, 3:1 na Bernabeu protiv Barce, sve je krenulo nizbrdo kasnije. Krenulo je prosipavanje bodova, pad forme, Carlo nije također rotirao momčad i jednostavno su svi bili umorni. Kakve sve zicere su skidali golmani protiv Ronalda i Benzeme bilo je smiješno za gledati, a protivnici gdje bi god pukli ušlo bi.

15 godina

Tko bi rekao da će opet Primera biti tako napeta do zadnjeg kola vjerojatno. Barca ima na papiru najlakše protivnike, ali skoro svima će ti bodovi biti možda i presudni u borbi za ostanak, a onda te ekipe daju maksimum.

Još uvijek ovise sami o sebi, pa je za očekivati da ipak ne propuste takvu šansu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
TheDarkSide kaže...

Niste li govorili kako ce barca odbranit LP? mi za razliku od vas nismo imali velika ocekivanja..pogotovo kad je konobar bio za kormilom...mi nismo vikali na sva zvona kako je trostruka kruna "tu"...

zato sada imate prevelika što god vi rekli, zato zahvalite bayernu ako izbace atletico jer će vas oni pomest

17 godina

Što se tiče parova, svi imaju podjednak posao, možda je barca tu po imenima ima najlakše protivnike, ali ti će se boriti do kraja, pogotovo kad su vidjeli da više ne izgledaju tako nepobjedivo.

Realno gledajući, Barca ovo uzima, ali jako blizu. Da kojim slučajem Ateltico i Real ne igraju ligu prvaka, rekao bi da ima šanse i za njih, pogotovo Ateltico.

Ali ovako, imam neki osječaj da je i jednima i drugima liga prvaka važnija od lige.

I skoro sam siguran da će i atletico i real negdje prosuti bodove.

Ono što mi je drago, čak i ako real ne osvoji ništa ove godine, činjenica da napkon imaju kakvu takvu igru i zajedništvo u momčadi, moglo bi valjati za sljedeću sezonu.

I kao što je netko rekao, Ziadne možda nije stručnjak kakavih ima (recimo top 10 trenera) ali respect koji ima kod momčadi, kao da ih tjera da igraju najbolje što mogu.

Jedan Ronaldo je počeo dijeliti asistencije, vraćati se nazad, i u ovih nepunih par mjeseci je više puta bio u obrani nego par godina prije toga.

Dakle ne očekujem da će Real dignuti ligu prvaka ove godine, a premieru još manje, ali mi je drago gledati ove "katalonce" da se malo znoje.

Pogtovo jer im se događa potpuno ista stvar kao Realu prošle godine.

Enrique je prošle godine rotirao momčad maksimalno, i imao par loših rezultata zbog toga, ali zato su u finiš sezone ušli odmorni. Carlo to nije napravio, pa je 3/4 sezone Real bio ubojica, i onda se zaredale ozljede, pa umor, i na kraju otkaz.

S druge strane Barca praktički 90+% utakmica ove sezone odigrala u potpuno istom sastavu (alba,pique,mascerano,alves / biskvit, iniesta, raketa / msn) dok je real rotirao kroz cijelu sezonu (najviše zbog toga što onaj nesposobni benitez nije uspio sastaviti solidnu utakmicu, pa je stalno eksperimentirao gluposti). I sad Real fizički izgleda kao da je polovica sezone a ne kraj. Pa pogledajte utakmice protiv barce i Wolfsburga (čak i ona izgubljena tekma), Real izgelda za dvije kalse spremniji od njih u tom zadnjem dijelu utakmice.

Barci je ključna sljedeća utakmica, ako to pobjede, imaju naslov, ako ne, onda su u gadnim problemima. Jer ako atletico nanjusi da se može dignuti trofej, neće oni to ispustit.

Pitanje je samo, dali se barca može toliko dignuti u dva dana 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
TheDarkSide kaže...

zato sada imate prevelika što god vi rekli, zato zahvalite bayernu ako izbace atletico jer će vas oni pomest

Čuj, to tko će koga pomesti mogu tvrditi samo oni s kristalnom kuglom. Time se ne bavim i to mi je djetinjasto govoriti. Pričamo realno. 

U srijedu nogomet od 20:00 do 24:00. Prvo Barcelona u 20:00, pa Atletico u 20:45, pa Real u 22:00. Moram upozorit ženu

But how do it know - The basic principles of computers for everyone
13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
TheDarkSide kaže...

To govoris u svoje ime ocito..jer ja nigdje nisam rekao da imam sada "PREVELIKA" ocekivanja..trenutno mozemo osvojit LP i primeru, a sad sta cemo i dal cemo nakraju osvojit to ce se vidit na samom kraju al mi nismo isli ko vecina vas barcelonasa na sva zvona govorit kako ce te vi pomest real i trostruka je vasa..to ste vec spominjali krajem prosle godine..a vidi sad...opasno vam visi i primera...poceli ste slavit prije ispaljenog metka...moglo bi vam se to obit.

Origin ID: ReaLazio
14 godina

Real da išta osvoji bili bi čudo.U LP lagano mogu ispasti od Citya ako ih ne shvate ozbiljno.Nitko nije mislio da će prošle godine Real ispasti od Juventusa,pa ih Juve riješio

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
17 godina

Minute igranja po ekipama (ne znam jel već bilo):

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/t31.0-8/12977082_10154818102834899_5602716736049270521_o.jpg

I jedno novo praznovjerje, točnije povezanost Seville i Barcelone zadnje 3-4 utakmice (isti protivnici i isti ishod) koja govori da će Barcelona remizirat protiv Deportiva.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 16:16 (Hyperion).
10 godina
neaktivan

Neymar to Antonio Barragán after Barca's loss against Valencia: "Shut up, I earn 10x more than you. ". In the tunnel, the Spaniard said: "No more dancing or insults?" to which Neymar threw a bottle at him and missed. The ref didn't mention Neymar's pitch & tunnel incident in his report.

Kakva nemoc

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice