Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.289.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Tako_dakle kaže...

Ali kad se malo sagleda, nebih se cudio da ostanu i Ronaldo i Bale, stvarno ne znam koga bi se moglo dovest da adekvatno zamijeni OBOJICU. 

Iz nekog razloga ne shvaćate da nama ne treba krilni napadač koji je sposoban zabiti 60 golova u sezoni jer je takav jedan jedini. Isto ko što je Messi jedan jedini i sigurno da Barca ne može ići i kupiti zamjenu za njega. 

Kod nas igra zbog Ronalda više pati nego mi od njega dobijemo. A da ne pričamo uopće o njegovom ponašanju zbog kojeg je odavno trebao dobiti nogom u guzicu. Rađe bih gledao i Jesea i Vasqueza i bilo koga trećeg na tom mjestu nego tu panjinu. Nama treba izbalansirana momčad prije svega, normalan trener koji neće dobiti otkaz nakon par loših igara i predsjednik kluba koji ima barem trunku nogometnog znanja, a ne netko kome je profit glavni cilj.

E kad se to posloži onda će Real opet biti bitan klub u nogometnom smislu. Posreći nam se tu i tamo dobar rezultat (kao ovo jučer pa se već najavljuje Undecima i Zidane kao genijalac lol), ali mi nemamo ama baš nikakvu viziju kako će momčad izgledati za 5 godina, nemamo kontinuitet dobrih igara i nemamo igrače koji su pravi profesionalci (čast iznimkama). I dok god se stvari u klubu ne preokrenu za 180 gledat ćemo i dalje Barci u leđa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

čestitke na pobjedi, igrali su ko govna i zasluzili su popusit

realno tekma nije bilo nesta zanimljiva, svako je igrao po poluvrijeme i pobjedila je sretnija(i spretnija) ekipa

u svakom slucaju barci ova tekma ne znaci nesto puno dok realu znaci dosta po pitanju mira u svlacionici i nekakve motivacije za lp

EDIT: a u vezi ovog skrivanja, pa to samo debil moze izjavit, je da idem se skrivati od par anonimusa sa foruma koje ne moram citat ili slusat kad god hoću.

drugi razlog je to sto ste vi i dalje 7 bodova iza pa ne vidim svrhu da se vi ikome rugate jer niste kompetentni

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 11:49 (Del_Boy97).
12 godina
Hexfire kaže...
Tako_dakle kaže...

Ali kad se malo sagleda, nebih se cudio da ostanu i Ronaldo i Bale, stvarno ne znam koga bi se moglo dovest da adekvatno zamijeni OBOJICU. 

Iz nekog razloga ne shvaćate da nama ne treba krilni napadač koji je sposoban zabiti 60 golova u sezoni jer je takav jedan jedini. Isto ko što je Messi jedan jedini i sigurno da Barca ne može ići i kupiti zamjenu za njega. 

Kod nas igra zbog Ronalda više pati nego mi od njega dobijemo. A da ne pričamo uopće o njegovom ponašanju zbog kojeg je odavno trebao dobiti nogom u guzicu. Rađe bih gledao i Jesea i Vasqueza i bilo koga trećeg na tom mjestu nego tu panjinu. Nama treba izbalansirana momčad prije svega, normalan trener koji neće dobiti otkaz nakon par loših igara i predsjednik kluba koji ima barem trunku nogometnog znanja, a ne netko kome je profit glavni cilj.

E kad se to posloži onda će Real opet biti bitan klub u nogometnom smislu. Posreći nam se tu i tamo dobar rezultat (kao ovo jučer pa se već najavljuje Undecima i Zidane kao genijalac lol), ali mi nemamo ama baš nikakvu viziju kako će momčad izgledati za 5 godina, nemamo kontinuitet dobrih igara i nemamo igrače koji su pravi profesionalci (čast iznimkama). I dok god se stvari u klubu ne preokrenu za 180 gledat ćemo i dalje Barci u leđa.

al ga ti isto kenjas,takoder sa onim postom iznad da nisi gledao tekmu hh

15 godina
neaktivan

hexfire voli previse glumit strucnjaka.samo glup covjek moze rec da treba ronalda prodat i tu prica staje.nigdje ne ide ni bale a ni ronaldo.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
neaktivan
Hex, ti si se sad posteno iskenjao svojim 'realnim i objektivnim' komentarima...

Trazi torrente sa jucerasnjom tekmom pa neces pisati ovakve gluposti... Mislim kakav ti je to uopce nacin komentiranja s obzirom da nisi pogledao tekmu...
Casemiro je ubio toliko hvalospjevani MSN, Messija nije bilo cijelu tekmu jer ga je ovaj unistio...

Kriviti Ronalda za svaki **beni los rezultat je vise postalo notorno, da nama BBC igra konstantno cijele sezone i da nisu povrijedeni MSN se nebi vidio ni izdaleka... Ronaldo je dao barem po gol u El Clasicu posljednjih 6 sezona i kao takav je svojevrsni rekorder, a Benzema je Barceloni zabio 8 golova, jedino Granadi vise... Protiv Rome opet cijela momcad nije igrala bog zna kako, Ronaldo je direktno zasluzan za prolazak u daljnu fazu LP kao MOTM na obje tekme...

U BBCu zamjena se jedino moze naci za Benzemu, ova dvojica su nedodirljiva po meni jer jedini koji su im blizu makar po necemu su upravo Messi i Neymar tako da nemojte vise pisati takve stvari bez da napisete koga bi vi strucnjaci doveli kao zamjenu...
Ronaldo je i jucer bio MOTM...
17 godina
fakEEE kaže...

S većinom toga se slažem, ali ne i sa ovim.

Tu titulu je premočno odnio Marcelo jučer.

Čovjek je igrao atvarao Messia, bilo da on dolazio s krila, sa sredine, a dva tri puta ga je ispratio skroz do centra. Igrao lijevo krilo, često se nalazio i nadesnom krilu(!?!) a da ne spominjem koliku je ulogu odigrao kod golova.

Svaka čast Casemiru kako je jučer odigrao, ali ako se pogleda malo bolje utakmica, on je praktički imao joč jednog čovjeka iza sebe u Marcelu koji je sve pokrivao.

Uz to solidan Pepe (osim kod gola kad se zabio u svoje igrače umjesto da prati svog igrača)i Ramos do crvenog i onog nesuđenog prekršaja na Messiu.

Kad uz takvog Marcela dodaš Casemira, plus jako defanzivno orjentirani Modrić i Kroos, nije ni čudo da se Messi nije vidio u sredini, a Neymar je ionako ima uvijek jednog igrača za vratom, plus onaj sljedeći koji mu dolazi na dribling.

Rekao bi prije svega strateški jako dobro postavljen Real, umrtvljena igra barcelone (to je ono što barca radi drugim). Zbog činjenice da su Ronaldo i Bale ipak bili dosta visoko postavljeni (ne kao inače, ali opet relativno visoko, njihovi bekovi nisu imali hrabrosti ići naprijed, pa im se igra svela na kombiniranje kroz sredinu. Istu onu sredinu gdje kod nas praktički bio igrač svakih 2 metra.

Možda barcini igrači jesu bili umorni jučer, ali to definitvno nije razlog poraza, već činjenica da su se oni morali prilagođavati nama, a to je nešto što Real uvijek iskoristava protiv bilo koga.

Naš je problem kad se mi pokusavamo prilagodit drugima, i kao što sam rekao, naše zamjene jednostavnu nemaju takvu kvalitetu, da bi donijele neki značajni pomak u igri.

Ne kažem da su to loši igrači, ali jednostavno nam se ne uklapaju u sustav koji je Zizu počeo forsirati, tako da sam 90% siguran da Isco i James odlaze ove sezone. Jedan od njih 100%.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
fakEEE kaže...

Trazi torrente sa jucerasnjom tekmom pa neces pisati ovakve gluposti... Mislim kakav ti je to uopce nacin komentiranja s obzirom da nisi pogledao tekmu...
Casemiro je ubio toliko hvalospjevani MSN, Messija nije bilo cijelu tekmu jer ga je ovaj unistio...

Jedna lasta ne čini proljeće. Čak i da smo odigrali savršenu tekmu, a sigurno nismo ne bi bilo bitno u kontekstu cijele sezone koja je promašena. I to je već ne znam koja u zadnjih 15 godina, a baš ništa se ne mijenja u funkcioniranju kluba. 

To što je Casemiro napokon odigrao jednu dobru tekmu ne znači ništa, ako ne nastavi u kontinuitetu dobro igrati i dobivati priliku. A malo je vjerojatno da će je dobivati slijedeće sezone kad dođe novi trener koji će morati gurati Isca, Jamesa ili neku novu zvijezdu u veznoj liniji.

Ronaldo... stvarno se nadam da mu je ovo zadnja sezona u klubu. Krajnje je vrijeme za jedan pravi remont. Barem da se njega riješimo, ako ne možemo i Balea.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

upravo to sto si rekao.nametnuli smo im svoju igru na koju oni nisu imali odgovor i to je to.

15 godina
neaktivan

Istina ima tu vise kandidata za MOTM uz Ronalda, upravo to sto si rekao Marcelo definitivno jedan od najboljih te Casemiro... 

Zidane je odradio fenomenalan posao u citanju Barce i kako je zaustaviti, to si i jako lijepo objasnio... 

Ne znam, netko ce otic od trojca Isco-James-Kovacic, a ne znam za kojeg bi mi bilo vise zao... 

Osobno bih jako volio da se James napokon digne jer je fantastican igrac, za Kolumbiju opet briljirao ne znam sta mu se desilo ove sezone u Realu... 

Ali dobro Benitez je bio tu pa ih je sve posteno izdrkao u mozak, kreten krebilni...

15 godina
neaktivan

Pa sta pricas ti Hex, o kakvom mijenjanju trenera sada pak?? Hahahah 

Casemiro jucer odigrao iznimnu utakmicu? Pa posljednjih ne znam koliko tekmi koliko je dobio priliku igrati od prve minute je iskoristio savrseno, ubija svaki napad protivnika kroz sredinu...

Bila jucer dobra roba vidim ja, sve je to za ljude... 

12 godina
fakEEE kaže...

Istina ima tu vise kandidata za MOTM uz Ronalda, upravo to sto si rekao Marcelo definitivno jedan od najboljih te Casemiro... 

Zidane je odradio fenomenalan posao u citanju Barce i kako je zaustaviti, to si i jako lijepo objasnio... 

Ne znam, netko ce otic od trojca Isco-James-Kovacic, a ne znam za kojeg bi mi bilo vise zao... 

Osobno bih jako volio da se James napokon digne jer je fantastican igrac, za Kolumbiju opet briljirao ne znam sta mu se desilo ove sezone u Realu... 

Ali dobro Benitez je bio tu pa ih je sve posteno izdrkao u mozak, kreten krebilni...

nekako imam osjecaj da ce Isco ostati James odlazi,a Kovacic prodaja sa pravom odkupa ili posudba

15 godina
neaktivan

hex prica gluposti a nije ni gledao utakmicu.samo ponavlja ko papiga prodat ronalda, prodat ronalda, prodat ronalda.pojma on nema o nogometu.

12 godina

zidane ako nista ne osvoji leti, to vam je valjda jasno

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...
Hex, ti si se sad posteno iskenjao svojim 'realnim i objektivnim' komentarima...

Kriviti Ronalda za svaki **beni los rezultat je vise postalo notorno, da nama BBC igra konstantno cijele sezone i da nisu povrijedeni MSN se nebi vidio ni izdaleka... Ronaldo je dao barem po gol u El Clasicu posljednjih 6 sezona i kao takav je svojevrsni rekorder, a Benzema je Barceloni zabio 8 golova, jedino Granadi vise... Protiv Rome opet cijela momcad nije igrala bog zna kako, Ronaldo je direktno zasluzan za prolazak u daljnu fazu LP kao MOTM na obje tekme...

U BBCu zamjena se jedino moze naci za Benzemu, ova dvojica su nedodirljiva po meni jer jedini koji su im blizu makar po necemu su upravo Messi i Neymar tako da nemojte vise pisati takve stvari bez da napisete koga bi vi strucnjaci doveli kao zamjenu...

Messi i Neymar blizu Balea i Ronalda?

Momak ti si slučaj za psihijatrijui.Nakon jedne utakmice svaki put mjenja mišljenje.

Ronaldo protiv Rome trebao dobiti crveni karton zbog simuliranja i igranja rukom i vie navrata, i osim sretnog gola kojeg je odbio bek Rome nista nije napravio.

Cijele sezone taj BBC nije pobjedio nikog od Seville,Barce,Atletica,Villareala  (osim jučerašnje sretne partije) i on se nape pričati ovakve gluposti.

Volio bi da se sretnemo u LP u KO fazi ali anravno da nećemo jer Real ako prođe Wlfsburg ide na PSG.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Momak ti si slučaj za psihijatrijui.Nakon jedne utakmice svaki put mjenja mišljenje.

Ronaldo protiv Rome trebao dobiti crveni karton zbog simuliranja i igranja rukom i vie navrata, i osim sretnog gola kojeg je odbio bek Rome nista nije napravio.

Cijele sezone taj BBC nije pobjedio nikog od Seville,Barce,Atletica,Villareala  (osim jučerašnje sretne partije) i on se nape pričati ovakve gluposti.

Volio bi da se sretnemo u LP u KO fazi ali anravno da nećemo jer Real ako prođe Wlfsburg ide na PSG.

BBC nije bio kompletan veci dio sezone, to je cinjenica.a i cinjenica je da kad je kompletan ima bolju statistiku od msn-a.imas internet i provjeri.

o kakvom crvenom kartonu pricas?ti si glup.svaku utakmicu je tebi netko trebao dobit crveni karton.pa dokle ces ti pisat takve gluposti?sta je sa barcelonom?oni su sveci i nikad ne rade prekrsaje? vi ste ukrali 4 penala u finalu lige prvaka 2009 zato suti i pokrij se.

15 godina
Del_Boy97 kaže...

A vidiš da im nije jasno. Neki su toliko van svega da i dalje misle da će nas Zizu voditi i slijedeće sezone. Čak i ako ne znam kakvim sretnim spletom okolnosti mi i dođemo do trofeja, ne vjerujem da će dobiti šansu.

@izgubljena ekipa

Je dečki, Casemiro je preko noći postao najbolji veznjak na svijetu, Ronaldo više nije seljačina, a Ramos će završiti sezonu bez kartona.

12 godina
protjeran
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

BBC nije bio kompletan veci dio sezone, to je cinjenica.a i cinjenica je da kad je kompletan ima bolju statistiku od msn-a.imas internet i provjeri.

o kakvom crvenom kartonu pricas?ti si glup.svaku utakmicu je tebi netko trebao dobit crveni karton.pa dokle ces ti pisat takve gluposti?sta je sa barcelonom?oni su sveci i nikad ne rade prekrsaje? vi ste ukrali 4 penala u finalu lige prvaka 2009 zato suti i pokrij se.

Dobro je mi smo pokrali Chelsea 2009 i to svi znaju i mi to priznajemo.

Vi svake sezone dobijate takve sudačke poene , povoljan zdrijeb da ne smijete nista o tome progovoriti.

Pogledaj samo vase protivnike zandjih godina apgoledaj Barcine.

Ne čudi to što je Simeone rekao da je liga bila pripremljena za Real ali eto ni na takav način niste uspjeli.

Ramos je trebao dobiti crveni karton i gotovo.A i o Pepeu bi se dalo sikultirati.

A d ane spominjem kad Alba ulazi u 16 metara a Ronaldo se baci kao da je Micah Richards u duelu sa njim.

Nevidim nigdje tu statistiku.Ajde link

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 14:01 (Boixus Nois PS).
12 godina
Hexfire kaže...
Del_Boy97 kaže...

A vidiš da im nije jasno. Neki su toliko van svega da i dalje misle da će nas Zizu voditi i slijedeće sezone. Čak i ako ne znam kakvim sretnim spletom okolnosti mi i dođemo do trofeja, ne vjerujem da će dobiti šansu.

@izgubljena ekipa

Je dečki, Casemiro je preko noći postao najbolji veznjak na svijetu, Ronaldo više nije seljačina, a Ramos će završiti sezonu bez kartona.

cini se da si pogrijesio temu

14 godina
Prošle sezone Real izvuče Atletico Madrid i sada to boxic smatra slabim klubom. Bože dragi
12 godina
protjeran
Jednom u 10 godina...

Ali opet vas je sudac počastio crvenim kartonom za Ardu kada je Ramos simulirao kao inače.

13 godina
neaktivan

Minute 81 - Bale's goal wrongly disallowed

The ref rules out a perfectly good goal by Gareth Bale.

He is not offside and there isn't a foul on Jordi Alba so it should've been a goal to put the visitors in front.

Znaci ipak ponisten regularan gol Baleu... heheeheh

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
15 godina
neaktivan
Naravno da je bio regularan, jos je Bale kasnije izjavio da se kod gola najvise trudio upravo ne dotaknuti Albu jer zna kakvi su suci u Spanjolskoj...

Ti Hex si bas budala ispao sad, pricas o Zidaneu kao da je neko sa placa a ne covjek koji likom i dusom utjelovljuje sve sto Real Madrid jeste, kojemu je Real Madrid dom i koji je prije Realovog A tima 3 godine proveo kao trener u Realu i tu iskovao zanat...
Iskreno se nadam da ce provesti u Realu kao trener jako puno godina, jer pokazao je ako nikad prije onda upravo jucer da razumije nogomet bolje od ikoga... Bez obzira na trofeje, i sami smo se ovdje slozili da ukoliko Zidane osvoji bilo sta da ce to biti ravno cudu...

A pricati ovako o Casemiru koji je Realovo dijete i koji je prosao sito i reseto u zivotu da bi zablistao na Camp Nou protiv jedne od najboljih Barcelona ikad je uistinu degutantno i na granici sa trollanjem...
15 godina
fakEEE kaže...

Ti Hex si bas budala ispao sad, pricas o Zidaneu kao da je neko sa placa a ne covjek koji likom i dusom utjelovljuje sve sto Real Madrid jeste, kojemu je Real Madrid dom i koji je prije Realovog A tima 3 godine proveo kao trener u Realu i tu iskovao zanat...
Iskreno se nadam da ce provesti u Realu kao trener jako puno godina, jer pokazao je ako nikad prije onda upravo jucer da razumije nogomet bolje od ikoga... Bez obzira na trofeje, i sami smo se ovdje slozili da ukoliko Zidane osvoji bilo sta da ce to biti ravno cudu...

A pricati ovako o Casemiru koji je Realovo dijete i koji je prosao sito i reseto u zivotu da bi zablistao na Camp Nou protiv jedne od najboljih Barcelona ikad je uistinu degutantno i na granici sa trollanjem...

Ajde me poštedi patetike. Milion puta sam u ovoj temi rekao gdje je za mene Zidane na ljestvici najboljih svih vremena, ali zavaravaš se ako ne misliš da Perez jedva čeka otkantati ga i dovesti nekog "svog". Njemu sigurno nije u interesu da jedan James sjedi na klupi. Zidane kao trener je još uvijek nitko i ništa. I to je jednostavno činjenica, kakvo trolanje? Pa čovjek ima 10 tekmi na klupi prave momčadi, ne znam na temelju čega bi se uopće i moglo razmišljati o njemu kao velikom treneru, a kamoli da se koriste takvi hvalospjevi koje ti non stop koristiš. 

Što točno sam rekao o Casemiru? Da nije najbolji veznjak na svijetu? Evo stari posipam se pepelom, ne znam uopće otkud mi ta ideja. I da, Casemiro realovo dijete... po kojem to kriteriju? Dečko došao prije 3 godine u klub. Od toga odigrao 20 tekmi sve skupa. Sad je preko noći postao bitan faktor u momčadi, ma daj me nemoj. 

Na kraju dana svi smo tu navijači i poznati da pretjerujemo u veličanju "naših", ali ti si stvarno poseban kad te ponese euforija. A ponese te svako malo bez ikakvog razloga. 

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže..

Dobro je mi smo pokrali Chelsea 2009 i to svi znaju i mi to priznajemo.

Vi svake sezone dobijate takve sudačke poene , povoljan zdrijeb da ne smijete nista o tome progovoriti.

Pogledaj samo vase protivnike zandjih godina apgoledaj Barcine.

Ne čudi to što je Simeone rekao da je liga bila pripremljena za Real ali eto ni na takav način niste uspjeli.

Ramos je trebao dobiti crveni karton i gotovo.A i o Pepeu bi se dalo sikultirati.

A d ane spominjem kad Alba ulazi u 16 metara a Ronaldo se baci kao da je Micah Richards u duelu sa njim.

Nevidim nigdje tu statistiku.Ajde link

http://messivsronaldo.net/msn-vs-bbc/- dokaz da je BBC bolji od razvikanog MSN-a...0 bodova je MSN 

opet ti o teorijama zavjere...franco je kriv za sve.franco je napisao tajni ugovor u kojem se narednih 100 godina realu mora namjestat da bi postali najbolji klub 21-og stoljeca.

oladite malo sa Zidaneom.sacekat cemo kraj sezone pa cemo onda vidjet.do tada mu pruzit podrsku i nadat se da se osvoji la undecima

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 18:32 (cod4gamer).
12 godina

činjenica je to da je RM Castilla procvjetala otkad im Zidane nije trener

15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

činjenica je da je real procvjetao u odnosu na prvi dio sezone 

17 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
Del_Boy97 kaže...

činjenica je da je real procvjetao u odnosu na prvi dio sezone 

Pa nije baš...osim ove pobjede, mislim da je Benitez i dalje na boljem omjeru, ali da, u igri neke stvari imaju smisla.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
Ma ajde ne zelim vise raspravljat jer kvaris i atmosferu nit si ikad bio srcan navijac, toboze realan da nebi nekoj skupini navijaca se zamjerio i pobrao pokoji TD a sad si dobio kontraefekt upravo u ovoj temi...
Naprave nemoguce doslovno, probude se kao feniks pod vodstvom neponovljivog Zidanea i pobijede Barcelonu koja je bila u nizu od 39 neporazenih utakmica a ti pricas kao da smo igrali protiv Las Palmasa...

Decki su zasluzili svake pohvale i samo tako neka nastave, uz Zidanea sam dok god je na klupi ma kakve god rezultate ostvario od samog pocetka... Radi odlican posao u to malo sto je na klupi i pokazao je zube i stav prema Jamesu i slicnima te im poslao jasnu poruku...

Casemiro mozda nije najbolji defanzivni vezni na svijetu ali nisam pobornik 'velikih imena'... Decko ako ovako nastavi napravit ce i sam veliko ime kao sto je to napravio i Navas kojega takoder treba pohvaliti za nemogucu obranu Messijevog udarca...

Doslo je drugo vrijeme sa Zidaneom na klupi, i ja se nadam da ce potrajati jos dugo dugo...
Perezove spekulacije cu ostavit tebi da se zamaras sa njima cak i u ovakvim trenucima... ;)
14 godina

Zidane ako ispadne u polufinalu LP on je gotov

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
sstrmi kaže...

Zidane ako ispadne u polufinalu LP on je gotov

Nažalost da. Bilo bi stvarno iznenađenje da ostane na klupi, a da ne dogura barem do finala.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice