Ali kad se malo sagleda, nebih se cudio da ostanu i Ronaldo i Bale, stvarno ne znam koga bi se moglo dovest da adekvatno zamijeni OBOJICU.
Iz nekog razloga ne shvaćate da nama ne treba krilni napadač koji je sposoban zabiti 60 golova u sezoni jer je takav jedan jedini. Isto ko što je Messi jedan jedini i sigurno da Barca ne može ići i kupiti zamjenu za njega.
Kod nas igra zbog Ronalda više pati nego mi od njega dobijemo. A da ne pričamo uopće o njegovom ponašanju zbog kojeg je odavno trebao dobiti nogom u guzicu. Rađe bih gledao i Jesea i Vasqueza i bilo koga trećeg na tom mjestu nego tu panjinu. Nama treba izbalansirana momčad prije svega, normalan trener koji neće dobiti otkaz nakon par loših igara i predsjednik kluba koji ima barem trunku nogometnog znanja, a ne netko kome je profit glavni cilj.
E kad se to posloži onda će Real opet biti bitan klub u nogometnom smislu. Posreći nam se tu i tamo dobar rezultat (kao ovo jučer pa se već najavljuje Undecima i Zidane kao genijalac lol), ali mi nemamo ama baš nikakvu viziju kako će momčad izgledati za 5 godina, nemamo kontinuitet dobrih igara i nemamo igrače koji su pravi profesionalci (čast iznimkama). I dok god se stvari u klubu ne preokrenu za 180 gledat ćemo i dalje Barci u leđa.

This time next year we'll be millionaires