Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.290.960
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
16 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
fakEEE kaže...

Boix ti isto volis trojke?

Pa njih dvojica trebaju namjestat Suarezu smijesne pogotke kao sto je ovaj iz penala da bi dostigao Ronalda, ne razumijem o cemu pricas....

eto kako se fake otkrije koji spol voli, onaj koji ne voli trojke je gay... znaci volis trojicu

15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

evo ajde neka mi netko pojasni u cemu je fora dodat loptu kod penala?znaci stojis ispred gola i ides dodavat loptu suigracu da zabije gol?jeli to normalno?nije, nema tu nikakve atraktivnosti jer prakticki asistiras pred praznim golom, zar ne?igras na sigurno jer sam nisi siguran jesi li u stanju zabit penal pa dodajes drugom.pa hebemu sve daj suarezu da puca loptu a nemoj izvodit neke kerefeke od penala. i cemu onda veselje i svrsavanje kad netko zabije takav gol?smijesni ste i jadni 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
neaktivan

Joj ali bi uzivao kad bi Arbeloa i Ronaldo tako nesto danas pokusali ahahaahahah 

Jos kad bi fulali to bi bio show! 

14 godina
cod4gamer kaže...

evo ajde neka mi netko pojasni u cemu je fora dodat loptu kod penala?znaci stojis ispred gola i ides dodavat loptu suigracu da zabije gol?jeli to normalno?nije, nema tu nikakve atraktivnosti jer prakticki asistiras pred praznim golom, zar ne?igras na sigurno jer sam nisi siguran jesi li u stanju zabit penal pa dodajes drugom.pa hebemu sve daj suarezu da puca loptu a nemoj izvodit neke kerefeke od penala. i cemu onda veselje i svrsavanje kad netko zabije takav gol?smijesni ste i jadni 

Ajd stavimo samo na trenutak na stranu pitanje jel to atraktivno ili ne.  Ali zar stvarno misliš da je logično reći da je to napravljeno zato što izvođač nije siguran u sebe i hoće li zabiti? Bilo koji ozbiljniji klub na svijetu neće pustiti igrača koji nije siguran u sebe da izvodi penal.

i mislim ono, reći da jedan messi koji je jedan od najboljih nogometaša modernog doba nije siguran u sebe i svoje izvođenje penala je stvarno bezveze. jer ako on i ostali igrači njegove klase nisu sigurni u sebe onda to nije nitko.

disclaimer; nogomet pratim marginalno i ne navijam ni za jedne ni za druge.

15 godina
neaktivan
darkborg kaže...
cod4gamer kaže...

Ajd stavimo samo na trenutak na stranu pitanje jel to atraktivno ili ne.  Ali zar stvarno misliš da je logično reći da je to napravljeno zato što izvođač nije siguran u sebe i hoće li zabiti? Bilo koji ozbiljniji klub na svijetu neće pustiti igrača koji nije siguran u sebe da izvodi penal.

i mislim ono, reći da jedan messi koji je jedan od najboljih nogometaša modernog doba nije siguran u sebe i svoje izvođenje penala je stvarno bezveze. jer ako on i ostali igrači njegove klase nisu sigurni u sebe onda to nije nitko.

nije kompletan igrac 

btw jos nisi pojasnio cemu poanta takvog izvodjenja penala?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 18:47 (cod4gamer).
14 godina
cod4gamer kaže...

nije kompletan igrac 

Mislim da bi se jako malo ljudi složilo s ovim prvim ali dobro, imaš pravo na svoje mišljenje.

A što se drugoga tiče, odmah sam rekao da stavimo atraktivnost/svrhu te vrste izvođenja penala po strani. Ali ajd, ako misliš na baš ovaj penal, igrači su rekli da su to izveli u čast cruyffu. (jel to istina ili ne, ne znam niti me zanima)

Što se tiče općenito takvog izvođenja, ne vidim ništa loše u tome da se publika zabavi nečim što se ne viđa svaki dan ako je utakmica već riješena.

12 godina
protjeran
cod4gamer kaže...
darkborg kaže...
cod4gamer kaže...

nije kompletan igrac 

Nije kompletan ahahahahaah 

Ronaldo : Spor,nema dribling,nema pas, nema kreativnost,nema slobodne udarce...Ima udarac glavom .

Messi : Brz,najbolji dribler svih vremena,najbolji asistent zadnjih 5 godina,najviše golova iz slobodnih udaraca zadnjih 5 goina, vrhunska realzacija, i jedno što enma je skok glavom..

Pa ti gledaj tko je kompletniji.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
neaktivan
A da ne pričamo o tome koliko je lopti UZEO Messi a koliko Ronaldo...čisto malo o defanzivnoj strani...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
Mitch kaže...
A da ne pričamo o tome koliko je lopti UZEO Messi a koliko Ronaldo...čisto malo o defanzivnoj strani...

Messi najbolji defanzivni vezni ikad. Za par godina će ga prebaciti na stopera.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

Dosadno poluvrijeme, Roma nas je odlično zatvorila i nismo stvorili ni jednu pravu akciju. Oni su pak izgledali dosta opasni iz par kontri polukontri i bit će gusto do kraja. Bit će nam jako teško na Bernabeu ako odemo sa manjkom ili s 0:0.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NAJBOLJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MASINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

15 godina
Hexfire kaže...

Dosadno poluvrijeme, Roma nas je odlično zatvorila i nismo stvorili ni jednu pravu akciju. Oni su pak izgledali dosta opasni iz par kontri polukontri i bit će gusto do kraja. Bit će nam jako teško na Bernabeu ako odemo sa manjkom ili s 0:0.

Što se tiče kakvog je bilo sadržaja prvo poluvrijeme, slažem se da je bilo onako, nje nje! 

Da su dečki iz Rome bili opasni iz kontri, jesu imali su pokoji bljesak, ali da je u igru uveden Kovačić, e jebi ga, golčina Ronalda taman kada ovo pišem, ne vjerujem da bi se Roma toliko mogla okoristiti kontrama! 

Golčinu su dečki zabili, nije nitko morao "asistirati" Ronaldu , na svu sreću!!!! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Mitch kaže...

eh za razliku od ljepotana, on moze igrati defanzivnog veznog kao sto to radi u argentinskoj repci di prakticki igra sve.

ali to je nebitno sad...ova roma je smijeh, moglo je bit 2-2

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 22:29 (Mitch).
14 godina
Mitch kaže...
Hexfire kaže...
Mitch kaže...

eh za razliku od ljepotana, on moze igrati defanzivnog veznog kao sto to radi u argentinskoj repci di prakticki igra sve.

Messi kao DMF, dobro je...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
protjeran
Joj kad Real dode u ruke Barci,Bayernu ili Juveu..Pa to će biti masakr.

Neznam jeli sram fakea i ostale klaunove usporedivat onog panja Benzemu sa Suarezom..Suarez je 2 klase iznad Ronalda a iznad Benzeme barem 4-5
12 godina
protjeran
Nemoj se praviti lud čovjek je mislio na to da dolazi po loptu na centar da se bori da ima neke koristi od njega u fazi obrane
15 godina

Odličan rezultat na kraju, Ronaldo napokon zabio bitan gol. Jedino ne znam iz koje rupe su izvukli ovu sudačku trojku. Par nedosuđenih zaleđa i rekao bih jedan penal i jedan crveni karton. 

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Neznam jeli sram fakea i ostale klaunove usporedivat onog panja Benzemu sa Suarezom..Suarez je 2 klase iznad Ronalda a iznad Benzeme barem 4-5

hahahaha koliko moras bit bolestan i iskompleksiran da odmah ides trcat u temu poslije utakmice i provocirat.stari moj ti nisi ni svjestan koliko bi te volio uzivo upoznat da te zgazim.toliko mi znas dignut zivce da je to nenormalno.

sta se tice utakmice, real rutinski odradio utakmicu, istina u prvom poluvremenu su bili pomalo umrtvljeni al kasnije su se probudili.jedna vrlo dobra utakmica sa vrlo kvalitetnim akcijama sa obiju strana.

12 godina
Daj box naporan si ko proljev, ti si vjerovatno neki klinac kojeg ovo trollanje veseli vise nego cokolino ili si vjerovatno reterdiran, ja bih rekao ovo drugo btw ceka se pirat sa zutim
14 godina
Jese! točno se vidi razlika kad udje krilni napadač na svoju poziciju i dok tamo igra James. BRAVO odličan rezultat za nas,ronaldo danas vukao ekipu.
Kaze boxic Suki bolji od Rone hahahah vrištim hahaha, cuj ovo pet klasa od benza hahahah

Napomena:Ronaldo i Benz ove sezone 56 golova a kompletna Roma 58! Vrijedno postovanja
14 godina
Jese! točno se vidi razlika kad udje krilni napadač na svoju poziciju i dok tamo igra James. BRAVO odličan rezultat za nas,ronaldo danas vukao ekipu.
Kaze boxic Suki bolji od Rone hahahah vrištim hahaha, cuj ovo pet klasa od benza hahahah

Napomena:Ronaldo i Benz ove sezone 56 golova a kompletna Roma 58! Vrijedno postovanja
12 godina
cod4gamer kaže...
Boixus Nois PS kaže...

hahahaha koliko moras bit bolestan i iskompleksiran da odmah ides trcat u temu poslije utakmice i provocirat.stari moj ti nisi ni svjestan koliko bi te volio uzivo upoznat da te zgazim.toliko mi znas dignut zivce da je to nenormalno.

sta se tice utakmice, real rutinski odradio utakmicu, istina u prvom poluvremenu su bili pomalo umrtvljeni al kasnije su se probudili.jedna vrlo dobra utakmica sa vrlo kvalitetnim akcijama sa obiju strana.

koja si ti primitivčina i keyboard warrior stari moj, prijetiš se preko foruma, dno dna

15 godina
neaktivan

inace na Ronaldu su 3 igraca bila danas...

15 godina
neaktivan

Iznenaden sam koliko je Zidane lijepo pripremio utakmicu, rutinski smo odradivali i na kraju odradili posao uz bljeskove Ronalda i Jesea... 

Ronaldo stvarno zna zacepit usta svim kriticarima, sve bolji i bolji... 

Mislim da ovo mozemo racunati kao prolaz, nema Roma dovoljnu kvalitetu da ovo preokrene na Bernabeuu kako god, iako su se puno poboljsali promjenom trenera i oni! 

14 godina
Mitch kaže...

Slažem se, ne znam šta je Enriqueu kad tako čvrstog igraca i odlicnog skakaca drzi u napadu umjesto u obrani.. iako mislim da bi Messi svoj puni potencijal iskoristio tek na poziciji golmana.

I dajte ljudi zar vas nisu roditelji ucili da se ne treba sprdat sa mentalno zaostalima, ostavite boksica na miru, dovoljno pati samim time šta postoji.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina
neaktivan

Nevjerojatno kakvo jedinstvo i pobjednicki duh vladaju u ekipi. CR se ukazao kad je bilo najpotrebnije i potvrdio se kao najbolji strijelac LP u povijesti. Lagano odradeno gostovanje koje ni Juventus ni Barcelona nisu uspjeli odraditi kako spada. Ova mlada momcad je pokazala da je spremna osvojiti novi jedanaesti naslov LP. A por la undecima!

Lijep dan za biti Madridista

12 godina
protjeran
Neznam koju je to Real imao akciju osim solo prodora Ronalda i Jesea.

Igra je bila nikakva , rezultat ne zasluzen a Roma je mogla dati barem 2 gola...Atletičar Salah radi nered Ramosu i Marcelu.

Slabo je to bilo
15 godina
neaktivan

Eh, sta ti je trener u nogometu! 

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Iznenaden sam koliko je Zidane lijepo pripremio utakmicu, rutinski smo odradivali i na kraju odradili posao uz bljeskove Ronalda i Jesea... 

Ronaldo stvarno zna zacepit usta svim kriticarima, sve bolji i bolji... 

Mislim da ovo mozemo racunati kao prolaz, nema Roma dovoljnu kvalitetu da ovo preokrene na Bernabeuu kako god, iako su se puno poboljsali promjenom trenera i oni! 

Ramos i Varane su bili jako loši, ne znam što je sa komunikacijom na terenu. Modrić relativno neprimjetan, Kroos još više, James muha bez glave, Ronaldo osim golčine previše solira, Benzema po običaju igra za druge.

10 godina
neaktivan

Boixus pusti nogomet nama koji znamo i drzi se friendzone teme da probas okrenuti nesto. Ako ne uspijes delboy ti je solo a imate i nesto zajednicko a to je da se volite klaunirati.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice