Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.291.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
fakEEE kaže...

ali po mojem onako izveden penal i neki potezi Neymara nisu bili na mjestu a o tome su se vec vodile rasprave... Jedno je to ciniti igracima Reala, i Real njima, a drugo su klubovi Celta, Vallecano.... 

Onako izveden penal - Real to ne može napravit zbog egocentričnog Ronalda (i sam si to rekao)

Neymarovi potezi - to upravo i je smisao nogometa, raditi nešto što zabavlja publiku, ponovno nešto što nitko u Realu ne može i zato blatiš Neymara, uostalom on prodaje takve fore svim klubovima :)

12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Marcelo se vratio treninzima, u rosteru je za tekmu vec protiv Rome ali ne vjerujem da ce ga Zidane koristiti.... 

I Real je podnio zalbu za 2 zuta kartona Varaneu, koju bi svakako sud trebao uvaziti, jer dobiti 2 zuta na temelju nicega je smijesno... Ajde jedan za onaj prvi koji je bio preuranjen btw., ali onaj 2. nema veze s vezom... 

Inace povlacim ono sto sam rekao za 10-2 pobjedu Reala ove sezone, bravo decki... Ono sto je Barcelona jucer radila je upravo to, veliko ruganje i sramota... 

Pogotovo za Messija, nisam ono ocekivao...  

Nisam gledao tekmu ali vidim na vijestima, mislim sve 5 zanimljivo je ali Boze sacuvaj... Povracalo mi se kad sam vidio taj pederluk... 

Da je kojim slucajem Real to izveo, iako mi imamo sigurnog egzekutora 11eraca, danas bi cijeli nogometni svijet sa gnusanjem gledao taj potez... Mislim da je to svima jasno u ovoj temi koja je obrnuta filozofija.... 

Tebii treba psihološka pomoć jer ljubomora s kojom gledaš na Barcu i njene uspjehe te uništava iz dana u dan jer sve što Real napravi , Barca ih zasjeni...Dugo je Real u toj sjeni i osat će jako dugo a tvojim kompleksima nema pomoći.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 19:58 (Boixus Nois PS).
16 godina
neaktivan
Pa zamislite da netko od ronalda trazi da izvede na onaj nacin penal... Pa trazio bi da ga izbace iz kluba..
Messi se vise ne zamara nikakvim individualnim rekordima i svoju igru je posvetio momcadi, dok je to za ronalda znanstvena fantastika i zato patite i lijecite frustracije trazeci greske u cemu se svi dive...
15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

hahahaah a jeste smijesni.oni moraju pucat penal tako jer su presmotani da ga zabiju na normalan nacin.pa di si ti vidio da u penalu 2 igraca sudjeluju?samo kod nesposobnih

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina
MrSkunk43 kaže...
Pa zamislite da netko od ronalda trazi da izvede na onaj nacin penal... Pa trazio bi da ga izbace iz kluba.. 

Zato jer, za razliku od Messija, Ronaldo ne maši penale.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Postoji nesto sto se zove respekt protivnika, po mojem videnju... Ja sam prvi posrao svoj klub kad je nagazio klub koji po svim mjerilima nije mogao biti nikako na razini al se trudio maximalno koliko moze i dao sve od sebe, sto ga treba posramiti kolko ide da bi si neko pucao ego u nebesa? 

Nemam nista protiv dobre partije, koja je koliko citam bila savrsena u 2. poluvremenu Barcelone, ali po mojem onako izveden penal i neki potezi Neymara nisu bili na mjestu a o tome su se vec vodile rasprave... Jedno je to ciniti igracima Reala, i Real njima, a drugo su klubovi Celta, Vallecano.... 

Tko zeli shvatit shvatit ce, pojedinci za koje sam siguran da necu ma sta god ja napisao i ostali, briga me... 

Fakeee inače jedan vrlo realan čovjek. Poziva se na respekt protivnika kad Neymar radi skillove koji oduševljavaju cijeli svijet ili kad Messi izvede ovakav penal u čast velikog Cruyff-a. A ne spominje respekt protivnika kad Ronaldo udara protivničke igrače, kad Ronaldo simulira konstantno svaku utakmicu, kad sudac ošteti protivničke timove gotovo svaku utakmicu, itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 20:39 (el pistlero123).
15 godina

Ironično je što je to bilo kao u čast Cruyffa, a on je prvi kojem se diže kosa na glavi od ove moderne Barce koja je postala isto sr*nje ko i Real, City, PSG. Samo ogromna tvornica novca bez duše. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Hexfire kaže...

Ironično je što je to bilo kao u čast Cruyffa, a on je prvi kojem se diže kosa na glavi od ove moderne Barce koja je postala isto sr*nje ko i Real, City, PSG. Samo ogromna tvornica novca bez duše. 

Sad će doći Boxić i ekipa i reći da to nije istina.A jučer pogledam sastav Barce i u od 18 igrača u momčadi samo 7 Španjolaca.

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
sstrmi kaže...
Hexfire kaže...

Sad će doći Boxić i ekipa i reći da to nije istina.A jučer pogledam sastav Barce i u od 18 igrača u momčadi samo 7 Španjolaca.

Za 5 godina ako ovako nastave, imati će maksimalno 2-3 igrača iz La Masie u prvih 11.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Svatko ima svoje misljenje i videnje, ako nekom smeta ne treba zalaziti u ovu temu... Ja sam vasu odavno prestao pratiti... 

Nisam jedini sa ovim misljenjem btw., a ne znam cemu se imam diviti... Takav penal sam ja zabio u 8.razredu osnovne skole kad smo nakantali 6.c. sa 10-0... 

Medutim nisam se zvao Messi niti bio iz Barcelone pa me niko nije dizao u nebesa... Ponekad mi se povraca od tog licemjerstva gdje se na Barcelonu gleda na nekog tko je iz nicega stvorio nesto, na sto se mozemo samo slatko nasmijati....

O kakvoj sjeni Boix pricas? O onoj gdje imamo osvojene 32 lige ili onoj sa 10 naslova prvaka Europe?

16 godina
neaktivan
I ja sam zabio vise golova od messija, ronalda i pelea zajedno... S tim da ne racunam one golove izmedju dvije cigle
12 godina
protjeran
fakEEE kaže...

Svatko ima svoje misljenje i videnje, ako nekom smeta ne treba zalaziti u ovu temu... Ja sam vasu odavno prestao pratiti... 

Nisam jedini sa ovim misljenjem btw., a ne znam cemu se imam diviti... Takav penal sam ja zabio u 8.razredu osnovne skole kad smo nakantali 6.c. sa 10-0... 

Medutim nisam se zvao Messi niti bio iz Barcelone pa me niko nije dizao u nebesa... Ponekad mi se povraca od tog licemjerstva gdje se na Barcelonu gleda na nekog tko je iz nicega stvorio nesto, na sto se mozemo samo slatko nasmijati....

O kakvoj sjeni Boix pricas? O onoj gdje imamo osvojene 32 lige ili onoj sa 10 naslova prvaka Europe?

Real ima 5 Liga Prvaka kao i Barcelona , tako da su tu x a ove godine Barca prelazi u vodstvo...Od 32 titule Španjolske barem pola vam treba oduzeti zbog malverzacija i krađe .

Debela sjena se nadvila nad Madridom a nevidi joj se kraj.Kraljevski klub postat će siroče a magija i savršenstvo upisat će Barcelonu kao najbolju ekipu u povijesti nogometa , koja će se okruniti sa 10 LP u sljedećih 15 godina. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 23:39 (Boixus Nois PS).
14 godina
lol
14 godina
lol
14 godina

Zanimljivo kako je Boixus hladnokvrno oduzeo odmah Realu 5 trofeja Lige Prvaka  samo da može porediti Barcelonu s Realom. Vidim spominje on i neke krađe  .Prvo moraš pogledati u vlastito dvorište da bi mogao komentirati tuđe. Znači najveća krađa u povijesti nogometa izvedena u režiji Barcelone 2009. godine automatski znači da tvoja Barca ima 4 Lige prvaka . Logika na nivou

15 godina

Boiksić računa samo trofeje koji su osvojeni nakon njegovog rođenja.

14 godina
Jel ovo tema o barceloni?
15 godina
neaktivan

Gospoda su krenula.

15 godina
mariclius kaže...

Ne, izgleda da si se izgubio. Evo da te uputim na pravo mjesto http://www.bug.hr/forum/topic/sport/fc-barcelona/99632.aspx?page=1068&jumpto=4936949&sort=asc&view=flat

17 godina
Hexfire kaže...
mariclius kaže...

Ne, izgleda da si se izgubio. Evo da te uputim na pravo mjesto http://www.bug.hr/forum/topic/sport/fc-barcelona/99632.aspx?page=1068&jumpto=4936949&sort=asc&view=flat

Opet varaš ljude. Za barcelonu je potrebno obaviti posebnu registraciju. Upute se mogu dobiti na ovome linku  

15 godina
plavi08 kaže...
Hexfire kaže...
mariclius kaže...

Opet varaš ljude. Za barcelonu je potrebno obaviti posebnu registraciju. Upute se mogu dobiti na ovome linku  

Malkac sam luknul link koji si stavio, kad ono , mam su me tražili da bi me pratili, e nećeš razbojniče hehehehehe!!!!! 

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...
plavi08 kaže...
Hexfire kaže...
mariclius kaže...

Malkac sam luknul link koji si stavio, kad ono , mam su me tražili da bi me pratili, e nećeš razbojniče hehehehehe!!!!! 

Hahahahaha kolega, pošteno ste me nasmijali 

15 godina
plavi08 kaže...
Hexfire kaže...
mariclius kaže...

Ništa ti ne brini, mariclius je odavno registriran.

15 godina
neaktivan
A tko ce kod nas pucati, a tko dodati?
Ma znao sam da ce se razgovor ovako zavrsiti hahaha

http://m.goal.com/s/hr/news/6980/video/2016/02/17/20430052/video-zvijezde-reala-ismijavaju-messija-bojao-se-da-%C4%87e-proma%C5%A1iti-
12 godina
protjeran
Kad su igrači Reala iskompleksirani onda znaš kako su očajni tek navijači...

Sramota od kluba
15 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
I ja sam zabio vise golova od messija, ronalda i pelea zajedno... S tim da ne racunam one golove izmedju dvije cigle

ne mos igrat nogometa jer si napusen.ne lazi

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
12 godina

a cemu se ovi imaju ismijavat, messi ima trofeja klupskih više nego oni svi skupa

15 godina
neaktivan

Sljedeci put ce se zbarit njih trojica, to jos nije bilo videno na nogometnim terenima jedino... 

Ljubav cvjeta... 

12 godina
protjeran
Ronaldo propada iz dana u dan a to se vidi po njegovom ponašanju...

Lik je na aparatima kao i fakee.Kompleksi udarili u glavu,psihičko zdravlje zauvijek narušeno.
15 godina
neaktivan

Boix ti isto volis trojke?

Pa njih dvojica trebaju namjestat Suarezu smijesne pogotke kao sto je ovaj iz penala da bi dostigao Ronalda, ne razumijem o cemu pricas....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice