Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.312.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

pa kad će ionako u zatvor

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
sstrmi kaže...

pa kad će ionako u zatvor

Bila bi muy grande fora, da netko učini emotikon "Benzema u ćuzi", kada je tenkre već toliko debilko !!!!

ATJ Lučko
14 godina
Kroos je postao slijepo crijevo
A gdje je pečat?
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Igra ko i cijelu sezonu, al bitno da su tri boda tu. Valjda ćemo se nekako domoći stanke bez većeg zaostatka pa možda nešto uspijemo preokrenuti. Modrić opet odskočio, a i Vasquez je bio dosta dobar u tih pola sata što je dobio. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina

Imamo sreće što se Modrić nije ozlijedio opet, bome su ga klepili par puta po nogama i to pravo.

Ak se Carvajal ozlijedio na duže vrijeme, onda znači da smo osuđeni na Arbelou. Pa šta je s tim ozljedama više, to nije normalno.

Ronaldo je gotov, 2-3 puta nije zabio gol kad je išao 1vs1 na golmana, promašio slobodnjake standardno, od toga jedan na samoj crti šesnaesterca. Glavno da je penal zabio, jedino to još može. Da je bar dao Bale-u da puca slobodnjake, ali ni to.

Na terenu je vladao kaos, svako malo se mijenjao posjed lopte, na kraju smo pobjedili, ali su se i namučili.

Fortune favours the brave
12 godina
Hexfire kaže...

Igra ko i cijelu sezonu, al bitno da su tri boda tu. Valjda ćemo se nekako domoći stanke bez većeg zaostatka pa možda nešto uspijemo preokrenuti. Modrić opet odskočio, a i Vasquez je bio dosta dobar u tih pola sata što je dobio. 

sa  debelim konobarom? sumnjam...

10 godina
neaktivan

Lijep dan za biti Madridista 

15 godina
neaktivan

Jbga igramo cijelu polusezonu skoro bez pravog napadaca, kako mozemo nesto posebno i odigrat.... 

+ kaj je Ronaldo tragican.... 

Modric i Kovacic bi svakako trebali zapocinjat utakmice, Kova je veliki borac i talent, kakve samo prodore ima, Modric sve bolje igra.....  

Kroos je igrac manje, fakat bi dobro dosao Pjanic jer Casemiro je samo jako dobra zamjena, nije mi on za udarnu poziciju.... 

Na zimu obavezno napadac ( Aguero ) i lijevi bek ( Ricardo R. ) jer bez tog necemo nista osvojit..... 

Na ljeto naravno nebi bilo zgorega prodat Ronalda i dovest Hazarda..... 

12 godina
protjeran
Ništa od Aguera..Siguran sam da g je Real htio dovesti ali očito nezeli doći.
This time next year we'll be millionaires
14 godina

Aguero koji je barem 40-50% sezone ozljeđen?što dalje od njega

14 godina

Cristiano je danas zapucao 100. put u svojoj karijeri s bijele točke, pogodio je u 86% slučajeva. Ako ne znate koliko je to uzmite si kalkulator pa računajte.

Cristiano je zabio samo dva od posljednjih 94 slobodna udarca i za Real i za domovinu.

Portugalac se izjednačio s Hugom Sánchesom na listi vječitih strijelaca La lige, obojic imaju 234 dok je prvi Messi s 289, a drugi je Zarra s 253. Također prestigao je Stevea Bloomera na listi vječitih strijelaca u ligama petice koji ima 317 gola. Müller ima 365, a Jimmy Greaves jedan više.

Real je jedina momčad koja je uspjela ove sezone zabiti Eibaru iz prekida.

Gareth Bale do sada je sudjelovao u 76 golova u njegovih 102 utakmice (8 075 minuta) s kraljevskim klubom, 42 gola te 34 asistencije. Hokejaškim riječnikom rečeno ima 76 bodova koje ispuca svaku u 1.34 utakmicu.

15 godina
neaktivan

Aguera sam spomenuo kao jedno zvucno ime.... Aubameyanga bi ja osobno volio vidjet cak i vise od Aguera.... 

Koga bi vi voljeli vidjeti u nasem klubu, mislite li da je transfer ostvariv i zasto? 

Mislim mozemo prokomentirat jer je to sada ziher transfer na zimu...... 

Bale ce tek doci do izrazaja kad Ronaldo ode, iako polako se dize u formi..... 

10 godina
neaktivan

CR, Bale i Neymar bi se dobro slagali. Bale bi asistirao, Neymar simulirao a CR realizirao. Penale naravno.

18 godina
fakEEE kaže...

Aguera sam spomenuo kao jedno zvucno ime.... Aubameyanga bi ja osobno volio vidjet cak i vise od Aguera.... 

Koga bi vi voljeli vidjeti u nasem klubu, mislite li da je transfer ostvariv i zasto? 

Ja bih on the other hand volio da nam dođe Ibrahimović na jednu sezonu ili polusezonu, jer koliko znam bude na ljeto bio slobodan igrač, a Ronalda će Perez vjerovatno prodati PSG-u ili Manchester Unitedu.

Znam da je star, ali bilo bi ga zanimljivo vidjeti. Lik je toranj pogotovo za kepece u Španjolskoj, odlično povezuje krila sa svojim vidovitim loptama, vrlo često pokreće akciju i ili asistira, a može i zabit nemoguće golove. Postoje još dvije dobre prednosti, donio bi dobar boost u prodaji dresova te bi postao još jedan igrač koji bi nakon Barcelone igrao za Real Madrid, ali teško je vjerovati da ćemo to vidjeti, a tu je i ona stara činjenica da ga nema u velikim utakmicama...

Treba nam uglavnom neka klasa u napadu, Suarez je zauzet, Lewata će vrlo vrlo teško Bayern prodat, Aguero bi s našom liječničkom službom bio out 3/4 sezone, a onda tu su ostali napadači od kojih se meni najviše sviđa Cavani, u najboljim je godinama, gotov igrač sa iskustvom, koji može dati još par sezona. Cavani nije bolji od Benzeme, ali nije ni lošiji, međutim barem je konzistentniji i djeluje mi kao da se puno više trudi i trči od Benzeme na terenu i ono najbolje ne prijeti mu zatvorska kazna od 5 godina XD

Morata je ok, puno je bolji nego kad je pod Ancelottijem igrao, ali nije i dalje razvijen, a mi ne možemo čekati, međutim za još sezonu ili dvije bih ga volio vidjeti u Realu ako se iskaže. Allegri preferira Mandžukića u odnosu na Moratu, to mi sve govori kolika je "klasa", bez obzira što nam je zabio prošle sezone, mi smo jednostavno bili loši kao sada.

Tu su još Aubameyang, Lacazette, Muller i ne prevelik izbor igrača.

Od krila bih više od Hazarda i Reusa volio vidjeti Griezmanna, čovjek stvarno zabija golove, u Španjolskoj je već neko vrijeme i praktički se ne mora seliti ako već živi u Madridu. Mislim da igra tu i tamo kao napadač.

18 godina

Mediji prenose da je Jese-ova ozljeda ista onu koju je dobio kad ga je Kolašinec polomio, znači nema ga više mjeseci...

14 godina

Danas će se znati preostala 3 kandidata,ali ionako će to Messi zaslužujeno osvojiti pa je svejedno

13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

i ja bih isto volio Aguera,mozda cak i Cavani bi nam dobro dosao jer je lik zvijer u formi.

Ako Ronaldo bude isao u PSG onda bolje Cavani da dodje ili Zlaja.

Bale se dize u formi,da,tako svaki puta izgleda i onda lik nestane 10 utakmica ga nigdje nema..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
12 godina
protjeran

Mislim da bi real mogao Aubameyanga dovesti jer je rekao da bi volio igrati za Real ili Barcu...

This time next year we'll be millionaires
15 godina

Cavannija da smo ugrabili iz Napolija bi bio dobar posao. Sad je upitno dal bi ga PSG olako pustio kad je Ibra jednom petom u penziji. Aguero je propali igrač sudeći prema zadnje 2 godine. Nešto ko Owen nažalost. Da nema problema s ozljedama bio bi među najvećima svih vremena. A ovako je to ogroman rizik. Evo trenutno je opet ozlijeđen, ako se ne varam.

Griezmann se meni najviše dopada, a komotno može igrati ST. Aubamayang odmah uz njega. Od ostalih, možda ovaj Kane iz Totenhama, ali najradio više nikad ne bih s njima surađivao. I ne znam kakav je Lukaku ove sezone. Bilo kako bilo treba nam pojačanja svugdje. Ako dobijemo kaznu transfera onda treba reagirati čim prije. Reus, Hazard, Pjanić, Veratti, Gundogan, kvalitetan mladi stoper, lijevi bek pod hitno. + naravno De Gea. 

Ali i budimo realni, tek kad Messi ode u penziju se možemo nadati konstantnijoj dominaciji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Ma nikakav Cavani, tj. moze za realne novce i za koliko trenutno vrijedi, ali PSG bi trazio novce koji ga neopravdavaju.... 

Za Aguera se pak slazem, on kakav je po prirodi sklon ozljedama i nasa lijecnicka sluzba...... 

Najvise bih volio vidjeti Lewandowskog naravno, 2. Aubamayanga a kao trecu opciju mi se najvise svida Lacazette..... Vise britanskog napadaca ne bih hvala 

Lijevi bek naravno R. Rodriguez i to je ono najnuznije sad na zimu.... Mozda Pjanic ako bude srece s tim da bi onda Kroos morao ici uz naravno Benzemu.... Isco takoder mozda potrazi drugi klub na zimu...

Na ljeto vrlo vjerojatno CR odlazi a onda cemo opet bit u dilemi... Dovoditi Reusa ( koji bi u paketu s Aubamayangom bio odlican posao ) ili Hazarda i onda opet ne znat kud s Baleom posto su ova dvojica po prirodi takoder lijeva krila i opet cemo bit bez pravog desnog krila.... Ha *ebes ga sad kad smo Di Mariu prodali........ 

Uglavnom kako god pretpostavljam da nas samo lucidna sreca moze pomaziti da osvojimo neki trofej ove godine sa Benitezom na celu, previse je tu nedorecenih pozicija... 

A i iduce godine isto dok se ekipa uhoda... Ustvari je sreca sto s druge strane imamo Messija i ovakav Bayern pa cemo se taman poslozit dok oni odu u penziju hehe 

10 godina
neaktivan

Koji Pjanic. Kroos od prosle sezone je za njega avion

15 godina
ks95hr kaže...

Koji Pjanic. Kroos od prosle sezone je za njega avion

Je ako misliš na ovaj ruski avion o kojem se priča zadnjih dana...

10 godina
neaktivan

Pjanic neki dan izgubio od poluamaterske Irske. Tko je vidio da Bosanci znaju igrati nogomet. Kroos bio vazan kotacic kad je Bayern osvojio LP, kad je Njemačka osvojila SP. Pjanic da gol Parmi, Kroos izgubi od Barcelone jer netko drugi ne zna i vi pisete dolazi Pjanic. Jedini upgrade mogu biti Marco Veratti i Xavi Hernandez.

15 godina

Baš jaka stvar što je Kroos bio bitan Bayernu i što je bitan Švabima. Isto ko što nam je od presudne važnosti da Bale igra vrhunski za Wales. 

10 godina
neaktivan

Kakav god Kroos je bolji nego Pjanic. A nisam primjetio da je nekome smetao prosle sezone kad su se rusili rekordi. Ali uvijek netko mora biti zrtva i nositi tudi teret. Kroos je bio vise nego vrhunski dok se nisu neznalice umijesali u Real. Cak i sad je bolji od pola momcadi. Ali vrhunac je da se spominje Pjanic. Pa bolje da mene dovedu

14 godina

Kroos je najbolji za dodavanje prvom do sebe,nemoš lika viditi da odigra neku odličnu loptu,pređe nekoga ili opuca kvalitetno a ni u defenzivi nije vrhunski

10 godina
neaktivan

Kroos je nas Busquets

12 godina
neaktivan
Nek znate Vi u Hrvatskoj samo igrati lopte, ti juče ispo iz one stvarke pa postao ekspert za nogomet. Kross je blijeda sjenka onog igrača iz Bayera koji je bio strijelac i asistent a upropastili su ga treneri jer ga žrtvuju da igra centralnog i dm a najbolji je na amc poziciji iza napadača.
18 godina
Emirthestroj kaže...
Nek znate Vi u Hrvatskoj samo igrati lopte, ti juče ispo iz one stvarke pa postao ekspert za nogomet. Kross je blijeda sjenka onog igrača iz Bayera koji je bio strijelac i asistent a upropastili su ga treneri jer ga žrtvuju da igra centralnog i dm a najbolji je na amc poziciji iza napadača.

A na AMC-u opet imamo Jamesa koji je puno bolji od Kroosa, a nisam siguran da je bolji i od Isca čak i s njegovom velikom manom predugog zadržavanja lopte.

Tko zna šta bi PSG rekao na zamjenu Kroosa za Verrattija?

Ali ne može se protiv propagande realovih navijača i trenera koji stalno govore da je Kroos genije, fantastičan, mašina, jedan od najboljih veznjaka (nekima bolji i od Luke) čak i kad igra loše.

Trenutno smo na 23/23 igrača, ako želimo nekog dovest, netko mora i otići, a prvi na listi je Cheryshev koji je sam izjavio da želi otići na zimu.

Treba se riješiti i Arbeloe (to se trebalo još prije 3 sezone), Ronalda, Benzeme (šteta, ali šta se mora, mora se), a i Jese-a koji je na veliku žalost obnovio onu ozljedu koljena i teško da se išta više može očekivati od njega, a bio je ogroman potencijal dok ga Kolašinec nije skršio. Sada mediji javljaju da ipak nije teže ozlijeđen...

Kako se god okrene to je veliki remont.

Trebaju nam: vrhunsko desno krilo (Ako Bale ide na lijevo krilo), vrhunski napadač, backup napadača, backup lijevog beka (to već nije tako bitno), a vi bi i veznjaka.

To koliko vidim više manje svi imate u vidu.

Ako Ronaldo ostane i iduću sezonu, to će biti težak teret na leđima cijele momčadi, što već i je neko vrijeme. Da je sve one njegove slobodnjake pucao npr. Bale, tko zna koliko bi pogodaka više imali i koliko bi to bodova doneslo u la ligi?

Zašto ni trener ni el presidente nikad ne spominju njegove slobodnjake i njegovu ne mogućnost prelaska ijednog igrača što već traje 1-2 godine?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 22:52 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Kroos je nas Busquets

Upravo to, nit smrdi nit mirise... Barca njegovo, uostalom cijelu neinteligenciju svojeg srednjeg reda nadomjescuje trojkom naprijed, a s kim cemo mi kad im se sve mora servirat? 

Kovacic ga je u svojoj prvoj citavoj tekmi nadigrao i u defanzivi i u ofenzivi, a i Casemiro mu opasno puse za vratom.... 

Mislim nije Pjanic sad ni toliko nuzan koliko barem 2 kvalitetnih napadaca, al ono.... Nedaj Bog da nam se Modric ozlijedi 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice