Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.312.846
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
16 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Ne bih ti trabunjao tu gluposti i pravio se pametan da je real ta kia, real je trenutno na razini isusove kocije, puno ulaganja i popravljanja, a svakim danom sve vise u raspadu

I da isusova kocija ima vecu povijest nego kia 

Dobro je dok samo nejmar ide, ako se pojave ostala dva mogao bi se i zasran budit 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 22:25 (MrSkunk43).
12 godina
kakav smijeh je ovaj real,jad i bijeda 3 gola u 11 min
16 godina
neaktivan
toma20 kaže...
kakav smijeh je ovaj real,jad i bijeda 3 gola u 11 min

kao i navijaci... ronaldo zabije 2 gola i 2 asistencije hoce ga prodat

12 godina
a sta cu ti ja reci nego da si debil pozz
12 godina
protjeran
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...

Više od 20 naslova prvaka Španjolske, najveći broj naslova kupa kralja, "klub bez povijesti".

Brkaš sasvim jednostavne stvari. Veliki klub i klub sa dugom poviješću nije ista stvar. 

Evo ti jednostavniji primjer pa ako neće biti dovoljno probat ću još pojednostavniti. Imam 20 godina staru Kiu koja ima svoju povijest. Isto kak i Barca ima svoju povijest. Al ta Kia baš ko ni Barca nije po ničem posebna i nitko ju ne doživljava kao "velik auto". Ak odem s njom na Nurburgring i odvozim krug za 6 i pol minuta, to će biti fantastičan uspjeh, ali na kraju dana će to i dalje ostati 20 godina stara Kia za koju nikog nije briga. 

@Ok tekma, niš posebno. Nemam volje za drugo poluvrijeme. Varane izašao zbog ozljede, nadam se da nije ozbiljno. Isco dosta samozatajan večeras. Kova i Luka su odigrali par finih kombinacija, šteta što je Ronaldo upropastio onu genijalnu u 2. minuti. Sve u svemu, ništa posebno niste propustili ak ne gledate.

@Mr. Skunk

Još uvijek se budim okupan znojem vičući: "Pazi ide Neymar, ide Neymar!!"

Hexfire je psihički obolio.Čini se da su Realove igre tome uzrok...

Real ima manje trofeja od Barcelone i to je jedino bitno.Još da niste pola stoljeća pljačkali,potkupljivali i ucjenjivali Real bi imao trofeja kao i Getafe u najbolju ruku.

Barcelona najmocnija ekipa na svijetu,cijeli svijet se divi toj igri osim vas par kompleksasa koji to nemozete prinati...Da se ponovo igra utakmica Real Barca Real bi izgubio 8 razlike a ne 4...Toliko su jadni...

This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Uopce nisam primjetio da je prijenos na HRT2 pa nisam mogao odoljet da krajickom oka ne pogledam tekmu... 

Modric-Casemiro-Kovacic dream team... 

Kroos ne znam sta se s njim desilo, Kovacic je avion za njega... Uzasno spor i zbog njega primili sva 3 gola bezveze ma kraju us*ali dojam al nmvz....

Trebamo igrat 4-4-2 sa Baleom i CRom naprijed jer se savrseno slazu, Benzema je gotov nakon ovog skandala a fantasticno je krenuo u sezonu... Bit ce prodan na zimu...

Jamesa treba stavit u cetvorku iza umjesto Isca i rotirat ih, dovest nekog napadaca i to je to...

Hala Madrid, najveci klub na svijetu! 

18 godina
fakEEE kaže...

Uopce nisam primjetio da je prijenos na HRT2 pa nisam mogao odoljet da krajickom oka ne pogledam tekmu... 

Kroos ne znam sta se s njim desilo, Kovacic je avion za njega... Uzasno spor i zbog njega primili sva 3 gola bezveze ma kraju us*ali dojam al nmvz....

Trebamo igrat 4-4-2 sa Baleom i CRom naprijed jer se savrseno slazu, Benzema je gotov nakon ovog skandala a fantasticno je krenuo u sezonu... Bit ce prodan na zimu...

Jamesa treba stavit u cetvorku iza umjesto Isca i rotirat ih, dovest nekog napadaca i to je to...

Casemiro je skrivio penal, te kod izvođenja kornera nije čuvao svog igrača pa smo zbog njega primili još jedan gol, uglavnom direktni krivac za 2 gola, ali da ulaskom Kroosa i Benzeme se sve raspalo.

Igrali smo protiv osrednjeg šahtara, ne možeš iz ovog izvući neke velike zaključke, svejedno bi popili par komada od Barcelone, ali vjerovatno bi bili nešto kreativniji u napadu s postavom koja je započela utakmicu.

Kroos mi se zapravo nije nikada sviđao, ne kužim šta ljudi vide u njemu, tako da ako ode na ljeto neću žaliti za njim.

Isco, ja za tog lika nemam riječi, u 3 godine i dalje nije ništa naučio i dalje ide driblat dok sve ne ujebe i to se može vidjeti ama baš svaku utakmicu, npr. danas je usrao onu prekrasnu kontru kakvih nismo imali već dosta vremena.

"Najveći klub na svijetu?" kako te nije samo sram to sada reći? Stvarno si slijepi fanatik ko Boixus.

Fortune favours the brave
12 godina
protjeran

Fake je jučer govorio da treba prodati i Balea i Ronalda a danas gvoori kako su njih 2 dream-team.Pa nemogu vjerovati da možeš biti takav klaun.Fakee ostavi se nogometa bavi se nečim drugim.Npr podovdnim ribolovom jer se u to razmiješ koliko i u nogomet.Nisi ni pogledao utakmicu a pišeš nebuloze.To može samo navijač Reala.

Malo iasitnitih podataka za navijače Reala.

Najpopoularniji klub na svijetu je Barcelona a tek na četvrtom mjestu se nalazi Real Madrid.Pali ste u svim djelovima nogometa, od financija i popularnosti pa do trofeja koje viđate jednom u destljeću...

Barcelona dominira na svim poljima od transfera,ratinga,popoulranosti...To Real više nikad neće imati...

A što je najvažnije najbolji su na svijetu.Evo izjave golmana Rome poslije jučerašnje utakmice.

Szczesny: "Iako sam bio na golu Rome, bilo je predivno gledati Barcelonu, igrali smo protiv tima s druge planete." (M)

http://www.24sata.hr/liga-prvaka/isao-je-6-puta-po-loptu-u-mrezu-pa-kaze-divno-je-gledati-barcu-448729

Evo malo komentara od drugih ljudi...Cijeli svijet vidi da je Barca najbolja a samo vi ne...Kad priznate sve če bit lakše a tako i vaši duševni bolovi.

Živio Fakee , antitalent za nogomet i sve vezano za ovaj ljepi sport.

14 godina
neaktivan

Nasao si 5 komentara na 24sata, stvarno? Mislim, istina je manje više da igraju lijepo, ali ne mozes kao referencu dat par komentara s 24sata hahhaaha

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
fakEEE kaže...

Casemiro je skrivio penal, te kod izvođenja kornera nije čuvao svog igrača pa smo zbog njega primili još jedan gol, uglavnom direktni krivac za 2 gola, ali da ulaskom Kroosa i Benzeme se sve raspalo.

Igrali smo protiv osrednjeg šahtara, ne možeš iz ovog izvući neke velike zaključke, svejedno bi popili par komada od Barcelone, ali vjerovatno bi bili nešto kreativniji u napadu s postavom koja je započela utakmicu.

Kroos mi se zapravo nije nikada sviđao, ne kužim šta ljudi vide u njemu, tako da ako ode na ljeto neću žaliti za njim.

Isco, ja za tog lika nemam riječi, u 3 godine i dalje nije ništa naučio i dalje ide driblat dok sve ne ujebe i to se može vidjeti ama baš svaku utakmicu, npr. danas je usrao onu prekrasnu kontru kakvih nismo imali već dosta vremena.

"Najveći klub na svijetu?" kako te nije samo sram to sada reći? Stvarno si slijepi fanatik ko Boixus.

Kazem nisam gledao tekmu toliko u detalje jer sam radio neki drugi posao uz to, tako da moguce da sam predvidio ove stvari Casemira iako penala nije bilo.... 

Kako god, ono sto sam savrseno vidio je da se Modric i Kovacic odlicno slazu.... 

I da je ulaskom Kroosa i Benzeme sve palo u vodu te da bi njih dvojicu trebalo utrapit dok vrijede i dovest i postenog napadaca i pouzdanog zadnjeg veznog...

Kao sto sam i rekao prije same tekme, ova tekma nece moci potvrditi bas nista dobro nego samo negativne stvari kao vrlo klimavu obranu (3 gola u 12min) i da Benitez il nema pojma sta radi il su igraci fkt puni sebe.... Ono sto se nikako nisam mogao nadati je da ce Bale i CR ovako dobro funkcionirati i dokaz da mogu kad prebrode individualne interese! 

Najveci klub na svijetu nisam sigurno rekao zbog ove tekme, niti bih to ikad mogao reci nakon takve tekme lol, ali da si citao prijasnje postove znao bi zbog cega sam rekao najveci klub na svijetu... Nije to na temelju prominulih 90min. 

Boix, tebe stvarno vise nema smisla komentirati kad mi kao dokaze vase nedodirljivosti dajes komentare random klinaca sa 24sata.... omg

14 godina
Defa.psd kaže...

Nasao si 5 komentara na 24sata, stvarno? Mislim, istina je manje više da igraju lijepo, ali ne mozes kao referencu dat par komentara s 24sata hahhaaha

Vjerovatno je svih 5 boksic napisao  

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
protjeran
Klaunovi se prave da ne vide hahah...

Nemam uopće ACC na 24 sata...

Pogledajte malo komentare sa bilo koje stranice i vidjet će te da nitko ništa dobro ne piše o Realu.Samo se Barca spominje i to u najboljem svijetlu..

Nemojte još izlaziti iz svojih rupa u koje ste se zatrpali nije koš vrijeme
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Klaunovi se prave da ne vide hahah...

Nemam uopće ACC na 24 sata...

Pogledajte malo komentare sa bilo koje stranice i vidjet će te da nitko ništa dobro ne piše o Realu.Samo se Barca spominje i to u najboljem svijetlu..

Nemojte još izlaziti iz svojih rupa u koje ste se zatrpali nije koš vrijeme

Tko o cemu, boksic o rupama.

12 godina
protjeran

Joše jedna potvrda dominacije.Najbolja ekipa u povijesti.

Šestim pogotkom u mreži Szczesnyog, FC Barcelona je stigla do broja od 1.037 postignutih golova u evropskim mečevima, čime je nadmašila Real Madrid koji je do juče sedeo na vodećoj poziciji. Katalonci sada imaju gol više na svom kontu od kraljevskog kluba, dok je trećeplasirani Bayern München sa svojih 856 daleko iza vodećeg dvojca.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Joše jedna potvrda dominacije.Najbolja ekipa u povijesti.

Šestim pogotkom u mreži Szczesnyog, FC Barcelona je stigla do broja od 1.037 postignutih golova u evropskim mečevima, čime je nadmašila Real Madrid koji je do juče sedeo na vodećoj poziciji. Katalonci sada imaju gol više na svom kontu od kraljevskog kluba, dok je trećeplasirani Bayern München sa svojih 856 daleko iza vodećeg dvojca.

Nadmasila Real koji je do jucer bio vodeci, ali bitno da oni dominiraju 15 godina.

12 godina
protjeran
Dominacija Barce hejteri sakrijte se u rupe
15 godina
Hyperion kaže...

Izlazak Modrića je bio veći problem nego ulazak ova dva. Kroos ni meni nikad nije legao. Svaka čast na % točnih dodavanja, ali 99% su alibi dodavanja ko Busquetsova. Nema hrabrosti za češće opaliti iz daljine, a kamoli tek pokušati napraviti višak u sredini. Da na ljeto odu Kroos, Benz i Isco malo tko bi se čudio. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
18 godina

Benzema bi morao otić zbog kriminalnih radnji, prvo snošaj sa maloljetnicom, a sad ucjenjivanje, a voli i tranzverstite. Tko zna šta će još napraviti, ono ostaneš bez igrača na pola sezone jer ide u zatvor...

Fortune favours the brave
15 godina
Hyperion kaže...

Benzema bi morao otić zbog kriminalnih radnji, prvo snošaj sa maloljetnicom, a sad ucjenjivanje, a voli i tranzverstite. Tko zna šta će još napraviti, ono ostaneš bez igrača na pola sezone jer ide u zatvor...

U ovakvom slučaju, zbog NEPROFESIONALNOG ponašanja, Benzemi udariti sankcije! 

Kao i onom Rumunju koji je u Chelseau pao na droge, Adrian Mutu ako se ne varam!

ATJ Lučko
15 godina

Mutu je pao na droge u svakom klubu u kojem je igrao. Čak i kad je igrao za ekipu srednje škole u Bukureštu.

A ovo s Benzemom je smijurija. Normalan klub bi valjda provjerio kakve točno su optužbe i ako je on stvarno dio cijele te gluposti, bez obzira da li je kriv 10 ili 90% u svemu tome, dobio bi izgon iz kluba odmah sad. Jeb*š klub koji nije sposoban tako nešto riješiti. Sami sebi postajemo smiješni pa kako nećemo u očima drugih koji samo čekaju na nobu glupost iz tvornice Reala.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
protjeran

Real se rasapda iz temelja.Real bez transfera godinu dana kao što je i Barca bila.Sve se vraća...Pravda pobjeđuje.

http://www.24sata.hr/nogomet/realu-ista-kazna-kao-i-barci-zabrana-transfera-godinu-dana-449046

17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Real se rasapda iz temelja.Real bez transfera godinu dana kao što je i Barca bila.Sve se vraća...Pravda pobjeđuje.

http://www.24sata.hr/nogomet/realu-ista-kazna-kao-i-barci-zabrana-transfera-godinu-dana-449046

Heh kao Barcin fan svakako mi nije tužno to čuti, ali realno Realu ne treba ništa drugo nego se riješiti Beniteza i Kikija i to je to...

Eventualno zamjena za Benzemu, tako da u jednu ruku nisu ajmo reć toliko "oštećeni" ovime.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina

Iskreno se nadam da FIFA neće stati samo na tome nego se i napokon pozabaviti ostalim malverzacijama. Npr onaj famozni financial fair play je više manje mrtvo slovo na papiru i dan danas. I po meni je takva kazna dosta blaga. Ako se pokaže da je klub stvarno svjesno kršio određena pravila (opravdanost istih je nebitna) onda ga treba i drastičnije kazniti. Budimo realni, koliko točno je ova zabrana naštetila Barci? Praktički ništa.

15 godina
neaktivan

Haha omg, vijest stara 3g, istraga se vodi i protiv Atletica btw

A sto se zabrane tice cak bih i volio da su igraci prisiljeni jedni na druge, upravo to je Barcelonu i ojacalo... 

Mozda najbolja stvar koja bi se mogla desit!

Prodat Benzemu i konobara i dovest pametnijeg trenera... 

Ronaldo na Benzemino mjesto, samim time bi Bale napokon igrao na svojoj poziciji gdje nedvojbeno vise moze dat a Isca stavit na desno krilo sto i igra u spanjolskoj repki... 

No problem 

14 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...

kao i navijaci... ronaldo zabije 2 gola i 2 asistencije hoce ga prodat

I ja bi ga prodao da mi zabija u malim utakmicama :)

fakEEE kaže...

Haha omg, vijest stara 3g, istraga se vodi i protiv Atletica btw

A sto se zabrane tice cak bih i volio da su igraci prisiljeni jedni na druge, upravo to je Barcelonu i ojacalo... 

Mozda najbolja stvar koja bi se mogla desit!

Prodat Benzemu i konobara i dovest pametnijeg trenera... 

Ronaldo na Benzemino mjesto, samim time bi Bale napokon igrao na svojoj poziciji gdje nedvojbeno vise moze dat a Isca stavit na desno krilo sto i igra u spanjolskoj repki... 

No problem 

Da, igrači su svjesni zabrane pa su proigrali, nema nikakve veze sa trenerom, ipak je to Enrique

12 godina

hajd razumio bi da je to dobio dinamo ili ajax recimo koji imaju odličnu omladinsku školu, ali to je dobio real koji nikad nije bio poznat po razvijanju svojih igrača već samo po tome kako kupuje najbolje gotove igrače (čast iznimkama realove škole pomut mate)

15 godina
neaktivan

Kovacic izborio startnu poziciju! Ajde bas mi je drago, iskoristi priliku majstore.... Modric i Kovacic ftw! 

Navas - Danilo, Nacho, Pepe, Carvajal - Kovacic, Kroos, Modric - Bale, Ronaldo, James 

17 godina

Za sad izgleda užasno 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
rooswelt1991 kaže...

Za sad izgleda užasno 

Nemoj tako negativistički pesimistički kolega!!!! 

Evo smo poveli fenomenomenalnom asistencijom Modrića, najtaman prije kraja poluvremena! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Modric i Kovacic najbolji, Bale odmah do.... 

Ronaldo i James podbacuju.... 

Ja ne vjerujem da mi cijelu prvu polusezonu moramo igrati bez pravog napadaca zahvaljujuci debilu Benzemi.... 

Mislim da je ova utakmica, tj njegovo sjedenje na klupi dokaz da cemo na zimu dovesti novog napadaca.....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice