Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.291.491
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

Igra uopće nije tako loša,prvih 30 minuta je bila dominacija

https://www.youtube.com/c/DannyStrmi http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Nisam od početka gledao utakmicu, pa nekako nisam uočio igra li Marcelo?! 

Koliko se meni čini, pothitno unutra treba staviti Kovačića, obzirom su igrači Seville napaljeni kao da su ih Duracell bakterijama nahranili  !!!!

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan

Neugodan je ovaj Immobile..dobar igrac 

15 godina

Na stranu koliko on znači za momčad, ali zbog čega Ramos igra pod ozljedom? Pa barem tu imamo dobru alternativu. Nadam se da će biti tu za Classico.

Igra prvih pola sata savršena. Da je ušao onaj volej Nacha mislim da bi nas pogodila neka prirodna katastrofa. I onda napokon zabijemo, spletom okolnosti nam izađe Ramosa van i zaboravimo igrati. Damo Sevilli loptu i naprave nam tri čiste šanse. I nije mi baš jasno izostavljanje Navasa kad je u ovako vrhunskoj formi. Kiko je sve odradio dobro, ali čemu to razbijanje ritma kod golmana. Za njih je najbitnije da brane što više, a kad imaš jednog nesavladivog onda ga ne mijenjaš. Pa nije ovo rukomet. Nervira me ovaj Benitez. I zašto James ne igra? Mislio sam da je spreman nakon što je dobio pola sata protiv PSG-a. 

Veli komentator da se za Benzemu čak ozbiljno spominje i zatvorska kazna... samo nam još to fali. Moramo se trgnut u drugom poluvremenu i uzet tri boda. Kiks prije tekme s Barcom bi bio velik udarac. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina

Stvarno, pa igra li Benzema danas u utakmici?!?!

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Stvarno, pa igra li Benzema danas u utakmici?!?!

Ni on ni Marcelo ni Navas ni James.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

modric poceo asistirat i protivnicima,btw super nam je igra

14 godina

eh da je CR dodao Modrinju ili nekome,ali mora on biti škrt i beskoristan

12 godina
protjeran
sstrmi kaže...

eh da je CR dodao Modrinju ili nekome,ali mora on biti škrt i beskoristan

A više nije najbolji na svijetu?

This time next year we'll be millionaires
14 godina

Očaj,sad se vidi koliko je Navas zapravo zaslužan za bodove.Moram sam ugasiti jer nema smisla gledati

15 godina

Ja sam bio prvi koji je drilao za Rafu Beniteza, ali ova tri gola su isključivo njegova krivica, jebao ga Kika Casilla u quzicu!!!!

ATJ Lučko
12 godina

neka neka samo neka trpaju,prije ce se maknuti ovaj debeli kreten sa klupe..

12 godina

sveti keylor navas, spomenik mu trebate dići

12 godina
protjeran
ATJLučko kaže...

Ja sam bio prvi koji je drilao za Rafu Beniteza, ali ova tri gola su isključivo njegova krivica, jebao ga Kika Casilla u quzicu!!!!

Ovi su golovicijele Realove momcadi koja se provlacila iz kola u kolu.Sad sljedi zaostatak od 6 bodova za Barcom u sljedecem kolu.

14 godina
ATJLučko kaže...

Navas je ozljeđen,šta ti nije jasno

15 godina
sstrmi kaže...
ATJLučko kaže...

Navas je ozljeđen,šta ti nije jasno

Da ga j...., stvarno nisam to primjetio?!?! 

Pa kada se je i kako povrijedio dečko??

ATJ Lučko
15 godina

Napokon je došla na naplatu sva ona sreća koju smo dosad imali. Reći nakon ovakve tekme da je naš golman krivac za poraz može samo netko kao ti Lučko. U očima nekih smo valjda i danas odigrali "savršeno" ko i cijelu sezonu.

Jeben je ovaj Konopljanka, šteta da nije zabio. Odlična tekma za neutralne gledatelje, svega se izdogađalo u tih 90 min. Ubio nas ovaj gol za 3:1, ali do onda je moglo je i drugačije završiti.

12 godina
protjeran

Čeka se fake i njegovo post o savrenoj utakmici Reala

12 godina
Hexfire kaže...

Napokon je došla na naplatu sva ona sreća koju smo dosad imali. Reći nakon ovakve tekme da je naš golman krivac za poraz može samo netko kao ti Lučko. U očima nekih smo valjda i danas odigrali "savršeno" ko i cijelu sezonu.

Jeben je ovaj Konopljanka, šteta da nije zabio. Odlična tekma za neutralne gledatelje, svega se izdogađalo u tih 90 min. Ubio nas ovaj gol za 3:1, ali do onda je moglo je i drugačije završiti.

tocno to,ne kuzim kako netko moze reci da smo dobro igrali,jad i bijeda igra..najvise sta me zasmetalo ono ne dodavanje ronalda prema modricu za 2:2,mislim da je on svoje odigrao u realu jos ova sezona i to je to a sa njim i debeli debil!

15 godina
Hexfire kaže...

Kolega @Hex., bez uvrede ali niste u pravu! 

Niste u pravu, čisto iz razloga što je "skorom sve" utakmice branio Keilor Navas, a ne ova šuplja krepletina! 

Da je danas bio Keilor na golu, barem dva gola ne bi sigurno primili, rekli vi ili tko god drugi što god kazali!

ATJ Lučko
12 godina
protjeran

Kroos i Modrinho su sami bili plus Danilo...Nadam se da sad vidite da Ronalda boli k za Real i da su njemi bitniji beznacajni golovi sa 5 metara kako bi vodio bitku za najboljeg strijelca.

17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Niste u pravu, čisto iz razloga što je "skorom sve" utakmice branio Keilor Navas, a ne ova šuplja krepletina! 

Da je danas bio Keilor na golu, barem dva gola ne bi sigurno primili, rekli vi ili tko god drugi što god kazali!

Kiko nije ništa kriv, kriva je obrana.

Pa oni su nam se šetali šesnaestercom kao da nikog nema u obrani i mogli su se slobodno namještat za centaršuteve jer su ih naši igrači samo gledali s par metera i nisu im pokušavali uzet loptu, dok kad mi napadamo ne daju nam ni trunku prostora.

Sve je opet kilavo, nismo se još oporavili od ~11-12. mjeseca 2014. kada su se Modrić i James ozlijedili i kada smo imali rekordan broj uzastopnih pobjeda, samo tu i tamo zasjamo i to je to.

Mene je također zasmetala Ronaldova sebičnost kod one 100% prilike, samo je trebao dodati Modriću i vjerovatno bi izvukli remi, ako ne i pobjedu.

Isca nisam nikad volio, a svaku se utakmicu vidi i zašto, pa nitko ne davi loptu kao on, džabe mu tehnika i dribling kad ih ne zna iskoristit.

Čim je James ušao bili smo daleko opasniji i stvarali smo prilike, te je ublažio današnji poraz.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 23:02 (Hyperion).
15 godina

Daj Lučko nemoj više. Kiko je obranio par teških lopti, a kod golova se nije moglo ništa. 

Definitivno je pozitivno što James izgleda jako dobro. Nije mi jasno zašto nije od početka igrao, ako je spreman. Isco mu može samo kopačke čistiti. 

Šteta da se nije izvukao remi, ali šta je tu je. Lako bi se moglo dogoditi da smo nakon Classica 6 bodova u minusu, a to je već ozbiljnija prednost. 

13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Hexfire kaže...

Ja se slazem sto se tice cinjenice u svezi golmana,imao je par dobrih obrana ali nije on ni sjena Keyloru.

Po meni utakmicu je presudio golman Sevile koji je imao par fantasticnih obrana,uz sve to se uklopio Ronaldo kojeg nema od one utakmice kad je zabio 5 komada, postao je previse sebican i opsjednut da mora on zabiti gol uvijek a ne netko drugi iz tiima, Bale zuji ko muha bez glave po terenu,a o Benitezovoj taktici da i ne pricam..

Imamo 2 problema,jedan je trener a drugi je nas najbolji igrac koji je totalno pao u formi..

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
14 godina
protjeran
sstrmi kaže...

Očaj,sad se vidi koliko je Navas zapravo zaslužan za bodove.Moram sam ugasiti jer nema smisla gledati

pravi navijac :O btw http://www.goal.com/hr/news/6951/la-liga/2015/11/09/17143512/messi-u-realovom-dresu-da-i-to-je-mogu%C4%87e?ICID=HP_BN_1

14 godina
ATJLučko kaže...
Hexfire kaže...

Keylor bi ulovio od Llorenta loptu u stilu briseceg leta MiGa 31bisa. Gledo sam tekmu, odlicna tekma, ali real nije imao tamo sta trazit. Ronaldo je hebena katastorfa ne igra niti za tim niti za sebe... gdje je njegova glava odlutala to nitko ne zna. Katastrofalna utakmica... jedini koji su dobro odigrali su Modric, Varane i u jednom djelu Isco... sve ostalo je negledljivo. Pogotovo onaj Bale, trkace grlo hebeno... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan

Nisam uopce gledao utakmicu, ali vec vidim gdje je bio problem.... 

Ronaldo je postao kao strvinar, nikakve tu vise zelje za pomaganje timu nema vec samo igra za individualne nagrade... Sebican je, ne moze mrtvog magarca vise proc, a i usporio je jako...

Tko god da nudi preko 100milki uzet i hvala lijepo... Ne sumnjam da ce on i ove godine postic oko 40golova ali on u velikim tekmama nestaje, to sto zabija hattrick protiv Sportinga ili nez kog mene ne zanima, meni je tu dovoljno i 1:0... Ne zivim ja od njegovih skakanja ispred publike i glumljenja Super Sayana kad je Messi trenutno za njega vanzemaljac... 

Trenutno je, a u buducnosti ce sigurno bit od njega bolji i Neymar i Lewandowski.... 

Kad sam se vec dotakao Neymara, meni nije jasno zbog cega nas klub za njega nije htio dati vise od 30milki a za godinu, dvije je dao 100milki za Balea.... Pa iz aviona je bilo vidljivo koliko je Neymar talentiraniji igrac.... Tog decka necu moci prezaliti i iskreno se nadam da ce nekim cudom zavrsit u Realu.... 

Medutim smatram da bi i sam Bale bolje igrao da nema Ronalda, on mu je samo teret trenutno imam filing.... 

Bez Ramosa i Marcela ne moze funkcionirat, jedan je kapetan a drugi je zamjenik kapetana... Obrana nam je cijelu sezonu bez Ramosa klimava, iza curi ko od sale i samo nas je Navas spasavao to je sada vise nego ocito... Zbog cega njega nema? Misteriozni nestanak, velikom takticaru Benitezu je bolje da je ovaj ruku polomio jer samo kreten moze mijenjat golmana koji igra najbolje u timu i koji je najbolji golman trenutno na svijetu... Kontinuitet golmana je sve, osobito u Ligi.... Varane i Pepe ne mogu zajedno funkcionirat ma koliko individualno dobri bili....

Sredina je vise nego dobro popunjena, James da je igrao od pocetka bi to bila druga prica ovako je veliki takticar Benitez duzan objasnjenje zbog cega je bio na klupi? 

Napad je rasulo trenutno, MSN ga jede u bilo kojem pogledu... 

Na kraju svega ipak ocekujem pobjedu u Clasicu, smatram da Barca iako je ulovila ritam jos uvijek je slabija od nas u svim segmentima osim u napadu... Ako se vrate Marcelo i Navas do tada nebi trebalo biti problema ali ljudi moji cemu sramocenje? Zbog jednog Beniteza koji se pravi veliki takticar dok na papiru crta animirane likove i zatvara igru kad god povedemo 1:0 pa spasavaj glavu tko moze? Popit 3 komada u jednoj tekmi, od Seville za klub kao sto je Real mora biti sramota.... Ovo nije nogomet koji su navijaci Reala zasluzili gledati, ovo nije nogomet kakav Real oduvijek igra i kakav mora igrati da bi nosio epitet kraljevskog kluba....

Sramota da se individualni interesi trenera i Ronalda stavljaju ispred velikog kluba Real Madrida... Obojicu treba na zimu protjerat, ili makar jednog a Benitezu rec da ne glumi nesto sto nije....

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 21:18 (fakEEE).
12 godina
fakEEE kaže...

Ronaldo je postao kao strvinar, nikakve tu vise zelje za pomaganje timu nema vec samo igra za individualne nagrade... Sebican je, ne moze mrtvog magarca vise proc, a i usporio je jako...

Tko god da nudi preko 100milki uzet i hvala lijepo... Ne sumnjam da ce on i ove godine postic oko 40golova ali on u velikim tekmama nestaje, to sto zabija hattrick protiv Sportinga ili nez kog mene ne zanima, meni je tu dovoljno i 1:0... Ne zivim ja od njegovih skakanja ispred publike i glumljenja Super Sayana kad je Messi trenutno za njega trenutno vanzemaljac... 

Trenutno je, a u buducnosti ce sigurno bit od njega bolji i Neymar i Lewandowski.... 

jadan si mi se pogubio, valjda jer ronaldo vise nije "najbolji"

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 21:15 (Del_Boy97).
15 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
fakEEE kaže...

Tko god da nudi preko 100milki uzet i hvala lijepo... Ne sumnjam da ce on i ove godine postic oko 40golova ali on u velikim tekmama nestaje, to sto zabija hattrick protiv Sportinga ili nez kog mene ne zanima, meni je tu dovoljno i 1:0... Ne zivim ja od njegovih skakanja ispred publike i glumljenja Super Sayana kad je Messi trenutno za njega trenutno vanzemaljac... 

jadan si mi se pogubio, valjda jer ronaldo vise nije "najbolji"

Gledaj, zabole me 'usi' za Ronalda i za tebe.... A kad u skoli dodete do gradiva slozene i prosirene recenice mi se javi... 

Moja greska je ispravljena, sreca pa imam fanove poput tebe... 

15 godina

Ak je Neymar htio u Barcu onda tu nikakvi milioni nisu bili presudni. Al s druge strane mi smo kupili Beckhama umjesto Ronaldinha, pa tko zna.

Za Balea nisam siguran da može više jer je bilo situacija kad nije bilo Ronalda u momčadi pa mi baš nije izgledalo da je išta bolji. Prije bih stavio ruku u vatru da će James za 2-3 godine biti tata mata u Realu. Ali činjenica je da Bale koji igra za Wales nije ovaj kojeg imamo mi. Dal je tu problem neka mentalna blokada ili njemu jednostavno ne paše stil igre teško je reći, ali neće moći još dugo bez njegovog pravog doprinosa. 

Na ljeto ide malo veći remont u napadu pretpostavljam. A za Beniteza će se vidjeti. Ima do zime šansu da nešto promijeni jer jednostavno ne izgledamo dobro. Srećom se solidno šlepamo dosad, pa je još sve otvoreno u prvenstvu.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice