Prava ti je anketa e hahahaha
Izaberi najboljeg desnog bocnog:
Jozu smo trebali odavno kupiti
Štef iz prigorje žerjavinca je ipak klasa za njega
A mislio sam da smo prijatelji.
Prava ti je anketa e hahahaha
Izaberi najboljeg desnog bocnog:
Jozu smo trebali odavno kupiti
Štef iz prigorje žerjavinca je ipak klasa za njega
A mislio sam da smo prijatelji.
Boix<Arbeloa<Zivko<Danilo<Jozin mali
This time next year we&amp;#39;ll be millionaires
Boix<Arbeloa<Zivko<Danilo<Jozin mali
To u stvari ide OVAKO!!!!!
Boix, pa dva mjeseca nitko i ništa, a onda lik sa devom koji prodaje kravate, i tako dalje
!!!!
Lika sa devom koji prodaje kravate sam izvukao iz jednog vica, pa ako ste zainteresirani, ujutro ga napišem!!!!
| 4 | Zainteresiran sam! |
|---|---|
| 0 | Nisam zainteresiran! |
Marca postavila anketu za najboljeg veznog igrača na svijetu.Iako se radi o novinama koje poduopiru Real madrid,navijači su izglasali da je Busqets uvjerljivo najbolji vezni na svijetu.Jedino to još nisu priznali navijči Reala iz HR,poput Fakea i Luckog.
Busquets je stvarno underrated, ali Kroos nije drugi u Realu, cak ni u Primeri a kamoli na svijetu.
Marca postavila anketu za najboljeg veznog igrača na svijetu.Iako se radi o novinama koje poduopiru Real madrid,navijači su izglasali da je Busqets uvjerljivo najbolji vezni na svijetu.Jedino to još nisu priznali navijči Reala iz HR,poput Fakea i Luckog.
Busquets je stvarno underrated, ali Kroos nije drugi u Realu, cak ni u Primeri a kamoli na svijetu.
Problem s Busquetsom je što je taj lik stvoren da bude DMC u Barci. I na toj poziciji je vrhunski. Ali lik nit ima šut, niti dribling, niti dugu loptu, ništa praktički s čime bi bio opasan po gol pa normalno onda da ne može uz bok Modriću i Toureu npr. Da ga Barca nije uzela pod svoje igrao bi u Segundi ili glumio u kazalištu.
varaš se u vezi nekih stvari, busquetsu je tesko uzet loptu, lik je mozak barcelone, uvijek odabere pravu opciju, a slanje dugih lopti isto moze iznadprosječno obavit makar mu to nije prvobitna zadaća, istina je da j stvoren za barcelonu i njezinu tranziciju iz obrane u napad i obratno, ali ne možeš reć da on nebi dobro igrao i u nekom drugom klubu
Problem s Busquetsom je što je taj lik stvoren da bude DMC u Barci. I na toj poziciji je vrhunski. Ali lik nit ima šut, niti dribling, niti dugu loptu, ništa praktički s čime bi bio opasan po gol pa normalno onda da ne može uz bok Modriću i Toureu npr. Da ga Barca nije uzela pod svoje igrao bi u Segundi ili glumio u kazalištu.
E da je vam jedan takav nebi bila prašina u vitrinama.
E da je vam jedan takav nebi bila prašina u vitrinama.
Oni su prodali jednog sličnog igrača..
Čitam da je Benzema optužen za sudjelovanje u ucijenjivanju, i da mu prijeti do 5 godina zatvora. Izgleda da je luđak još priznao krivnju 
Na početku sezone smo imali jednu pravu špicu, sad i nju gubimo.
Sva sreća pa smo osigurali prolaz dalje u Ligi prvaka, jer na zimu nam trebaju barem dva napadača sad...
Čitam da je Benzema optužen za sudjelovanje u ucijenjivanju, i da mu prijeti do 5 godina zatvora. Izgleda da je luđak još priznao krivnju 
Na početku sezone smo imali jednu pravu špicu, sad i nju gubimo.
Sva sreća pa smo osigurali prolaz dalje u Ligi prvaka, jer na zimu nam trebaju barem dva napadača sad...
Karim Benzema se vratio u Madrid, izgleda da nece biti kaznjen... Moguce je da ce zaigrati cak vec protiv Seville....
Isto tako, Benzema nece na sud na dan Clasica jer je nepravedno optuzen za voznju bez vozacke posto je navodno tada imao istu....
Perez..? Franco..? 
Perez..? Franco..? 
Ili njihov dalji rođak Peranco
Evo sam baš odlične volje, pa da napišem onaj vic!
Ide Mujo kroz pustinju, hoda tako dva tjedna, gladan i žedan, samo što ne izdahne!
U jednom trenutku, već izgubivši nadu u spas, naiđe na čovjeka na pustinjskoj devi, i onako sav nikakav s mukom prozbori;"vooooodeeeee"!!!! Vooooodeeeeee mi molim vas malo udijelite!
Čovjek na pustinjskoj devi mu mrtav hladan odgovori;"ja nemam vode, ja samo prodajem kravate, ako ste zainteresirani"?!?!
Ubivši ga u pojam, Mujo jedva prozbori pitanje;"a gdje da se uputim do najbližeg izvora vode"?!?!
Odgovara mu čovjek;"u pravcu sunca, laganim puzanjem, jedno dvanaest dana, tamo je jedan restoran, i imaju vode"!!
Nakon dvanaest dana, Mujo sa mukom dopuza do restorana, i na ulazu u restoran ga dočeka vratar u hotel!
Upita ga Mujo promuklim glasom;"mooooliiiim vaaaas, mooooguuuu doooobiiiiitiiii vooooodeeeeee"?!?!
Upita ga vratar;"nema problema, imate li kravatu, možda"?!?!
Mujo promuklim glasom, na izmaku snaga odgovara;"nemam kravatu"!
Odgovara mu vratar;"žao mi je, bez kravate ne puštamo u hotel"!!!!
ATJ Lučko
Perez..? Franco..? 
Ili njihov dalji rođak Peranco
Mah, ionako najbolje da nam nogometni znalac aka. Boixus dode to objasniti... On ima pristup Interpolu i svemu....
Nesto se ozbiljno "šuška" da bi Ronaldo mogao u PSG skupa sa Benzemom...za nekih skoro 200M obadvoje u paket a poznavajuci šeika PSG-a nebi se cudio posto ima fetiš na Ronalda i njemu je sica dat 200M. E sad ako se to desi..koga kupit? Hazarda? Reusa?, Obadvojcu i jos jednog napadaca?
Novi trener je po menei primarno i vratit se Realovoj igri,a ne ovo što sad gledamo!!
Novi trener je po menei primarno i vratit se Realovoj igri,a ne ovo što sad gledamo!!
Treba nam jos jedan napadac..jer benzema kad se ozljedi ronaldo je primoran igrat napadaca...zato treba nam dostojna zamjena za benzemu, a i sa njim se nikad nezna kad je budala haha jos ce i u corci zavrsit za neku glupost :D
navodno nude 120mil za ronalda, pa koji bi normalan klub nudio toliko za igrača koji je ušao u treće desetljeće
Ozlijeđeni su bili Navas, Danilo, Carvajal, Ramos, Marcelo, Modrić, Kovačić, Bale, Benzema i najbitniji James. Cristiano Ronaldo je zaboravio igrati, a Casemiro, Jese i Vasquez su često starteri. Real je prvi u ligi i prvi u skupini LP uz ni jedan poraz. Ne znaš.
Slažem se. Neće Benitez dugo ovako moći. Znalo se prijašnjim trenerima "opraštati" neatraktivna igra jer se radilo sve moguće da dohvatimo Decimu, ali sad je taj teret uklonjen.
navodno nude 120mil za ronalda, pa koji bi normalan klub nudio toliko za igrača koji je ušao u treće desetljeće
Pa iz prvenstveno marketinških razloga. A i lakše je kad nemaš ograničen budžet. Al mi smo dali 100 za Balea pa prema tome ništa nije previše.
Govorimo o klubu koji je Luiza platio 50 milijuna FUNTI... Ako se ravnamo po tom treba za Benzemu tražit tražit 200 milijuna, a za Ronalda 800, da zaokružimo.
Nije stvar "Normalnosti" nego je stvar ponude i potraznje..i ako je netko spreman dat 120M cak i vise za ronalda ili nekog drugog igraca...to je onda tako...cijena ne znaci nuzno vrijednost nekog igraca..nego koliko je netko spreman dat za njega da ga dovede..ni bale ne vrijedi koliko je placen pa opet..doveden je iz..neznam ni ja kojih razloga...marketinških i tko zna kojih...bolje da je di maria ostao...a ako se arapi odluce dat 120M za ronalda mislim da bi trebalo prihvatit, jer opet ima 3 banke, i moze se kupit za te pare Hazard i Reus takorec
Zbog ovakvih gluposti sam i napustio forum.
Kakve ima veze broj godina? Navedi mi ijednog sportaša u povijesti svih sportova koji je fizički spremniji od Ronalda?
Kakve ima veze broj godina? Navedi mi ijednog sportaša u povijesti svih sportova koji je fizički spremniji od Ronalda?
Jozo, od Stipinog strica majčin brat. Gore iz Pumperovca.
E al ti je*eno ne možeš biti ozbiljan u vezi očekivanja da Ronaldo do 60-e aktivno igra nogomet. Pad u formi je očit već sad, on ima maximalno 2-3 godine igranja na razini koju zahtjeva današnji vrhunski nogomet. Zapiši si pa se čujemo 2018.
dovoljno je da znam da si navijač ronalda, naletio sam ti već na face pa mi je sve ovo jasno
ramo uvalio golčinu
ramo uvalio golčinu
nešto sam načuo da je obnovio staru ozljedu sa tim škaricama, ali ga još ne vidim da su ga zamjenili
evo Ramo ide van jer se ozljedio kod golaaaaaaaaa
šta je Navas ozlijeđen il?
pa dobro koja je p.. materina vise sa ovim ozljedama,hoce ove sezone odigrati jednu u punom sastavu? igra katastrofa kao i obicno....