Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.313.841
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

ovaj boksic, vise mrzi real nego sta "voli" barcu...pametnom dosta :)

Origin ID: ReaLazio
12 godina
protjeran
Real Madrid - Kraljevski klub!

Veci sam navijac od vas...Gledam sve utakmice ove sezone kao i prijasnjih i znam u detalj sve o klubu.Z arazliku od vas subjektivnih CR7 navijaca ja priznam kad je Barcelona bila losija a kad je bila bolja to kazem bez ikakvih problema.

Barcelona je ove sezone najbolja daleko.Najlejpsi i najucinkovitiji nogomet na svijetu a to je samo pocetak jedne velike stvari koja ce se nastaviti sljedece sezone sa par novih lica poput Verratia,Laporta ili Pogbe.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
neaktivan

fc barca sere tu ali vj je prvestvno naso imamo najaci napad najsvijetu a luis tek vodi 1. sezonu kako ce bit kasnije nemozete srat barca nalijepsi nogomet igra i to je to

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Pozdrav ljudi...Vidim da mnogi pricaju o Barcinoj sreci a o realovom maleru i takvim stvarima...

Kratki rezime.Krenit cu od nedavnih utakmica koje sam pogledao...

Sevilla-Real madrid - real dao 2 gola dok su ovi bili sa igracem mannje koji je stradao nakon sudara sa Ramosom.Osim 3 gola Ronalda nisu napravili sansu.Sami centarsutevi i nesposobni golman Seville.Sve sto je Ronaldo opucao je uslo u mrezu.

Na kraju lopta 3 puta hoda po crti ni Real sam nezna kako je izvukao 3 boda.

Protiv Celte su imali takodjer srece kod Jamesovog gola koji je preokrenio utakmicu.Dotada je sve bilo otvoreno.Ipak zrno srece rekao bi Hexfire.

Atletico - Real LP - Real bio bolji ali sansu nisu stvorili dok nisu neopravdano isljucili Ardu Turana.takvih startova je bilo 15 na toj utakmici ali ipak treba malo pomoci Realu...

Vallecano Real - Cassilas spasio Real.Obranio 4 mrtve.Real bio ocajan.

Schalke Real - Opet Cassilas spasio Reala.Izgubitii od destkovane ekipe u kojoj igra 5 igraca 95. godiste je sramota...Opet sreca na strani Reala.

Real Madrid Sevilla - Spasavao se Real kao i inace protiv svih jacih ekipa.Bacca promasivao nemoguce.Zrno srece rekli bi neki.

Cordoba Real Madrid - Komicni penal u 89. minuti . Sto reci?

Uz ove utakmice koje sam gledao treba napomenuti 20-ak penala sviranih za Real ove sezone.

Mislim da nemate za cime zalitii bili ste dobri jedno vrijeme jer su se potrefile lake utakmice osim Barcelone.Dok niste naisli na ozbiljnijeg protivnika niste bodove porosili.Logicno.

Kad se zbroje bodovi protiv ekipa iz vrha Real ima ocajan ucinak.

A sto se ovog jucer tice niste imali srece,jer se vratilo ono sto ste dobivali cijele sezhone.Sudacke pogurnce i ostalo...

EDIT skoro sam zaboravio.

Pepe prica nesto u sramotnom sudenju...

Covjek je trebao dobiti 2 crvena kartona.Udario igraca bez lopte dok je imao zuti karton,a kasnije laktom takodjer uadrio igraca...Opet se pomagalo Realu.Ali ipak pisite vi o Barcinoj sreci..

Sramota od kluba.

Ovaj tvoj komentar me inspirirao

Uvijek* 

Skica boxićeve sobe Skica boxićeve sobe
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 14:07 (KiCo77).
12 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Pozdrav ljudi...Vidim da mnogi pricaju o Barcinoj sreci a o realovom maleru i takvim stvarima...

Sevilla-Real madrid - real dao 2 gola dok su ovi bili sa igracem mannje koji je stradao nakon sudara sa Ramosom.Osim 3 gola Ronalda nisu napravili sansu.Sami centarsutevi i nesposobni golman Seville.Sve sto je Ronaldo opucao je uslo u mrezu.

Na kraju lopta 3 puta hoda po crti ni Real sam nezna kako je izvukao 3 boda.

Protiv Celte su imali takodjer srece kod Jamesovog gola koji je preokrenio utakmicu.Dotada je sve bilo otvoreno.Ipak zrno srece rekao bi Hexfire.

Atletico - Real LP - Real bio bolji ali sansu nisu stvorili dok nisu neopravdano isljucili Ardu Turana.takvih startova je bilo 15 na toj utakmici ali ipak treba malo pomoci Realu...

Vallecano Real - Cassilas spasio Real.Obranio 4 mrtve.Real bio ocajan.

Schalke Real - Opet Cassilas spasio Reala.Izgubitii od destkovane ekipe u kojoj igra 5 igraca 95. godiste je sramota...Opet sreca na strani Reala.

Real Madrid Sevilla - Spasavao se Real kao i inace protiv svih jacih ekipa.Bacca promasivao nemoguce.Zrno srece rekli bi neki.

Cordoba Real Madrid - Komicni penal u 89. minuti . Sto reci?

Uz ove utakmice koje sam gledao treba napomenuti 20-ak penala sviranih za Real ove sezone.

Mislim da nemate za cime zalitii bili ste dobri jedno vrijeme jer su se potrefile lake utakmice osim Barcelone.Dok niste naisli na ozbiljnijeg protivnika niste bodove porosili.Logicno.

Kad se zbroje bodovi protiv ekipa iz vrha Real ima ocajan ucinak.

A sto se ovog jucer tice niste imali srece,jer se vratilo ono sto ste dobivali cijele sezhone.Sudacke pogurnce i ostalo...

EDIT skoro sam zaboravio.

Pepe prica nesto u sramotnom sudenju...

Covjek je trebao dobiti 2 crvena kartona.Udario igraca bez lopte dok je imao zuti karton,a kasnije laktom takodjer uadrio igraca...Opet se pomagalo Realu.Ali ipak pisite vi o Barcinoj sreci..

Sramota od kluba.

Ovaj tvoj komentar me inspirirao

Uvijek* 

hahahahahahahahaha svaka cast

Blizu si bio

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

...

Slažem sa sa većinom osim sa isključenjem Arde i najlakšeg ždrijeba.

Vjerojatno nisi gledao utakmicu ako tvrdiš da je bez razloga isključen. Prvi karton je potpuno opravdan, a drugi je bio kazna zbog 3-4 prekršaja koji su bili na granici davanja kartona, zadnji je prelio čašu.

Najlakši ždrijeb? Ovo je potpuno subjektivno, ali Atletiko (trenutni prvak i prošlogodišnji finalist lp) je više napatio nas nego PSG Barcelonu, a Juventus (4 godine za redom prvak Italije, nije slučajno sigurno) je daleko odigrao bolje protiv Reala nego Bayern protiv Barcelone. Juventus je imao dosta opasnih prilika, dok Bayern nije uputio loptu prema okviru.

Početak sezone 22-0, a onda ozljede, igramo jako loše od kraja 2014. Igrači su umorni to se jasno vidi, ali unatoč tome, 2 kola prije kraja mi još uvijek imamo (malu) šansu da osvojimo naslov. Nije to nikakva sreća, to je snaga Reala da unatoč svemu idu do kraja. To nema nitko u Španjolskoj.

Ronaldo dao 3 gola protiv Seville i to je ništa? Hat-trick protiv ekipe koja do te utakmice kod kuće nije izgubila nije ništa? Pa koliko golova treba da kažeš da je dobro odigro?

Btw: u zadnje vrijeme manja količina gluposti i provokacija, nego inače od tebe. Znači da i sam čekaš još jedno kolo, da matematički osigurate naslov, pa da se "pustiš s lanca". 2 utakmice prije kraja i još oprezno čekaš da proglasiš Barcelonu prvakom, eto koliko nemaš vjere u svoj klub. I da, pošto inače ovdje služiš kao posrednik između troll footballa i nas (pošto mi nemamo fb) moram pitat di je slika sa listom klubova koji najviše troše? Klub ti troši 120M eura više od Reala, igrači zajedno imaju veću plaću od bilo kojeg drugog kluba, a ti se usuđuješ zvat Real plaćenicima. Vjerojatno je Franco živ, na aparatima u tajnim podrumima Escoriala, izvan knjiga financira Real i da da se Katalonija odvoji. Kad malo bolje razmislim, vjerojatno je već dogovorio s Mussolinijem da prođu dalje... A možda je Hitler namjerno oslabio Real i ojačao Barcu jer je Pep oslabio Bayern, ko zna.

14 godina
neaktivan

Nesto se suska da bi pep mogao u city...zani jos jedan klub koji ce usrat i pokusaj po treci put da napravi kopiju barce..majko mila...

njemacko prvenstvo je vise osvojio radi samih igraca nego radi njegovog sistema igre, a da je jup ostao na klupi bayern bi dan danas rusio sve pred sobom..ovako cim dodje jaca utakmica odma katastrofa...a u njemackom prvenstvu i nemaju tako rec konkurenciju.

Ako se pokaze istinitim sad cemo gledat mancasterbarca city..izgleda covjek nikako da shvati da nema igrce koje je imao u barci i da nemoze se sjetit sa svakim klubom pokusavat igrat kao sa barcom..nek ode on u dinamo nas tko zna mozda pocnu igrat kao barca hahaha

Znam da nema veze sa realom, al to je sovrt na ono sta sam davno davno govorio da pep van barce nije ni "pola" onog sta je u barci osvojio..kad su svi na sva zvona govorili da pepe sa svakim klubom bi bio kao sa barcom i da bi sve zivo osvajao..isti ti su govorili da mou je losiji da nemoze igrat u slabijim klubovima...da zato je sa portom, interom, chelseaom, realom( djelomicno) i sad opet chelseaom...

bravo za vas...

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan

City je niko i ništa. Bayern je bio daleko najjači klub za vrijeme Jupa pa je njegov odlazak i dolazak Pepa bio s konja na pod. Cityu je isto, ionako nikad ništa od njih, a i teško će bit Pepu napravit gori posao od Pellegrinija ove godine...Pitanje za nas bitno je tko će doć na mjesto Ancelottia? Sumnjam da on ostaje. Čak i kad bi osvojio lp i la ligu otišao bi sam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2015 21:07 (Predator003).
14 godina

ma neće ništa osvojiti i dobit će otkaz

http://social.xfire.com/profile/strmi007
15 godina
neaktivan

Ma nece Ancelotti nigdje, ima ugovor s Realom do ljeta 2016. i sigurno ce ga odradit do kraja... A onda ce se eventualno vratit u Milan... Na klupu Reala ce nakon njega sjesti Zidane, neki dan je dobio licenciju, a to ce biti onda prava stvar.... 

Pep nije bio trener za Bayern nikada pa ni tada, a od Bayerna je ucinio ruglo... Onako unistiti Yuppov Bayern niko drugi osim njega nebi mogao, zalosno... Za City ce biti okej...

Kroos je potvrdio na svom profilu da nema straha za njega, bit ce spreman u srijedu... 

I za kraj izjava Maradone... Ajmooo mrzitelji Reala, da cujem komentare!!

17 godina
neaktivan
haha isfotosopirana glava Maradone nad znakom Cristiano Ronaldo je bolji od Messija...seems legit

pa kaj si lud, njega bi ubili da je protiv svog, a za portugalca..pogledaj povijest ta dva naroda

a i nek daju izvor onda i sve 5...ovako to prenosi supersport.ba i RM balkan molim te

ali dobro kaj sad, sva misljenja su subjektivna
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Ma nece Ancelotti nigdje, ima ugovor s Realom do ljeta 2016. i sigurno ce ga odradit do kraja... A onda ce se eventualno vratit u Milan... Na klupu Reala ce nakon njega sjesti Zidane, neki dan je dobio licenciju, a to ce biti onda prava stvar.... 

Pep nije bio trener za Bayern nikada pa ni tada, a od Bayerna je ucinio ruglo... Onako unistiti Yuppov Bayern niko drugi osim njega nebi mogao, zalosno... Za City ce biti okej...

Kroos je potvrdio na svom profilu da nema straha za njega, bit ce spreman u srijedu... 

I za kraj izjava Maradone... Ajmooo mrzitelji Reala, da cujem komentare!!

Imo je i Mou do 2016, pa kad je, mislim nisam siguran, izgubio protiv Atletica u kupu kralja, najavljen njegov odlazak. Carla može spasit jedino kad bi nekim čudom osvojio lp. Vrlo vjerojatno ostajemo bez trofeja ove godine, tako da sumnjam da on ostaje. Decima će se pamtit, ali očekivalo se više.

17 godina
neaktivan
E pa tu je najveca greska RM.

Njihova zvijezda je Ancelotti, a ne CR7.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
haha isfotosopirana glava Maradone nad znakom Cristiano Ronaldo je bolji od Messija...seems legit

pa kaj si lud, njega bi ubili da je protiv svog, a za portugalca..pogledaj povijest ta dva naroda

a i nek daju izvor onda i sve 5...ovako to prenosi supersport.ba i RM balkan molim te

Tako je, potpuno si u pravu. Koga briga za mišljenje (vjerojatno) najboljeg igrača ikada, kad mi ovdje imamo, svaki dan, tebe i tebi slične da nas prosvijetle...Da je bilo obrnuto vjerojatno bi ti objavio sliku. Par stranica nazad u Barcelona temi ima Raulova izjava o Messiu, to se poštovalo. Ipak je Raul "tata" za Maradonu jel?

17 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
Mitch kaže...

Tako je, potpuno si u pravu. Koga briga za mišljenje (vjerojatno) najboljeg igrača ikada, kad mi ovdje imamo, svaki dan, tebe i tebi slične da nas prosvijetle...Da je bilo obrnuto vjerojatno bi ti objavio sliku. Par stranica nazad u Barcelona temi ima Raulova izjava o Messiu, to se poštovalo. Ipak je Raul "tata" za Maradonu jel?

O cemu ti pricas? Daj izvor...ja imam izvor di Maradona kaze da je Messi najbolji argentinac, najbolji nogometas u nogometu daleko itd sve dok se nisu posvadali u repki kad ga je ovaj ostavio na klupi...

Maradona je jos rekao da je Neuer trebao uzeti zlatnu loptu ispred CR7...

13 godina
neaktivan

Nije ovdje stav u izvori, da je izmišljeno ili stvarno nije bitno. Bitno je da je Maradona navodno rekao da je Ronaldo bolji. Ok.

1. korak- traži izvor

2. korak- "koga briga za mišljenje pojedinca"

3. korak- "maradona smrče travu i puši kokain"

4. korak- "maradona je to reko da ispane bolji od messia"

...

Oko ovoga se vodi rat već godinama. Ronaldo ove sezone ima više golova i asistencija- po meni bez sumnje bolji ove sezone. Sljedeću sezonu, tko zna, možda i Baloteli. Govorimo o napadačima svjetske klase. Po meni onaj koji je zabio više golova i imao više asistencija je bolji i gotovo. To je posao napadača. Nećeš golmanu mjerit asistencije. Ne znam zašto se ubacuju neka mjerila koja se inače koriste za vezne igrače u uspoređivanju tko je bolji, ah da ipak znam i ja i svi ovdje...

12 godina

daj ti provjeri koji put kad nesto pises http://messivsronaldo.net/

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

Pardon, više golova u manje utakmica...to što uopće znaš za tu stranicu govori dovoljno o tebi

12 godina
Predator003 kaže...
Del_Boy97 kaže...

Pardon, više golova u manje utakmica...to što uopće znaš za tu stranicu govori dovoljno o tebi

da messi je trebao udariti igrača neznam već kojeg kluba da bi dobio crveni i kaznu na 2 utakmice da bi to bilo pravednije, to je bas logicno

17 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
Del_Boy97 kaže...

Messi ima gol manje(s time da je mogao biti = da nije prepustio penal odnosno morao bi ga realizirati) ali 6 asistencija vise i 52 uspjesna driblinga samo u LP vise od Ronalda

Tko je onda bolji napadac?

Statistika je kucka hehe...ali ti bi mozda imao rade Ronalda, ja bih mozda rade imao Messija u svom timu jer moze skroz sam zabiti i stvoriti sansu sto je demonstrirao i vama

kad CR7 da ovakav gol Barci, u gostima i to u LP vise necu dolazit u ovu temu

14 godina

naporan si

http://social.xfire.com/profile/strmi007
14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Oko ovoga se vodi rat već godinama. Ronaldo ove sezone ima više golova i asistencija- po meni bez sumnje bolji ove sezone. Sljedeću sezonu, tko zna, možda i Baloteli. Govorimo o napadačima svjetske klase. Po meni onaj koji je zabio više golova i imao više asistencija je bolji i gotovo. To je posao napadača. Nećeš golmanu mjerit asistencije. Ne znam zašto se ubacuju neka mjerila koja se inače koriste za vezne igrače u uspoređivanju tko je bolji, ah da ipak znam i ja i svi ovdje...

Mitch kaže...
Predator003 kaže...
Del_Boy97 kaže...

Messi ima gol manje(s time da je mogao biti = da nije prepustio penal odnosno morao bi ga realizirati) ali 6 asistencija vise i 52 uspjesna driblinga samo u LP vise od Ronalda

Tko je onda bolji napadac?

Statistika je kucka hehe...ali ti bi mozda imao rade Ronalda, ja bih mozda rade imao Messija u svom timu jer moze skroz sam zabiti i stvoriti sansu sto je demonstrirao i vama

Šta nisi čuo da driblat smiju samo vezni igrači? Napadači su isključivo tu za tap-in 11erac ili za zadnji dodir s loptom prije gola..

Daj ljudi shvatite, NAJKOMPLETNIJI igrač je Messi, NAJBOLJI igrač je Messi, TRENUTNO NAJBOLJI je Messi, prije 5 mjeseci najbolji JE BIO Ronaldo..

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

ovakvo ponizenje barca nece vise nikad dozivit 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 13:56 (cod4gamer).
13 godina
neaktivan

Driblinzi hahahah. Koja razlika 10 ili 1000 ako nije zabio poslije dribliga. Ronaldo samo čeka tap in, to je jedino šta vi jadnici koji nazivate sebe navijačima znate reći. Da je za zabit najviše golova u sezoni dovoljno stajat na crti i čekat kao što Ronaldo "navodno" radi, bilo bi po utakmicama više golova nego u doba bez zaleđ

Ali kako god, ti i nekolicina sličnih tebi stvarate nova idiotske usporedbe koje idu u korist Messiu, golove dane drugom nogom, koji klinac je ovo? Samo čekam kad će se pojavit nešto poput omjer golova i visine igrača i sl.

14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Driblinzi hahahah. Koja razlika 10 ili 1000 ako nije zabio poslije dribliga. Ronaldo samo čeka tap in, to je jedino šta vi jadnici koji nazivate sebe navijačima znate reći. Da je za zabit najviše golova u sezoni dovoljno stajat na crti i čekat kao što Ronaldo "navodno" radi, bilo bi po utakmicama više golova nego u doba bez zaleđ

Ali kako god, ti i nekolicina sličnih tebi stvarate nova idiotske usporedbe koje idu u korist Messiu, golove dane drugom nogom, koji klinac je ovo? Samo čekam kad će se pojavit nešto poput omjer golova i visine igrača i sl.

Svaki imalo bolji napadač može sebi stvoriti šansu kao i Ronaldo, evo prvi Panjzema i Suarez..

Razlika između 10 i 1000 driblinga je kompletniji igrač, a ne onaj koji zafitilji loptu sa 20 metara pa kud ode (govorim to zbog postotka preciznosti - gol/šutu)

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Predator003 kaže...

Svaki imalo bolji napadač može sebi stvoriti šansu kao i Ronaldo, evo prvi Panjzema i Suarez..

Razlika između 10 i 1000 driblinga je kompletniji igrač, a ne onaj koji zafitilji loptu sa 20 metara pa kud ode (govorim to zbog postotka preciznosti - gol/šutu)

Da, da prema tome bolje da Messi dribla i zabije 3 gola u sezoni iz akcije koju je sam stvorio nego da Ronaldo pospremi 25 golova jer nisu lijepi za gledat. Je li ti se be čuješ? Šta se uopće raspravljaš ovdje, nisi i nećeš ništa postići

15 godina

Na koju foru može netko od metar i pol biti najkompletniji? Pa ne igra se za trofej snjeguljica i 7 patuljaka.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Da, da prema tome bolje da Messi dribla i zabije 3 gola u sezoni iz akcije koju je sam stvorio nego da Ronaldo pospremi 25 golova jer nisu lijepi za gledat. Je li ti se be čuješ? Šta se uopće raspravljaš ovdje, nisi i nećeš ništa postići

Vjerovatno ti mene ne čuješ, ispod mene si 4 metra ;)

Vjerovatno zato što Messi dribla i ima 3 gola po sezoni, diše 2 gola za vratom Ronaldu trenutno i daleko najviše USPJEŠNIH driblinga i USPJEŠNIH ključnih dodavanja ove sezone ;)

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...
Predator003 kaže...

Vjerovatno ti mene ne čuješ, ispod mene si 4 metra ;)

Vjerovatno zato što Messi dribla i ima 3 gola po sezoni, diše 2 gola za vratom Ronaldu trenutno i daleko najviše USPJEŠNIH driblinga i USPJEŠNIH ključnih dodavanja ove sezone ;)

Iz dribla zabije 3 gola po sezoni ne sveukupno. Zadnja ligaška koju sam gledao bila je protiv Cordobe, nakon koje ste kao i uvijek slavili neplatišu poreza i urugvajskog Benzemu. Dok u stvarnosti jedan gol je uzeo Neymaru s noge, ali nije to tap in, drugi glavom (otkad se to uopće broji kao gol?). Napunili zadnju ekipu s liste i uzdigli se ko da je to neki bitan rezultat. Ne treb ni napominjati da Barcelona opet ima najviše dosuđenih penala u svim natjecanjima nego npr real u zadnje 3 godine. Koliko li je penala promašio da proba stić Ronalda, to nisu istine. Da je CR imo penala ko Messi pa imo bi čovjek 120 golova više. Najkompetniji igrač, ako ti vjeruješ u to onda te žalim. 

btw: boldano je neka nova fora u školi ili šta? Vidio sam da boxic neki dan nekom napiso da nije bio u planu pa mi je sve jasno odma, izgleda i ti isti

18 godina

"Ancelotti focused the training around ball work in a session where Kroos completed the first part along the with the gorup. Modric, Khedira and Bale trained at the indoor facilities."

- realmadrid.com

Fortune favours the brave
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice