Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.315.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

vrlo bitno , lol

http://social.xfire.com/profile/strmi007
14 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Odličan gol Isca za 2:2 , ajmo po još jedan!

13 godina
neaktivan

Čestitke Barci na osvajanju 23. trofeja La Lige, možda da im pustimo još 9 ligaških trofeja, pa možda tek onda shvatimo da se u ovakvim utakmicama riskira život samo da se ostvari pobjeda.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina

Skoro. Al opet odlična sezona, ako ništa drugo.

Iznenađujuće dobro je to izgledalo u drugom poluvremenu. Možda se i može nešto iskemijati protiv Juvea.

@za lokalne barca dušebrižnike

Barca je tek na proljeće počela izgledati ko ekipa (a mi prestali), a do onda ni sami ne znate na koju foru niste prosuli više bodova. Iz nekog razloga se sad čudite, ko da niste gledali prvenstvo do polusezone.

@matić

Pa dali su sve od sebe. Nekad jednostavno ne ide. To je nogomet. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 22:02 (Hexfire).
12 godina
neaktivan

Trofej zasluzeno ide u Barcelonu, najvjerovatnije i ostala dva. 

14 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Skoro. Al opet odlična sezona, ako ništa drugo.

Iznenađujuće dobro je to izgledalo u drugom poluvremenu. Možda se i može nešto iskemijati protiv Juvea.

@za lokalne barca dušebrižnike

Barca je tek na proljeće počela izgledati ko ekipa (a mi prestali), a do onda ni sami ne znate na koju foru niste prosuli više bodova. Iz nekog razloga se sad čudite, ko da niste gledali prvenstvo do polusezone.

znaci,imali smo srece sto smo postali ekipa,a vi ste imali nesrecu jer je ronaldo egocentricni smrad koji drugima ne da da zabiju gol i koji igra za sebe,a ne za klub ?

14 godina

Daj odite u svoju temu , samo čitam gluposti vamo

15 godina
kexzoR kaže...

znaci,imali smo srece sto smo postali ekipa

Gle stari, nemam blage iz koje rupe si sad ti ispuzao, ali ne citiraj me ako ne misliš čitati ono što pišem. Ta zrna sreće koja ste imali u početku sezone su baš nama falila u nekim tekmama kad smo bili loši. I to je jedina poanta. A ove balave provokacije si ostavi za nekog drugog.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 22:06 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

@matić

Ma sve je to nogomet, i greške i promašaji i sreća i nesreća. Ali najviše boli gledati kada igrači izgube loptu i samo stoje i nadaju se da će ju netko drugi osvojiti nazad. Pa brajo moj, ti si ju izgubio, na tebi je da pogineš da ju vratiš nazad. Druga polusezona može biti za zaborav. Izgubili smo važne igrače zbog Carlovih forsiranja. A obrana cijelu sezonu igra preloše.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
16 godina
neaktivan

Mazila je vas sreća, 2 puta cordoba, vani protiv celte....

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
protjeran
Hexfire kaže...
kexzoR kaže...

znaci,imali smo srece sto smo postali ekipa

Gle stari, nemam blage iz koje rupe si sad ti ispuzao, ali ne citiraj me ako ne misliš čitati ono što pišem. Ta zrna sreće koja ste imali u početku sezone su baš nama falila u nekim tekmama kad smo bili loši. I to je jedina poanta. A ove balave provokacije si ostavi za nekog drugog.

razumijem tvoju nervozu,i ja bih bio nervozan da izgubim od prvaka italije i da u prvenstvu izgubim od svakog konkurenta za naslov,ali molim te sto za tebe znaci pojam "sreca",da smo mi imali stvarno srece osigurali bismo naslov jos prije 3,4 kola.

15 godina
matić_žu kaže...
Hexfire kaže...

@matić

Ma sve je to nogomet, i greške i promašaji i sreća i nesreća. Ali najviše boli gledati kada igrači izgube loptu i samo stoje i nadaju se da će ju netko drugi osvojiti nazad. Pa brajo moj, ti si ju izgubio, na tebi je da pogineš da ju vratiš nazad. Druga polusezona može biti za zaborav. Izgubili smo važne igrače zbog Carlovih forsiranja. A obrana cijelu sezonu igra preloše.

Mi smo izgubili još tamo u prijelaznom roku kad nismo doveli kvalitetne zamjene za veznu liniju, a odlučili prodati 2 standardna veznjaka.

Tko je uopće mogao igrati umjesto Luke i Kroosa? Illara i Khedira možda? 

14 godina
protjeran
Hexfire kaže...
matić_žu kaže...
Hexfire kaže...

@matić

Mi smo izgubili još tamo u prijelaznom roku kad nismo doveli kvalitetne zamjene za veznu liniju, a odlučili prodati 2 standardna veznjaka.

Tko je uopće mogao igrati umjesto Luke i Kroosa? Illara i Khedira možda? 

to nije nesreca,to je neznanje i nesoposbnost uprave i trenera.

15 godina
kexzoR kaže...

Možda smo trebali kupiti Vermalena ko vaši...

15 godina
neaktivan

Ma da smo dobili Valenciju nebi me veselilo koliko me veseli to sta smo napokon izgledali kao ekipa... Ali to je car Real Madrida, kad ti je najteze i kad mislis da ce ici samo na gore, oni te iznenade i dignu se poput Fenixa....

Mi smo trofej izgubili u proslom Clasicu, pa to je moralo svima biti jasno ili barem meni je... Onaj tko je mislio da ce Atletico pobijedit Barcu bez ikakvog poriva i kad znaju da ce inace pehar otici u Madrid je ili lud covjek ili totalni novak u pracenju La Lige i njezine povijesti.... Cestitke Barci na zasluzenom trofeju, digli su se u pravo vrijeme! 

Cuo sam da je izmjena Kroosa bila samo mjera opreza, to najbolje pokazuje sta je Ancelottiu prioritet uvijek bio i jest...

Juventus ce otici kuci sa punom mrezom, mark my words.... 

Hala MADRID!!!! Kraljevi....

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
kexzoR kaže...

Možda smo trebali kupiti Vermalena ko vaši...

Ne morate, kupili ste Balea.

11 godina
neaktivan

Moramo se fokusirati sada na Ligu Prvaka,ne igramo dobro,neznam učemu je opće problem?Nevjerujem da tolko možemo ovisiti o jednom igraču,razočarali su me neki igrači ove sezone za koje znam da mogu puno bolje,Bale neigra ni približno onak ko što je igro prošle sezone,svejedno mislim da bi trebo ostat u Realu jer je to vjerovatno samo loše razdoblje,nadam se da će se diči on iduće sezone.Ako Barca osvoji Ligu Prvaka bit će zasluženo jer trenutno igramo nikaki nogomet,nadam se da ćemo proći Juventus i da će nam se igra popraviti oporavkom Modrića i da ipak osvojimo Ligu Prvaka.Čestitke Barci na osvajanju 23. trofeja La Lige.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
18 godina

Ako onaj Busquetsov gol u 93./94. minuti protiv Valencie nije bila sreća onda ne znam šta je.

Hex, mogli smo mi neke utakmice odmorit Modrića i Kroosa i komotno staviti Illaramendija i/ili Silvu, ali Ancelotti se boji, čak i protiv Elchea, Cordobe, Granade i sličnih.

Još nam tračak nade ostaje da prođemo Juventus.

BTW: Nisam ni sumnjao da će ova bagra iz druge teme doći se naslađivat...

Fortune favours the brave
14 godina

a gle većina nas je znala da je poslije classica prvenstvo odlučeno , ali nije isto kad ima puno utakmica do kraja pa je još napeto i zanimljivo i sad 2 utakmice i 4 boda

14 godina
protjeran
Hyperion kaže...

Ako onaj Busquetsov gol u 93./94. minuti protiv Valencie nije bila sreća onda ne znam šta je.

Hex, mogli smo mi neke utakmice odmorit Modrića i Kroosa i komotno staviti Illaramendija i/ili Silvu, ali Ancelotti se boji, čak i protiv Elchea, Cordobe, Granade i sličnih.

zaboravio si da je protiv valencije u istoj toj utakmici ponisten gol suareza koji je regularan :) 

13 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Hyperion kaže...

zaboravio si da je protiv valencije u istoj toj utakmici ponisten gol suareza koji je regularan :) 

A Cordoba i onaj smiješni penal u 89. minuti.

12 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
kexzoR kaže...
Hyperion kaže...

A Cordoba i onaj smiješni penal u 89. minuti.

Kako si ti momak naporan ovo je za nevjerovat haha...

Will Smith: If you are not making someone else's life better than you are wasting your time
14 godina

Kad će vama djeci postati dosadno spamanje i pisanje informacija koje nisu povezane s Realom?i općenito provociranje i hejt , daj odrastite

15 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Ne morate, kupili ste Balea.

Bale je igracina, ove sezone je i on bio pod razno raznim ozljedama koje mu nisu dozvoljavale da igra u kontinuitetu.... Danas je dokazao, osobito u prvom poluvremenu, da jednim potezom rjesava tekmu a ima sut kakav nema niti jedan igrac na kugli zemaljskoj..... 

Uprava nam je odlicna, povukli su vrhunske poteze ovo ljeto dovevsi Jamesa prvenstveno koji se pokazao bolji od Di Marie vec u prvoj sezoni... 

Na zalost mislim da niko nije ni pomislio da ce pri samom kraju transfer perioda Alonso odlucit otici u Bayern... Za njega se zamjena ne moze naci u par dana....

Isto tako odmah je izostala kvalitetna zamjena za Kroosa ili Modrica... 

Medutim, niko se nije mogao nadati da ce nam cijelu sezonu par igraca iz prve 11orke biti ozlijedeno konstantno... Ja se ne sjecam da li je Real Madrid ove sezone i jednu tekmu odigrao sa svojom udarnom postavom? Kako mozes uopce naci svoj stil igre kad ne mozes 2 tekme spojit sa istim igracima? I zbog toga se dobar dio 2. dijela sezone islo na razno razne ubacaje jer jedini tko je bez obzira na ozljede ostatka ekipe mogao sve konce u igri pospajat je bio Modric.... 

14 godina

Bale ove sezone uopće nije bio toliko ozljeđen kao prošle , a prošle bio puno bolji

nego

Real Madrid je ove sezone u ligi čak 30 puta pogodio prečku ili stativu, više negoli bilo koja druga momčad Lige petice (Barcelona 19, Bayern 17)

12 godina

nadam se da cu bar ovo u vezi lige prvaka promasiti...

14 godina
neaktivan

A da mi krenemo od niza 22-0, koji je drugi najveći pobjednički niz u povijesti nogometa, te se onda dogode ključne ozljede 2 veoma važna igrača, modrića i rodrigueza koji su otad odigrali možda 5 utakmica skupa u kojima Real mislim da nije izgubio?

11 godina
neaktivan
Kroos se ozljedio i nece bit spreman za Juventus...
https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
15 godina
mazy651 kaže...

F.C Barcelona - najveca sramota od kluba pocevsi tamo od one nevidene krade u ligi prvaka

Poprilicno sam siguran da je za to kriv sudac koji je bio katastrofalan na toj tekmi a ne Barcelona tako da vam je to jedan od najglupljih "argumenata" ikad koji koristite kao neku mantru svaki put , dajte odrastite vise.

twice the pride double the fall
12 godina
protjeran
dad0r kaže...
mazy651 kaže...

F.C Barcelona - najveca sramota od kluba pocevsi tamo od one nevidene krade u ligi prvaka

Poprilicno sam siguran da je za to kriv sudac koji je bio katastrofalan na toj tekmi a ne Barcelona tako da vam je to jedan od najglupljih "argumenata" ikad koji koristite kao neku mantru svaki put , dajte odrastite vise.

Mazy666 kako li se vec zove nije bio ni u planu 2009. godine a nasao je se priocati.Barcelona je trebala pobjediti 3-0 u prvoj utakmici ali su sudci pokrali Barcu.Penal na Eto'o,ponisten gol Et'0a i zaledje Henry-a koji je isao 1 v 1.

A sto se tice Reala i tog niza,Barcelona da je imala malo vise srece protiv Seville oborila bi taj rekord za 6-7 pobjeda. 

This time next year we'll be millionaires
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice