Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.317.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
12 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

jer messi sigurno ne donira zbog toga što se nigdje ne piše o tome

15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Del_Boy97 kaže...

Joj ajde molim te, ne pretjeruj... Da Ronaldo donira bubreg pisao bi da je sigurno Messi oba samo se o tome ne pise i da je nekakvo medicinsko cudo bez oba bubrega... Nema potrebe za tolikim cinizmom... 

Danas Valencia, neugodan protivnik no ni blizu tako jak u gostima kao kod kuce.... 

Ocekujem BBC, iako moguce da Benzema pocne na klupi.... Napokon da su se i oni sastali u ovoj sezoni sva trojica donekle zdrava, malo kasno jel haha 

Modric ce puno falit kao i obicno no Isco-Kroos-James bi trebali moc nkj iskombinirat.... 

Mogli bi danas ispustit La Ligu, nema veze.... Barcelona u najboljoj formi zadnje 3-4 sezone, nasa sezona u znaku povreda i drzimo prikljucak samo na -2, ja prezadovoljan... Kao sto je rekao Casillas, kad bi morao birat izmedu trofeja Lige i LP uzeo bi LP bez razmisljanja, a i lakse tako za nas posto ove sezone nismo u kontinuitetu po nikakvom mjerilu, a u jednoj-dvije tekme se moze svasta desit! 

18 godina
Del_Boy97 kaže...

Mora državi isplatit kazne i utajeni porez pa nema za donacije -.-

Sad cemo se jos prepirat tko šta i kako donira, šta vas i mene briga za to, samo zašutite priie nego se još više osramotite.

Ancelotti je jučer izjavio da vezni red s Ramosom još nije gotov. Znači Illara otpisan devinitivno, pa ja bi na njegovom mjestu odavno zatražio transfer u drugi klub, il je glup ili mu je jednostavno dobro u Madridu i boli ga briga za nogomet?

Fortune favours the brave
17 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Mitch kaže...
Je.balo ih to lazno doniranje i sta ja znam.

Kako bi se vi osjecali da netko skuplja popularitet, bio to Messi, CR7 ili Beckham, a da ste prije 2 dana ostali bez sina, majke, kceri i sve imovine? Gledali dok umiru u odronu?

Pa eto da mi netko nudi 5 milijardi eura/dolara pomoci, a zauzvrat trazi samo popularnost, ja bi bio presretan.

A kako uopce mozes rec da skuplja popularitet ako uopce nije isao u javnost s time?

Kakvih milijardi?

Lol milijuni...

A ti si onda jednostavno glup, odnosno glup je balkanski mentalitet. Nimalo dostojanstva nemate, prodali bi se za tri dresa i iPhone 6.

Da ja izgubim sve i da mi netko dode sa milijun kamera, da mi donira koliko god novaca a nije imao tu zelju nego samo se promovirati kako mi je netko donirao, ja ne bih prihvatio taj novac.

I da navodno ovo oko CR7 je istina.

Svaka cast, a vi ostali sta serete po njima se zapitajte koliko ste vi uplatili

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 12:24 (Mitch).
15 godina
neaktivan

A journalist asked Ramos: "What happened in the match yesterday?" Ramos said: "I will answer you on Wednesday."

Ramos nakon tekme s Juventusom 

15 godina
Mitch kaže...

Da ja izgubim sve i da mi netko dode sa milijun kamera, da mi donira koliko god novaca a nije imao tu zelju nego samo se promovirati kako mi je netko donirao, ja ne bih prihvatio taj novac.

Znači da si ti u takvoj situaciji da ti neka katastrofa uništi sve što si imao i dođe Ronaldo/Messi/Suarez/Mamić koji ti kaže: evo popravim ti kuću i osiguram pare za familiju, a ti samo moraš pred kamerama reći da sam ti ja pomogao, sigurno bi ga otkantao jer je njemu cilj promovirati samog sebe. LOL, 100%. Pa šta te briga? Sila ne pita. Misliš da nekoga tko je upravo preko noći ostao bez krova nad glavom boli ona stvar što će se neki nogometaš praviti važan jer mu je baš on pomogao? Sigurno da neće. Preći će preko toga jer zna koji su mu prioriteti. Ako je Ronaldo to napravio prvenstveno da se promovira (btw to možeš reći za svakoga tko je ikad donirao pare: Srna što poklanja hranu djeci u Ukrajini, Mandžo koji je donirao za poplave u Slavoniji...), to mu sigurno ne ide na čast, ali ako je pomogao i jednom čovjeku napravio je više nego mnogi drugi pa je apsolutno nebitno koji su njegovi motivi bili. 

Lako se prese*avati sa "ja takav novac ne bih prihvatio" ako nikad nisi bio u situaciji da si jednostavno prisiljen pristati na bilo šta samo da ti obitelj bude zbrinuta i sigurna.

Uglavnom, još jedna glupa i nebitna rasprava ko i više manje svaka ovdje koju zakuhaju fanovi barce (tj. mrzitelji Reala). Osim ako pronađeš nekoga tko čita misli, nikad ne možeš sigurno tvrditi da je netko napravio nešto samo i isključivo zbog vlastitog interesa. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Ronaldu defintiivno ovo ne ide za popularitet jer mu ne treba, on je sigurno moralno htio pomoci, ali pricam o osobama iz ove teme.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
14 godina
Mitch kaže...
...

A ti si onda jednostavno glup, odnosno glup je balkanski mentalitet. Nimalo dostojanstva nemate, prodali bi se za tri dresa i iPhone 6.

I da navodno ovo oko CR7 je istina.

Svaka cast, a vi ostali sta serete po njima se zapitajte koliko ste vi uplatili

Kakvo veze ima ovo boldano sa Ronaldovom donacijom? Šta misliš da je on došao tamo i bacao im iPhone iz helihoptera i da je zvao 100 svjetskih medija?

Ima ljudi koji nakon šta ih pogodi katastrofa izgube volju za životom, ali ima i boraca koji usprkos svemu i dalje žele živjet, a izgubili su sve, i jedino šta im ostaje je humanitarnost drugih.

U ovom slučaju svaka donacija je dobrodošla, jer Nepal nije bogata država i svaka donacija znači život (hrana, ljekovi, rekonstrukcija, novi krov nad glavom), nevažno je od koga ta donacija dolazi.

A mi živimo u takvom svijetu gdje će te prozivat zbog nehumanosti i sebicnosti ako ništa ne doniraš, a kad jedan Ronaldo donira onda komentirate kako je jadan i kako skuplja jeftine poene na jadnim ljudima samo kako bi pozornost prebacio sa Messija na sebe.

(Da, ima i takvih komentara ovdje, a to je nažalost taj balkanski mentalitet koji si spomenuo)

I onda završiš rečenicu sa "Svaka cast, a vi ostali sta serete po njima se zapitajte  koliko ste vi uplatili", a dan prije si napisao

Mitch kaže...
Je.balo ih to lazno doniranje i sta ja znam.

Kako bi se vi osjecali da netko skuplja popularitet, bio to Messi, CR7 ili Beckham, a da ste prije 2 dana ostali bez sina, majke, kceri i sve imovine? Gledali dok umiru u odronu?
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 16:47 (KiCo77).
15 godina

Mislim da je Mitch i samog sebe uspio zbuniti sa svojim postovima, a kamoli ne nas. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan

Niste me shvatili, ali ne da mi se u jednoj "biased" temi objasnjavati nesto.

Bavim se volonterski takvim poslom pa se ispricavam na frustracijama.

Htio bih samo vidjeti prave, ciste istinske donacije, bilo to 1 ili 100 kuna, ali barem da ima nekakvog smisla i morala iza toga.

A ne da se na sva zvona oglasavaju koliko je tko dao i sta ja znam.

14 godina
neaktivan

Haha ma nek odma izvadi ključne igrače da se odmore jer ovo sad sa Illarom pogotovo nema smisla :D

Haha pa i Arbeloa igra, nismo ni imali šanse.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 20:30 (Zeromaxy21).
14 godina

Dođem i vidim 0:2 , šteta.Pogledam prvi gol i opet igrač što ga Pepe treba čuvati zabije gol , njegovo vrijeme je prošlo

http://social.xfire.com/profile/strmi007
18 godina

Eto ti na Carlo, pa ti ne rotiraj, sad ti se i kroos ozljedio. Ode sve u pm.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 20:36 (Hyperion).
14 godina

Penal... stiže najezda katalonaca

Greda, stativa, promašen penal.. šteta šteta šteta

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 20:50 (KiCo77).
14 godina
neaktivan

2 grede stativa i promašen penal, a njima 2 krumpira i oba uđu haha.

15 godina
neaktivan

Ove sezone bismo se mogli zvati Real Unlucky..... Ova utakmica samo potvrduje sta se nama desavalo cijele ove sezone....

*ebe mi se za prvenstvo, to smo izgubili jos u proslom Clasicu... Samo da se Kroos nije ozlijedio i da je ono bila samo mjera opreza 

14 godina

Drugi penal zaredom fulao CR

13 godina
neaktivan

Jebemti sreću i Pepea. Arbeloa i Bale jedini nešto pokazali u 1. pol.

Carlo idiote, i ti i tvoja forsiranja..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina
neaktivan

22 pobjede u nizu i onda ozljede ključnih igrača, eh.

Ajde da dobijemo Juve bar.

15 godina
neaktivan

Nijedan od ovih golova se nebi desio da je umjesto Pepea igrao Varane... Nema sanse da njega lopta preskoci... 

U 2. golu frajer jedini nije izaso na 16m inace bi sva trojica igraca bili u zaledu.... 

14 godina

ma Pepe više nije igrač za velike utakmice ,to sam napisao još prije.Bezveze ga još forsira u prvom sastavu.Ako ništa drugo još kad u srijedu ispadnemo od Juvea , dobit će žabar otkaz

14 godina
neaktivan

Pepe je kasnio i na prvom golu, i kriv je za 1. gol juventusa, a da ne spominjem da je kriv za 3 od 4 ona borussijina gola ima 2 godine. Katastrofa.

15 godina

Je*iga, šta drugo reći. Kad te ne ide ne ide i ne može se protiv toga. Lako je sad pričat što se moglo drugačije, ali brat bratu nije ni Carlo imao previše izbora što se tiče vezne linije. Kroos je jednostavno morao igrati toliko jer zamjene za njega nema.

Ozljede + podosta nesreće + ogromna količina sreće Barce u nekim tekmama su nam (vjerojatno) uzele prvenstvo ove godine. Ipak je to nekakva utjeha. Kakva takva. 

14 godina
neaktivan

Koliko šansi pa da napokon i gol uđe!

Chica danas igrač manje

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 21:20 (Zeromaxy21).
14 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Je*iga, šta drugo reći. Kad te ne ide ne ide i ne može se protiv toga. Lako je sad pričat što se moglo drugačije, ali brat bratu nije ni Carlo imao previše izbora što se tiče vezne linije. Kroos je jednostavno morao igrati toliko jer zamjene za njega nema.

Ozljede + podosta nesreće + ogromna količina sreće Barce u nekim tekmama su nam (vjerojatno) uzele prvenstvo ove godine. Ipak je to nekakva utjeha. Kakva takva. 

u kojim je utakmicama barca imala sreće ? 

12 godina

protiv valencije, obje

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 21:23 (Del_Boy97).
14 godina

dežurate nad ovom temom?vjerojatno imate na brzom biranju

14 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

protiv valencije, obje

netko dobije 4 komada od atletica,a netko ga dobije u svakoj utakmici ove sezone.zanima me u kojim je utakmicama barca imala srece!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2015 21:26 (kexzoR).
14 godina

s kim se ti svađaš

14 godina
protjeran
sstrmi kaže...

s kim se ti svađaš

heksfajr je rekao da je barca imala sreće u nekim utakmicama ove sezone,ja ga lijepo molim da mi kaze o kojim je utakmicama rijec.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice