Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.318.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Kad bi svi dodali Boxića i delboya na ignore,nebi bilo tog problema

http://social.xfire.com/profile/strmi007
14 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
sstrmi kaže...

Kad bi svi dodali Boxića i delboya na ignore,nebi bilo tog problema

Cemu ignore kada je smijeh pola zdravlja? 

12 godina

dajte molim vas, kakav ignore pa vi imate poriv da se sa nama svađate

13 godina
neaktivan

SLUŽBENO: RFEF (španjolski nogometni savez) je objavio kako su sva natjecanja (liga i kup) suspendirana na neodređeno vrijeme od 16. svibnja. Tako da, svi potvrđeni datumi za preostale dvije utakmice lige i finale kupa su sada nevažeći!

Zbog tv prava, i idu u dvotjedni štrajk.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
14 godina

http://realmadrid-bosnia.blogspot.com/2015/05/sluzbeno-strajk-odgaa-zavrsetak-spanske.html

od 16.5 se odgadaju sva natjecanja spanjolskim klubovima ...to bi dobro i doslo nama da se lukita vrati a i takoder pocine copa america taman da barca zadnja 2 kola odigra bez glavnih igraca. Sve to Perez namijestio

14 godina

Perez i UEFA zajedno

12 godina
protjeran
mazy651 kaže...

http://realmadrid-bosnia.blogspot.com/2015/05/sluzbeno-strajk-odgaa-zavrsetak-spanske.html

od 16.5 se odgadaju sva natjecanja spanjolskim klubovima ...to bi dobro i doslo nama da se lukita vrati a i takoder pocine copa america taman da barca zadnja 2 kola odigra bez glavnih igraca. Sve to Perez namijestio

Taman ce se vratiti protiv nekih levata...Propusta Juventus i Valenciju...I mozda Espanyol

Nema nista od toga zna se koje je natjecanje vaznije...

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan

Još i bolje, ionako bi bilo teško na Calderonu samo tri dana odkad se vrate iz Njemačke..... Super...

15 godina

Možda neće biti ni ništa od tog štrajka. Ima vremena da se do onda dogovore, ako je moguće. Podržavam da mali klubovi dobe što više para od TV prava. Ovi veliki se ionaku snađu na razno razne načine.

Zbog štrajka bi cijelo prvenstvo bilo skoro pa neregularno, pa ipak očekujem da do toga ne dođe. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
One day,
Cristiano and Leo will retire
and normalcy will come back to
football.
Then,
Records will stay for years, not get
shuffled around every week.
Hat-tricks will again become the
highlight of a player's season, not an
expectation on every match.
A half century of goals in a single
season will be something to tell a
player's grand-kids about, not just
another seasonal target to be met.
The Ballon D'Or would be become a
FIFA prize again, rather than the
personal property of two men.
Until that day, guys, Let's stop
comparing and enjoy the show while
it lasts.

#OneCristiano
#OneLeo
#YouAreFootball

Kopirano s neta, nisam uredivao pa je u ovakvom obliku.... Tko razumije nogomet shvatit ce, klinci i hejteri ce i dalje nastavit s glupim usporedbama....
p.s. CR je prosle godine zabio 2 komada duplo jacem Bayernu na njihovom stadionu, ovime ne govorim da je on bolji od Messija vec da pojedini ljudi shvate koje su velicine OBOJICA.... RESPECT!
14 godina

pa to je istina,recimo igrači koji sad zabiju 30 golova u sezoni su svjetski vrh , a kad pogledaš to je ništa za CR-a i Messi-a

12 godina
neaktivan

Potvrđeno je da je Ronaldo donirao 5 milijuna funti pomoći Nepalu.Još jednom je pokazao veličinu.

12 godina

a gdje je potvrđeno, ja nigdje na portalima nisam vidio da je stiglo nego sam samo čuo da su ovi iz nepala rekli da nije

14 godina
Del_Boy97 kaže...

a gdje je potvrđeno, ja nigdje na portalima nisam vidio da je stiglo nego sam samo čuo da su ovi iz nepala rekli da nije

Nitko ti se nije obračao, fulao si temu

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan

isto kak je potvrđeno da je doniro za poplave kod nas

17 godina
neaktivan
Je.balo ih to lazno doniranje i sta ja znam.

Kako bi se vi osjecali da netko skuplja popularitet, bio to Messi, CR7 ili Beckham, a da ste prije 2 dana ostali bez sina, majke, kceri i sve imovine? Gledali dok umiru u odronu?

Ajde molim vas, tko god pise te gluposti je nehuman i treba ga ranit po glavi.

Ako je istina, svaka cast i iznimno se nadam da jest.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan

Zanimljivo je da bi za Messija odmah svi povjerovali, zato što je on "good boy", dok je Ronaldo arogantan pa ne pomaže nikome. Haters logic.
I ja sam vidio po svim portalima prije par dana, i nisam iznenađen, koliko je samo puta donirao za bolesne. 

14 godina
Mitch kaže...

Kako bi se vi osjecali da netko skuplja popularitet, bio to Messi, CR7 ili Beckham, a da ste prije 2 dana ostali bez sina, majke, kceri i sve imovine? Gledali dok umiru u odronu?

Pa eto da mi netko nudi 5 milijardi eura/dolara pomoci, a zauzvrat trazi samo popularnost, ja bi bio presretan.

A kako uopce mozes rec da skuplja popularitet ako uopce nije isao u javnost s time?

16 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

Potvrđeno je da je Ronaldo donirao 5 milijuna funti pomoći Nepalu.Još jednom je pokazao veličinu.

koga boli ona stvar tko je koliko donirao???
koliko si ti donirao??
tih 5 mil. € ako je i donirao je njemu ko meni 100€ tak da me zabole brige
ne smaraj glupostima

13 godina
neaktivan

Inače se time ide u javnost  .

Da mu je stalo do tih ljudi, donirao bi to iz srca, i ti to ne bi znao jer za to nema potrebe.

Ali čim to moraju znat svi, e sad ti zaključi ako možeš, uopće...

12 godina

kico ti riješi svoje unutarnje probleme jer je ocito da ih imas

13 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Inače se time ide u javnost  .

Da mu je stalo do tih ljudi, donirao bi to iz srca, i ti to ne bi znao jer za to nema potrebe.

Ali čim to moraju znat svi, e sad ti zaključi ako možeš, uopće...

Pa nije on taj koji je obznanio tu vijest. 

Mediji su danas poput špijuna, sve saznaju. To što je objavljeno pokazuje koliko je on dobar čovjek, koliko mu je stalo do drugih i vjerovatno tim činom potiče sportaše, kao i ostatak svijeta da i oni doniraju ponešto.

"Nitko nije postao siromašan davajući drugima." jedan stari dobri citat. 

16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Mitch kaže...

Pa eto da mi netko nudi 5 milijardi eura/dolara pomoci, a zauzvrat trazi samo popularnost, ja bi bio presretan.

A kako uopce mozes rec da skuplja popularitet ako uopce nije isao u javnost s time?

zadnja dva dana se pise o Messiju i sad kako da si on pomogne nego da izade u javnost da je donirao novce.... ja sad procitao 7 mil. €

13 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
KiCo77 kaže...
Mitch kaže...

zadnja dva dana se pise o Messiju i sad kako da si on pomogne nego da izade u javnost da je donirao novce.... ja sad procitao 7 mil. €

Vijest je plasirana u javnost dan nakon potresa, ne zanosi se svojim teorijama, jer time samo pokazuješ svoju mržnju. Što nije lijepo.

14 godina
Del_Boy97 kaže...

kico ti riješi svoje unutarnje probleme jer je ocito da ih imas

Moj "unutrašnji problem" je ova grupica iz druge teme koja se zaljepi za svaki post i svojim komentarima smanjuje IQ svakome tko ih pročita.

15 godina
neaktivan

Bas lijepa gesta od CRa, to nije mala lova.... Uz Beckhama jedan od poznatijih dobrotvora 

Cak i da nije lova u pitanju, dovoljno govori njegova izreka da se ne zeli tetovirati kako bi mogao darivati krv..... 

Messi isto donira ziher, ne kuzim sta ste se raspalili ovako ljuti u ovoj temi kao da je donirao zlocinackoj organizaciji ( da joj ne spominjem ime jel  ) ... 

Ali u tome je problem, ljudi ga smatraju arogantnim zbog njegove velike zelje i siline na terenu da postigne pogodak, a pristase Messija ga ne mogu organski smislit u bilo kojem smislu.... Messi je uvijek bio 'good boy', iskreno nikad nisam shvatio zasto, pa i ona njegova mizerija prema ovih 7mil.eura od Cristiana zna ponekad dobit na vecem znacenju nekim ljudima...... 

Kad bi svi nogometasi, kojima su cijena i place otisle u nebo, se ugledali na Cristiana svijet bi bio ljepse mjesto..... 

17 godina

A jbt, al' ste više dosadni Barca fanovi.

Dajte više odjašite iz teme ako nemate šta pametno za napisat ovdje.

Tu i tamo netko normalan od Vas naleti i ostavi smislen post, ostalo sve provokacija do provokacije.

Ne brinite, pratim ja i vašu temu i nisam nikad našao za shodno da vam tamo nadrobim kakvu glupost čak niti

da vam postišćem TD iako nerijetko zaslužite.

BTW, vidim da rijetko koji Realovac tamo kod Vas u temi provocira.

A valjda to govori nešto o Vama tamo kao i o nama ovamo.

LP svima (da, i Vama)

Tigar Krezumica
14 godina

ovo je strašno , koliko pojedini ljudi imaju mržnje u sebi . Čak i kad je vezano uz pomoć drugima . 

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3073637/Has-Cristiano-Ronaldo-donated-5million-help-Nepal.html?ito=social-facebook

13 godina
neaktivan

Poznatima je problem kadkad se dogodi neka nepogoda. Ako doniraju i sazna se, donirali su radi publiciteta, ako nisu donirali ili jesu, bez da je javnost saznala, onda su svakakvi... Oba igrača dolaze iz ne baš dobro stojećih obitelji, pa sam siguran da imaju suosjećanja prema žrtvama. Koliko su dali možda nikad sa sigurnošću nećemo znati....možda je Messi utajivo porez da ga može donirat, neka verzija suvremenog Robina Hooda, ukrao od centralističkog Madrida i dao sirotinji u Nepalu koji su izgubili sve.

14 godina
Predator003 kaže...

Poznatima je problem kadkad se dogodi neka nepogoda. Ako doniraju i sazna se, donirali su radi publiciteta, ako nisu donirali ili jesu, bez da je javnost saznala, onda su svakakvi... Oba igrača dolaze iz ne baš dobro stojećih obitelji, pa sam siguran da imaju suosjećanja prema žrtvama. Koliko su dali možda nikad sa sigurnošću nećemo znati....možda je Messi utajivo porez da ga može donirat, neka verzija suvremenog Robina Hooda, ukrao od centralističkog Madrida i dao sirotinji u Nepalu koji su izgubili sve.

trol ili ti stvarno vjeruješ u ove gluposti što pišeš? treba Messija odma za novog svetca , možda prebaciti Božić na dan kad se Messi rodio jer ipak je po tvome on vjerojatno Bog

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice