Modrić van,Nacho unutra
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
crveni za osasunu,PEPE za 2:2 ajmo po pobjeduuuuuuuuuuuuuuuuu
toooooooooooooooooooooooooooooooooooo vamooooooooooooooooooooooooooos!
2:2 na kraju,nema veze.Nadajmo se da Villarreal može uzeti koji bod barci da ostane ista razlika i dalje
Brijem da ovaj Benzema nije opucao prema golu niti jednom u 90min, tip je doslovno samo hodao i trckarao po terenu, loptu koju bi diobio bi izgubio i sl.
Po meni bi bilo bolje da je Ancelotti pustio u igri Modrica il Isca (vise Modrica) a izvadio Benza i ubacio Jesea/Moratu.
Bilo je i meni čudno što nije odmah uveo stopera nego tek oko 60-e minute.
Sve u svemu, dobro je. Lopez nas je ponovno spašavao kad je trebalo, a Osasuni se osvetili promašaji. Jednostavno moramo sad uzeti 3 boda kod Valencije, ne vjerujem da će Barca kiksati.
Bilo je i meni čudno što nije odmah uveo stopera nego tek oko 60-e minute.
Sve u svemu, dobro je. Lopez nas je ponovno spašavao kad je trebalo, a Osasuni se osvetili promašaji. Jednostavno moramo sad uzeti 3 boda kod Valencije, ne vjerujem da će Barca kiksati.
Ni ja nisam mislio da ce real kiksat danas al je kikaso, sad cemo vidjet oce li i barca kiksat, a nadamo se da oce
Brijem da ovaj Benzema nije opucao prema golu niti jednom u 90min, tip je doslovno samo hodao i trckarao po terenu, loptu koju bi diobio bi izgubio i sl.
Po meni bi bilo bolje da je Ancelotti pustio u igri Modrica il Isca (vise Modrica) a izvadio Benza i ubacio Jesea/Moratu.
benz odigrai par dobrih i onda par loših,tako do kodn njega ide.
Sergio Ramos, Crveni kartoni
2005/06: Played 40-Yellows 11/Reds 4
2006/07: Played 39-Yellows 19/Reds 1
2007/08: Played 40-Yellows 17/Reds 3
2008/09: Played 42-Yellows 14/Reds 1
2009/10: Played 40-Yellows 13/Reds 1
2010/11: Played 46-Yellows 18/Reds 2
2011/12: Played 51-Yellows 17/Reds 2
2012/13: Played 38-Yellows 16/Reds 2
2013/14*: Played-16 Yellows 7/Reds 2
Total: Played 352-Yellows 122/Reds 18
Sta reci 
Stalno se priča kak je Pepe divljak i nepotrebno grub, a o Ramosu ni riječi. Pretpostavljam da mu je uvaljivanje lakta u glavu toliko prešlo u naviku da uvali jednog ženi za dobro jutro svaki dan.
Ali mene cudi kako za Španjolsku nema niti jedan crveni karton, vjerovatno ih zato nadoknadi kad igra za Real xD
Nesto se prica da bi Xabi Alonso moga postat kapiten Reala..posto Iker igra svaku znj utakmicu, a ramos poceo sa tim kartonima i tako to...a iako xabi nema kapitensku vrpcu dosta dirigira igrom i ima nekakav autoritet među igracima. Ja osobno podrzavam i podrzavao bi ovu odluku posto Iker brani kad brani i nije bas bajna ta njegova situacija da imamo stalnog kapitena i mislim da Xabi Alonso moze bit izvrstan kapiten kad Ikera nema.
Zasto da ne,meni je xabi mozda cak i najdrazi igrač.Nadam se da ce produžiti ugovor s Realom
Znaci dobili smo schalke, ne bi trebao biti problem
Glavno da smo izbjegli ove stvarno jake. U dvije tekme ne bi smjelo biti problema, ozbiljno pristupiti tome i to je to. Naravno da se nekim spletom okolnosti uvijek može ispasti, ali ogromni smo favoriti.
Nakon prosle godine kad je Man U odma podletio malo odmora ove. AL treba shvatit ozbiljno shalke i odradit to rutinski, pomogucnosti u prvoj utakmici vec sredit posao ako je moguce...
Nakon toga, eh stvarno ce bit svega i svacega. PSG, Bayern, City/Barcelona, Man U, Milan/At Madrid, Borusija, Chelsea. Onda stvarno koga god se tako rec dobi nece definitivno bit lako...
Kako vidim nasi rivali mogli bi se vec u ovom krugu "lijepo" provest sa Man Cityem...a At.Madrid bi po mojoj procjeni trebao proc Milan. ALi vidit cemo sve, lopta je okrugla...
Bit ce zanimljivo,prvu igramo kod kuće ili u gostima
Bit ce zanimljivo,prvu igramo kod kuće ili u gostima
U gostima, tu odradit kako spada, vratit se doma i dovrsit, al idealno bi bilo bar 2-3 gola im uvalit doma, pa kad se vratimo na bernabe samo dokrajcit i to je to...
Carlo Ancelotti najavio je da će sutrašnju utakmicu započeti u slijedećem sastavu: Casillas; Carvajal, Pepe, Nacho, Arbeloa; Casemiro, Illarramendi, Isco, Di Maria, Jesse i Morata.
Gareth Bale se lagano ozlijedio pa će zbog toga propustiti uzvratnu utakmicu Copa del Rey mada je trebao započeti. Umjesto njega, igrati će Di Maria. Bale bi trebao biti spreman za ogled sa Valenciom na Mestalli sljedećeg vikenda.
Cristiano Ronaldo ne igra zbog kazne od dvije utakmice koju je zaradio prošle sezone u finalu istog natjecanja.
Valjda ce pobijediti :D,a bale igra toplo - hladno
http://www.24sata.hr/nogomet/europska-komisija-otvorila-je-istragu-protiv-reala-i-barce-345921
Pitanje koliko tu ima istine,iako je moguće
2:0 vodimo na poluvremenu, solidno to izgleda. Treba se sad čuvat za Valenciju, ne vjerujem da tu može biti nekog iznenađenja.
Čudna mi je ona situacija kad je njihov golman igrao rukom van 16, tj. možda i nije pošto su stvarno milimetri odlučivali, ali sudac je procijenio da je. Nikakav karton za to, samo slobodni udarac za nas.
kakva je utakmica bila...koje bio bolji?jel prolazak bio upitan?
kakva je utakmica bila...koje bio bolji?jel prolazak bio upitan?
Utakmica je bila kao malo jači trening.
Uvjerljivo je bio bolji Real Madrid.
Usprkos svemu, prolazak NIKADA nije bio upitan, sve do finala!
ATJ Lučko
\ sve do finala!
Gdje gubite, LOL
\ sve do finala!
Gdje gubite, LOL
LOL, ovdje si se jedino ti izgubio, hahahahahaha!!!!
ATJ Lučko
http://supersport.ba/ostalo/zlatna-lopta-sve-izvjesniji-pobjednik.html napokon ide u prave ruke.
Narode, ajmo malo pripomoći Ronaldu da dobije zlatnu loptu, glasovanjem na službenim aplikacijama, postoje i za android i za iOS, link dolje je za android!
LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bendonicom.globesoccer&hl=hr
ATJ Lučko
http://supersport.ba/ostalo/zlatna-lopta-sve-izvjesniji-pobjednik.html napokon ide u prave ruke.
izvor info ti je sjajan.
Narode, ajmo malo pripomoći Ronaldu da dobije zlatnu loptu, glasovanjem na službenim aplikacijama, postoje i za android i za iOS, link dolje je za android!
LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bendonicom.globesoccer&hl=hr
da, ti se glasovi pribrojavaju, mislim stvarno
kapetani momčadi i izbornici glasaju...