Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.307.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Modrić van,Nacho unutra

14 godina

crveni za osasunu,PEPE za 2:2 ajmo po pobjeduuuuuuuuuuuuuuuuu

15 godina
neaktivan

toooooooooooooooooooooooooooooooooooo vamooooooooooooooooooooooooooos!

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
14 godina

2:2 na kraju,nema veze.Nadajmo se da Villarreal može uzeti koji bod barci da ostane ista razlika i dalje

15 godina
neaktivan

Brijem da ovaj Benzema nije opucao prema golu niti jednom u 90min, tip je doslovno samo hodao i trckarao po terenu, loptu koju bi diobio bi izgubio i sl.

Po meni bi bilo bolje da je Ancelotti pustio u igri Modrica il Isca (vise Modrica) a izvadio Benza i ubacio Jesea/Moratu.

Battlelog: D-Ki11aML
15 godina

Bilo je i meni čudno što nije odmah uveo stopera nego tek oko 60-e minute.

Sve u svemu, dobro je. Lopez nas je ponovno spašavao kad je trebalo, a Osasuni se osvetili promašaji. Jednostavno moramo sad uzeti 3 boda kod Valencije, ne vjerujem da će Barca kiksati. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Hexfire kaže...

Bilo je i meni čudno što nije odmah uveo stopera nego tek oko 60-e minute.

Sve u svemu, dobro je. Lopez nas je ponovno spašavao kad je trebalo, a Osasuni se osvetili promašaji. Jednostavno moramo sad uzeti 3 boda kod Valencije, ne vjerujem da će Barca kiksati. 

Ni ja nisam mislio da ce real  kiksat danas al je kikaso, sad cemo vidjet oce li i barca kiksat, a nadamo se da oce

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
14 godina
Legendic1911 kaže...

Brijem da ovaj Benzema nije opucao prema golu niti jednom u 90min, tip je doslovno samo hodao i trckarao po terenu, loptu koju bi diobio bi izgubio i sl.

Po meni bi bilo bolje da je Ancelotti pustio u igri Modrica il Isca (vise Modrica) a izvadio Benza i ubacio Jesea/Moratu.

benz odigrai par dobrih i onda par loših,tako do kodn njega ide.

14 godina
neaktivan

Sergio Ramos, Crveni kartoni

2005/06: Played 40-Yellows 11/Reds 4

2006/07: Played 39-Yellows 19/Reds 1

2007/08: Played 40-Yellows 17/Reds 3

2008/09: Played 42-Yellows 14/Reds 1

2009/10: Played 40-Yellows 13/Reds 1

2010/11: Played 46-Yellows 18/Reds 2

2011/12: Played 51-Yellows 17/Reds 2

2012/13: Played 38-Yellows 16/Reds 2

2013/14*: Played-16 Yellows 7/Reds 2

Total: Played 352-Yellows 122/Reds 18

Sta reci {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 11:51 (coso9288).
15 godina

Stalno se priča kak je Pepe divljak i nepotrebno grub, a o Ramosu ni riječi. Pretpostavljam da mu je uvaljivanje lakta u glavu toliko prešlo u naviku da uvali jednog ženi za dobro jutro svaki dan.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Ali mene cudi kako za Španjolsku nema niti jedan crveni karton, vjerovatno ih zato nadoknadi kad igra za Real xD

14 godina
neaktivan

Nesto se prica da bi Xabi Alonso moga postat kapiten Reala..posto Iker igra svaku znj utakmicu, a ramos poceo sa tim kartonima i tako to...a iako xabi nema kapitensku vrpcu dosta dirigira igrom i ima nekakav autoritet među igracima. Ja osobno podrzavam i podrzavao bi ovu odluku posto Iker brani kad brani i nije bas bajna ta njegova situacija da imamo stalnog kapitena i mislim da Xabi Alonso moze bit izvrstan kapiten kad Ikera nema.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
14 godina

Zasto da ne,meni je xabi mozda cak i najdrazi igrač.Nadam se da ce produžiti ugovor s Realom

14 godina
neaktivan

Znaci dobili smo schalke, ne bi trebao biti problem

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
15 godina

Glavno da smo izbjegli ove stvarno jake. U dvije tekme ne bi smjelo biti problema, ozbiljno pristupiti tome i to je to. Naravno da se nekim spletom okolnosti uvijek može ispasti, ali ogromni smo favoriti.

14 godina
neaktivan

Nakon prosle godine kad je Man U odma podletio malo odmora ove. AL treba shvatit ozbiljno shalke i odradit to rutinski, pomogucnosti u prvoj utakmici vec sredit posao ako je moguce...

Nakon toga, eh stvarno ce bit svega i svacega. PSG, Bayern, City/Barcelona, Man U, Milan/At Madrid, Borusija, Chelsea. Onda stvarno koga god se tako rec dobi nece definitivno bit lako...

Kako vidim nasi rivali mogli bi se vec u ovom krugu "lijepo" provest sa Man Cityem...a At.Madrid bi po mojoj procjeni trebao proc Milan. ALi vidit cemo sve, lopta je okrugla...

14 godina

Bit ce zanimljivo,prvu igramo kod kuće ili u gostima

14 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

Bit ce zanimljivo,prvu igramo kod kuće ili u gostima

U gostima, tu odradit kako spada, vratit se doma i dovrsit, al idealno bi bilo bar 2-3 gola im uvalit doma, pa kad se vratimo na bernabe samo dokrajcit i to je to...

15 godina
neaktivan

Carlo Ancelotti najavio je da će sutrašnju utakmicu započeti u slijedećem sastavu: Casillas; Carvajal, Pepe, Nacho, Arbeloa; Casemiro, Illarramendi, Isco, Di Maria, Jesse i Morata.

Gareth Bale se lagano ozlijedio pa će zbog toga propustiti uzvratnu utakmicu Copa del Rey mada je trebao započeti. Umjesto njega, igrati će Di Maria. Bale bi trebao biti spreman za ogled sa Valenciom na Mestalli sljedećeg vikenda.

Cristiano Ronaldo ne igra zbog kazne od dvije utakmice koju je zaradio prošle sezone u finalu istog natjecanja.

14 godina

Valjda ce pobijediti :D,a bale igra toplo - hladno

14 godina
15 godina

2:0 vodimo na poluvremenu, solidno to izgleda. Treba se sad čuvat za Valenciju, ne vjerujem da tu može biti nekog iznenađenja.

Čudna mi je ona situacija kad je njihov golman igrao rukom van 16, tj. možda i nije pošto su stvarno milimetri odlučivali, ali sudac je procijenio da je. Nikakav karton za to, samo slobodni udarac za nas. 

12 godina
protjeran

kakva je utakmica bila...koje bio bolji?jel prolazak bio upitan?

No Pain No Gain
15 godina
Fabregas4 kaže...

kakva je utakmica bila...koje bio bolji?jel prolazak bio upitan?

Utakmica je bila kao malo jači trening. 

Uvjerljivo je bio bolji Real Madrid. 

Usprkos svemu, prolazak NIKADA nije bio upitan, sve do finala! 

ATJ Lučko
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
\

\ sve do finala

Gdje gubite, LOL{#}

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan

Sta se iker opet polomio? Koliko sam vidio gadno je sletio na leđa, rebra...

15 godina
VirtUoso kaže...
ATJLučko kaže...
\

\ sve do finala

Gdje gubite, LOL{#}

LOL, ovdje si se jedino ti izgubio, hahahahahaha!!!! 

ATJ Lučko
16 godina
odjavljen
Losing all hope was freedom
15 godina

Narode, ajmo malo pripomoći Ronaldu da dobije zlatnu loptu, glasovanjem na službenim aplikacijama, postoje i za android i za iOS, link dolje je za android! 

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bendonicom.globesoccer&hl=hr

ATJ Lučko
13 godina

izvor info ti je sjajan.

ATJLučko kaže...

Narode, ajmo malo pripomoći Ronaldu da dobije zlatnu loptu, glasovanjem na službenim aplikacijama, postoje i za android i za iOS, link dolje je za android! 

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bendonicom.globesoccer&hl=hr

da, ti se glasovi pribrojavaju, mislim stvarno{#}

kapetani momčadi i izbornici glasaju...

uBlowMeBro?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice