Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.304.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
14 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 0:16 (ajdin99).
16 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
TheDarkSide kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Jel dobio Lukica koju minutu? Nisam pratio tekmu...

Ma kakvi, na ljeto ga prodat  kupit nesto pametnije, nije on za real, iako je hrvat, opet sta je je, nije za real...nije takav kalibar igraca

Možda proradi iduću sezonu jbga. Dojma sam da previše repektira protivnike kad igra.

A baš sam mislio da će mu odgovarat ovaj Realov tip igre a ono kita.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
14 godina
neaktivan
Ronaldo: Ova pobjeda nam je podigla samopouzdanje

Cristiano Ronaldo je zasjao u meču protiv Barcelone na Nou Campu (3:1), gdje je sa dva gola vodio Real do pobjede i plasmana u finale Kupa kralja.Portugalac je nakon meča istakao kako je ovo bila velika utakmica njegovog tima, te je rekao kako im je sada samopouzdanje pred susret Lige prvaka protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu, mnogo veće.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Imali smo pravi stav, igrali smo bolje i postigli tri gola, što nije nimalo lako. Svi smo presretni zbog ove sjajne pobjede i odlične utakmice", rekao je Ronaldo nakon meča.

"Ova pobjeda nam je podigla samopuzdanje pred revanš meč u Ligi prvaka protiv Manchester Uniteda. Želimo i dalje nastaviti pobjeđivati", dodao je Portugalac, koji je istakao i da smatra kakao Real bolje igra na Camp Nou nego na svom terenu, te je najavio i subotnji meč protiv Barcelone na Bernabeu.

"Istina je da igramo bolje na Nou Cmapu. Barem je tako u posljednjih nekoliko utakmica protiv Barcelone. Uvijek je veliki motiv igrati protiv Barcelone, ali u ligi nam nije toliko bitna utakmica jer su daleko ispred nas", rekao je Ronaldo nakon meča.

NEVEZANO: budem pronasao statistiku:)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
ph3nom_gamer kaže...

Jel dobio Lukica koju minutu? Nisam pratio tekmu...

Ma kakvi, na ljeto ga prodat  kupit nesto pametnije, nije on za real, iako je hrvat, opet sta je je, nije za real...nije takav kalibar igraca

luka se ukenjao reala... nema on tu bahatost za real a i mislim da on ne moze vise puno napredovati ima 28 godina ili jesi ili nisi...

15 godina
neaktivan

@Zeromaxy21

Evo statistike(slika1)

Kako su navijaci Reala slikali Messija na Bernabeu-u tako su i Barcini Ronalda na Camp Nou. (slika2)

1 1
2 2
Battlelog: D-Ki11a
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

@Zeromaxy21

Evo statistike(slika1)

Kako su navijaci Reala slikali Messija na Bernabeu-u tako su i Barcini Ronalda na Camp Nou. (slika2)

Brzi is od mene sta se tice statistike:)) Taman sam sad ja htio stavit tu sliku, slicnu:D heheh:))

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 0:46 (TheDarkSide).
15 godina
neaktivan

Heh ma taman se vratio doma, a jos prije sam skinuo sliku s fejsa pa mi je bila pri ruci :D

14 godina
neaktivan

Jel ima koja sa kilometražom? To me interesira. :P

15 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Jel ima koja sa kilometražom? To me interesira. :P

Na to nisam naletio, ali vjerujem da ce ju kolega TheDarkSide iskopati negdje {#}

17 godina

Mislim da je Murinho danas pobjedio Barcelonu u svim segmentima igre, a najviše u obrambenom dijelu i presingu sa više igrača prema igraču s loptom.

Pogledajte ovo što sam označio, to su glavni razlori večerašnje pobjede. Izgubljene i presječene lopte...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

Dok real igra i pobjeđuje evo sta nas dragi modric radi...udara glavom u strop klupe...mora da mu je jako dosadno...pa si trazi zanimaciju...

http://24.media.tumblr.com/98002611d659a404b2ac6cac59437e02/tumblr_miulw4V7PE1ry6fnao1_400.gif

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 1:10 (TheDarkSide).
16 godina
neaktivan

Svaka čast dečkima na pobjedima, odlično su odradili posao. HALA MADRID! {#}

13 godina
neaktivan

Mourinho je na klupi ostavio i Modrića i Kaku, ali ni tu nije pogriješio budući da su Ozil, Khedira i Alonso odigrali sjajnu utakmicu i razbili Barcelonine vanzemaljce Xavija i Iniestu. Ovom pobjedom Real je stavio ruku na novi trofej, četvrti pod Mourinhovim vodstvom, ali dobio i mnogo više od toga - veliko samopouzdanje uoči uzvrata na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda. od ovoga ti se sledi krv u zilama

hala madrid

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
17 godina

Onda dečki, jesam ja jedini koji misli da je Oscar za 2013 godinu več dobio svog vlasnika?{#}

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=frHFYe6z0wE

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Onda dečki, jesam ja jedini koji misli da je Oscar za 2013 godinu več dobio svog vlasnika?{#}

borba ce bit napeta posto ima opaku konkurenciju

{#}

14 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
rooswelt1991 kaže...

{#}

Pepe ima još za naučit od Barcine škole {#}

15 godina

Šteta da Pepe nije bio blizu Albe, bar bi se ovaj s razlogom držao za glavu. Nije mi jasno zašto se takve stvari ne sankcioniraju nakon utakmice. Ako se može dati kazna za prekršaj koji sudac nije vidio onda se može dati i za ovakav pokušaj simuliranja. Pogotovo ako je na razini glume Stevena Segala u romantičnoj komediji.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Šteta da Pepe nije bio blizu Albe, bar bi se ovaj s razlogom držao za glavu. Nije mi jasno zašto se takve stvari ne sankcioniraju nakon utakmice. Ako se može dati kazna za prekršaj koji sudac nije vidio onda se može dati i za ovakav pokušaj simuliranja. Pogotovo ako je na razini glume Stevena Segala u romantičnoj komediji.

da meni to isto nije jasno,da uvedu nešto poput kazne za diving u hokeju,ovo nema smisla više,isto tako kako je završilo 1:3 za real,što bi bilo da je sudac popušio ove fore sa bacanjem albe pedra i fabregasa,od kojih su 3 bila u šesnestercu.

Na ovaj video pepea samo da kažem da on to je odglumio,i smijao se odmah,no morate znat da je u tom trenu igra bila zaustavljena,neznam zašto su se alba i biskvit dovezali pepea i netko od njih ga je odgurnuo,zašto to nije bilo isto sankcionirano kartonom.Inače u tim situacijama sudac pozove obojicu da riješe to,ili da obojici žute ako je bilo obostrano,ovdje su njih dva nasrnuli na pepea.

16 godina
neaktivan

Cristiano Ronaldo je imao sinoć više udaraca u okvir nego cijela Barcelonina momčad (5-3).{#}

14 godina
neaktivan

Cuj pepe je isao za onim "njih njihovim oruzijem shebat" pa se bacio i na najmanji kontakt...ja sam umirao kad sam vidio da je pao kao da ga je malo vjetra odnijelo nakon sta ga je biskvit gurnuo...i komentatori su cak govorili na arena sport da je smjesno da je tako odletio od tako malog kontakta al da nije takav pepe nego da je nesto drugo posredi. A za albu..dobije tir u ljevo rame a on se drzi za glavu, celo. Hebena logika?? Al pazi, bas se pokazuje istinito..david vilja i alba, prije nego su dosli u barcelonu, bili su posteni, nisu se bacali, izvoljevali i sta sve ne...a odkad su u barci postali su ko biskvit i komapnija...to mi je tuzno za gleda...da ih tako barcelona moze "shebat" i stavit u isti kalup

14 godina
MrSkunk43 kaže...

{#}

pepe je simulirao negdje CIJELU jednu s dok je padao,jer čim je pao maknio je ruku sa lica i ustao se za 2s i smijao.Vjerojatno je bio sretan što ih je uspio isprovocirati i malo išutati glumca biskvita kako je netko rekao :D

13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan

-

13 godina
neaktivan
Respect za ovoga KRALJA (komentar sa 1 bloga)

BARCA ulazi u sve utakmice prepotentno, onako "lako ćemo mi, pa najbolji smo"...i da, imaju loptu ali kad treba nešto konkretno npr. branit se, nitko se ne vraća u obranu..šta oni misle da samo stoperi trebaju braniti?? a i loši su: puyol je star, a pique idiot (mogao je ronalda 5 puta faulirat izvan šesnaesterca a on pametan čeka da najprije lijepo uđe s loptom pa ajmo) ...napad je u biti isto očajan-očekuju da će messi sve sam napravit, fabregas nevidljiv, pedro samo pada, ajde iniesta se trudi.. a u vezi xavi i busi se dodaju na metar do sebe... jednostavno su svi do jednog neefikasni - da nisu tako dobra ekipa koja igra od desete godine zajedno nebi ni ligu osvojili... s druge strane REAL za koje neki kažu da su samo "hrpa umišljenih zvjezdica" stalno trči, stalno rade pressing, svi brane, a kad napadaju ne kompliciraju i nastoje što više puta pogodit gol... igraju kao ekipa, međusobno se podupiru, najsretniji su bili kad je mali Varane zabio.. pa tko je u realu uopće umišljena zvijezdica??? Cristiano, koji je sve što ima sam postigao vlastitim trudom, zabio nebrojeno puta na camp nou i isto toliko puta ponovio onaj iritantni "calma,calma" -arogantno, ali boli ga k kad to može napravit, a činilo mi se da je bio najveseliji kad je Varane zabio... i tko je još zvijezda?? za mesuta, di mariu, varanea, coentraa, khediru, benzemu, higuaina, pepea, marcela,lopeza nismo nikad ni čuli dok nisu došli u real madrid... pa izgleda da su te "umišljene egoistične zvjezdice" jučer bili veća ekipa od najveće... hala madrid!!! :)

evo jos malo smijeha https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/69617_573624786011075_2136514368_n.jpg
sto mislite kako cemo odigrat za vikend, ja mislim da cemo mozda izgubit jer ce mou odmarat igrace, a i barca ce vjerovatno bez messija igrat , oni ce takoder odmarat igrace zato jer se pipremaju za milan isto kao i mi za utd
15 godina
Ficho28 kaže...

BARCA ulazi u sve utakmice prepotentno, onako "lako ćemo mi, pa najbolji smo"...i da, imaju loptu ali kad treba nešto konkretno npr. branit se, nitko se ne vraća u obranu..šta oni misle da samo stoperi trebaju braniti?? a i loši su: puyol je star, a pique idiot (mogao je ronalda 5 puta faulirat izvan šesnaesterca a on pametan čeka da najprije lijepo uđe s loptom pa ajmo) ...napad je u biti isto očajan-očekuju da će messi sve sam napravit, fabregas nevidljiv, pedro samo pada, ajde iniesta se trudi.. a u vezi xavi i busi se dodaju na metar do sebe... jednostavno su svi do jednog neefikasni - da nisu tako dobra ekipa koja igra od desete godine zajedno nebi ni ligu osvojili... s druge strane REAL za koje neki kažu da su samo "hrpa umišljenih zvjezdica" stalno trči, stalno rade pressing, svi brane, a kad napadaju ne kompliciraju i nastoje što više puta pogodit gol... igraju kao ekipa, međusobno se podupiru, najsretniji su bili kad je mali Varane zabio.. pa tko je u realu uopće umišljena zvijezdica??? Cristiano, koji je sve što ima sam postigao vlastitim trudom, zabio nebrojeno puta na camp nou i isto toliko puta ponovio onaj iritantni "calma,calma" -arogantno, ali boli ga k kad to može napravit, a činilo mi se da je bio najveseliji kad je Varane zabio... i tko je još zvijezda?? za mesuta, di mariu, varanea, coentraa, khediru, benzemu, higuaina, pepea, marcela,lopeza nismo nikad ni čuli dok nisu došli u real madrid... pa izgleda da su te "umišljene egoistične zvjezdice" jučer bili veća ekipa od najveće... hala madrid!!! :)

evo jos malo smijeha https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/69617_573624786011075_2136514368_n.jpg
sto mislite kako cemo odigrat za vikend, ja mislim da cemo mozda izgubit jer ce mou odmarat igrace, a i barca ce vjerovatno bez messija igrat , oni ce takoder odmarat igrace zato jer se pipremaju za milan isto kao i mi za utd

{#} {#}

Od ovoga teksta sam dobil proljev.

EDIT: Autor ovog teksta a i ti koji to c/p se razumije u nogomet ko marica u krivi k*rac.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 19:06 (dad0r).
13 godina
neaktivan
dad0r kaže...
Ficho28 kaže...

{#} {#}

EDIT: Autor ovog teksta a i ti koji to c/p se razumije u nogomet ko marica u krivi k*rac.

glavno da si ti najpametniji

15 godina
Ficho28 kaže...
dad0r kaže...
Ficho28 kaže...

{#} {#}

glavno da si ti najpametniji

Na zalost nisam da jesam sigurno nebi gubil vrijeme pisajuci ovaj post jer ga sigurno opet necete shvatit ali ok.

Nisam komentiral taj post jer lik pljuje po Barci , j*be se meni kaj neki random lik pise neka pise sto zeli to je njegovo demokratsko pravo.

Nego ovo boldano gore ti je cisti dokaz da je razina nogometnog zanja kod tog autora "zavidna" i vrlo vjerojatno lik navija za RM samo zbog Ronalda

i dok jednog dana ode u novi klub lik bude postal fanboi tog kluba i ako ti mislis da takav tip treba "respect" ok misli sta oces bas mene briga samo ti kazem

da se ne sramotis ko i taj lik s ovakvim izjavama.

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/549304_573652176008336_328470419_n.jpg

aww yeaa

edit: 

jednostavno nogometna institucija, pepe u ovom videu fantastican,brz i tocan kao i cijela ekipa reala!  za uzivat

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 20:43 (Ficho28).
14 godina
neaktivan

Katalonski Sport : Messi igrao pod temperaturom , razlog poraza .

Nekad - Franko
Nekad-  Sudije
Sinoc - Temperatura
Subota - ?

Mora da je ta temperatura gadna kad se proteze jos od milana... hahaha:D

Sta je sljedece? Pukao mu je nokat prije utakmice pa ga je to demoraliziralo?

15 godina

Moguće da je prenio temperaturu na cijelu momčad. Valjda je zato Alba mislio da je dobio po glavi, a ne po koljenu {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice