svaka cast na pobjedi 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
POKAZAO TI JE MAJSTOR RONALDO KAKO SE IGRA U VAZNIM I VELIKIM UTAKMICAMA, PIQUE SE MOZE SAMO DIVITI 1 NA 1 PROTIV CR-A
HALA MADRID I IDEMO PO POBJEDU ZA VIKEND I PROTIV UNITEDA
Zanima me dal će opet katalonci pjevati "Mourinho ostani!".
Odlična tekma, tipičan Murinho style koji funkcionira u kupovima 
Messi se izgubio na San Siru i još ga nisu našli! 
Iskreno se nisam nadao prolazu a niti ovakvom rezultatu, ocekivao sam nerijeseno ili minimalnu pobjedu Barce.
Btw moguc gradski derbi u finalu Kupa kralja?
Hasta el final Vamos Real!
Bez greške odigrano danas, Mou zna kako se prolazi u dvije tekme. Nadam se da smo barem malo uplašili Fergija i ekipu, jer neće biti nimalo lakše na Trafordu. Morali bi uzeti kup da koliko toliko spasimo sezonu, ali ako i ne, barem su pokazali da još uvijek mogu kad treba.
Nije Ferguson neki tamo Vilanova. Užasno težak posa čeka real na old traffordu, 30-ak posto su vam šanse za prolaz.
Nije Ferguson neki tamo Vilanova. Užasno težak posa čeka real na old traffordu, 30-ak posto su vam šanse za prolaz.
Ja sam večeras davao kao realno na prolaz 50 : 50, a vidi kako vam je prošlo!
U idućoj utakmici, nitko nema što previše za izgubiti, ali se može debelo umoriti, a kako stoje stvari, mi smo odigrali i sa njima i sa vama nerješeno u "prvim" utakmicama, a u uzvratu je nama dovoljno zabiti gol dva, pa i primiti, a zabiti će se sigurno, dočim vi trebate dati dva a ne primiti niti jedan, jer ako primite jedan, za pobjedu morate dati ČETRI gola, kuiš kompa, a nekako sam malo skeptičan da nećete primiti jednog, sorry ali tako je
!!
Računao sam i ja jučer i ispada mi 37,43% što ni nije tak loše.
POKAZAO TI JE MAJSTOR RONALDO KAKO SE IGRA U VAZNIM I VELIKIM UTAKMICAMA, PIQUE SE MOZE SAMO DIVITI 1 NA 1 PROTIV CR-A
HALA MADRID I IDEMO PO POBJEDU ZA VIKEND I PROTIV UNITEDA
Zbog ovakve blavurdije kao ti ljudi ne vole CR-a i Real (između ostalog).
Da se ogradim, Cr mi je vjerojatno najdraži igrač, iza T. Henrya i C. Seedorfa.
barca pala na Mou campu...real je odigrao jako lijepo po receptu i barca nije znal a sta ce ni kad je imala loptu...messia opet nije bilo...
Sad cekat tko ce nam doc u finale...at madrid ili sevilja...i spremit se za man u...ako vec vjerovatno necemo u la ligi postic prvo mj bar osvojit kup kralja i ako bog da ligu prvaka.
Govorili su da nema kolektiva u Realu...evo VECERAS je pokazano, jer je pobjedio CIJELI KOLEKTIV reala, sta u branjenju sta u napadanju...svi su slozno igrali...
U idućoj utakmici, nitko nema što previše za izgubiti, ali se može debelo umoriti, a kako stoje stvari, mi smo odigrali i sa njima i sa vama nerješeno u "prvim" utakmicama, a u uzvratu je nama dovoljno zabiti gol dva, pa i primiti, a zabiti će se sigurno, dočim vi trebate dati dva a ne primiti niti jedan, jer ako primite jedan, za pobjedu morate dati ČETRI gola, kuiš kompa, a nekako sam malo skeptičan da nećete primiti jednog, sorry ali tako je
!!
Pa i nije baš, jer ako primimo 2, 3 su nam dosta, pošto bi sveukupan rezultat bio 4-3 za nas. 
Ako ko nađe statistiku sa pretrčanim kilometrima i sličnim stavkama neka je molim vas posta.
Nisam ni sumnjao u prolaz.
HALA MADRID!
!!
Pa i nije baš, jer ako primimo 2, 3 su nam dosta, pošto bi sveukupan rezultat bio 4-3 za nas. 
Nisam kolega uspio skužiti na što si konkretno ciljao sa narečenim, jer ako govorimo o Ligi Prvaka i Manchester United-u, nama je dosta 2 : 2 i previše, zbog dva postignuta gola u gostima, a očekujem i pobjedu, ili si mislio na nešto drugo a
?!?!
Ovo je sad napisao navijac barcelone hahah na index.hr-u, kopiram:
FC Barcelona went from in a relationship with UEFA to single.
Evo..sta vlastiti navijaci barcelone pisu...da ne ispadne da ja ses sprdam ili izmisljm stvari
I oovo sam sad nasao i preveo:
Mario Balotelli:
Barcelona bi stvarno trebala da razmisli o tome da pušta Mesija da igra na ovim velikim utakmicama koje ima u poslednje vreme, čuo sam da je veoma dobar igrač, mnogo bi im značio..
hahahahaha kakva budala :D
barca pala na Mou campu...real je odigrao jako lijepo po receptu i barca nije znal a sta ce ni kad je imala loptu...messia opet nije bilo...
Sad cekat tko ce nam doc u finale...at madrid ili sevilja...i spremit se za man u...ako vec vjerovatno necemo u la ligi postic prvo mj bar osvojit kup kralja i ako bog da ligu prvaka.
Govorili su da nema kolektiva u Realu...evo VECERAS je pokazano, jer je pobjedio CIJELI KOLEKTIV reala, sta u branjenju sta u napadanju...svi su slozno igrali...
kad god barca izgubi messija nije bilo
bolje receno fabregasa i pedra nije bilo kao u vecini utakmica ove sezone.... svi su navikli da zabija golove a kad ga ne zabije "kao nije ga bilo" samo se trazi neka mrlja da bi ga se osporilo, a covjek je skoro sam osvojio primeru... da nam nema njega ove sezone bi laganini bili na 4-5 mjestu
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Neznam dal je s tvitera, jer pise da je sa facebooka, neznam tocan izvor, al eto stavio sam za šalu iako mozda i nije istina:) Šalim se i sprdam i sa realom, pa tako i sa drugim klubovima:)
"Kažu da će se sada u kladionicama uvesti nova ponuda klađenja kada Barcelona igra, a to je - Da li će se Messi vidjeti na terenu ili ne?" :)
Prijatelju, uz ovakvu disciplinu reala veceras nebi ni taj jedan penal ili koliko vec pomoglo barci..ako cemo iskreno i realno...
Nesto slicno mome, jbga popio sam, malo se zaboravljam:))
Nesto slicno mome, jbga popio sam, malo se zaboravljam:))
Ko ne bi popio kada deremo ove levate ;)
Casillas:"Pobjedili smo odličnom taktikom"
Trener Reala Jose Mourinho nije otišao na press konferenciju nakon utakmice sa Barcelonom već je tamo poslao golmana Ikera Casillasa.
Casillas je istakao kako je Real odigrao odličan meč, a i on je istakao kako je utakmica riješena dobrom defanzivnom igrom Kraljeva.
"Dobro smo kontrolisali igru Barcelone. Utakmica je od strane Mourinha bila odlično taktički postavljena. Odigrali smo vrlo ozbiljno i mogu reći da smo ovu utakmicu dobili odličnom taktikom", rekao je Casillas.
Također, Casillas je istakao kako sada žele i pobjedu u prvenstvu, te se osvrnuo na igru pojedinih timskih kolega.
"Barcelona je bolja od nas u prvenstvu, ali mi ih želimo pobijediti u subotu. Doživjeli su dva uzastopna poraza, protiv Milana i protiv nas, no to je sastavni dio fudbala", rekao je Casillas koji je ocijenio igru Cristiana Ronalda i golmana Diega Lopeza.
"Cristiano je ključni igrač našeg tima. Igrao je vrhusnki i ovakav mora biti i na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda. Što se tiče Diega Lopeza, on je sjajan golman i daje veliki doprinos timu. Naša je dužnost da se borimo u svakoj utakmici a naredna je u subotu na Bernabeu", dodao je Casillas.
Jel dobio Lukica koju minutu? Nisam pratio tekmu...
Ne
Ma kakvi, na ljeto ga prodat kupit nesto pametnije, nije on za real, iako je hrvat, opet sta je je, nije za real...nije takav kalibar igraca
Casillas:"Pobjedili smo odličnom taktikom"
Trener Reala Jose Mourinho nije otišao na press konferenciju nakon utakmice sa Barcelonom već je tamo poslao golmana Ikera Casillasa.
Casillas je istakao kako je Real odigrao odličan meč, a i on je istakao kako je utakmica riješena dobrom defanzivnom igrom Kraljeva.
"Dobro smo kontrolisali igru Barcelone. Utakmica je od strane Mourinha bila odlično taktički postavljena. Odigrali smo vrlo ozbiljno i mogu reći da smo ovu utakmicu dobili odličnom taktikom", rekao je Casillas.
Također, Casillas je istakao kako sada žele i pobjedu u prvenstvu, te se osvrnuo na igru pojedinih timskih kolega.
"Barcelona je bolja od nas u prvenstvu, ali mi ih želimo pobijediti u subotu. Doživjeli su dva uzastopna poraza, protiv Milana i protiv nas, no to je sastavni dio fudbala", rekao je Casillas koji je ocijenio igru Cristiana Ronalda i golmana Diega Lopeza.
"Cristiano je ključni igrač našeg tima. Igrao je vrhusnki i ovakav mora biti i na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda. Što se tiče Diega Lopeza, on je sjajan golman i daje veliki doprinos timu. Naša je dužnost da se borimo u svakoj utakmici a naredna je u subotu na Bernabeu", dodao je Casillas.
Šefe, ako di iskopaš statistiku, molio bi link. Hvala.