Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.303.022
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Mislim da je glupo pričati da se namjerno ide na igrača s ciljem da ga se ozlijedi. U žaru borbe sve se može dogoditi. Messija se zadnjih par godina može samo prekršajem zasutaviti. I šta bi sad trebali obrambeni? Pustiti ga da da gol jer će poslije navijači plakat kak su opet malog pretukli. Sigurno da nije lijepo za vidjeti ali tak je kak je. Svaki prekršaj koji je van granica dobrog ukusa bi sigurno trebalo najstrože sankcionirati, ali nekad pretjerujete. Po vašim postovima ispada da je svaki faul na Messiju automatski žuti karton.

Ove priče o golu Reala su isto smiješne. Najbolje da se sad gleda za svaki korner i aut i bilježi ak su suci pogriješili. Ajde molim vas, kao da i ovako nisu ljudi pod ogromnim pritiskom. 

Barca si je sama kriva što ima samo Messija i 10 nesposobnih pa čim ovaj prvi ne zabije 5 komada, nema tko. Tko ne iskoristi šansu, ima pravo da se žali. Pa se žalite.

16 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!

A što bi ja to trebao istraživat? Njegove ljubavnice? Koliko mu vrijede auti? Koliko je potrošio u trgovini jučer? 
Ovo već polagano prelazi u teoriju zavjere.

"Zagrebite ispod površine da vidite kakav je stvarno Messi." 

To su žešće gluposti i uopće me ne zanimaju. Igrača se procjenjuje samo prema onome što pokazuje na terenu. A činjenica je da od Messija nećeš vidjet ovakve reakcije.

I sad će ispast da Messija dižem u nebesa, a Ronalda pljujem. E pa ljudi moji, ako možete vjerovati, smatram da je C. Ronaldo vrhunski igrač i da s razlogom spada u svjetski vrh. Moguće je cijeniti oba igrača u isto vrijeme. To što preferiram Messija ne znači da automatski mrzim C. Ronalda. Nekada mi se ne sviđa njegovo ponašanje, ali to ne dovodi u pitanje njegovu nogometnu kvalitetu.

Vi mrzite koga hoćete, ali ne vidim čime vas nečije nogometno umijeće može navesti na mržnju te osobe.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

A što bi ja to trebao istraživat? Njegove ljubavnice? Koliko mu vrijede auti? Koliko je potrošio u trgovini jučer? 
Ovo već polagano prelazi u teoriju zavjere.

"Zagrebite ispod površine da vidite kakav je stvarno Messi." 

To su žešće gluposti i uopće me ne zanimaju. Igrača se procjenjuje samo prema onome što pokazuje na terenu. A činjenica je da od Messija nećeš vidjet ovakve reakcije.

I sad će ispast da Messija dižem u nebesa, a Ronalda pljujem. E pa ljudi moji, ako možete vjerovati, smatram da je C. Ronaldo vrhunski igrač i da s razlogom spada u svjetski vrh. Moguće je cijeniti oba igrača u isto vrijeme. To što preferiram Messija ne znači da automatski mrzim C. Ronalda. Nekada mi se ne sviđa njegovo ponašanje, ali to ne dovodi u pitanje njegovu nogometnu kvalitetu.

Vi mrzite koga hoćete, ali ne vidim čime vas nečije nogometno umijeće može navesti na mržnju te osobe.

ti nisi rekao ništa o nogometnom umjeću nego kako je za razliku od ronalda messi u privatnom životu dobar čovjek. na što ti ja kažem da se varaš,sa ovim postom se prebacuješ na neku treću temu.I ja ne pričam o nikakvim teorijama zavjere jednostavno svatko je čovjek i svatko može pogriješit.Al tebi može svatko pogriješit osim messija.

14 godina
neaktivan

Kako piše 'La Sexta TV' Messi je u tunelu rekao Karanki: "Šta ti gledaš, marioneto Mourinhova?

I polako al sigurno pada maska "svetog" Messia...Niko nije savrsen, Messi je samo vjesto prikrivao svoje lose strane. Lukavo Messi lukavo, al svi kad tad doju na vidjelo...i njihovo pravo lice :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina

Essien je objasnio kakva je to muška igra :)

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 17:08 (Cordas).
14 godina
neaktivan
Cordas kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=ZEWuG6lpGTU 

Tup...taknes ga..leti ko da je na ledu xd...radje da je iso igrat kriket ili nesto drugo:D...Ovako kad bi ga gledao ispadne ti zao, mislis da je to netko djete palo :D A ono 20 i kusur godina :)

Essien says: Welcome to real football :D  BODY CHECK xd messi failed:D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 17:13 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
TheDarkSide kaže...

To sta pricas nema nikakvu osnovu,dokaz...samo puste rijeci tamo neke novinarke,ako se pokaze istinom onda je to bilo stvarno ruzno od Messija i treba ga kazniti...a za ono gore sta si rekao kako se Barcini igraci ne kaznjavaju,samo cu te pitati kolko je Mourinho dobio za prst u oko Titi,kolko je Pepe dobio kad je namjerno nagazio Messija...ovo za Villu pricas bezveze jer je i sam Ozil rekao da nije bilo nikakvih rasistickih uvreda od strane Ville...tako da ako se ikome popusta u tom pogledu to je RM

Moj odgovor: Villa, Alves, Pedro, Biskvit...ova cetri imena...sve bi bilo jasno razumu...neda mi se ulazit dalje u diskusije...al mou je dobio kazne, vise njih...pepe je dobio, al ne radi tog kako vi kazete "Namjernog" gazenja...sta ce ga namjerno gazit kad ga ionako u svakom startu pokupi? Odnosno messi je vise na podu nego sta trci...

Je je dobili su strasne kazne ma daj...njihovi potezi su vas samo odusevili i divili ste im se,sto je meni bolesno i jadno,a sad nesto seruckate kad je neko iz Barce prgav,a opet kazem sve su to neutemljene vase bajke...imate i vi svoje heroje Di Maria,CRistina,Pepe,Marcelo,Prevoditelj...zalosno da se jedni profesionalci poput njih ponasaju tako na terenu,daju onakve izjave i slicno..Lako je Messija od 67-68 kila udarit po nozi ili ga nagazit,i ti to zoves duelom,pa nek to Pepe uradi nekom svoje visine,tezine,a i puno prgavijem igracu pa bi vidio sta bi bilo...on je za mene obicna piz*a koja samo zna udarati igrace za koje zna da mu nece vratiti..

Imali su od koga nauciti, barcina skola ..

a sta se tice pepea, nagazio je i zgazio ibru dok je igrao u barci, to radi svakom igracu i nije p*zda nego igra cvrst nogomet(mislim neki put je previse grub, al ajd da te pitam kako ces zaustavit messija ako ne nekim faulom, isto kao sto pique puyol i alves gaze ronala ozila i ekipu,samo prekrsajima to mozes uraditi)

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Cordas kaže...

Tup...taknes ga..leti ko da je na ledu xd...radje da je iso igrat kriket ili nesto drugo:D...Ovako kad bi ga gledao ispadne ti zao, mislis da je to netko djete palo :D A ono 20 i kusur godina :)

messija trebas taknut da padne, a ronalda ne trebas on sam pada.... kako je lijepo odsimulirao onaj prekrsaj u 1 minuti.. godine iskustva u simuliranju

13 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
TheDarkSide kaže...

Nedaj boze da messi ode u premier ligu, pa on bi vise plakao i bio na podu nego sta bi igrao. Kad bi naletio na branice MAN U i Chelsea, Man City-a? Sta bi onda? Plakao? Trazio pravilo i zakon da mu se smije dopustit da prodje? Da ga se nesmije rusit? Ovi se u spanjolskoj, posebno barcelona poceli ponašat ko tetkice, oni bi da igraju al da ih se tako rec ne dira...Pa sta je to nogome t ili zaobilazenje pijuna?Tko uspije u premier ligi, uspijet ce svugdje, tamo je najkrvaviji, najjaci nogomet, sta se tice kontakta. A i tamo engleki sudci nebi sudili 90% "Prekrsaja" koje sude u spanjolskoj. Nogomet je muska igra, tko nemoze iztrpit nekad i "batine" taj nema sta radit. Treba znat dobit i dat batine...a ne se ponašat ko baletan, ili tetkica...

Aha zato je CR otisao iz engleske,nije mogao trpiti sve te prekrsaje,zato i je stekao reputaciju najveceg simulatora.Pa vidio bi ja tvog Pepea tek u Eng.ligi kad je takva faca,tamo su malo krsniji momci i tanjih zivaca...samo cu ti rec Edin Dzeko,pogledaj kad mu je isao s*at u facu,Pepe ga nije smio ni pogledat,ovo za Ibru nisam vidio i nisam siguran da je to tako bilo poznavajuci Ibru...Slazem se da se nogomet mora igrati cvrsto s puno duela,al ono sta rade igraci Reala je stvarno bezobrazno,idu s namjerom da ozljede igraca a ne da mu uzmu loptu...pogotovo protiv Barcinih igraca...kolko je samo puta Pepe nagazio Messija do te mjere da mu je mogao slomiti nogu,Ramos takoder...ako ti to smatras muskom igrom onda nisi nikad igrao nogomet...sta bi bilo da nedaj Boze mu slomi nogu ili bilo kom drugom,kako bi onda pricali...

Otisao je iz engleske, al kada je bio tamo bio je najbolji igrac svijeta, sorry al to je istina

14 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
TheDarkSide kaže...
Cordas kaže...

messija trebas taknut da padne, a ronalda ne trebas on sam pada.... kako je lijepo odsimulirao onaj prekrsaj u 1 minuti.. godine iskustva u simuliranju

Da vam igraci malo vise provode vremena u teretani, a manje na diving i bacakanju po terenu i previjanju mozda vam i nebi svaki drugi protivnicki igrac odnio igraca :)

13 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
TheDarkSide kaže...
Cordas kaže...

Ako nisi dobro vidio pogledaj ponovo da je pao preko noge igraca, imas iz vise kuteva snimku

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
MrSkunk43 kaže...

Da vam igraci malo vise provode vremena u teretani, a manje na diving i bacakanju po terenu i previjanju mozda vam i nebi svaki drugi protivnicki igrac odnio igraca :)

znaci u teretani te nauce kako simulirati?

16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
MrSkunk43 kaže...

Ako nisi dobro vidio pogledaj ponovo da je pao preko noge igraca, imas iz vise kuteva snimku

joj aj se nemoj praviti glup ostavio je nogu da zapne piquea, a mogao je proc mislio je iznuditi penal al se malo preracunao...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 17:26 (MrSkunk43).
14 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
TheDarkSide kaže...
MrSkunk43 kaže...

znaci u teretani te nauce kako simulirati?

Posto vasi to ne koriste, onda mislim da si sam mozes dat odgovor :) Ronaldo je dosao iz eng, kad je tamo bio najbolji, ovdje je postao jos bolji. Mislim da bi bilo obratno u slucaju messia :)

14 godina
neaktivan

Za svaku budalu koja misli da je gol pao iz kornera.

16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
MrSkunk43 kaže...

Posto vasi to ne koriste, onda mislim da si sam mozes dat odgovor :) Ronaldo je dosao iz eng, kad je tamo bio najbolji, ovdje je postao jos bolji. Mislim da bi bilo obratno u slucaju messia :)

toliko je postao bolji da i dalje ima jednu zlatnu loptu vise nego ja{#}

14 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

A jbga sta ces, moraju jos neki naucit razliku izmedju ubacaja i kornera :)

15 godina
TheDarkSide kaže...
Zeromaxy21 kaže...

A jbga sta ces, moraju jos neki naucit razliku izmedju ubacaja i kornera :)

Kao da si zaboravio da diskutiraš sa fanovima barce {#}

14 godina
neaktivan

Slazem se da se Messija ne moze drugacije zaustaviti nego faulom,naravno pogrijesi i on nekad pa izgubi loptu,al nije ni to razlog da mu se bas onako cvrsto ide u noge,ipak je on najbolji igrac svijeta i naravno da mora imati posebnu zasticenost od strane UEFE,sudaca itd...ali kako onda govorite da pada nakon svakog duela,da nezna sto je muska igra itd...ajde da se on stalno zali ili nesto,al uvijek ide dalje,ustaje,i nastavlja...naravno da mu neki put dopiz*i pa izgubi zivce pa je i imao par ispada u karijeri...

Hexfire ono ti nije trebalo da ostalih 10 igraca Barce nazoves nesposobnim jer sve su to igraci od 40 pa na dalje mil.eura...skoro svi su bili i svjetski i europski prvaci...to sto niko ne moze pratiti Messija sto se tice golova ipak vise govori o Messiju,a ne o njima...a u zadnjoj tekmi su se stvarno svi ispromasivali sto je je...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 18:59 (barcafan12).
14 godina
neaktivan

Slika dole:

Nemoj plakati!!! Nece te vise Arbeloa i Pepe dirati...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 19:12 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan
Carlota Ruiz, supruga Arbeloe via 'Twitter': "Dođe čovjek i vrijeđa te, ružne riječi koristi i misli da je i dalje upravu. Ime osobe neću spominjati. Stvarno je nevjerovatno kako ljudi izgube svoje glave, svoje poštovanje prema drugima, kulturu i poštovanje prema nogometu."
15 godina
barcafan12 kaže...
TheDarkSide kaže...

Nedaj boze da messi ode u premier ligu, pa on bi vise plakao i bio na podu nego sta bi igrao. Kad bi naletio na branice MAN U i Chelsea, Man City-a? Sta bi onda? Plakao? Trazio pravilo i zakon da mu se smije dopustit da prodje? Da ga se nesmije rusit? Ovi se u spanjolskoj, posebno barcelona poceli ponašat ko tetkice, oni bi da igraju al da ih se tako rec ne dira...Pa sta je to nogome t ili zaobilazenje pijuna?Tko uspije u premier ligi, uspijet ce svugdje, tamo je najkrvaviji, najjaci nogomet, sta se tice kontakta. A i tamo engleki sudci nebi sudili 90% "Prekrsaja" koje sude u spanjolskoj. Nogomet je muska igra, tko nemoze iztrpit nekad i "batine" taj nema sta radit. Treba znat dobit i dat batine...a ne se ponašat ko baletan, ili tetkica...

Aha zato je CR otisao iz engleske,nije mogao trpiti sve te prekrsaje,zato i je stekao reputaciju najveceg simulatora {#} !!!!

Pa vidio bi ja tvog Pepea tek u Eng.ligi kad je takva faca,tamo su malo krsniji momci i tanjih zivaca...samo cu ti rec Edin Dzeko,pogledaj kad mu je isao s*at u facu,Pepe ga nije smio ni pogledat,ovo za Ibru nisam vidio i nisam siguran da je to tako bilo poznavajuci Ibru...Slazem se da se nogomet mora igrati cvrsto s puno duela,al ono sta rade igraci Reala je stvarno bezobrazno,idu s namjerom da ozljede igraca a ne da mu uzmu loptu...pogotovo protiv Barcinih igraca...kolko je samo puta Pepe nagazio Messija do te mjere da mu je mogao slomiti nogu,Ramos takoder...ako ti to smatras muskom igrom onda nisi nikad igrao nogomet...sta bi bilo da nedaj Boze mu slomi nogu ili bilo kom drugom,kako bi onda pricali...

Kolega Barcafan12, daj chill out malo kada već potežeš tako brzo, kao da si kakav slavonski đilhoš na divljem zapadu!!!!

Kada se spominje ime Cristiano Ronalda, i RAZLOG zašto je otišao iz Manchester Uniteda, odgovor je samo jedan, Sir Alex Ferguson i njegov EGO DO NEBA{#}!!!!

Ako mi ne vjeruješ, podsjetiti ću te na nekoliko bivših igrača Manchester Uniteda, a koji su otišli jer SAF nije mogao podnijeti da je netko veća faca od njega samoga, pa ću započeti sa Eric Cantona-om, nastavljam sa David Beckham-om a koja su dvojica bili, Beckham još je, više nego fenomenalni igrači, koji su Manchester United vadili iz gofana mali milijun puta, ali se uvijek mora ipak znati tko je GLAVNI!!!!

Što se tiče vašeg malog, neka bude zahvalan dragom Bogu i čovjeku koji je otvorio novčanik i platio liječenje, jer drukčije, od njega ne bi bilo niti spomena, a da IMA SREĆE odavdje do preksutra, igra Barcelone se bazira na sitnim, po travi kratkim dodavanjima, što je evidentno prirodno bolje i lakše nižim ljudima, igračima! U Engleskoj, on ne bi mogao sa svojom visinom i brzinom puno toga učiniti, a i prije bi kao što su neke kolege forumaši već ranije naveli ako ga ne polomili, a ono pomeli bez pardona, pogledaj što se dogodilo "našem" brazilcu Eduardu, otvoreni prijelom skočnog zgloba, a Messec se buni ako ga netko malo po licu potapša, što bi bilo da ga potapša kao Lovrena Ibrahimović, bio bi manji od makova zrna, a ti dokaži da ne {#} !!!!   

ATJ Lučko
18 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

,ipak je on najbolji igrac svijeta i naravno da mora imati posebnu zasticenost od strane UEFE,sudaca itd...

Što majka sve može izroditi i odgojiti...

Jebeš poštenu igru i jednakost, treba suditi u korist jednoga naspram svih i napraviti nečiju privatnu prčiju...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 19:39 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

Raphaël Varane dobio je poziv za 'A' selekciju Francuske od Didier Deschampsa.

Gerard Piqué, igrač Barcelone: "Varane ima moje poštovanje, odigrao je fantastičnu utakmicu. On je sjajan igrač."

I dosadni ste više s ovim prepiranjem.Barcelonaši imate svoju temu pa možete komentirati sa svojim istomišljenicima.Ovo nema smisla, ko da jedan govori na francuskom, a drugi na ruskom.{#}

Varane okružen Varane okružen
13 godina
neaktivan

sta mislite o ovim startanjima protiv cesca i messia? nesto prekrasno od varane :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 19:47 (Ficho28).
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Što se tiče vašeg malog, neka bude zahvalan dragom Bogu i čovjeku koji je otvorio novčanik i platio liječenje, jer drukčije, od njega ne bi bilo niti spomena, a da IMA SREĆE odavdje do preksutra, igra Barcelone se bazira na sitnim, po travi kratkim dodavanjima, što je evidentno prirodno bolje i lakše nižim ljudima, igračima! U Engleskoj, on ne bi mogao sa svojom visinom i brzinom puno toga učiniti, a i prije bi kao što su neke kolege forumaši već ranije naveli ako ga ne polomili, a ono pomeli bez pardona, pogledaj što se dogodilo "našem" brazilcu Eduardu, otvoreni prijelom skočnog zgloba, a Messec se buni ako ga netko malo po licu potapša, što bi bilo da ga potapša kao Lovrena Ibrahimović, bio bi manji od makova zrna, a ti dokaži da ne {#} !!!!   

Messi ne mora otici nigdje da bi dokazao svoju kvalitetu,kolko je samo igraca koje se smatra legendama nogometa skoro cijelu pa i cijelu karijeru igralo za jedan klub ,sta bi se i za njih onda trebalo reci da su morali igrati u BPL da bi ih se moglo stavit u grupu najboljih igraca ikad...to vam je glupo...a eto ti bas znas kak bi Messi igrao u BPL,pa kao da su tamo svi grdosije od 2 metra i 90 kila...Messi je talent i bez sumnje bi se uklopio u svaki klub,i ligu...pa igrao je protiv tih famoznih igraca iz Engleske pa im dao 4 gola(Arsenal) u finalima protiv Manchestera(cak i glavom) tako da su to bezveze price...

13 godina
neaktivan
hehehe
15 godina

Treća je najbolja. {#}

14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
hehehe

Hhahaa, ona treca i zadnja...varane medju 6 igraca:D Ma sve su dobre, al te dvije xd...

Barca postala predmet najvece sprdnje:D...lol..tko di god stigne se sprda...sa messiem i opcenito:D

Naravno, to je ZAVJERA franca i spanjolske drzave, kao i spanjolskog saveza...XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 20:21 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
hehehe

Za prvu sliku , "still better then valdes" hahhaa xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice