Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.305.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
17 godina
neaktivan
Real Madrid - Kraljevski klub!

Jedno pitanje koje bi vi trebali znati. Jel igra CR protiv Barce prvu tekmu ili ne?

15 godina
neaktivan
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
Balvan8 kaže...

Jedno pitanje koje bi vi trebali znati. Jel igra CR protiv Barce prvu tekmu ili ne?

Mislim da ne, radi zutih kartona. Nemoj me drzat za rijec jer nisam 100% siguran.

Ako je tako, na Barcu idemo bez Casillasa, Ronalda, Pepea, Conetraoa, Ramosa i Di Marije. Lijepo ce bit xD

Battlelog: D-Ki11a
13 godina
neaktivan

Imate napisano da cr igra protiv barce jer ima 2 zuta a ne 3 , a 3 su potrebna za suspenziju, tako da nazalost barcelone cr ce igrati !

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
13 godina
neaktivan

Sretan rođendan

! SPECIAL ONE, donesi ti nama jos sretnih trenutaka, pobijeda, trofeja i ostani do 2016. u Kraljevskom klubu !!

16 godina
neaktivan

Prvih 11 za tekmu protiv Getafea, tekma pocinje u 12.

Real Madrid: Adán, Ramos, Albiol, Carvalho, Coentrão, Essien, Modrić, Di María, Özil, Ronaldo i Higuaín.

Klupa: Diego López, Varane, Khedira, Benzema, Marcelo, Alonso, Callejón.

animo Iker, za prije pocetka tekme animo Iker, za prije pocetka tekme
16 godina
neaktivan

{#}{#} 

13 godina
neaktivan
C. Ronaldo danas će imati priliku da postigne svoj 300. gol karijeri, trenutno ima 299, te svoj 100. gol na stadionu Santiago Bernabeu.
13 godina
neaktivan
Moze link na stream? (hd)

hvala
15 godina

BeinsportHD

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...
C. Ronaldo danas će imati priliku da postigne svoj 300. gol karijeri, trenutno ima 299, te svoj 100. gol na stadionu Santiago Bernabeu.

od kud ti taj podatak? na transfermarktu pise 319 golova u 536 nastupa..

http://www.transfermarkt.de/en/cristiano-ronaldo-dos-santos-aveiro/leistungsdaten/spieler_8198_gesamt.html

zanimljivo messi ima isto 319 golova...

http://www.transfermarkt.de/en/lionel-messi/leistungsdaten/spieler_28003_gesamt.html

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 13:06 (MrSkunk43).
13 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...
Ficho28 kaže...

od kud ti taj podatak? na transfermarktu pise 319 golova u 536 nastupa..

http://www.transfermarkt.de/en/cristiano-ronaldo-dos-santos-aveiro/leistungsdaten/spieler_8198_gesamt.html

zanimljivo messi ima isto 319 golova...

http://www.transfermarkt.de/en/lionel-messi/leistungsdaten/spieler_28003_gesamt.html

Evo ronaldo zabio 3 :) jedan gol lijevom nogom,jedan desnom i jedan glavom.. savrsentvo

edit: to sam procitao na marca.com stranici

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.1.2013 17:22 (Ficho28).
14 godina
Ficho28 kaže...

Evo ronaldo zabio 3 :D

ovo je bilo prvi put da sam vidio da ronaldo izlazi iz igre,vjerojatno da se ne riskiriza eventualna ozljeda a i da se odmori za barcu.A i naravno pokupio je pljesak :D

13 godina
neaktivan

Pobijeda reala 4:0. Mou je odmarao xabi alonsa, izvadio mesuta i ronalda, e sad se treba okrenuti barci.. samo da obrana ne pusta, prema nekim spanjolskim portalima obranu ce cinit arbeloa-albiol-carvalho(varane)-marcelo, e sad treba vidit kako ce to funkcionirat. Ramos,Pepe,Coentrao,Di maria,Iker nam fale.. Dosta smo oslabljeni za utakmicu sa Barcelonom, sve u svemu nadamo se najboljem .

13 godina
neaktivan

Evo real madrid castilla vodi barcelonu 1-0. Strijelac Alvaro Morata!!!!

13 godina
neaktivan

Gledajte kako ljudi pricaju da je messi zabio 4 komada u zadnjoj utakmici , kao sve sto ronaldo napravi messi napravi bolje, ali nikad nije nitko spomenuo da je ronaldo napustio teren u 70 min.,ja sam siguran da bi ronaldo zabio jos minimalno 1 da je ostao u igri..ajaj portali,novine, jedva cekam vidjet sta ce pisat poslije el clasica

14 godina
neaktivan

Pa sta jos niste shvatili? Da su sve nase novine, portali naklonjeni messiu, i sline za njemu. On zabije 3 gola, senzacija, on je bog, najbolji od najboljih. Ronaldo zabi 3 ljepsa gola. Sta pise? "Real savladao xxx rezultatom tim i tim" i to je to...

Jedne se dize u nebesa, a prema drugima se ponaša ko da su neznam ni ja sta. I onda se određeni cude zasto toliki hate prema barci i messiu? Pa kad nitko nije uopce objektivan..

Al uglavnom, nije barca a ni messi team ovdje. Nego kako ce se nas novi diego uklopit? Visok je, krupan, samo se nadam da je i agilan. Jer iskreno ja o njemu neznam puno...Kome dat prednost u sljedecim utakmicama?

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Pa sta jos niste shvatili? Da su sve nase novine, portali naklonjeni messiu, i sline za njemu. On zabije 3 gola, senzacija, on je bog, najbolji od najboljih. Ronaldo zabi 3 ljepsa gola. Sta pise? "Real savladao xxx rezultatom tim i tim" i to je to...

Jedne se dize u nebesa, a prema drugima se ponaša ko da su neznam ni ja sta. I onda se određeni cude zasto toliki hate prema barci i messiu? Pa kad nitko nije uopce objektivan..

Al uglavnom, nije barca a ni messi team ovdje. Nego kako ce se nas novi diego uklopit? Visok je, krupan, samo se nadam da je i agilan. Jer iskreno ja o njemu neznam puno...Kome dat prednost u sljedecim utakmicama?

Definitvno diego jer adan nemoze branit u el clasicu, pa da on brani napunili bi nas sa barem 3 komada.. samo se nadam da obrana ce odradit odlican posao, treba messia drzat cim dalje, dok se za iniestu i xavia brinu nasi khedira i xabi , carvalho za svoje godine igra odlicno, bolji od vecine danasnjih puno mladih stopera

mslm da ce to tako izgledat :            

diego

arbeloa-carvalho-albiol-marcelo

khedira  xabi

ozil        modric      ronaldo

benzema

15 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

diego

khedira  xabi

benzema

Ja bih rađe ovako {#}

Diego

Arbeloa-Varane-Carvalho-Marcelo

Essien-Alonso

Ozil     Modric    Ronaldo

Benzema

13 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
Ficho28 kaže...

diego

khedira  xabi

benzema

Ja bih rađe ovako {#}

Diego

Arbeloa-Varane-Carvalho-Marcelo

Essien-Alonso

Ozil     Modric    Ronaldo

Benzema

essien je dobar, ali khedira moze jako puno trcati, on je bas fizicki mocan i naravno da ce ga mou stavit u prvih 11 , standardan u prvih 11 jer je odlican i defenzivno i ofanzivno i moze jako puno trcati, neznam za varanea, on je mlad i neznam kolko ga je pametno stavljat u el clasico, mada niti albiol nije los

14 godina
neaktivan

Ja bi radje carvalja umjesto albiola...samo me brine varane...dal je dovoljan kalibar...sad za ovako velike utakmice? Gledao sam ga, i nekad ima panicne ispade ciscenja lopte..odnosno nekad se ustrtari pa se zeli rijesti sto prije lopte, da se ne desi nesto pa da se njega krivo gleda...Abiol je dosta spor...al ima vise iskustva ja mislim od varanea sta se tice jacih utakmica...

Varane isto, vidi se preferira sto manje faulova i agresive u obrani, al nekad je to potrebno..jer nece on uvijek moc cistit i lopte "Hvatat" mirnijim nacinom..nekad ce stvarno trebat u klizit malo jace, ili agresivnije reagirat.

Carvaljo je star...al ima on iskustva, i iz pemier shipa i opcenito...stari lisac je to...nema on neku snagu, al ima brzinu i tehniku...a i dosta visoko skace obzirom na njegove proporcije...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan

Sve to stoji da je Khedira odlican u defanzivi, ali mi je ofenzivno nekako šlampav. Zabije on tu i tamo, zna i asistirat 

ali cesce profula zicer (Ovo je moje osobno misljenje).

Mou ce 100% staviti Khediru u prvih 11 umjesto Essiena.

Slazem se sa svime sto je rekao TheDarkSide, ali ja bi sve jedno isao s Varaneom umjesto Albiola.

O Carvalhu se nema sta pricat, vrhunski igrac. Nebi ga džabe Mou vukao u vecinu klubova koje je vodio (osim Intera).

17 godina

Albiola nebi stavija da mi igra za ekipu iz ulice. Šta taj sve može kiksat i koliko me živaca košta dosad.

14 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Albiola nebi stavija da mi igra za ekipu iz ulice. Šta taj sve može kiksat i koliko me živaca košta dosad.

Dobar je albiol bio..al ga je sjedenje...shebalo...a i godine su uzele svoje..mislim nije on star toliko...al po konstituciji..dosta spor...agilnost mu nije jaca strana i tako...

17 godina
TheDarkSide kaže...
RePlaY kaže...

Dobar je albiol bio..al ga je sjedenje...shebalo...a i godine su uzele svoje..mislim nije on star toliko...al po konstituciji..dosta spor...agilnost mu nije jaca strana i tako...

Sve to stoji i ovo zadnje šta je igra nije bija loš, ali po meni je kiks igrač. Česti kiksevi, ispadanja, skrivljeni penali...tako da mi nije osta u najboljem sjećanju.

13 godina
neaktivan

Nema di marije - nema prodora brzih po boku, al vratit ce se na kamp nou di maria, ali z druge strane drago mi je sto ce modric igrati ,, SAMO DA OBRANA BUDE NA VISINI i da ih dobimo sa 2-3 gola razlike, recimo 2-0,3-1 to bi bilo super

14 godina
neaktivan

Igraci koji ce propustiti El Clasico:

-Luka Modric -Zbog visoke temperature i lakse ozljede noge ukoliko ga ljekari ne osposobe do sutra pred trening Luka nece igrati protiv Barselone
-Kaka pregovori oko odlaska iz Madrida Mou reakao jasno "Imao si svoju priliku"
-Ramos kaznjen
-Coentrao crveni karton
-Di Maria crveni karton
-Pepe povreda
-Iker povreda

17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

Jedni jedno, drugi drugo. Nitko nezna tocno, dal je ozljeđen ili ne, i ako je ozljeđen, dal je lakse teze...iako ja mislim da je to namjerno plovak za barcelonu i stale...da misle kako ce real uc osakacen jos vise bez ronalda...

Nije prvi put da se daju krive informacije :)

13 godina
neaktivan
Zadnja 3 'El Clasica' u okviru Copa del Rey:

C. Ronaldo - 3 gola
L. Messi - 0 golova

Mogao bi sutra (ako ce modric imat temperaturu) Mou ubacit Kaku da igra., bas bih ga volio vidjet, da eksplodira u el clasicu i pokaze koliko jos moze ponuditi, jer ozil definitivno igra na poziciji di marije sutra a na njegovoj za sada modric, ako se nesto promijeni jedina opcija je kaka

15 godina
neaktivan

Modric u prvih 11 :D

EDIT: Zas pod Barcina trener piše Jordi Roura?

Zna li netko od od aktivnih Barcelonista ovdje?

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 15:52 (Legendic1911).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice