Real Madrid - Kraljevski klub! zaključana tema

poruka: 23.322
|
čitano: 3.312.311
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
15 godina
Re: Real Madrid - Kraljevski klub!
N3N0 kaže...

Ficho necu ti stisnuti TD reci cu ti ovako da si naporan i nemas zivota, po cijenu moguceg zutog kartona.

Jbli vas Pep i Mou, 1 klub ili vise klubova ne cini nikakvu razliku, gospodin Ferguson 3 desetljeca je u Unitedu i drzi ga u vrhu, promjenile su se generacije i generacije igraca, on je jos tu, legenda kluba. Kakvi mrtvi Mou i Pep, jedan s viskom srece, drugi s jakim timom. Ajde sad djecace, reci "Mou je najbolji jer trenira Real".

Slicno kao sto je to rekao atjlucko, BIG MOU. Kakav "LOL", da je Kruno Jurcic osvojio La Ligu s Realom za vas bi bio BIG JURA ili kako vec. Jednostavno skoro 20 bodova ste iza i dosadno vam je pa nas pozivate na ugodne razgovore, pa eto ja {#} kazem da pojma nemate.

Ad1; Sir Alex Ferguson, svaka čast legendi, ali on ničim nije dokazao da bi unkcionirao u španjolskom nogometu, talijanskom ili njemačkom! To što je najtrofejniji trener na otoku, vjerojatno i šire i duže služi mu na čast, ALI, znaš li koliko godina i drekeca je pokusao dok nije počeo ubirati plodove svojeg rada u Manchester Unitedu, dok ga nije posložio, a kada je prešao iz čini mi se Aberdeen-a?!?!

Ad2; kada već navodiš i/ili citiraš, daj bar znakove navoda i VELIKA slova uporabljaj tamo gdje barem ima smisla po pravopisu, i kada me već citiraš, dovrši citat do kraja a ne preskači sa teme na temu, odnosno sa BIG MOU-a na tamo nekog potrčka i izgubljeni slučaj Jurčić, bez kralježnice i karaktera, kakvi su nažalost većinom treneri našeg najdugovjećnijeg Građanskog nogometnog kluba Dinamo, nažalost {#}!!!! 

Ono što je BIG MOU učinio na otoku, na čizmi, iberijskom poluotoku, niti je učinio približno toliko Sir Alex Ferguson niti približno za sada tako i toliko gospodin Pep Guardiola, a dok ne učine nešto u tom pogledu, ja držim da sam 200% u pravu, a vi me konkretnim ARGUMENTIMA pokušajte demantirati, ako možete {#} !!!!  

MrSkunk43 kaže...
TheDarkSide kaže...

Logika ti bas drzi vodu...pa cuj...porto, inteter su isto imali neogranicene buđet :))  S tobom nema ni smisla "raspravljat/polemizirat" jer ne vidis prst ispred nosa koliko velicas barcelonu i sve sta ima veze s njom :) Realnost ti ne drzi vodu :)

a ti si realan u PM... koliko je mourinho doveo igraca i potrosio € za 3 trofeja?? i to je najbolji trener? da li si cuo za busqetsa, pedra, thiaga, tella itd. prije guardiole on je od tih mladica stvorio igracine.. mozda i nije neki trener sa impresivnom povijescu ali zna napravit od klinca igraca sto mourinho moze samo sanjat ili kupit... i nemojte jednog prevoditelja uspoređivat sa SAF-om... saf je trener koji zna prepoznat talent i napravit igraca,

prevoditelj to nikada nece moci posto nikad nije bio nogometas i to ne shvaca kao sto mu je lijepo ramos rekao...

Mister, bez uvrede, ali lupetaš gluposti kao Maxim po diviziji, zašto, pa evo nekih argumenata, od mene {#}!!!!

Big Mou je dovodio igrače ( btw, daj nabroji koji su to trofeji i sa kojim klubovima ) u klubove jer, pazi sad, ti klubovi NEMAJU NITI SVOJU ŠKOLU, i sada je po tebi tome glavni krivac Big Mou, sada ja kAžem BIG LOLOLOLOL.

Što se tiče Sir Alex Ferguson-a, a ne "saf" {#} {#}, kada je on prepoznao talent, a da ga nije i oćerao, počinjem sa Eric Cantona-om, pa nastavljam sa David Beckham-om pa sve do Cristian Ronalda, a siguran sam da ih ima još nekoliko! PSIKOLOGIJA Sir Alex Fergusona je JA, JA I SAMO JA, kome se to sviđalo ili ne, priznali ili ne, ali na osnovu takvog stava i postupanja, on traje, i ima veeeeeliku sreću da ga vlasnici Manchester Uniteda više ne mogu smijeniti i da mogu, jer je on jednostavno IKONA Manchestera. Ali i da je napravio nekog igrača, pa niti jedan od trojice kojih sam nabrojao nije iz škole mančestera, svi su došli odnekuda, kao već poprilično podobro profilirani i nogometaši i karakteri!

A što nam ostaje na kraju kao šlag na tortu, kao unikatan potpis, u nedostatku argumenata, najniži oblik vrijeđanja, glavna odlika i karakteristika dobrane većine štovatelja i kao kulturnih navijača FC Barcelone, gdje je najžalosnije da vam je u startu pravopis pun nedostataka a kamoli da znate ući kvalitetno u nekakvu dubiozu i debatu, sačuvaj me Bože nešto kvalitetnijeg akademskog nivoa! Ako Big Mou nije bio nogometaš, kakvi su bili nogometaši Sir Alex Ferguson, Pep Guardiola i Tito Villanova, obzirom da su njih trojica SVE, ALI SVE napravili sa samo 2 kluba, jedan koji je on godinama gradio i ona dvojica koji su došli na sve već servirano, ohohoho LOLOLOLOLOL {#} i naravno od tebe samo prazan {#} !!!!  

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Ok. Mou je najbolji.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
16 godina
Real Madrid - Kraljevski klub!

Mou je bolji od fergusona. Lawl.

Daria
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 17:44 (jukiii).
15 godina
jukiii kaže...

Mou je bolji od ferguson-a. Lawl.

Ne znam zašto si editirao svoju prvu misao, kada sam vidio koliki je tvoj prag kulture i inteligencije ia da samo znaš vrijeđati uz 0‰ argumenata, ali neka, to samo pokazuje kakav si ti u cjelini kao čovjek, mora da je Barcelona u deliriju zbog toga!

I opet si propagator nepismenosti - Ferguson-a, Sir Alex Ferguson-a dečec {#} !!!!

ATJ Lučko
15 godina

Pa Mourinho nije toliko daleko od Fergusona bilo po ponašanju, bilo po nogometnom značaju. Ferguson je imao i uspona i padova u karijeri, kao i svaki drugi vrhunski trener. Po vašim postovima ispada da je preuzeo ManUtd i od onda konstantno osvaja trofeje. Samo dokazujete da velik dio postova pišete na temelju vlastitom lošeg znanja. I činjenica da je Mou već sad blizu Fergija, a ima godina koliko i ovaj nogometnog staža, govori puno o njemu.

15 godina

Naravno da mi je teško priznati, La Primera 2012 - 2013 je "najvjerojatnije" nepovratno izgubljena, ali mi stvari odmah izgledaju bolje dok ima mogućnosti osvojiti se Liga Prvaka, makar, to neće biti kikiriki posao, tu nema zbora!

Ova sezona će biti klasičan primjer katarze i konsternacije učenja svima kako raditi i živjeti i La Primeru, Kup Kralja a i nadam se iduće sezone Ligu Prvaka, sa ekipom koja će tu biti skorom cijelu godinu u komadu + možda Gareth Bale i još koji brzanac, a možda koji iz omladinskog pogona {#} !!!! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

zna casillas , ali zna i inter za busia,smjesno je to da je barca tolko jadna da moraju igraci simulirat jer ocito nemogu pobijedit kad je 11 igraca protivnicke ekipe na terenu {#}

http://www.24sata.hr/nogomet/fantasticno-dribling-sergija-peta-inieste-i-puno-tiki-take-297332

i dalje ti je smjesno za busia??

15 godina
MrSkunk43 kaže...
Ficho28 kaže...

zna casillas , ali zna i inter za busia,smjesno je to da je barca tolko jadna da moraju igraci simulirat jer ocito nemogu pobijedit kad je 11 igraca protivnicke ekipe na terenu {#}

http://www.24sata.hr/nogomet/fantasticno-dribling-sergija-peta-inieste-i-puno-tiki-take-297332

i dalje ti je smjesno za busia??

Talijani to zovu catenaccio.

13 godina
neaktivan

Haha jad i tuga nasih portala ... 

edit: samo pogledajte na 24 sata ., fantasticno od barcelone, da tako real igra nemoze dobit posteni clanak , glupi novinari 

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 19:36 (Ficho28).
14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

Index, 24sata, net.hr...sve katastrofa...barcelona ili messi nesto naprave..."jao majko mila messi je to i to napravio, on je bog, nitko mu nije ravan, itd itd" pune se naslovnice...netko drugi napravi "taj i taj je to to napravio" i to je to ... Di su ona vremena kad portali, novine, novinari nisu favorizirali nekog? Nego su pisali iz neutralne perspektive i neutralnog opceg gledista...nestalo..

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 19:39 (TheDarkSide).
14 godina
neaktivan
Ficho28 kaže...

edit: samo pogledajte na 24 sata ., fantasticno od barcelone, da tako real igra nemoze dobit posteni clanak , glupi novinari 

pa sta tebe boli neka stvar sta pisu o barci,jel navijas za barcu ili real ili mozda protiv barce?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
Ficho28 kaže...

pa sta tebe boli neka stvar sta pisu o barci,jel navijas za barcu ili real ili mozda protiv barce?

kako ti ne kopčaš neke stvari to meni stvarno nije jasno.

14 godina
neaktivan
crack kaže...
Logigamer kaže...
Ficho28 kaže...

ne kopcam zasto vi uvjek spominjete barcu,bilo koja vijest o barci evo vas po forumu se zalite i placete kako novinari pisu ovo ono prije nego mi vidimo vijest

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
Logigamer kaže...
crack kaže...
Logigamer kaže...
Ficho28 kaže...

ne kopcam zasto vi uvjek spominjete barcu,bilo koja vijest o barci evo vas po forumu se zalite i placete kako novinari pisu ovo ono prije nego mi vidimo vijest

Ne kopčaš zato jer NE ŽELIŠ kolega!!!! 

Da imaš (imate) imalo šlifa, znali bi ste da su "oni" postovi usmjereni na NOVINARE i njihovo trolanje i spamanje, a ne na FC Barcelonu, barem ovaj puta, makar i sama pojava igrača FC Barcelone izaziva delirium tremens u pojedinih {#} objektivnih komentatora i novinara izvjestitelja!!!!

Da ima i malo jala i bola zbog sadašnjeg stanja na tablici, ima, ali neka, nije svaka banana za megdana, iduće godine bude barça šepala, pa će mo mi tome {#} i zbog toga se {#}, a do tada predlažem {#}, čeka nas preko nekoliko El Classica, neka pukne puška, neka se vidi na megdanu čije je srce jače {#} !!!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

@Logi  ma uredu je,s tobom se neisplati niti razgovarat niti svađat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 20:06 (crack).
14 godina
neaktivan
Kraj svim Špekulacijama!

" Ostajem minimalno do kraja ugovora, a poslije toga ? niko ne zna šta će se dogoditi u budućnosti " Ronaldo
FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan

"Nisam Madridista u srcu jer ono će stati, Madridista sam u duši jer ona je vječna" - Jose Callejon

14 godina
neaktivan

Ako mou expresno ne dovede ekipu u koliko toliko pristojno izdanje i formu, mislim da mu ne gine otkaz...Najmanje trenutno je da osvoji kup kralja, i ligu prvaka...ako ispadne u LP od Man U..mislim da da moze kupit krpice....toliko unazađen klub nije bio u posljednjih 20 godina...toliko da zaostajemo u la ligi...tako slabo i loše da igramo ne pamtim u zadnjih 20 godina...U slucaju da osvoji LP...di realno gledano imamo jako male šanse ondatreba kompletna restauracija kluba...di maria, kaka, higuain coentrao ca...i dovest nekog tko ustvari i zeli igrat...a ne sjedit ili trckarat po terenu i skupljat pare...oni odkad su osvojili la ligu, ko da sad igraju onako cisto bezveze...da im prodje vrijeme i da skupljaju pare...

15 godina

Jedno pitanje za ekipu; zna li se da li Cristiano Ronaldo igra večeras i koliko igrača fali od prošle utakmice?!

Slažem se da je situacija skorom katastrofalna, ali čemu kukati i naricati, nije sramota pasti, sramota je ne podići se, a jedan od koraka ka tome je pobjeda večeras!

Sada, dali se može vratiti i Ramos, gdje je Pepe, jer ako njih nema, čini mi se da je najsigurnija oklada na utakmicu da će oba dati gol ili da će biti više od dva gola na utakmici, što je u stvari skorom i prosjek, bio nažalost prošle godine samo takav, koji bi  se trebao nastaviti, a s njim i opća pozitivna situacija na Estadio Santiago Bernabéu {#} !!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan

Sluzbeni sastav reala za veceras

15 godina

Ovakav sastav mi garantira napadački nogomet, makar, pobijedili smo ih u finalu 24. 05. 2000 sa 3 : 0, čini mi se da će biti obostrano golova, obzirom su u prošlom kolu igrači Valencie pobijedili doma Sevillu 2 : 0, znači da su dobri ove sezone!

Makar po neki puta i negativno pogodim u prognozama anketom, idem sa jednom i danas, da se vidi kakvo je trenutno stanje morala kod navijača BLANCOSA {#} 

2 Danas rasturamo, HENDIKEP!
0 Danas rasturamo, a hendikep?!
2 Pobjeda je pobjeda!
6 Teško, ali pobjeđujemo!
0 Ne gubimo sigurno!
ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ako mou expresno ne dovede ekipu u koliko toliko pristojno izdanje i formu, mislim da mu ne gine otkaz...Najmanje trenutno je da osvoji kup kralja, i ligu prvaka...ako ispadne u LP od Man U..mislim da da moze kupit krpice....toliko unazađen klub nije bio u posljednjih 20 godina...toliko da zaostajemo u la ligi...tako slabo i loše da igramo ne pamtim u zadnjih 20 godina...U slucaju da osvoji LP...di realno gledano imamo jako male šanse ondatreba kompletna restauracija kluba...di maria, kaka, higuain coentrao ca...i dovest nekog tko ustvari i zeli igrat...a ne sjedit ili trckarat po terenu i skupljat pare...oni odkad su osvojili la ligu, ko da sad igraju onako cisto bezveze...da im prodje vrijeme i da skupljaju pare...

Di maria je fantastican igrac, ove godine je u slaboj formi,ali gledaj proslu i pretproslu sezonu, 1 od kljucnih igraca i ako ga se uprava rijesi ovo ce bit veliki promasaj ..di maria mora ostati

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
16 godina
neaktivan

Real Madrid will receive a compensation of €1,150,688 from FIFA due to the injury of Marcelo suffered on national team duty. 

14 godina
iMoljac kaže...

Real Madrid will receive a compensation of €1,150,688 from FIFA due to the injury of Marcelo suffered on national team duty.

bolje bi bilo da se on nije ozlijedio,jer čovjek je bio najbolji na svojoj poziciji sad budemo vidili kako će igrati

15 godina

Ako povratak Marcela donese pobjedu ( sada sam ja malo kao subjektivno SKROMAN {#} {#} ) a barem dva gola razlike, to bi moglo BITNO BITNO popraviti moralnu sliku u klubu, a da ne spominjem dugoročno u prvenstvu!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan

lekcija iz povijesti {#}

16 godina
neaktivan
MrSkunk43 kaže...

lekcija iz povijesti {#}

Lekcija iz dosadan si, punis jaja i gtfo iz ove teme!

Battlelog: D-Ki11a
15 godina

Stvarno ne znam koji mu je klinac onom provokatoru, pa što sada trpa Barcelonu kada se večeras ne igra El Classico, oOooOoooOoo kakav {#} LOL TRRRRROLOLOLOL !!!! 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
MrSkunk43 kaže...

lekcija iz povijesti {#}

ima veze sa oba kluba.... sta istina boli??

15 godina
MrSkunk43 kaže...
Legendic1911 kaže...
MrSkunk43 kaže...

lekcija iz povijesti {#}

ima veze sa oba kluba {#} {#} .... sta istina boli??

Kolega MrSkunk43, pa zar večeras FC Barcelona gostuje u Madridu, hahahaha??!!

ATJ Lučko
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Real Madrid C.F.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice